Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολα να πανε καλα με το μπουμπουκι Μαρακι μου...και μεταξυ μας καλα εκανες και εκλεισες γρηγορα ...δεν κερδιζετε και κατι να σας τρωει η αγωνια....

Γιατρε μου διαβασα για τις περιπετειωδης διακοπες σας στα εξωτερικα!!!!!αφηνεις το στιγμα σου παιδι μου οπου πας!!!

Κικη μου βλεπω συνεχιζεις και εσυ μια κααααλη νοικοκυρα....πααααλι εχω 4 πλυντηρια και με περιμενουν...τι κακο και αυτο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Oh goodmorning!!

Γυρισατεε;;Εμεις γυρισαμε χθες το βραδυ μετα απο 25 μερες καπως βαρυ μου ηρθε ....εχθες το πρωι στο ξενοδοχειο ο μικρος εκανε παραπονακι με το χειλακι του οση ωρα μαζευα και μου ειπε οτι θελει να κανουμε διακοπες συνεχεια....το μωρο μου στεναχωριοταν πραγματικα που φευγαμε.

Οταν ηρθαμε βεβαια σπιτι ξεσαλωσε με τα παιχνιδια του και επεσε ξερος για υπνο.

Σημερα με ξυπνησε αρων αρων να παει σχολειο....:shock:

Δεν ειχα σκοπο να τον στειλω σημερα μιας και ειμαι σπιτι να κανω καμμια δουλεια αλλα επεμενε ,ντυθηκε βιαστικα και περιμενε στην πορτα και ετσι πηγε και θα τον παρω νωριτερα σε λιγο να δω πως πηγαμε για πρωτη μερα αν και δε νομιζω να ειχαμε κανενα θεμα.

Θα παμε και για καινουργια τσαντα χαχα!!!

Περασαμε τελεια!Οτι και να πω λιγο θα ειναι ,και τι δεν καναμε,ποδηλαταδες ατελειωτες,θαλασσια σπορ,κρουαζιερα με κατι σαν υποβρηχιο να δουμε τις χελωνες μεσα στο νερο,αμαξαδες(πως μυριζουν ετσι τα αλογα ρε παιδια;μπλιαχ)και πολλα πολλα αλλα που θα σας τα αναφερω σταδιακα!

Το αγορακι μου μεγαλωσε κυριολεκτικα, φυγαμε με 29 νουμερο παπουτσι και σημερα παμε για 30αντα αφου με το ζορι του μπηκαν τα αθλητικα....18αρησε και στα κιλα και ψηλωσε πολυ ,φανταστειτε οτι στο γαμο ,του φορεσα το παντελονι που εβαλε στο γαμο της αδερφη μου 4 ιουνιου και γιναμε ρεζιλι..του ηταν κοντο.... δεν του το ειχα ξαναδοκιμασει απο τοτε...που να το φανταστω;

Το σημαντικοτερο βεβαια ειναι οτι ο μικρος πραγματικα (μας)ΑΚΟΥΕΙ.Τρελα ηταν,πρωτογνωρα πραγματα για εμας.

επανερχομαι με τα δικα σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ! Έκλεισα τελικά στον Παπανικολάου(μου τον είχε συστήσει η παιδίατρος) σήμερα στις 2 γιατί θεωρείτε έκτακτο. Καλύτερα για να μην μας τρώει η αγωνία πολλές μέρες.Θα σας πω τα νέα όποτε μπορέσω. Πάω γιατίο ξύπνησαν και τα δυο.

Με προλαβες!Ειναι ο καλυτερος, καλα εκανες και εκλεισες εκει.

Ολα καλα θα ειναι.Αν θυμαμαι καλα πριν λιγς μερες κανατε εμοβλιο;Να ξερεις οτι και η παλλινδρομηση και κρυφη αν ειναι επιδεινωνεται λιγο τις μερες των εμβολιων ετσι ειχα διαπιστωσει εγω τουλαχιστον..Παντως μην αγχωνεσαι αφου δεν βγαζει πολυ γαλα και με δυναμη και να εχει παλλινδρομηση θα ειναι ελαφρια πιστευω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άρμα μου περιμένουμε τα νέα σας...

Κίκο μου ο γάμος καλά πήγε (αφού δεν πήγαν τα υπόλοιπα!:rolleyes::rolleyes:)... Ο παπάς έκανε την τελετή μέχρι το "αρραβωνίζεται" και μετά σταμάτησε, έκανε την τελετή στα αγγλικά (ήταν εκεί η ληξίαρχος για να τους καταχωρήσει) και μετά συνέχισε και για τα στέφανα και τον Ησαία... Τελικά δεν ακούσαμε το I do αλλά το "I solomly declaire that I George take the Ismini κλπ" Τελικα΄βρήκα και ένα πίπουλο και φορτώθηκα στο κεφάλι μου (σε γάμο στην Αγγλία πήγα, χωρίς ένα καπέλο, ένα φτερό, κάτι;;;;:tongue::tongue::tongue:) και εκεί που το έβαλα για πλάκα να γελάσουμε με τη φιλενάδα μου, φαγώθηκαν όλοι ότι μου πήγαινε (τρομάρα μου:rolleyes::rolleyes:) και το κράτησα και στην τελετή... Θα βάλω φωτό το υπόσχομαι! Αφού και ο παπάς με ρώτησε "δεν πιστεύω να ξεπουπούλιασες καμιά πάπια;;;" χαχαχα

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Κικη μου βλεπω συνεχιζεις και εσυ μια κααααλη νοικοκυρα....πααααλι εχω 4 πλυντηρια και με περιμενουν...τι κακο και αυτο ...

Ιωαννίτσα καλως τα δέχτηκες τα καμάρια σου ,ελπίζω να συνεχίσει να είναι ομαλή η προσαρμογή τους στο σπίτάκι τους , όσο για το νοικοκυριό άστα μιλάμε φρίκη , σήμερα όμως το έριξα λίγο στην τρελή και άφησα 2 πλυντήρια πάνω στο τραπέζι της κουζίνας μπας και φιλοτιμηθεί η πεθερά μου και τα σιδερώσει. Μιλάμε έχω μια αγωνία που θα γυρίσω, άλλο πράγμα.χιχι

Κορίτσια ευχαριστώ! Έκλεισα τελικά στον Παπανικολάου(μου τον είχε συστήσει η παιδίατρος) σήμερα στις 2 γιατί θεωρείτε έκτακτο. Καλύτερα για να μην μας τρώει η αγωνία πολλές μέρες.Θα σας πω τα νέα όποτε μπορέσω. Πάω γιατίο ξύπνησαν και τα δυο.

Μαράκι όλα καλά να πάνε εύχομαι , μην ανησυχείς πάντως οτιδήποτε με την παλινδρόμηση είναι αντιμετωπίσιμο. Θα αναμένουμε τα νέα σας.

Κίκο μου ο γάμος καλά πήγε (αφού δεν πήγαν τα υπόλοιπα!:rolleyes::rolleyes:)... Ο παπάς έκανε την τελετή μέχρι το "αρραβωνίζεται" και μετά σταμάτησε, έκανε την τελετή στα αγγλικά (ήταν εκεί η ληξίαρχος για να τους καταχωρήσει) και μετά συνέχισε και για τα στέφανα και τον Ησαία... Τελικά δεν ακούσαμε το I do αλλά το "I solomly declaire that I George take the Ismini κλπ" Τελικα΄βρήκα και ένα πίπουλο και φορτώθηκα στο κεφάλι μου (σε γάμο στην Αγγλία πήγα, χωρίς ένα καπέλο, ένα φτερό, κάτι;;;;:tongue::tongue::tongue:) και εκεί που το έβαλα για πλάκα να γελάσουμε με τη φιλενάδα μου, φαγώθηκαν όλοι ότι μου πήγαινε (τρομάρα μου:rolleyes::rolleyes:) και το κράτησα και στην τελετή... Θα βάλω φωτό το υπόσχομαι! Αφού και ο παπάς με ρώτησε "δεν πιστεύω να ξεπουπούλιασες καμιά πάπια;;;" χαχαχα

μπράβο βρε Ελενάκι, πάντως πως γίνεται (σχεδόν) πάντα σε τέτοια μυστήρια να δημιουργείται μια ψιλοπαρωδία :D . όπως και να 'χει σημασία έχει ότι ο γάμος είναι νόμιμος και δίγλωσσος μάλιστα. Όσο για το καπελάκι αναμενόμενο βρε κοπελιά να το φορέσεις σε τέτοιο μέρος που επισκέφθηκες και κράτα το κι όλας γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τη μόδα στην Ελλάδα, όλο και κάπου μπορεί να σου χρειαστεί.:tongue:

Ριτάκι καλώςήρθατε βρε κοπέλα μου , να είσαστε καλά και του χρόνου περισσότερες μέρες αν θέλετε. Μπράβο και στο Γρηγοράκη που μπήκε απευθείας στο παλιό του πρόγραμμα και ήθελε και σχολείο. Σπανίζουν τέτοιες αντιδράσεις μπορώ να πω.

Εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω να δω τα αποτελέσματα για τον παιδικό. Μακάρι να τον έχουν επιλέξει γιατί αν όχι θα καταλήξω να δουλεύω φέτος για τα παιδιά και μόνο.:(

Ευχαριστω κοριτσια μου!Εριξα βεβαια και εγω το σχετικο ενθουσιασμενο (και καλα)μπλα μπλα τις τελευταιες μερες οτι μολις γυρισουμε θα παμε εμεις δουλεια και εκεινος σχολειο και πες πες του εγινε βιωμα.

Ντελενακι παντα αξια ,θα διαβασω τα νεα αργοτερα!αυτο με το καπελακι πολυ μου αρεσε!!!χαχα!!!!

Κικιτσα καλα αποτελεσματα για το σχολειο!

Γυρισαμε και εμεις και σε ολη τη διαδρομη χοροπηδουσε και μου λεγε τα νεα του.

Αγκαλιες και φιλια με τη νεα του δασκαλα.Γνωριστηκαμε κιολας...συμπαθεστατη ομολογω!Εκεινος την ηξερε βεβαια οπως ολες λιγο- πολυ.

Ηρθε φαγωμενος και χαρουμενος που ειδε τους φιλους του και μου ελεγε με στομφο τι τσαντα ειχε ο καθενας..

Μου ειπαν οτι μεγαλωσαμε και σοβαρεψαμε πολυ!Μαλιστα με υπονοουμενο μου ειπαν...''αλλο παιδι φερατε ,καμμια σχεση με περισυ.''..χαχα!Το ζησαμε και αυτο....

Πηραμε και εμεις την παξος και ξερος μας και ηρθαμε.

Αυτα!Καλη αρχη σε ολα τα παιδακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννακι μου καλη αρχη στον παιδικο!!Καλη προσαρμογη στον Χρηστακο!!!Φιλησε τα μου και τα δυο!

Μαριζα να χαιρεσαι το Ναταλακι!!!!!!!!!!!Γερη και πολυχρονη να ειναι!!!!

Μαμαλευτερακι επειδη με τον παιδικο χρειαζομαστε το χειμωνα 8-10 φορμες στο συνολο εγω περνω απο benetton (εχει και σκετα παντελονια αν θες) οι οποιες ειναι μεν λιγο πιο λεπτες απο τις αλλες αλλα ειναι πολυ ανθεκτικες και φοριουνται καλυτερα την ανοιξη και το φθινοπωρο και για πιο χοντρες περνω orchestra κυριως(σχετικια οικονομικες αν εχεις την καρτα μελους),mandarino ή marasil(ειναι η ιδια εταιρεια και ειναι πολυυυ καλες!)και grant(λιγο πιο ακριβες αλλα σουπερ ανθεκτικες στο πλυνε- βαλε,παιζει ρολο αυτο).

Τζαμπο δεν περνω ποτέ, οχι για κανεναν αλλο λογο αλλά μπαινουν αφανταστα στο πλυσιμο και ειναι σαν τον ταμτακο μετα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γυρίσαμε, τελικά όντως έχει παλλινδρόμηση, όχι πολύ μεγάλη αλλά δικαιολογεί συτή τη συμπεριφορά στο φαγητό μου είπε ο γιατρός. Ο υπέρηχος λέει ''Σε αραιά διαστήματα παρατηρήθηκε ευρεία γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση με παρατεταμένο χρόνο κένωσης του οισοφάγου.''Τα άλλα φυσ/κα. Το απόγευμα θα πάρω την παιδίατρο να δούμε τι θα κάνουμε. Μάλλον πάμε για σιροπάκι.Ο καλός μου, έκανε τον υπέρηχο και όλο μιλούσε και γελούσε! Ο γιατρός είχε πεθάνει στα γέλια. Αυτά.

Ριτάκι καλώς ήρθατε! Καλή αρχή στο σχολείο σας! Άλλο παιδί ο Γρηγόρης ε? Μπραβο! Είδατε βρε κι εσύ και η Ιωάννα που λέγατε για τα ζωηρά σας τα παιδια? Ορίστε, ηρέμησαν, τώρα ταλιμπάνεψε η Εύα! χαχαχαχα!

Deleni σούπερ το φτερό! Θέλω να το δω! Μπήκες στο κλίμα για τα καλά!

Κικίτσα μου ναι το ξέρω ότι αντιμετωπίζονται και να σου πω την αλήθεια ηρέμησα και λίγο που το έχει γιατί τουλάχιστον αυτό δικαιολογεί την συμπεριφορά του.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου. Από σήμερα και μέχρι 6/9 είμαι αδειούχα. Σήμερα έστειλα το κοριτσάκι μου σχολείο και εγώ συνέφερα λίγο το σπίτι καθώς αύριο γιορτάζουμε :D:D:D:D:D Από 1/9 όμως θα έχω εδώ μέσα βαφειά και δεν θέλω τη ζωή μου......:mad:

Άρμα τι έγινε; Περιμένουμε νέα σου.

Ρίτα καλώς ήρθατε και καλή προσαρμογή σας εύχομαι. Πολύ θετικό που ο Γρηγόρης ήθελε από την πρώτη κιόλας μέρα να πάει σχολείο. Όσο για τη συμπεριφορά του, είναι λογικό να είναι πιο ήρεμος από πέρσι γιατί έχει μεγαλώσει πια και αντιλαμβάνεται τα πάντα καλύτερα. Αυτό το ''μπλα - μπλα'' πάντως που έγραψες όντως δουλεύει πολύ. Και εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια. Ποια βιβλία διάβασες στις διακοπές; Για πες

Joa μπράβο και στο Χρήστο σου. Είδες βρε το παιδί που έλεγες ότι δεν θέλει να γυρίσει; Του έλειψε το σπίτι του και φυσικά η μανούλα του ;);););) Εύχομαι και για εσάς να πάνε όλα καλά με το Σταθμό και να προσαρμοστεί εύκολα.

Deleni τα του γάμου και των περιπετειών σας τα διάβασα στο φβ, αλλά πεθαίνω να δω φώτο με το φτερό στο κεφάλι...:tongue::tongue::tongue::tongue: Δεν κατάλαβα. Ο γάμος έγινε μισός στα Αγγλικά μισός στα Ελληνικά;;;

Κίκο σιδερωσε τελικά η πεθερά; Περιμένουμε και τα δικά σου νέα από το Σταθμό.

Εμείς περάσαμε ένα όμορφο ΣΚ αν και το Σάββατο το μπουμπούκι μου με εκνεύρισε. Είχαμε πάει με μια φιλενάδα της σε παιδότοπο και ξαφνικά βλέπω την Αλεξάνδρα, έτσι στο άσχετο, να τρέχει και να σπρώχνει ένα μικρότερο κοριτσάκι, το οποίο φυσικά τρόμαξε γιατί του ήρθε ξαφνικό και έπεσε. Δεν ήξερα που να βάλω τα μούτρα μου. Πάω αρπάζω την Αλεξάνδρα και όταν τη ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε ότι το κοριτσάκι ήταν ο κακός λύκος και ήθελε να μπει στο σπίτι τους.:confused::confused::confused: Της τα είπα ένα χεράκι και φυσικά ζήτησα χίλια συγγνώμη από τους άλλους γονείς. Μετά τη βλέπω να μασουλάει κάτι, τη ρωτάω τι τρώει και μου λέει ''ποπ - κορν'' που βρήκε στο πειρατικό καράβι :mad::mad::mad::mad::mad: Άλλο κύρηγμα για ότι δεν τρώμε τίποτα από κάτω κλπ, κλπ, κλπ. Ουφ! Αυτά! Χτε η μέρα μας ήταν πιο ήρεμη. Πήγαμε για μπάνιο το πρωί και τα νερά ήταν τόσο ζεστά και καθαρά, διάφανα, που δεν σου έκανε όρεξη να βγεις έξω. Το απόγευμα μείναμε σπίτι και σιδέρωσα 3 πλυντήρια ρούχα!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Τζαμπο δεν περνω ποτέ, οχι για κανεναν αλλο λογο αλλά μπαινουν αφανταστα στο πλυσιμο και ειναι σαν τον ταμτακο μετα....

χαχα όντως και όχι μόνο μπαίνουν αλλά και ξεχειλώνουν κι όλας.

Μπράβο και στο Γρηγοράκη που ευχαριστήθηκε τόσο τη σημερινή μέρα. Μεγάλο πράγμα να μην υπάρχει το άγχος για τέτοια θέματα.

κορίτσια έχουμε κανένα νέο απο το Μαράκι για τον υπέρηχο, πως πήγε;

Άκυρο το μήνυμα, μόλις τώρα διάβασα την απάντηση απο τη Μαρία.

Μπράβο Μαράκι , μέχρι εκεί να ήτανε. Αν πάρει το σιροπάκι πιστεύω θα βελτιωθεί κατα πολύ η ορεξούλα του.

Ι

πηρα δυο απο δαυτεσ κ δεν τισ βαλαμε ακομη:shock::shock::shock: στο πρωτο πλισιμο μπηκαν κ εβγαλαν κ κομπουσ ...

αυριο θα κατεβω αγορα λαρισ ανα παω απο καλα μαγαζια δνε λεει το τζαμπο

:tongue::tongue:

Γυρίσαμε, τελικά όντως έχει παλλινδρόμηση, όχι πολύ μεγάλη αλλά δικαιολογεί συτή τη συμπεριφορά στο φαγητό μου είπε ο γιατρός. Ο υπέρηχος λέει ''Σε αραιά διαστήματα παρατηρήθηκε ευρεία γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση με παρατεταμένο χρόνο κένωσης του οισοφάγου.''Τα άλλα φυσ/κα. Το απόγευμα θα πάρω την παιδίατρο να δούμε τι θα κάνουμε. Μάλλον πάμε για σιροπάκι.Ο καλός μου, έκανε τον υπέρηχο και όλο μιλούσε και γελούσε! Ο γιατρός είχε πεθάνει στα γέλια. Αυτά.

Εντάξει. Τουλάχιστον μάθατε τι έχει. Όλα θα πάνε καλά.

Είδατε βρε κι εσύ και η Ιωάννα που λέγατε για τα ζωηρά σας τα παιδια? Ορίστε, ηρέμησαν, τώρα ταλιμπάνεψε η Εύα! χαχαχαχα!

Αχ και η Αλεξάνδρα.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρακι ωραια ,δεν μου ακουγεται τοσο βαρυ...Καλα μην το δενεις κομπο για το σιροπακι!Ειναι με τις μερες της η παλλινδρομηση και δεν ειμαι και πολυ σιγουρη οτι βοηθαει το σιροπι αν δεν υπαρχει οισοφαγιτιδα....

Οπως και να εχει καλυτερα που το ξερετε τωρα και θα σας κατευθυνει η παιδιατρος καλυτερα.Ισως ξεκινησετε με καθαρα αντιαναγωγικο ή πινει ηδη;

Οσο για τα ζωηρα μας παιδια...χαχαχαχα!Αλλο η ζωηραδα, αλλο η κουφαμαρα που ειχε αυτος...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...