Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα μου χρόνια πολλά για τη μανούλα σου , να τη χαίρεσαι , τελικά το έκανα το λάθος μου αντί να ευχηθώ στη δική σου μανούλα ευχήθηκα στης ΠανΜαρ.χιχιχι

ευχαριστούμε για τον παιδικό και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη , μακάρι βέβαια να το ευχαριστηθεί και ο Αν. και να περνάει καλά , αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Σχετικά με το Δημ. αποφάσισα να μη τον στείλω , μου φαίνεται μωρέ πολύ μικρούλης για να πάει παιδικό και δέχτηκε να τον κρατάει η ξαδέρφη μου (με τα αντίστοιχα λεφτά που θα έδινα σε παιδικό). Θεωρώ ότι θα'ναι καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι για όλα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις.

σχετικά με το σιδέρωμα ο κλήρος έπεσε στη μανούλα μου σήμερα μαζί με φαγητό για 'μας αύριο αλλά και του Δημ. τη κλασική σουπίτσα του. Τουλαχιστόν θα την εκμεταλλευτώ όσο την έχω γιατί μετά της λέω δεν θα σε κουράζω καθόλου μιας και δεν θα έρχεται σπίτι.:tongue::tongue:

Πετρούλα καλή αρχή και στον Αν. εύχομαι μακάρι και σε εσάς να είναι ευχάριστη η προσαρμογή και να τη δεχτεί με χαρά.

Καλό φθινόπωρο (δεν θέλω , δεν θέλω!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα σε ολες τις εορταζοντες και σε ολους τους εορταζοντες!!!!

Ειδικα χρονια πολλα στη μικρη μας Αλεξανδρα, γερη και ευτυχισμενη!!!!

΄΄Ρε μαμα που ειναι αυτος ο μέτραγας;;; Παλευε ο καημενος να θυμιθει πώς λεγεται ο χαρακας και αφου δεν του ερχοτανε η λεξη τον ειπε μετραγα!!!!!

Χρονια πολλα σε ολες τις εορταζοντες και σε ολους τους εορταζοντες!!!!

Ειδικα χρονια πολλα στη μικρη μας Αλεξανδρα, γερη και ευτυχισμενη!!!!

΄΄Ρε μαμα που ειναι αυτος ο μέτραγας;;; Παλευε ο καημενος να θυμιθει πώς λεγεται ο χαρακας και αφου δεν του ερχοτανε η λεξη τον ειπε μετραγα!!!!!

χα,χα φοβερός ο Πανούλης και σκέπτεται πολύ πρακτικά μάλιστα. Σου λέει με το χάρακα μετράμε άρα πως το λένε : μέτραγας.

Καλησπέρα κορίτσια. Να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στην Αλεξάνδρα μας, στο σύζυγο της Deleni, στη μαμά της Joa και ......... στη δικιά μου μανούλα:P:p:p:p. Να είναι όλοι καλά και να χαίρονται τα ονοματάκια τους.

Το κοριτσάκι μου πήγε όλο χαρά σήμερα στο σχολείο της με ένα κουτί γλυκά για να κεράσει τους φίλους της. Έκανε σαν τρελή για να κρατήσει αυτή τη σακούλα :D:D:D:D:D:D Σήμερα πήγαν και το τελευταίο τους μπάνιο και έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογράφιες που θα δούμε σύντομα.

Φιλάκι έχετε κάνει άψογη δουλειά με το Ναταλάκι και φαίνεται. Μπράβο κορίτσι μου και μπράβο και στην κούκλα σου για την υπευθυνότητά της.

Εύχομαι σε όλα τα παιδάκια του καφέ μας που ξεκινάνε σχολείο, Καλή και Εύκολη προσαρμογή και όσο το δυνατόν λιγότερες ιώσεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες της παρέας μας! Να τους χαίρεστε οι δικοί τους!

Έχω λυθεί στο γέλλιο με τον "μέτρακα"!!!

Καλή προσαρμογή στα παιδάκια μας στο σχολείο και πάλι και κυρίως καλά μυαλά στις άκαρδες μανάδες που τα στέλνουν μόλις 3 χρονών μωρά, στα ξένα χέρια να τα ταλαιπωρήσουν! Πικουυυυλίνααααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλή προσαρμογή στα παιδάκια μας στο σχολείο και πάλι και κυρίως καλά μυαλά στις άκαρδες μανάδες που τα στέλνουν μόλις 3 χρονών μωρά, στα ξένα χέρια να τα ταλαιπωρήσουν! Πικουυυυλίνααααα!

Μην της λες τέτοια, θα βάλει τα κλάμματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες της παρέας μας! Να τους χαίρεστε οι δικοί τους!

Έχω λυθεί στο γέλλιο με τον "μέτρακα"!!!

καλα ποια ειναι αυτη ρε Μαρινα;;;;;;;;;;

Κορίτσια, καλησπέρα! Σας διάβασα στο πόδι τρώγοντας τη μακαρονάδα μου με τον κιμά και το ρεγκάτο. Μμμμμμμμμ. Τα φασολάκια τα έκαψα... Πάλι.

Κορίτσια, τί καλό φθινόπωρο διαβάζω... λίγο νωρίς δεν είναι, 30 Αυγούστου; Λέω πως θα έχουμε ίσως και 2 μήνες (στην καλύτερη περίπτωση) καλοκαίρι ακόμα. Κι έτσι εδώ στο filakέικο δεσμευτήκαμε ότι θα συνεχίσουμε τα ΠΣΚ μας σαν να είναι Ιούνιος! Να είμαστε καλά!

Χρόνια Πολλά Αλεξάνδρα μικρή, να τη χαίρεσαι Γιοβάνα, και χρόνια πολλά sardelaki μας! Κι εσύ πανμαρ να χαίρεσαι την αδερφή σου και καλά να περάσετε απόψε!

Κορίτσια, πήρα σήμερα ένα τηλ. στο κολυμβητήριο της περιοχής και μου είπαν ότι στα τμήματα του δήμου (Νίκαιας) τα παιδάκια ξεκινούν από 2!!! Ενώ στις ομάδες, π.χ. Ιωνικός, μάλλον δεν τα δέχονται τόσο μικρά. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα. Έτσι ενδεικτικά σας τα αναφέρω όλα αυτά επειδή κάποια στιγμή παλιότερα το είχαμε ξανασυζητήσει, και τώρα μου έκανε εντύπωση ότι τα δέχονται από τα 2! Α, αρκεί να έχουν σταματήσει την πάνα.

Αυτά προς το παρόν, σας φιλώ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα!!!!

Σας διάβασα με δόσεις, αλλά δεν θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα! (είναι και η ώρα προχωρημένη, έχω πιει και τα ποτάκια μου, είμαι και κάποιας ηλικίας... ε δεν θέλει και πολύ να αρχίσεις να ξεχνάς!)

Να ξαναδώσω τις ευχές μου από εδώ σε όλους τους εορτάζοντες!

Να ευχηθώ και στην Γιοβάννα μας για τα γενέθλιά της... Χρόνια Πολλά και Καλά!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Ααααχ... τι άλλο ήθελα να πω?

Δεν....

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Γιοβανούλα να τα εκατοστησεις!!Να ζήσεις μανουλα και χρόνια πολλά, μεγαλη να γίνεις με ασπρα μαλλια...Οτι επιθυμεις Ιωαννιτσα, να χαιρεσαι την ομορφια σου!!!

Μαρακι τα τσουξαμε, τα τσουξαμε???Πως περασατε στην αδερφούλα???

Φιλακι ποιος ειπε καλέ οτι θα βαλουμε π@π@ κατω???

Βολτες πάλι θα κανουμε αλλα μπανακια δε νομιζω πλέον γιατι ειμαι και κρυουλιαρα...μπρρρ!!!

Ντινακι ξεκινας δουλεια διαβασα ε??Καλή επάνοδο!!Ξεκιναει σταθμο ο Πανούλης???Καλή προσαρμογή και στον μικρό!

καλημερα!!Πάω να πιω μια γουλια καφε και ξαναρχομαι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια μου!!!

Συνονοματη χρονια πολλα και καλα!!!οοοοοτι επιθυμεις να το παθεις!!!!

Χθες ταραξαμε τις πιτσες και τα γλυκα και σημερα νοιωθω τις υπερτατες τυψεις (μετα με πιανουν οταν τα βλεπω τις ξεχναω..)

Χθες εφτιαξα και τα δεκα πρωτα προσκλητηρια και τολμω να πω οτι βγαινουν πολυ καλα!!!τωρα σκεφτηκα ομως οτι δεν αρκει να τα ετοιμασω αλλα πρεπει και να τα μοιρασω.....oh my god....

Για εμας φιλακι παντως τελος το καλοκαιρι ...εγω φουλ δουλεια , ο αντρας μου τοση πολυ που θα δουλευει οοολες τις μερες της εβδομαδας οποτε τεεεεελος ....

Διαβαζα για τα γλυκα που ελεγε η ιωαννα και θυμηθηκα τον νεο παιδικο ..κομμενες οι τουρτες ..το μονο που επιτρεπεται στα γενεθλεια ειναι σπιτικο κεικ βανιλια ή πορτοκαλι ...θα παθει νιλα το παιδι μου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Γιοβάνα μου πολύχρονη! Να τα εκατοστήσεις!

Αχ ο καημένος ο Χρηστάκης τι έπαθε!!!!:D:D:D Μα ούτε λίγο κακάο στο κέηκ;;;:rolleyes: Ξεροσφύρι;

Φιλάκι σύμφωνα με ένα ξάδερφο μου γυμναστή είναι προτιμότερη η ομάδα γιατί βιάζονται να βγάλουν παίκτες οπότε μαθαίνουν γρήγορα κολύμπι στα παιδιά ενώ στο "απλό" κολυμβητήριο τους νοιάζει περισσότερο το οικονομικό και αργούν...:roll::roll::roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα doc!!!!

δεν του εχουμει πει οτι τερμα οι τουρτιτσες και τα γλυκα ..θα το καταλαβει εν καιρω..και ειναι γλυκατζης ο ζουζουνος μου!!!

Παντως και εμας εχει κολυμβητηριο (εξτρα στην τιμη)και σκεφτoμαστε να τον στειλουμε ..θα τον πανε δυο φορες δοκιμαστικα και αμα του αρεσει θα συνεχισει ..

Εξτρα εχουμε επισης καρατε και μπαλετο(για το μπαλετο δεν το σκεφτομαστε χαχαχα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κατάλαβαίνω απόλυτα Ιωάννα... το κολυμβητήριο πάντως μια χαρά ακούγεται!;)

Ξέχασα να σας πω.... Έχω την Α. με μύξες και αν σκεφτώ ότι θα κολλήσει και μικρός.... Δεν θέλω ακόμα αν αρχίσουν οι αρρώστιες...μπουχου.... δεν θέλω...:mad:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πωπω ιωσεις ...καλα ξενοιασαμε ολο το καλοκαιρι...βεβαια το βουδακι ενα βηχαλακι το ειχε μεχρι τις 10 Αυγουστου αλλα σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα!!!

deleni μου ευχομαι στις μυξες να μεινετε και να μην κολλησει και ο μικρος!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...