Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα καλησπέρα!!!

Μαριζα χρόνια σας πολλά και καλά!!!Να την χαίρεστε την μικρή και συντομα με ενα αδερφάκι!Προς το παρόν ομως ερχεται το ξαδερφακι και καλώς να το δεχτείτε!!!

Μαρακι καλή επάνοδο και φτου φτου στα πιτσιρικακια σου!!Ειναι μουρλια, ειναι τρελα, ειναι σκέτη καραμελα!!!Ειδικα ο μικρος με τα μαγουλάκια του...μμμμουτςςςς!!

Μαρια τσουχτρα καλησπέρα!!!Που το αφησες το κοριτσακι σου βρε μανα??Στη γιαγια εμεινε?

Γιοβαννα τι σας βρηκε καλοκαιριατικα ρε γμτ...Ευτυχως οταν τελειωσετε θα ειστε σε καινουριο χώρο και θα ανανωθειτε λίγο...Καλή δυναμη!!!

Ιωαννα με το καλό να παραλάβεις τα ζουζουνια και τα συγχαρητηρια μου στη γιαγια που τα καταφερε αψογα με δυο μωρα...

Ρεεεε να μην εχουμε μια γιαγια στα ξενα!!!!

Ριτα καλή συνεχεια και προσοχή στα μπαλκόνια των ξενων!!!Πωπω με μισο ματι θα σας κοιταν' τωρα!!!χαχαχαχα

Ντινακο ωραια ιδεα!!!Να ημασταν πιο κοντα...

Μαρινα σαλπάρατε????Καλές βουτιες, όλων των ειδων τις βουτιές!!!!

Η αδερφη μου επιμενει να πάρει τον Αν Σαβ/κο στο camping αλλα δισταζω να της πω το οκ...Αυτος πάλι το εχει δεσει κόμπο και ολο με ρωταει μαμα ετοιμασες την τσαντουλα μου????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΡΑΦΩ Κ ΕΔΩ ΧΙΧΙΙΧΙΧ κουκλεσ εχει καμια κουπονια για πανεσ ? οποιασ διποτε εταιριασ αν κανω αποθηκη τωρα που εχει προσφορα να βαλω κ κουπονια κ που εχω κ λεφτα χιιχιχ

ευχαριστω και για της πληροφωριεσ για φορμουλεσ πηγα πηρα 2 απο τζαμπο τησ επληνα αντε να δουμε η μια ψιλο εβγαλε κομπουσ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πηρα κ μια απο ορχηστρα ... βλεπουμε σμουτσσμουτσ

:tongue::tongue:

Καλημέρα!

Αρμακι μια χαρα η Ευουλα στα κιλα της!!!!ε ενταξει εμεις εξακολουθουμε και σας περναμε φυσικα αλλας εμας οχρηστος εχει να παρει βαρος πανω απο χρονο ..Οσο για τον μπεμπη δεν το πιστευω οτι αυτο το τσουπωτο παιδι ειναι κακοφαγο!!!

Καλά Ιωάννα και η Εύα είχε να πάρει βάρος παααααρα πολύ καιρό.Γι'αυτό ενθουσιάστηκα. Όσο για τον μικρό..ούτε η παιδίατρος το πίστευε και το κακό είναι ότι όσο πάει χειροτερεύει..Πίνει με τα χίλια ζόρια 100-120μλ. ίδιος σου λέω με την Εύα..Ε ρε και που να αρχίσουμε κρέμες...

Λοιπον λεω κανενα καλοκαιρινο βραδακι, να πιουμε κανενα ουζακι ολοι μαζι μαζι με τους ανδρες !!!

Ο άντρας σου τις ξέρει αυτές τις προτάσεις????

Μαρακι καλή επάνοδο και φτου φτου στα πιτσιρικακια σου!!Ειναι μουρλια, ειναι τρελα, ειναι σκέτη καραμελα!!!Ειδικα ο μικρος με τα μαγουλάκια του...μμμμουτςςςς!!

Ευχαριστούμε καλέ!!!Τελικά πήγε ο Αν. στο camping?

Μαριζάκι με το καλό να υποδεχτείτε το ξαδερφάκι της Ναταλίας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!καλη εβδομαδα!!!

Γυρισανε τα παιδακια και επιτελους το σπιτι αποκτησε φωνη!!!ο χρηστος ενθουσιασμενος που γυρισε ολο λεει ποσο του λεειψε το σπιτι του...

Χθες το βραδυ ειχε παρει το τηλεφωνο και πηρε πρωτα τηλεφωνο τον Γιωργο και την Μαμεμα (μαριαλενα )να τους πει οτι γυρισε και επειτα την Σοφια!!!χαχαχα..

το βουδακι το ησυχο ξεχαστε το !!!απεκτησε και αυτο αποψη!!!ο σκατουλης ...οι γονεις μου τα ειδαν μετα απο 5 εβδομαδες και βρηκαν τον χρηστο πιο ησυχο και τον μπεμπη ακομη πιο ξανθο...

Χθες πηγαμε και κουνιες με το ποδηλατο μας και περασαμε σουπερ!!!του χρηστου του εκαναν καλο οι διακοπες ειχε κουραστει πολυ προφανως..και ειναι πολυ ηρεμος...φτου σκορδα...

Σημερα θα φυγω νωρις απο το γραφειο μιας και εχω συναντηση στον παιδικο..αντε να δουμε!!!

Τωρα αντιληφθηκα οτι απο την Παρασκευη το εχουμε κλεισει το μαγαζι!!!!καλε ελατεεεεε

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα! Ιωάννα μου καλώς τα δέχτηκες! Φαίνεται ο Χρηστάκος είχε αναγκη κι αυτός από διακοπές! Περιμένουμε τα νέα από το σταθμό!Όοσ για το βουδάκι ε, να μην αποκτήσει καλέ άποψη κι αυτό? Καιρός ήταν! χαχαχα!

Εμείς χάλια, ο μικρός χειροτέρεψε με το γάλα, βλέπει μπουκάλι και κλαιεί και εχτές δεν ήθελε ούτε να θηλάσει. Μ'έχει φάει η αγωνία, μέχρι τώρα ήμουν άνετη αλλά τώρα πραγματικά ανησυχώ. Θα δούμε πως θα πάει και σήμερα για να δούμε τι θα κάνουμε..ουφ! ελπίζω να μην έχει κάτι..Κατα τ'άλλα καλά, σήμερα ξεκινάει και ο καλός μου δουλειά και από την άλλη βδομάδα που θα φύγουν τα ανήψια μου για Κρήτη θα ξεκινήσω τις ετοιμασίες για την βάφτιση μιας και αυτή τη βδομάδα η μαμά μου δεν μπορεί να έρθει.

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρακι !!!

εμενα ολο αυτο μου ακουγεται σαν παλινδρομηση ....να πινει γαλα και να κλαιει ...εγω παντως θα τον πηγαινα στην παιδιατρο να τον δει ...

Με την βαφτιση εμεις ειμαστε σχεδον ετοιμοι...Κλεισαμε τα βαπτιστικα , στολισμος εκκλησιας ,τα προσκλητηρια εχω ηδη ξεκινησει και τα τυπωνω , μπουμπουνιερες τελικα θα τις παρω ετοιμες (μονο παιδικες θα φτιαξω)μας εχουν μεινει γλυκα (που ενταξει θα τα παρουμε απο του συζυγου...)..καλη αρχη στις ετοιμασιες και εσεις!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου κι εμάς εκεί πάει το μυαλό μας, θα του κάνουμε υπέρηχο γιατί δεν βγάζει γουλιές. Το θέμα είναι ότι ήθελα να του κάνουμε υπέρηχο εκεί που θα του κάναμε για το νεφρό και εκεί δεν κάνουν και τώρα ψάχνω να δω που θα του τον κάνω.

Εμείς για τη βάφτιση έχουμε ήδη τα προσκλητήρια, έχουμε καταλήξει σε μπομπο, πρέπει να παμε για βαφτιστικά και έχω να πάω για φόρεμα(αυτό είναι το χειρότερό μου! ) και να βρω κομμώτρια γιατί η δικιά μου παντρέυεται μια βδομάδα πριν και μάλλον θα λείπει. Παιδικές μπομπο θα φτιάξω κι εγώ έχω πάρει τα υλικά από τζάμπο. Θα κάνω κουβαδάκια με καραμέλες, φούσκες και ένα μπαλονάκι.

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Σας έχασα το ΠΣΚ γιατί έτρεχα με το σπίτι , κάθησα λίγο να το συμμαζέψω και να κάνω γενική και γι’αυτό δεν έχω δει – διαβάσει τίποτα. Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και να υποδεχθήκατε τα παιδάκια σας.

Φιλάκι χρόνια πολλά για τη Ναταλίτσα σου , καθυστερημένες λίγο οι ευχές μου αλλά αληθινές.

Μαράκι μου διάβασα λίγο αυτό που περιγράφεις με το μπεμπούκο και το γάλα και καλό θα ήτανε να πας στον παιδίατρο ή τουλάχιστον να πας να του κάνεις ένα υπέρηχο. Σημαντικό βέβαια είναι αν κάνει εμετό ο μπεμπάκος , αν δεν κάνει εμετό είναι κάπως ενθαρρυντικό , όπως και να ‘χει προσπάθησε να του δίνεις λίγο λίγο το γάλα και να τον κρατάς να ρεύεται πολύ καλά όρθιο.

Αυτά θα επανέλθω αργότερα.

Ιωάννα μου κι εμάς εκεί πάει το μυαλό μας, θα του κάνουμε υπέρηχο γιατί δεν βγάζει γουλιές. Το θέμα είναι ότι ήθελα να του κάνουμε υπέρηχο εκεί που θα του κάναμε για το νεφρό και εκεί δεν κάνουν και τώρα ψάχνω να δω που θα του τον κάνω.

Mαράκι εμείς τον Δημ. τον είχαμε πάει στο Μητέρα και του κάναμε υπέρηχο, έπρεπε να είναι νηστικός 3 ώρες , τον θήλασα εκεί και μετά απο 5 λεπτά του κάνανε τον υπέρηχο. Έγινε άμεσα χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.

Η αδερφη μου επιμενει να πάρει τον Αν Σαβ/κο στο camping αλλα δισταζω να της πω το οκ...Αυτος πάλι το εχει δεσει κόμπο και ολο με ρωταει μαμα ετοιμασες την τσαντουλα μου????

Πετρούλα καλημέρα, το έστειλες τελικά το παιδί; πάντως καλά θα ήτανε ούτως η άλλως δικοί σου άνθρωποι είναι αλλά και το παιδί ξεφεύγει λίγο απο τα καθιερωμένα.

Διαφημίσεις

arma μου κι εγω εκανα στην Ευρωιατρικη και εκλεισε. Αλλα κανουν και στο Παιδων (σχεδον δωρεαν με ταμειο), στο Διαγνωση (οικονομικο σχετικα) και στο Προληψις (εδω δεχονται και απο ΙΚΑ παραπεμπτικο), και στο Ιατρικο Αμαρουσιου (εδω τον κανει η ακτινολογος που μας της εκανε και εκει που πηγαιναμε και ειναι φοβερη)

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1161757&postcount=61 Για οσες θελουν να μετακινηθουν Χαλανδρι για ελευθερο παιχνιδι καθε μερα 1-9 Σεπτεμβριου. Εχει και Orff! χαχα

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα!

Μαρίζα με το καλό το ανιψάκι!!!!

Πετρούλα εγώ είμαι σίγουρη ότι τον έστειλες τον Αναστάση..:D:D Πως τα πέρασε;;)

Μαρία και εμείς είχαμε τα ίδια με τον Γιάννη και ξεκινήσαμε το epadoren, ήταν σχεδόν 5 μηνών ο μικρός.... Ούτε και εμείς είχαμε πολλές γουλιές απο ένα σημείο και έπειτα, μόνο τον έβλεπα να ξεροκαταπίνει και έκανε κάτι ήχους σαν να πνίγεται... πρόσεχε τις πάνες του για να είσαι σίγουρη ότι ενυδατώνεται και δεν θα πάθει καμιά αφυδάτωση....:roll::roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αλλα κανουν και στο Παιδων (σχεδον δωρεαν με ταμειο),

όντως Μαράκι εμείς επειδή θέλαμε και μια δεύτερη γνώμη πήγαμε στο καπάκι στο Παίδων (όπου μας πήρανε πολύ άμεσα διότι να ξέρεις τα μωρά έχουν προτεραιότητα) και κάναμε και εκεί υπέρηχο με μια μικρή συνδρομή.

Καλημέρα!

Μαρίζα με το καλό το ανιψάκι!!!!

Πετρούλα εγώ είμαι σίγουρη ότι τον έστειλες τον Αναστάση..:D:D Πως τα πέρασε;;)

Μαρία και εμείς είχαμε τα ίδια με τον Γιάννη και ξεκινήσαμε το epadoren, ήταν σχεδόν 5 μηνών ο μικρός.... Ούτε και εμείς είχαμε πολλές γουλιές απο ένα σημείο και έπειτα, μόνο τον έβλεπα να ξεροκαταπίνει και έκανε κάτι ήχους σαν να πνίγεται... πρόσεχε τις πάνες του για να είσαι σίγουρη ότι ενυδατώνεται και δεν θα πάθει καμιά αφυδάτωση....:roll::roll::roll:

Ντελενάκι τι κάνεις κοπέλα μου, καλωςήρθατε απο τας εξωτερικάς , πάντα άξια. Πως ήταν ο γάμος , το London; how do you do; do do ;

Κορίτσια ευχαριστώ! Έκλεισα τελικά στον Παπανικολάου(μου τον είχε συστήσει η παιδίατρος) σήμερα στις 2 γιατί θεωρείτε έκτακτο. Καλύτερα για να μην μας τρώει η αγωνία πολλές μέρες.Θα σας πω τα νέα όποτε μπορέσω. Πάω γιατίο ξύπνησαν και τα δυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...