Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, μόλις μίλησα με την αγάπη μου στο τηλ. Μαμά πού είσαι; Στο σπίτι μας λέω, ποιό σπίτι μας ρωτάει εκείνη, αααααχ, το ξέχασε το σπίτι, έχει ενάμιση μήνα να το δει... Σ' αγαπάω της λέω, μου λέει κι εγώ, σε σκέφτομαι συνέχεια, συνεχίζω εγώ την ερωτική εξομολόγηση, κι εγώ λέει κι εκείνη. Άντε αύριο θα είμαστε αγκαλίτσα! Μου το ζήτησε, μαμά θα έρθεις να με πάρεις; μου είπε. Σας αφήνω πάω μια μικρή βολτούλα. Σας φιλώ. Καλέ τί αέρα έχει αυτή τη στιγμή, πρέπει να είναι ανεμοστρόβιλος, πάω να δω!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

Απο το πρωι εχω ξεκινησει με τρελα κεφια και μου εχει κολλησει και ενα τραγουδι του stevie wonder -part time lover(της εποχης μου χαχαχα)κριμα που δεν εχω you tube να σας το εβαζα...

Εργενικη ζωη τεεεεελος....χθες τελικως ο συζυγος δεν βγηκε για να κατσουμε παρεουλα τελευταια μερα τα δυο μας...Δεν ειναι φοβερο οτι μενουμε μαζι , ειμαστε πολλες ωρες στο ιδιο χωρο αλλα ουσιαστικα δεν βρισκομαστε ..

Χθες σαν τελευταια μερα εργενισσας εκανα αφρολουτρο και μουλιασα κυριολεκτικα ....τωρα ομως μετραμε τον χρονο αντιστροφα!!!!!

Μου εχουν λειψει τρελα τα αγορακια μου!!!

Μαρινακι ετσι ε ???εμενα δεν με σκεφτηκες να με παρεις τηλ ???μονο την Μαριιιιι ??...φτου σου...καλα να περασετε το ΣΚ!!!!! ;)

Ριτακι μονο που σκεφτομαι το ερμο τον τουριστο φατσα καρτα με τον συζυγο σκαω στα γελια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέραααααα!

Καλά πίνω έναν καφέ τώρα... άλλο πράγμα! Από τα χεράκια της κόρης μου (η ζάχαρη και το γάλα...)

Γειτονάκι μου κεφάκια σήμερα?

όλο δικό σου! (το έβαλα εγώ για σένα... μπορείς να το δεις?)

Η κόρη μου το παράδειγμα του φίλου της (και γιου σου) το ακολούθησε μόνο για μια μέρα...:-( χθες με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάω να την πάρω γιατί "έχει πολύ καιρό να μας δει"! Οπότε Σ-Κ, θα πάμε εκδρομή οικογενειακώς κι όχι μονο οι δυο μας...

Άρα πάει η ιστιοπλοϊα... θα πάμε βουνό!

Ρίτα έχεις παντρευτεί τον σπάιντερμαν και δεν μας το έχεις πει βρε?

Γιοβάννα, σήμερα άλλη μια μέρα "πόλεμος με την σκόνη"? Κουράγιο! Έρχεται Σ-Κ!!!

Αχ... έχω πάλι τόσες δουλειες να κάνω... πώς μαζεύονται συνέχεια?

mrdIp3.png

Αχ! Καλέ ξεχάστηκα!!! Σήμερα γιορτάζει το Ναταλάκι μας!!!

Φιλάκιιιιιιιιιιι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Με το καλό να την πάρεις και αγκαλίτσα σήμερα!

(μαμά...τι δώρο μου έφερες? χιχιχιχι)

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ας μην πω πάλι ότι έχω κοψομεσιαστεί :mad::mad: γιατί θα καταντήσω γραφική................

Τι κάνετε εσείς;

Φιλάκι να χαίρεσαι το Ναταλάκι σου. Να είναι πάντα καλά και να μοιράζει χαμόγελα.. Άντε και σήμερα θα είστε αγκαλίτσα.;);)

Joa με το καλό να αγκαλιάσεις και εσύ τα αγοράκια σου:P:p:p . Τι ωραία που ευχαριστηθήκες τον καλό σου και αυτός εσένα. Αυτές οι στιγμές πραγματικά είναι μοναδικές και τις έχουμε πολύ ανάγκη.

Πανμαρ εσάς δεν σας έκανε τη χάρη το Σοφάκι. Δεν πειράζει, όμορφα θα περάσετε και οικογενειακώς το ΣΚ.

Εμείς όλοι καλά. Τρελαίνομαι να ακούω τις ατάκες της Αλεξάνδρας. Να μοιραστώ και κάτι εδώ με εσάς. Σήμερα έχει γενέθλια το φιλαράκι μας ο Κωνσταντίνος και μου είπε η μαμά του ότι θα του κάνει τα γενέθλια τη Δευτέρα κλπ. Το λέω λοιπόν στην Αλεξάνδρα και τη ρωτάω: '' Τι δώρο θα πάρουμε στο φίλο σου; Να του πάρουμε ρουχαλάκια;'' Ναι, μου λέει αυτή. Χτες με το που την παίρνω από το σχολείο μου λέει: "Μαμά ο Κωνσταντίνος δεν θέλει ρουχαλάκια. Θέλει περιοδικό, αυτοκίνητο και spiderman" :rolleyes::rolleyes: Τι του είπε, τι της είπε μόνο αυτά ξέρουν. Σίγουρα πάντως έγινε συζήτηση γιατί η Αλεξάνδρα δεν ξέρει από spiderman και τέτοια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Να μαι παλι !!

Χρονια πολλα στο Ναταλακι μας!!!!Φιλακι μου να χαιρεσαι την κουκλα σου!!

Γειτονακι δεν σας εκατσε τελικα ε ???δεν πειραζει και το βουνο οικογενειακως μια χαρα ειναι ...εκανα εγω εργενικη ζωη και για τις δυο μας!!!!

Γιοβαννα πως παει το κουβαλημα????να ζητησεις βρε βαρεα και ανθυγειινα ...Παντως παιδακι και να ζητησει ρουχα δεν νομιζω να υπαρχει ...ο Χρηστος οταν του φερνουν δωρο ρουχα κοιταει την σακουλα να δει αν εχει κατι αλλο μεσα χαχαχα//

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Παντως παιδακι και να ζητησει ρουχα δεν νομιζω να υπαρχει ...

Ναι βρε, εννοείται αυτό. Μου έκανε εντύπωση ότι το συζήτησαν. Να τι λένε τα τρίχρονα μεταξύ τους. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα φίλες!

Φιλάκι μου να χαίρεσαι το Ναταλάκι σου και με το καλό να την υποδεχτείς!

Joa με το καλό να έρθουν και τα δικά σου ζουζούνια!

Πανμαρ καλά να περάσετε, το Σοφάκι δεν άντεξε τόσες μέρες χωρίς εσάς ε?χαχαχα!

giovanna μια χαρά συννενοούνται πια τα παιδάκια! Πολύ θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να ακούσω αυτόν τον διάλογο..

Ρίτα τι άντρα πήρες βρε! Ποιος στην χάρη σου! Φαντάζομαι τον Γρηγόρη πως θα εκστασιάστηκε! Καλή συνέχεια!

Μαρινάκι σαν πολύ δεν σε δουλέυουν εδώ μέσα? Μάλλον σε βρήκανε μικρή γι'αυτό!:tongue:

Τα δικά μας νέα καλά. Όπως σας είπα οι διακοπές μας ήταν υπέροχες, η Εύα ένιωσα ότι μεγάλωσε ένα χρόνο μέσα σε 20 μέρες. Ανεξάρτητη παντού, στο παιχνίδι, στο φαγητό σε όλα γενικά. Τα πήγε παρα πολύ καλά με τα ξαδέρφια της αλλά μόλις έφυγε ο ξάδερφος τις τελευταίες δυο μέρες μελαγχόλησε γιατί με την ξαδέρφη της δεν μπορούσε να λυσσάξει όσο με τον ξάδερφο. Τα πάει πολύ καλά με τα μεγαλύτερα παιδιά πάντως σε αντίθεση με τα μικρότερα και ειδικά με τα κορίτσια. Εχτές ένα κοριτσάκι στην παιδίατρο την πλησίασε και της λέει ''θες να παίξουμε'' και η δικιά μου της είπε κατάμουτρα ''όχι δεν παίζω μαζί σου'':roll: Επίσης με το γιο γιο πήγε άψογα, δεν είχαμε καθόλου ατυχήματα και τώρα μόλις μπου΄με σε σειρά θα κόψουμε και την βραδυνή.

Ο μπεμπούκος μου με βασανίζει πάααααρα πολύ με το φαγητό, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...Πίνει γάλα με το ζόρι αλλά τελικά πήρε βάρος 700 γρ και πήρε και 4 πόντους. Μαζί με τον προγραμματισμένο υπέρηχο για τα νεφρά θα κάνουμε και στο στομάχι του μήπως έχει καμιά κρυφή παλλινδρόμηση. Πάντως δεν το έχει η μοίρα μου ναέχω καλόφαγα παιδιά. Συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια..Α! και η Εύα πήρε βάρος. Έφτασε 12700!!!ουαου!και 97 πόντους.

Αυτά σε γενικές γραμμές, γενικώς τρέχουμε πολύ αυτές τις μέρες αλλά προσαρμοστήκαμε.Πάω να συνεχίσω, σας φιλώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να μαι παλι ..

αρχιζουμε και μπαινουμε παλι σε ρυθμους χειμωνα...γκρ....

Αρμακι μια χαρα η Ευουλα στα κιλα της!!!!ε ενταξει εμεις εξακολουθουμε και σας περναμε φυσικα αλλας εμας οχρηστος εχει να παρει βαρος πανω απο χρονο ..Οσο για τον μπεμπη δεν το πιστευω οτι αυτο το τσουπωτο παιδι ειναι κακοφαγο!!!

Καλο ΣΚ σε ολους !!!!!παω στα παιδακια μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλο ΣΚ Ιωαννα. Με το καλο να επιστρεψετε οικογενειακώς!!!

Αντε και τη Τριτη να ξαναβρεθουμε βρε!!!!!!!!!!

Λοιπον λεω κανενα καλοκαιρινο βραδακι, να πιουμε κανενα ουζακι ολοι μαζι μαζι με τους ανδρες !!!

Διαφημίσεις

Άρα πάει η ιστιοπλοϊα... θα πάμε βουνό!
Κοριτσάκι, δεν είχα ακούσει ότι σχεδιάζατε ιστιοπλοΐα. Αχ ωραία θα ήταν, αλλά να σου πω κάτι; Καλύτερα όχι γιατί όπως βλέπεις έχει πολλά μποφόρ, καλύτερα βουνό λοιπόν!

Καλησπέρα-καλησπέρα!

Χτες έμαθα ότι ο αδερφούλης μου θα γίνει κι αυτός μπαμπάς κι είμαι χαρουμενούλι! Αχ τί καλά!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου! Όσο για δώρο, είπαμε, ένα βιβλίο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ας κανονίσουμε τέτοια συνάντηση που λες pikoulini, αλλά ο δικός μου ο άντρας είναι λίγο βαρύς (ιχιχιχιχ) και τις βαριέται αυτές τις συνεστιάσεις. Βέβαια στην Καρδίτσα που είχαμε πάει εκδρομή, έχει να το λέει πόσο ωραία περάσαμε τελικά, ενώ εκείνος είχε ξεκινήσει, έτσι, λίγο, μαγκωμένος. Όλο μου το λέει, χαιρετίσματα στα παιδιά. Δηλ. στους υπόλοιπους άντρες τις παρέας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...