Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατά τα άλλα κατά τη 1.30 που πήγα να πέσω με το κεφάλι κουδούνι για ύπνο, συνειδητοποίησε ο καλός μου κατά λάθος ότι κάπου είχα παρατήσει το κινητό, πήρε τηλ και ήταν στο μαγαζί, ευτυχώς χωρίς να του πω τίποτα πήγε και το πήρε μουρμουρίζοντας καλά δεν μπορούσατε να πάτε κάπου πιο κοντά?

και εδώ πάλι εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εδώ πάλι εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά:tongue::tongue::tongue:

Απο οπου και να το πιασεις το θεμα, θα καταλαβεις οτι την ευχαριστηθηκαν την εξοδο τα παιδια. Το ανησυχητικο ειναι οτι η Μαρινα το πρωι εκεινης της ημερας μου μιλησε για τριτο παιδι. Αντε Μαρινακι και αν, θα το βαφτισουμε ολες μαζι!!!!!!!!!!!!!

Κι αν ο καλός της έφυγε από το σπίτι γιατί τον είχε ζαλίσει?

Αν από τις 12.00 έως τη 1.30 η Μαρίνα "τραγουδούσε", μπορεί να μην άντεξε άλλο ο χριστιανός και να σκέφτηκε πως "καλύτερα να πάω μέχρι το Θησείο να πάρω το κινητό της και μπορεί μέχρι να γυρίσω να έχει κοιμηθεί"!

Αυτό πώς σας φαίνεται? χαχαχαχα

mrdIp3.png

Αν από τις 12.00 έως τη 1.30 η Μαρίνα "τραγουδούσε", μπορεί να μην άντεξε άλλο ο χριστιανός και να σκέφτηκε πως "καλύτερα να πάω μέχρι το Θησείο να πάρω το κινητό της και μπορεί μέχρι να γυρίσω να έχει κοιμηθεί"!

Μπα δε φαινεται για τετοιος ανθρωπος:P:p:p:p:p:p:p:p:p

θα σου πω ότι πάλι εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Απο οπου και να το πιασεις το θεμα, θα καταλαβεις οτι την ευχαριστηθηκαν την εξοδο τα παιδια. Το ανησυχητικο ειναι οτι η Μαρινα το πρωι εκεινης της ημερας μου μιλησε για τριτο παιδι. Αντε Μαρινακι και αν, θα το βαφτισουμε ολες μαζι!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει λοιπόν , νομίζω πως ο γρίφος λύθηκε. Έγραψες τη μαγική λέξη "η Μαρινα το πρωι εκεινης της ημερας μου μιλησε για τριτο παιδι"

σε όλα τ'αλλα : κινητά, κατά λάθος ο καλός μου κοκ κάτι δεν μου καθόταν καλά.:tongue::tongue::tongue:

Ρε αφηστε τα παιδια να χαρουνε, φαγωθηκατε ζηλιαρες !!!!!!!!

Εγω και να εκανα στον δικο μου ανδρα :Pολα αυτα που εκανε η μαρινα στον δικό της:P:p:p:p , αποκλειεται 130 να πηγαινε στο θησειο για το κινητό μου!!!!!!!!

τι σκατοπαιδο ειναι ο γιος μου...παιρνω τηλ. τον ρωταει η γιαγια θες να μιλησεις στην μαμα ??οοοοχι αυτος απο μεσα .του λεει μετα η γιαγια ρωταει η μαμα τι να σου φερει αυριο και ο σκατουλης λεει φερε εδω την μαμα ,μαμα μην ξεχασεις να φερεις οκτω καραμελες γεια...και μου τι εκλεισε στα μουτρα...σκατουλης...
joa μια από τα ίδια. Πέμπτη σήμερα και δε-θέ-λει να μας μιλήσει. Ουγκχ, πώς να το πάρω; Βέβαια, όλο πάνω σε κάποιο παιχνίδι την πετυχαίνουμε και δε θέλει με τίποτα να διακόψει. Αλλά κι εγώ έχω μουλαρώσει. Τέρμα το κόλπο "έλα να μιλήσεις στη μανούλα να σου πει τί δώρο θα σου φέρει". Τέρ-μα, αυτά κομένα.

marina, όλη αυτή η ιστορία με τη προχτεσινοβραδινή μας έξοδο, τα τσίπουρα κτλ. έγινε να καταλάβεις τελικά ότι έχεις το καλύτερο σύζυγο που είναι 24/24 έτοιμος να κάνει τα πάντα για πάρτη σου κοριτσάκι μου! Τυχερούλα!

Βλέπω, Ντενεκεδούπολή & Μορμόλη τα γνωρίζουμε οι μεγάλες του cafe... Τί θέλω και μιλάω....

Καλησπέραααααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπουάχαχαχα, έχετε πλάκα, γελάω.!

Όσο για την πρόταση της pikoulini, λέτε να γίνουμε τσιπουρονονές - ρακομελονονές;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε θκατούλεςςςς, εγώ παιδεύομαι να βγάλω το τίμιο ψωμί μου και εσείς με γλωσσοτρώτε, τίποτα πια δεν αφήνετε να πέσει κάτω? Έχω πέσει κάτω από τα γέλια!

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους το 3ο παιδί το ανέφερα στη μαρτυριάρα το πρωί ΠΡΙΝ τα ρακόμελα, αλλά σαν να μη θυμάμαι καλά ποιά ξεκίνησε τη συζήτηση... νομίζω ότι ήταν αυτή που τζάμπα πλήρωσε ο άντρας της για τριπλή προστασία!!! Τέσπα για να λυθεί το μυστήριο με τον Χ. ήθελε να με εκμεταλλευτεί που με βρήκε χωρίς αντιστάσεις μετά από τόσο ούζο, αλλά ήμουν αρκετά ζαλισμένη για τέτοια σπορ, οπότε μάλλον χρειαζόταν τον αέρα του και τελικά με πήρε ο ύπνος μέχρι να γυρίσει, οπότε δεν ξέρω τι ώρα γύρισε, ούτε πόσο καλά μπορεί να πέρασε έστω και χωρίς εμένα! :shock::shock::shock:

Κατά τα άλλα μιας και εγώ δεν είμαι της ηλικίας σας, :rolleyes:, μια χαρά μου φάνηκε το πανηγύρι στη γιορτή του Αγίου κι ας είχε κόσμο! Άλλες πάλι υποστηρίζουν ότι την παλεύουν στα παρτάκια με τα πιπίνια μέσα στον πανικό, αλλά παθαίνουν αγοραφοβία με τον κόσμο στα πανηγύρια!

Επίσης, μιας και πολλές έχετε εξασφαλίσει ελευθέρας και για σήμερα (είπαμε στη γριά να τιιιιιτ κι αυτή ξεκωτιιιιιιτ, που λένε και στο χωριό μου) μήπως να έρθετε από εδώ να κάνουμ παρέα? Θα προμηθευτώ και τα σχετικά ροφήματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

... ήθελε να με εκμεταλλευτεί που με βρήκε χωρίς αντιστάσεις μετά από τόσο ούζο, αλλά ήμουν αρκετά ζαλισμένη για τέτοια σπορ, οπότε μάλλον χρειαζόταν τον αέρα του και τελικά με πήρε ο ύπνος μέχρι να γυρίσει...

Τώρα ξέρεις τι μου θύμισες? Το ανέκδοτο με τον τύπο που πάει να αγοράσει σερβιέτες για την γυναίκα του και ο πωλητής του πούλησε καλάμι ψαρέματος... "δεν γ@*@ς που δεν γ@*@ς, δεν πας για ψάρεμα?" :tongue::tongue:

Όσο για την βραδινή σου πρόσκληση, αν η Σοφία θέλει να μείνει και σήμερα στην μαμά μου, θα σε πάρω τηλ να σου έρθω για παρέα, γιατί ο καλός μου έχει έξοδο σήμερα (μόνος του!).

Πάω να σιδερώσω...

mrdIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Βλέπω το έχετε ρίξει στην τρελίτσα :P:p:p:p:p Σήμερα όλη μέρα δεν είχα ίντερνετ στη δουλειά και έτσι δεν κατάφερα να μπω καθόλου.

Λοιπόν, το θέμα με την καθαριότητα συνεχίζεται και τελειωμό δεν έχει. Δεν μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε ποτέ. Σήμερα δε, πονάει όλο μου το σώμα, γιατί ξέχασα να σας πω, ότι όλα αυτά τα κατεβάζουμε και 2 ορόφους........ και μιλάμε για βάρος, όχι αστεία. Είναι σαν να κάνει step με βαράκια, αλλά χωρίς προθέρμανση πιο πριν :tongue::tongue::tongue: Για τη σκόνη το ξέρω και το έχουμε συζητήσει και με τις υπόλοιπες, γιατί είμαστε και όλο γυναίκες τρομάρα μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Στα χέρια φοράμε γάντια, αλλά μέχρι εκεί. Το αστείο είναι ότι όλες μας πέρνουμε και μια αλλαξιά ρούχα γιατί δνε γίνεται αλλιώς. Το πρωί πάω στο περίπτερο να πάρω νερό και φορούσα μαύρο παντελόνι με μαύρη μπλούζα και μετά άλλαξα και έβαλα ένα άσπρο φόρεμα. Ξαναπάω το μεσημέρι να πάρω ένα περιοδικό και με κοίταζε ο περιπτεράς σα χαμένος. Με ρωτάει ο άνθρωπος: ''Δεν είμαι εγώ καλά ή εσύ φορούσες άλλα ρούχα το πρωί;'':lol::lol::lol::lol::lol:

Μαργαρίτα μπράβο που περνάτε τόσο όμορφα στη Ζάκυνθο. Εμένα γιατί δεν με είχε ενθουσιάσει αυτό το πανηγύρι; Δεν με είχε ενοχλήσει ο κόσμος, αλλά το γεγονός ότι ενώ όλη αυτή η εμποροπανήγυρη ήταν στημένη έξω από την εκκλησία. Αυτό με είχε ενοχλήσει πολύ. Μου άρεσε όμως η βραδινή λιτανεία και η περιφορά. Μπόχαλη πήγατε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωραία Μαρίιι αν τα καταφέρεις θα σε περιμένω!

Γιοβάννα ζόρι τραβάτε ρε κορίτσι μου! Αλήθεια γιατί δεν το κάνετε στο τέλος της ημέρας, τουλάχιστον να πάτε καπάκι σπίτι για μπάνιο και να μη μένετε με τη σκόνη πάνω σας τόσες ώρες.

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσα και παλι!!

Κορτισια μου ο κοσμος ηταν παρα πολυς οντως αλλα ετσι αρμοζε στην περισταση θεωρω.Ηταν η περιφορα του Αγιου σε ολη την πολη της Ζακυνθου με ολες τις τιμες και φυσικα ο κοσμος που ακολουθουσε ηταν πολυς αλλα πραγματικα ηταν τελεια.Φανταζεστε να περναει ο Αγιος Διονυσιος και να καθομασταν σε καμμια καφετερια;Ε ψιτ ελα να σε κερασουμε μια μπυρααα!Δεν παει...χαχαχα!

Γιοβαννα μου αναφερομαι στο προσκυνημα και στην περιφορα ,οχι στην εμποροπανηγυρι(τετοια κανουν παντου σιγα) που παρεπιπτοντως φετος δεν ηταν εξω απο την εκκλησια ηταν πισω απο την εκκλησια σε αλλο χωρο διαμορφωμενο.Απο την πολη δλδ δεν εβλεπες τους μικροπωλητες.Ειχε πολεμικα πλοια και ολα τα πλόια στο λιμανι στολισμενα, τα οποια εκαναν εναν ηχο κατα την εξοδο του Αγιου...τι να σας λεω τωρα.... και πολλα αλλα που θα σας πω οταν ερθω.

Κερακια θα αναψω για ολους μας και τα παιδακια μας αλλα παραμονες πριν φυγουμε που θα ξαναπαω γιατι εχθες δε γινοταν.

Καθομαι που λετε νωριτερα να σας γραψω και οπως βαζω το usb στο λαπ τοπ μου φευγει απο τα χερια και πεφτει στο απο κατω μπαλκονι....!

Μπαινω εξαλλη μεσα και λεω στον ανδρα μου να παει να το φερει.

Καταμεσημερο ετσι;Βγαινει και ο μικρος στο μπαλκονι και παρακολουθουσε.Χτυπαει ο ανδρας μου στο κατω δωματιο...κανεις...τον βλεπω βγαζει μια γλαστρα που ειχε στο πλαι σαν παρτερι και πηδαει μεσα....ο γρηγορης εκστασιαστηκε.Πριν προλαβει να βγει αθορυβα ανοιγει το παντζουρι απο κατω και ενας φουξια αγγλος τον κοιταζε με απορια....χαχαχαχα!Πεταει ενα excuse me ο δικος μου και φευγει οπως μπηκε σα να μην τρεχει τιποτα εκει αρχιζει να φωναζει ο Γρ.''ουαου μπαμπα μπραβοοοο εισαι ο σπαιντερμαν!''σταματησαν ολοι οι περαστικοι και παρακολουθουσαν το θεαμα.....

ρομπα γιναμε παλι!!!

Μαρινα τι εχω χασει με το κινητο.....αχ ας με πει καποια....

μποχαλη εχω ξαναπαει γιοβαννα μου ειναι το πιο ωραιο κομματι θεωρω.Θα παμε παλι σημερα ή αυριο να χτυπησουμε και μια φρυγανια ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβάννα ζόρι τραβάτε ρε κορίτσι μου! Αλήθεια γιατί δεν το κάνετε στο τέλος της ημέρας, τουλάχιστον να πάτε καπάκι σπίτι για μπάνιο και να μη μένετε με τη σκόνη πάνω σας τόσες ώρες.

1ον γιατί το πρωί έχει ακόμα δροσιά και δεν έχει ανέβει ο ήλιος και 2ο γιατί μετά αρχίζει και η προσέλευση του κόσμου και είναι δύσκολο να γίνοναι αυτές οι δουλειές

Γιοβαννα μου αναφερομαι στο προσκυνημα και στην περιφορα ,οχι στην εμποροπανηγυρι(τετοια κανουν παντου σιγα) που παρεπιπτοντως φετος δεν ηταν εξω απο την εκκλησια ηταν πισω απο την εκκλησια σε αλλο χωρο διαμορφωμενο.Απο την πολη δλδ δεν εβλεπες τους μικροπωλητες.Ειχε πολεμικα πλοια και ολα τα πλόια στο λιμανι στολισμενα, τα οποια εκαναν εναν ηχο κατα την εξοδο του Αγιου...τι να σας λεω τωρα.... και πολλα αλλα που θα σας πω οταν ερθω.

Η περιφορά μου άρεσε και εμένα. Τουλάχιστον φέτος οι μικροπωλητές ήταν πίσω από την εκκλησία. Στην Κέρκυρα δεν γίνεται κάτι τέτοιο και πραγματικά μου ξένισε. Αυτό με τα πλοία ωραίο ακούγεται. Θα μας πεις λεπτομέρειες όταν έρθεις.

Καθομαι που λετε νωριτερα να σας γραψω και οπως βαζω το usb στο λαπ τοπ μου φευγει απο τα χερια και πεφτει στο απο κατω μπαλκονι....!

Μπαινω εξαλλη μεσα και λεω στον ανδρα μου να παει να το φερει.

Καταμεσημερο ετσι;Βγαινει και ο μικρος στο μπαλκονι και παρακολουθουσε.Χτυπαει ο ανδρας μου στο κατω δωματιο...κανεις...τον βλεπω βγαζει μια γλαστρα που ειχε στο πλαι σαν παρτερι και πηδαει μεσα....ο γρηγορης εκστασιαστηκε.Πριν προλαβει να βγει αθορυβα ανοιγει το παντζουρι απο κατω και ενας φουξια αγγλος τον κοιταζε με απορια....χαχαχαχα!Πεταει ενα excuse me ο δικος μου και φευγει οπως μπηκε σα να μην τρεχει τιποτα εκει αρχιζει να φωναζει ο Γρ.''ουαου μπαμπα μπραβοοοο εισαι ο σπαιντερμαν!''σταματησαν ολοι οι περαστικοι και παρακολουθουσαν το θεαμα.....

ρομπα γιναμε παλι!!!

1ον αφού εσύ το έριξες γιατί δεν πήγες και εσύ να το πάρεις ;;;:D:D:D:D

2ον όντως γίνατε ρόμπα :D:D:D αλλά τώρα ο Τηλέμαχος είναι ήρωας για το γιο :D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...