Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Χρόνια πολλά Γιοβαννούλα πολύχρονη να είσαι και ότι επιθυμείς . Να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Ελπίζω να περάσεις όμορφα σήμερα μαζί με τα μαστόρια στο σπίτι , στο κάτω κάτω και να φάνε και αυτοί λίγη τουρτίτσα δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα.:D

Ιωαννίτσα έχετε περιορισμούς διαβάζω στο νέο παιδικό; καλά θα κάνεις να μη τους πεις στον Χρηστάκη , ούτε και εγώ θα τους έλεγα στον δικό μου γιατί με τα γλυκά τα πάει καλά , με τα παιδιά που του πέρνουν τα παιχνίδια λιγότερο καλά.:D:D

τώρα όσον αφορά τα προσκλητήρια το ζόρι βρε είναι να τυπωθούν μετά η διανομή είναι εύκολο πράγμα , στέλνεις το σύζυγο και ξενοιάζεις , εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα , έστειλα άντρα και παιδιά και μοιράζανε.χιχι

Μαρινάκι δέχομαι και εγώ την ευχή για καλά μυαλά αλλά όχι γιατί τον στέλνω τώρα αλλά γιατί δεν τον έστελνα πιο νωρίς παιδικό.χιχι

Ντελενάκι ρίξε μπόλικο ορό , μη νομίζεις και εμείς την προηγούμενη εβδομάδα την είχαμε τη μυξούλα μας αλλά με 4 φορές ορό την ημέρα τη σταθεροποιήσαμε. Ξέχασα να σου πω ότι το καπελάκι είναι σούπερ, απλό και λιτό , να δεις που θα φορεθεί και στο Ελάντα αν το λανσάρεις λίγο περισσότερο.:D:D

ΠανΜαρ , πάλι έκανες ατασθαλίες χθες το βράδυ βρε κοπελιά; να δεις που θα μεγαλώσει άλλο λίγο το Σοφάκι και θα αναλάβει καθήκοντα κηδεμόνα αυτό ενώ εσύ θα τριγυρνάς απο 'δω και απο 'κει.χιχι

Πετρούλα τον ήπιες τον καφέ , που είσαι καλέ;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ιωαννα μου-γιοβαννα πολυχρονη!!!!Παντα γερη και ευτυχισμενη.Οτι επιθυμεις!!!!

Εγω ψιλοτρεχω ,ολα καλα ομως!

Καλη αρχη σε ολα τα παιδακια στο σχολειο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας και τις οικογένειές σας. Χτες το διαλύσαμε κατά τις 01.00 και Αλεξάνδρα και Κωνσταντίνος έκαναν ένα σπίτι μπάχαλο. Φανταστείτε να είχα και άλλα τρίχρονα μπρρρρρ. Τελικά ο μάστορας δεν θα μου έρθει αύριο, όπως είχαμε πει, αλλά μεθαύριο γκρρρρ :mad::mad::mad::mad: Πάει μια μέρα πίσω η δουλειά ...... για να μην τελειώσω ποτέ..... άμα μπλέκεις με μαστόρους.

Λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται, πήραν όλοι χτες τηλέφωνο για Χρόνια Πολλά και σήμερα δεν με έχει θυμηθεί κανένας.:-(:-(:-(

Βρήκα ευκαιρία σήμερα και πήγα την Αλεξάνδρα παιδίατρο γιατί είχε και αυτή ένα βηχαλάκι. Ευτυχώς δεν είναι κάτι και μάλλον ξερένεται ο λαιμός της. Οι μετρήσεις της; 12.600 βάρος και 97 εκ ύψος. Άρμα μας φάγατε!!!

Joa μπράβο στο Σταθμό που απαγορεύει τούρτες και γλυκά. Και σε εμάς αυτό ισχύει. Ζελεδάκια και κουλουράκια πορτοκαλιού έστειλα και εγώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χρόνια σου πολλά Ιωάννα μου, να τα εκατοστήσεις και κάθε ευτυχία! Βρε κουτό, δεν πειράζει σιγά σιγά ας μη θυμούνται τα δικά μας γενέθλεια αφού εμείς δε μεγαλώνουμε πια!!! ΓΙα να είμαι ειλικρινής λίγο τα βαριέμαι πια τα γενέθλια των ενηλίκων, τα παιδικά είναι που αξίζουν!

Εμείς αύριο ξεκινάμε σχολείο και ακόμα δεν ξέρω τι ώρα θα περάσει το πρωί το λεωγορειάκι! Πήγα χτες από εκεί και επειδή είχα δηλώσει άλλες ώρες στο έντυπο και ζήτησα μετά προφορικά αλλαγή κάπου χάθηκε στον πανικό! Περιμένω να με ενημερώσουν τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μα τί καλούς σταθμούς έχετε! Όντως γιατί πρέπει να τρώνε τα παιδιάκια αηδίες όπως τούρτες ζαχαροπλαστείου κτλ.; Τσάμπα θερμίδες αλλά και κακή συνήθεια για τα παιδιά.

Χρόνια σου Πολλά και πάλι Γιοβανούλα! Να, εμείς σε θυμόμαστε, δεν έχεις παράπονο από το διαδικτυακό σου παρεάκι!!!!

Τί ζέστη είναι αυτήηηηη.....................

πανμαρ, καλά να περάσετε!!!!! Για πού το βάλατε;

Έχω συγκλονιστεί! Σούπερ νέα! Ο αδερφός μου: περιμένουν δίδυμααααααα!!!!!!! Και μάλιστα διαφορετική μέρα σύλληψη!!!!!! Απίστευτο, διπλή ωορηξία, μα πώς το κατάφεραν! Άντε, να πάν όοοοοοοοολα καλά και το Μάρτη θα έχω 2 ανήψια!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνεις ρε Μαριζάκι!!! Με το καλό τα ανηψάκια σας! Καλά ρε μας δουλεύει ο doc, πώς κατάλαβε ότι είναι διαφορετική μέρα η σύλληψη στο καθένα? Από το μέγεθος? Σε αυτό παίζουν και άλλοι παράγοντες!

Επίσης, γιατί τα παιδιά μου έχουν τόσο όμοια συμπεριφορά? Μετά το βάλε-βγάλε της πάνας, μόλις ανακάλυψε ότι η μικρή μπορεί να μπαινοβγαίνει άνετα στην κούνια της! Την άφησα εκτός και τη βρήκα εντός, μετά από λίγο μέχρι να ντύσω το Γιώργο την ξαναβρήκε εκτός! Όχι δεν είμαι έτοιμη εγώ προσωπικά να βγάλω τα κάγκελα από τώρα και να έχω και 2ο ανθρωπάκι να περιφέρεται μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα όταν του καπνίσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαριζάκι τι όμορφα νέα είναι αυτά; Μπράβο και πάλι μπράβο. Να είναι καλά η κοπέλα και να έχει μία όμορφη εγκυμοσύνη εύχομαι.

Μαρίνα δεν με πειράζει βρε που δεν θυμήθηκαν τα γενέθλιά μου, αλλά από μικρή όλοι έπαιρναν τηλέφωνο μόνο στις 30/8.

Χμ, Giovanna, από ότι έχω καταλάβει εξ αποστάσεως είσαι λίγο παραπονάκι, χιχι, τί ζώδιο είσαι;;;; Μήπως καρκινάκι;

Η ζέστη συνεχίζεται ακάθεκτη.... Κολλάω ολόκληρη... Και το Σ/Κ που θα είμαι σε μια υπέροχη παραλία στην Εύβοια και θα τους κοιτάζω από μακριά να πλατσουρίζουν; Γκρρρ.

Πήρα όμως το OK από τον άντρα μου να πάω Μύκονο το άλλο Σ/Κ, αν θέλω!!! Ουάου! Αυτά είναι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χμ, Giovanna, από ότι έχω καταλάβει εξ αποστάσεως είσαι λίγο παραπονάκι, χιχι, τί ζώδιο είσαι;;;; Μήπως καρκινάκι;

Βρε σήμερα έχω γενέθλια. Παρθένος είμαι.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν είμαι παραπονιάρα αλήθεια. Ίσως βγαίνει έτσι στο γραπτό λόγο. Το αίσθημα δικαίου - αδίκου είναι πολύ έντονο μέσα μου και ίσως αυτό φαίνεται κάποια στιγμή σαν παράπονο. Απλά, εγώ είμαι πολύ τυπική σε γενέθλια, επετείους, γιορτές κλπ (μιλάμε για ληξιαρχείο όμως όχι αστεία :tongue::tongue::tongue:) και μου φαίνεται περίεργο που οι άλλοι δεν είναι ή δεν θυμούνται.

Εγώ κάτι δεν έπιασα ρε Μαρίζα, γιατί θα είσαι σε μια παραλία και θα κοιτάζεις τους άλλους να λιάζονται??? Μύκονο ακούω φιλενάδα και μάλλον χωρίς το σύζυξ!!! Αυτά είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κάτι δεν έπιασα ρε Μαρίζα, γιατί θα είσαι σε μια παραλία και θα κοιτάζεις τους άλλους να λιάζονται??? Μύκονο ακούω φιλενάδα και μάλλον χωρίς το σύζυξ!!! Αυτά είναι!

Μάλλον εννοεί ότι θα έχει επισκέψεις από τους Ρώσσους. Όσο για τη Μύκονο...... χμμμ....... άστο ασχολίαστο........ζηλεύω!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα! Καλή αρχή στα παιδάκια που ξεκινούν σχολείο σήμερα!

Μαρακι ωραια ,δεν μου ακουγεται τοσο βαρυ...Καλα μην το δενεις κομπο για το σιροπακι!Ειναι με τις μερες της η παλλινδρομηση και δεν ειμαι και πολυ σιγουρη οτι βοηθαει το σιροπι αν δεν υπαρχει οισοφαγιτιδα....

Οπως και να εχει καλυτερα που το ξερετε τωρα και θα σας κατευθυνει η παιδιατρος καλυτερα.Ισως ξεκινησετε με καθαρα αντιαναγωγικο ή πινει ηδη;

Ρίτα πίνει ήδη αντιαναγωγικό και επειδή έχουμε το θέμα με την δυσκοιλιότητα δεν θέλω να μπω στην διαδικασία με αλλαγή γάλακτος. Αν δεν δούμε διαφορά με το σιρόπι θα δούμε τι θα κάνουμε. Πάντως πιστεύω ότι αν δεν έχει κανονικά σίγουρα είναι στην αρχή της οισοφαγίτιδας. Πάντως από χτες που ξεκινήσαμε πίνει πιο ήρεμα. Θα δούμε..

Α και το άλλο, μου τη φέρνει το σχολικό σήμερα, μου τη δίνει η συνοδός και μου λέει δείχνοντας ένα μπισκοτάκι, την έπιασα να τρώει ένα τέτοιο, της το έδωσε η Νεφέλη, είχε ήδη καταπιεί μια μπουκιά. Τα πήρα στο κρανίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Το βλέπεις; τη ρωτάω, είναι μιράντα, αν ήταν κάτι άλλο, ....................................... Κατεβάζει τα μάτια της. Φεύγει το σχολικό, ρωτάω τη Ναταλία ήσυχα, γιατί το πήρες το μπισκότο, μου λέει γιατί ήταν μιράντα, αν ήταν άλλο τη ρωτάω, με γάλα; μου λέει, ναι της λέω, δε θα το έπαιρνα, αφού έχω αλλεργία. Μπράβο αγάπη μου της λέω.

Πω πω! Πραγματικά συγκλονίζομαι κάθε φορά με το πόσο ώριμο είναι το Ναταλάκι με το θέμα της αλλεργίας..Μπράβο στο κορίτσι μας!

Εμεις πηγαμε στον νεο παιδικο χθες και δηλωνουμε ενθουσιασμενοι ..Ξεκιναμε τη Δευτερα με εβδομαδα προσαρμογης που θα παμε μαζι με το παιδι το απογευμα 2 ωρες καθως και την Τριτη και Τεταρτη-Πεμπτη Παρασκευη θα παει το πρωι για 2 ωρες μονος του .Απο τις 12/9 ξεκιναει κανονικα

Απο εγκαταστασεις οτι πω ειναι λιγο αλλα και το εκπαιδευτικο τους εργο ακουγεται πολυ καλο ...Θα κανουμε και μουσικοκινητικη αγωγη orff(Ουοαου ενας μικρος πανμαρ!!!),χορο, αγγλικα , εργαστηρια με πηλο .τακτικες εκδρομες σε μουσεια , θεατρα και ενα σωρο αλλα...Την επομενη Πεμπτη εχουμε και συναντηση με παιδοψυχολο, διατροφολογο και παιδιατρο ..too good to be true...

Μακαρι να παμε καλα και να μην εχουμε τα περσινα ,να χτυπιεται καθημερινα και να ειμαστε ολοι ρακος οικογενειακως..

Μπράβο βρε Ιωάννα μου! Ακούγεται τέλειος! Μακάρι να αρέσει και στον Χρηστάκο για να ηρεμήσετε από τα κλάματα και τις εντάσεις.

Την Πέμπτη ξεκιναμε κι εμεις παιδικο κι ενω προσπαθω να τον βαλω στο κλίμα εκεινος λεει πως θελεινα συναντησει τους φιλους του και κυριως τη δασκαλα του..Ειμαι επιφυλακτικη, αν δεν ερθει το μεσημερι της Πέμπτης, δε λέω τιποτε!!!!

Μια χαρούλα θα τα πάει! Καλή αρχή!

Εμείς είμαστε καλά , μπήκαμε στο δημοτικό παιδικό και μάλιστα κληρωθήκαμε στο καινούργιο κτίριο . Εύχομαι όλα τα παιδάκια να έχουν καλή χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερες ιώσεις για φέτος. Ξεκινάμε και εμείς από Δευτέρα προσαρμογή 1-2 ώρες αρχικά και από 12 Σεπτέμβρη εντατικά πλέον.

Μπράβο Κικίτσα μου! όσο για τον μικρό αφού βρήκες την λύση για το σπίτι νομίζω θα είναι καλύτερα..

Καλή προσαρμογή στα παιδάκια μας στο σχολείο και πάλι και κυρίως καλά μυαλά στις άκαρδες μανάδες που τα στέλνουν μόλις 3 χρονών μωρά, στα ξένα χέρια να τα ταλαιπωρήσουν! Πικουυυυλίνααααα!

Μα καλά σοβαρά μιλάς? Υπάρχουν τέτοιες μάνες??? Δεν μπορώ να το πίστέψω! :lol:

Βρήκα ευκαιρία σήμερα και πήγα την Αλεξάνδρα παιδίατρο γιατί είχε και αυτή ένα βηχαλάκι. Ευτυχώς δεν είναι κάτι και μάλλον ξερένεται ο λαιμός της. Οι μετρήσεις της; 12.600 βάρος και 97 εκ ύψος. Άρμα μας φάγατε!!!

Επιτέλους καλέ! Για πρώτη φορά στα τρία χρόνια δεν έχω το πιο αδύνατο παιδί του κάφε!χαχαχαχα! Τρομερή διαφορά τα 100γρ!:lol:

Έχω συγκλονιστεί! Σούπερ νέα! Ο αδερφός μου: περιμένουν δίδυμααααααα!!!!!!! Και μάλιστα διαφορετική μέρα σύλληψη!!!!!! Απίστευτο, διπλή ωορηξία, μα πώς το κατάφεραν! Άντε, να πάν όοοοοοοοολα καλά και το Μάρτη θα έχω 2 ανήψια!!!

Τι λες τώρα??? Απίστευτο!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Μάλλον εννοεί ότι θα έχει επισκέψεις από τους Ρώσσους. Όσο για τη Μύκονο...... χμμμ....... άστο ασχολίαστο........ζηλεύω!!!!

Ναι ρε Μαρινάκι, δεν θέλει και πολύ σκέψη!:tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα δικά μας σας τα είπα..σήμερα περιμένω την απάντηση και από την παιδίατρο και αύριο μάλλον πάμε να πάρουμε γυαλιά. Σε δύο μήνες θα ξαναπάμε στην οφθαλμίατρο και τότε μάλλον θα κλείσουμε και το ματάκι.Ελπίζω το Ευάκι να προσαρμοστεί...

Προχτές όταν γυρίσαμε από την οφθαλμίατρο το μυαλό μου ήταν τελείως θολωμένο.Είχα βάλει μακαρόνια να φάει η Εύα και επειδή δεν τα έτρωγε μόνη της πήρα το πιάτο να την ταίσω. Και αντί να πάω το κουτάλι στην Εύα το πήγα μπροστά στον μπέμπη και περίμενα να ανοίξει το στόμα του να τα φάει!Πάλι καλά που δεν ένοιξε το στόμα του!:rolleyes: Η Εύα καθόταν και με κοίταζε και είχε σκάσει στα γέλια! :lol:

Καλημερααααα

Καλο μηνα!!!καλη αρχη στα παιδακια που ξεκινουν σημερα παιδικο!!

Αρμακι μου νομιζω οτι δεν θα αντιδρασει τοσο ασχημα τα ευακι με το κλεισιμο του ματιου . ειναι πια μεγαλα και αντιλαμβανονται οτι πρεπει να γινει ...Αμα της το πει ο γιατρος ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπακουη..Θα το κλεισει για πολυ καιρο?

Οσο για τον μπεμπαρο ευχομαι με το σιροπακι να ηρεμησει η ψυχουλα...

Δηλωνω σοκαρισμενη με τον αδελφο του φιλακιου...διδυμα...γντουπ...ο εφιαλτης μου ...ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη ωστοσο!!!!!με το καλο να ερθουν στο κοσμο τα ανηψακια και να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!!

Εμεις χθες ειχαμε παιδιατρο για τον μπεμπουλη..Μια χαρα μας βρηκε και βαζουμε και αλλα λαχανικα και αρνι(μπλιαχ)στην διατροφη μας..Φτασαμε τα 9 κιλα και 70 ποντους..

Εν τω μεταξυ απο τον παιδικο μας ειπαν να γραψουμε μια εκθεση σχετικα με την συμπεριφορα του παιδιου σε αγνωστο περιβαλλον...Τι λετε να γραψω τι εκανε περσι καθημερινως να μας διωξουν μια ωρα αρχιτερα ???χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μακάρι να αντιδράσει καλά..το κλείσιμο του ματιού δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει. Ανάλογα με το πως θα αντιδράσει το μάτι. Απ'ότι διάβασα όσο πιο γρήγορα γίνει και όσο πιο σωστά τόσο γρηγορότερα θα βγει.

Ο μπέμπαρος σούπερ!!!Αρνί ε? Στην Εύα δεν είχα δώσει ποτέ ως μωρό. Δεν μας το είχε πει η παιδίατρος.

όσο για τον Χρήστο να τα γράψεις όλα! Σιγά καλέ! Μια χαρά είναι το παιδί! Άλλωστε τώρα δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι,δεν είπες ότι ηρέμησε? να τους το πεις κι αυτό! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...