Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σας διαβαζω ασχετα αν δε σχολιαζω να ξερετε αν με ρωτησετε κατι στο φεισ ξερω για σασ οκ τσουπριτσεσ μου ? πολλα φιλια σε ολλεσ παω αν μαζεψω το αχτυπιτο δυδιμο τον αγοριων γιατι ειναι στην μπανιεραμπαναιριζοντε παρεα χιχιχι

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Από σήμερα και μέχρι 6/9 είμαι αδειούχα. Σήμερα έστειλα το κοριτσάκι μου σχολείο και εγώ συνέφερα λίγο το σπίτι καθώς αύριο γιορτάζουμε :D:D:D:D:D Από 1/9 όμως θα έχω εδώ μέσα βαφειά και δεν θέλω τη ζωή μου......:mad:

QUOTE]

δε λέω καλή ξεκούραση παρα μόνο καλή δύναμη για τα μαστορέματά σας.

με το καλό και αύριο να γιορτάσεις τη γλυκιά κορούλα σου Γιοβάννα μου.

όσο για τα σκηνικά ,κάτι αντίστοιχα τα ζούμε αν όχι σε καθημερινή βάση σε εβδομαδιαία σίγουρα.χιχι

ασχετο ενα γοιτονοπουλο μεγαλα νηπια θα απει φετοσ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ναι ναι διαβαζει καθοταν ολλα τα υπολιπα γυρο του κ τουσ διαβαζε παραμυθια νωρισ δνε ειναι ρε κοριτσια ? εντομεταξη το συγκεκριμενο παιδακι ειναι πανεξηπνο ..

πανπονηρο......

ξερει να τραβιετε οταν κανουν χαζαμαρα

θα σασ γραψω για το φενομενο βασιλησ .....

γιατι ειναι φενομενο μια χουφτα ειναι ...

κοντοτεροσ απο τον λευτερη κ μεγαλητεροσ δυο χρονια

αλα σπιθεσ τα ματια του πετανε δεν εχω ματα δη τετοιο παιδι σπουδεο πολυ εξυπνο

:tongue::tongue:

Μαρία μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε! Τι σας είπε η παιδίατρος;

Κίκο το πολιτικό κομμάτι ήταν στα αγγλικά αλλά ο γάμος στα ελληνικά...καλά πετούσε και κανένα "in the ages of the ages & in the name of the father" και κοντεύαμε να πεθάνουμε στα γέλια με τον συν-κουμπάρο!:rolleyes::rolleyes:

Μαμάλευτεράκι δεν είναι πολύ περίεργο..εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της Αναστασίας διάβαζα κανονικά και αν συνέβαινε αυτό προιστορικά φαντάσου στις "βελτιωμένες" γενιές τι γίνετε...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, σήμερα επιστρέψαμε κι εμείς από το τελευταίο τριημεράκι των διακοπών μας και ομολογώ ότι ήταν ότι χρειαζόμασταν! Τώρα τα κεφάλια μέσα, μέχρι νεωτέρας βεβαίως-βεβαίως κανονίστε να οργανωθούμε για την 28η Οκτωβρίου πέφτει τριήμερο!!! Μαζέψτε με αύριο έχω να πάω δουλειά και έχουμε και επισκέψεις από το εξωτερικό για τρελούς ελέγχους! Έρχονται οι ...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! (Μαρίζα σου λέει κάτι?)

Κατά τα άλλα δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω, καλώς τα δέχτηκες τα παιδάκια σου Ιωάννα μου, πότε θα κανονίσουμε ποδηλατάδα τώ

ρα γιατί κι ο δικός μου ανυπομονεί να δει τους φίλους του λέει? Μαρίιι? Κωνκωνάκι κοντά είστε κι εσείς για δες μήπως σε βολεύει!

Καλωσήρθατε κι εσείς Ριτάκι καλή αρχή στο σχολείο! Μπράβο στο Γρηγόρη που αμέσως μπήκε στο κλίμα, εμείς Πέμπτη ξεκινάμε, θα προσπαθήσουμε Πέμπτη και Παρασκευή να τα πάμε εναλλάξ με το Χ. μην τους έρθει βαρύ τόσες ώρες με τη μία!

Sun-sun πλησιάζει η μεγάλη μέρα σιγά σιγά!!! Πώς είσαι, νιώθεις κουρασμένη?

Deleni τελικά ήσουν όντως το παιδί θαυμα!!! 3 ετών ρε θηρίο και διάβαζες??? Έγινες όμως κι ολάκερη γιατρίνα, εμ πώς!!!

Μαράκι αν θυμάσαι το συζητάγαμε στη συνάντηση όταν είχα γεννήσει τη Μαριαλένα, είχε και αυτή παλλινδρόμηση άλλου τύπου από το Γιώργο ο οποίος είχε πολλές εξαγωγές! Εκείνη δεν έβγαζε ποτέ, τεντωνόταν όμως, έκανε τόξο και άλλα όμορφα, είδε και έπαθε η γιατρός να με πείσει ότι έχει παλλινδρόμηση και το αρνιόμουνα επειδή δεν είχε εξαγωγές. Μου έδωσε το epadoren και πάλι, το πήρε 2 μέρες δεν είδα βελτίωση και το σταμάτησα και η κατάσταση χειροτέρευε! Όταν ανακοίνωσα στη γιατρό την πρωτοβουλία μου, μου είπε ότι έπρεπε να παίρνει το παιδί τουλάχιστον 10 μέρες το σιρόπι για να δούμε σταδιακά βελτίωση! Τελικά την άκουσα και βρήκα την υγειά μου!

Φιλιά πολλά σε όλες και αρνούμαι να πω καλό Φθινόπωρο, μας το χρωστάει ο καιρός, ο Ιούνιος ήταν πολύ βροχερός και θέλω να πιστεύω ότι θα αποζημιωθούμε το Σεπτέμβρη και θα συνεχίσουμε τα μπανάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα ήμουν καλή νοικοκυρά κι έτσι δεν είχα πολύ χρόνο για τα καφέ μας, έχουμε και πολλά! Άντε να δούμε πόσο θα μου κρατήσει η νοικοκυροσύνη. Τα διάβασα τα νέα της παρέας μας. Σαν τη μαμαλευτερακι κι εγώ.

marinaκι καταλαβαίνω τα ζόρια σου..., αλλά, από το εξωτερικό, γιατί; Μπερδεύτηκα.

Αχ, τέλεια η Σύρος. Κι η πανμαρ ωραία τα πέρασε! Κι η κόρη μου σήμερα, μόλις την έφερε το σχολικό με ρώτησε μαμά φεύγουμε για Βέλος;;; Εεεεεεε, όχι, της λέω, θα πας άλλες 4 ημέρες στο σχολείο και μετά. Ντόιν, πολύ ανώμαλα δεν την προσγείωσα με την απάντηση μου; Βέλος είναι το χωριό, κάπου στην Εύβοια, που έχει εξοχικό η νονά. Και στη Ναύπακτο όμορφα ήταν, ήπιαμε και τα ποτάκια μας στο λιμάνι μιας. Μόλις φτάσαμε Παρασκευή βράδυ και χτυπήσαμε το κουδούνι, άκουγα τη φωνή της Ναταλίας να φωνάζει ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μέχρι να ανέβω τρέχοντας τα σκαλιά να τη δω! Καθόλου νεροτσουλήθρες τα έχετε πάει; A, καλά. Ο παράδεισος της. Εκεί την έβγαλε όλη την εβδομάδα μια κι είχε πολύ αέρα κι η θάλασσα ήταν χάλια.

Αχ σας τα είπα μονοκομπανιά, νομίζω καληνύχτα, σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α και το άλλο, μου τη φέρνει το σχολικό σήμερα, μου τη δίνει η συνοδός και μου λέει δείχνοντας ένα μπισκοτάκι, την έπιασα να τρώει ένα τέτοιο, της το έδωσε η Νεφέλη, είχε ήδη καταπιεί μια μπουκιά. Τα πήρα στο κρανίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Το βλέπεις; τη ρωτάω, είναι μιράντα, αν ήταν κάτι άλλο, ....................................... Κατεβάζει τα μάτια της. Φεύγει το σχολικό, ρωτάω τη Ναταλία ήσυχα, γιατί το πήρες το μπισκότο, μου λέει γιατί ήταν μιράντα, αν ήταν άλλο τη ρωτάω, με γάλα; μου λέει, ναι της λέω, δε θα το έπαιρνα, αφού έχω αλλεργία. Μπράβο αγάπη μου της λέω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημεραααααα

Χρονια πολλα στην μικρη μας Αλεξανδρα ,στην σαρδελινα και στο συζυγο της γιατρινας ...του χρονου πρωτα ο θεος θα γιορταζει και το μπομπιρακι μου...

Φιλακι αλλη θα πω μπραβο στο Ναταλακι ποσο ωριμο και υπευθυνο ειναι και αυτο το οφειλει στους γονεις της ..μπραβο φιλεναδα!!!

Καλη αρχη σε οοοοολα τα παιδακια...Ναταλακι , Αλεξανδρα , Γρηγορη καλη σχολικη χρονια!!!

Εμεις πηγαμε στον νεο παιδικο χθες και δηλωνουμε ενθουσιασμενοι ..Ξεκιναμε τη Δευτερα με εβδομαδα προσαρμογης που θα παμε μαζι με το παιδι το απογευμα 2 ωρες καθως και την Τριτη και Τεταρτη-Πεμπτη Παρασκευη θα παει το πρωι για 2 ωρες μονος του .Απο τις 12/9 ξεκιναει κανονικα

Απο εγκαταστασεις οτι πω ειναι λιγο αλλα και το εκπαιδευτικο τους εργο ακουγεται πολυ καλο ...Θα κανουμε και μουσικοκινητικη αγωγη orff(Ουοαου ενας μικρος πανμαρ!!!),χορο, αγγλικα , εργαστηρια με πηλο .τακτικες εκδρομες σε μουσεια , θεατρα και ενα σωρο αλλα...Την επομενη Πεμπτη εχουμε και συναντηση με παιδοψυχολο, διατροφολογο και παιδιατρο ..too good to be true...

Μακαρι να παμε καλα και να μην εχουμε τα περσινα ,να χτυπιεται καθημερινα και να ειμαστε ολοι ρακος οικογενειακως..

Μαρακι μου λογικα θα το δωσει σιροπακι και θα δειτε αμεσως βελτιωση !!!ολα καλα!!!μα ειναι δυνατος αυτος ο τσουπωτος ο μπεμπης να μην τρωει ???κριμα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!

Σαρδελάκι χρόνια πολλά! Γιοβάνα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου, Joa και εσύ τον μικρούλη σου!!!! Ευχαριστώ και για τις ευχές!!!!!

Joa πολύ καλός ο σταθμός ακούγεται!!!!!!

Μαρίζα είδες που το κοριτσάκι σου μαθαίνει;; Όσο για τη λαχτάρα σου...σε καταλαβαίνω...

έρχομαι....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!!!

Χρόνια πολλά σε ολες τις εορταζουσες και τους εορτάζοντες του καφε μας!!!

Γιοβαννα να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!

Αλεξάνδρα να εισαι γερη κι οτι επιθυμείς!!!

Joa να χαίρεσαι τη μαμα σου και του χρόνου να γιορτασετε με τον Αλέξανδρο σας!!Του ταιριαζει πολύ το ονομα του πολωνού...

Ελενακι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και ευχομαι να ζειτε περιπετειες με ευχαριστη εκβαση !!!!

Μαρακι μου ευτυχως ειναι μικρη η παλλινδρόμηση σας!Ολα καλά να πανε, περαστικα στον μπουμπουκο μας...

Μαριζακι μου μαχαιρι στην καρδια πρωι πρωί η αντιδραση της Ναταλίτσας..Σας κατεβαζω το καπέλο!!!Το παιδι ειναι τοσο συνεργασιμο που σε κανει να αναρωτιεσαι....Τα αμετρητα φιλια μου στην μικρη!

Μαρινακι ωραια ηταν η απόδραση εεε???Ευχομαι και σε αλλα με υγεια!!

Τωρα να πάμε κι εμεις ενα ταξιδακι κοπελιά...Πήρες σβαρνα εξωτερικα και εσωτερικα θερετρα!!!!

Ριτα καλωσήρθατε!!!Καλή προσαρμογη σε σενα τωρα γιατι οι αντρες και κυρίως ο jr , τι να την κανει τη προσαρμογη????Εχει ηδη μπει στο κλίμα!!!Τελειος!!!

Κικη καλή επιτυχία με τον παιδικο!Ευχομαι να τα παρουν τα παιδια για να μεινει και τιποτε στην ακρη, ποια ακρη δλδ...τρόπος του λέγειν!!

Ελένη χτυπησες καπελαδουρα αλλα Victoria????Ααααα δεν παιζω, θελουμε φωτο και γρηγορα κιολας!!!Ακομη εδω εισαι..???Πάντα αξια κι απο εδω και συντομα νονά!!!

Μαμαλευτερακι τα jumboαποκτηματα ειδικα τα ενδυσης, ειναι ολα μιας χρησεως!!Προχειρες και καθημερινες φορμούλες θα βρεις και στα H&M και ZARA..

Indiana Jones που εισαι???Οτι θελετε για εναλλακτικο τουρισμό εχουμε την τσουκροπρεσβειρα μας πλέον....(ΜΟΥΤΣ!)

Την Πέμπτη ξεκιναμε κι εμεις παιδικο κι ενω προσπαθω να τον βαλω στο κλίμα εκεινος λεει πως θελεινα συναντησει τους φιλους του και κυριως τη δασκαλα του..Ειμαι επιφυλακτικη, αν δεν ερθει το μεσημερι της Πέμπτης, δε λέω τιποτε!!!!

Καλημερα σε ολες και καλό φθινοπωρο!!(θελω, θελω, θελω!!!)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα Πετρουλινα!!!

Ξεκιναει και ο Αν . παιδικο ??ειναι παλια καραβανα τωρα οποτε μην ανησυχεις ...

Μαμα Λευτερακη για τα ρουχα του τζαμπο δεν ξερω γιατι δεν εχω ψωνισει ποτε αλλα εμεις φορμουλες παιρνουμε ως επι το πλειστον απο benetton και απο Prenatal . Μια φιλη μου παιρνει απο h&m και ειναι λεει απιθανες και προπαντως οικονομικες!!!!

Εμεις οικογενειακως δεν εχουμε πολυ εκτιμηση στα orchestra που γενικως οτι εχουμε παρει δεν μας εχει βγει καλο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια χαρούμενη καλημέρα και από’μένα.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες της παρέας, Αλεξανδρούλα, Σαρδελάκι, στο Ντελενάκι για τον άντρα της και στη μαμά της Παν Μαρ (ελπίζω να τα είπα σωστά), Ιωαννίτσα και του χρόνου στο Πολωνάκι της παρέας να το γιορτάσετε με το καλό.

Εμείς είμαστε καλά , μπήκαμε στο δημοτικό παιδικό και μάλιστα κληρωθήκαμε στο καινούργιο κτίριο . Εύχομαι όλα τα παιδάκια να έχουν καλή χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερες ιώσεις για φέτος. Ξεκινάμε και εμείς από Δευτέρα προσαρμογή 1-2 ώρες αρχικά και από 12 Σεπτέμβρη εντατικά πλέον.

Μαριζάκι συγχαρητήρια στο Ναταλάκι για το ώριμο της ηλικίας του αλλά και σε εσάς γιατί αυτό που έχετε καταφέρει δεν είναι και λίγο.

Μαρινάκι μου φαίνεται λες για τη ΠανΜαρ ότι δεν στρώνει κ@#@ αλλά και εσύ βρε κοπελιά δεν πας πίσω. Πλάκα κάνω , μπράβο που περάσατε έτσι όμορφα και οι δύο φιλενάδες πάντα τέτοια να ευχηθώ.

Θα επανέλθω αργότερα…

Υ.Γ δεν σας είπα τελικά η πετερά ούτε λόγος για το σίδερο , γύρισα με μια λαχτάρα σπίτι να μπω μέσα και παρατηρώ τα ρούχα όπως τα άφησα. Άκουσε όχι και λίγα όμως.χιχιχι

Καλημερα κικο μου!!!

μπραβο για τον παιδικο !!!θα στειλεις τελικα και τα δυο παιδια σχολειο ?

Και μενα τα πλυντηρια απο χθες γιναν 5 ..με κοιτουν τα κοιτω και εκει μενουμε...η μαμα μου με 3 εγγονια δεν προλαβαινει και να σιδερωσει..

Μαρινακι ξεχασα να σε σχολιασω πριν....Παντα τετοια κοριτσακι μου να ταξιδευετε να ξανανοιωνετε!!!!και φυσικα θα συναντηθουμε και συντομα!!!!το καημενο το παιδακι μου οταν του πεις για παιδακι γιωργο νομιζει οτι ειναι ο δικος σου!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...