Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ τα έχω φτύσει στη δουλειά. Τι πρωτότυπο θα μου πείτε. :rolleyes::rolleyes: Ακούστε τι γίνεται. Επειδή μέχρι το τέλος του έτους το Δικαστικό Μέγαρο, λένε, θα μετακομοίσει, κάνουμε εκκαθάριση στο Αρχείο μας και πετάμε ότι άχρηστο υπάρχει ''από αρχή γενομένου Ελληνικού Κράτους''. :P:p:p Αυτό σημάινει ότι ανοίγουμε τις δικογραφίες κρατάμε τα χρήσιμα και πετάμε ότι είναι άχρηστο ή από το χρόνο έχει αυτοκαταστραφεί. ;););) Στη συνέχεια άλλα πάνε στο Γενικό Αρχείο Κράτους, άλλα ανακύκλωση και άλλα ταχτοποιούνται. Έχουμε συννενοηθεί με την Ανακύκλωση και μας έχουν βάλει 2 κάδους στην αυλή μας. Σήμερα όμως ξέχασαν να περάσουν να τους αδειάσουν και πήγα με μια συνάδελφο και πήραμε 2 άλλους από τη γειτονιά :):):):):) Το τι σκόνη έχουμε καταπιεί και τι έχουμε πιάσει δνε περιγράφεται. Αυτή η δουλειά γίνεται καθημερινά 7.30-9.30 και μετά αλλάζουμε ρούχα και γυρίζουμε στα γραφεία μας.

Φιλάκι εγώ την Ντενεκεδούπολη τη θυμάμαι ως όνομα και ίσως έχω ακούσει τα τραγούδια, αλλά δεν μπορώ να τα φέρω στη μνήμη μου. Μορμόλης όμως ΜΕ ΤΡΕΛΑ. :P:p:p:p Ήμουν σε μια Θεατρική Ομάδα στα νειάτα μου και το είχαμε ανεβάσει. Τα τραγούδια και οι διάλογοι είναι καταπληκτικοί!!!

Και ποιος είναι ο Μορμόλης; Ένα κουτί! Ένα ξύλινο κουτί!!!! Έχω το CD από το ΘΕΜΑ ..... και τώρα που το ανέφερες έχουμε καιρό να το ακούσουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κι εγώ που αναρωτιέστε τι κάνω! Χτες περάσαμε χάλιααααα, ε ήπιαμε και λίγο παραπάνω για να περάσει η ώρα από τη βαρεμάρα! Καλά κεφάλι και στομάχι μαύρα χάλια από χτες, κατά τις 11 το πρωί συνήλθα, στη δουλειά με ρωτούσαν όλοι τι έχω και ευτυχώς είχα έτοιμη τη δικαιολογία, με μωρά παιδιά στο σπίτι πολλές φορές αναγκάζεσαι να ξενυχτήσεις!:tongue::tongue::tongue: Κατά τα άλλα κατά τη 1.30 που πήγα να πέσω με το κεφάλι κουδούνι για ύπνο, συνειδητοποίησε ο καλός μου κατά λάθος ότι κάπου είχα παρατήσει το κινητό, πήρε τηλ και ήταν στο μαγαζί, ευτυχώς χωρίς να του πω τίποτα πήγε και το πήρε μουρμουρίζοντας καλά δεν μπορούσατε να πάτε κάπου πιο κοντά? :D

Ριτάκι βοήθειά σας! Πάντως όντως έχει πάθει εξάρτηση από το γιόκα σου και σε είχα για πιο ανεξάρτητη μανούλα! Καλέ χρόνο με τον άντρα σου χρειάζεστε όχι για να συλλάβετε μωρό (αυτό όπως λες γίνεται άνετα και με τον μικρό στο σπίτι) αλλά για να συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε 2ο, καμιά φορά όταν είμαστε διαρκώς με το παιδί, παθαίνουμε ένα overdose και ένα διάλειμμα μας χρειάζετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Έλα ρεεεεεεε, τί λες τώρα...... πώπω................... Πήγε Θησείο ο άνθρωπος;....... Στις 1:30;;;; Καλά που δεν το έχασες κινητό.

Όσο για τη ρίτα, νομίζω ότι είναι μιαααααααααααα χαρά και κάνει το καλύτερο για το Γρηγόρη, μαζί σου ριτα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας φιλενάδες μου! Επιστρέψαμε κι εμείς το πρωί..πολύ τρέξιμο. Το Ευάκι μια χαρά προσαρμόστηκε, ο μπέμπης όχι και τόσο και εγώ.......έχω πάθει τρομερή άρνηση με την Αθήνα. Καλέ δεν ξέρω τι με έπιασε φέτος και με έχει πάρει τόσο πολύ από κάτω. Μ'έπιασε και ενας τρομερός πονοκέφαλος με το που πήρα τα πρώτα ντουμάνια από το καυσαέριο και δεν λέει να μου φύγει. ΟΥΦ! Γκρίνιαξα πολύ ε? Καλά καλά μη βαράτε σταματάω! Πάω να δω φώτο στο φβ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Τσα!!!

Καλα κοριτσια ειμαι εκστασιασμενη με το πανυγηρι!Ολοι μας δλδ....σας ευχομαι καποια στιγμη να βρεθειτε Ζακυνθο τετοιες μερες, ηταν φοβερα!!!!Χιλιαδες ο κοσμος και η ατμοσφιαρα αλλο πραγμα!Θα σας τα πω αναλυτικα οταν επιστρεψω!

Μαρακι θα μπειτε σε ρυθμους γρηγορα!

Ωχ γιοβαννα μου να το κοιταξεις αυτο με τη σκονη και οσο μπορεις απεφυγε το.Η κουμπαρα μου σε αντιστοιχη υπηρεσια μετα απο κατι αντιστοιχο παρουσιασε μαζεμμενες αλλεργιες στα 30 της....το συζητουσαμε τις προαλλες και εφαγα φλασια τωρα που το ειπες!!

Μαριζα ντενεκεδουπολη ε;ΤΕΛΕΙΑ

Μαρινακι μου καταλαβαινω τι λες και πως το λες ομως εγω ειμαι τελικα αλλης σχολης..θελω το παιδι ανεξαρτητο και εμενα εξαρτημενη...χαχα..παραλογοοοο! μου αρεσει ομως!Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, θεωρω οτι διαλειμματα(αξιοσημειωτα)δεν μπορω και δε θελω να εχω τουλαχιστον στην ηλικια που ειναι ο μικρος μας εξαλλου η αποφαση για δευτερο θα ηθελα να ειναι μεσα στην παρουσα πραγματικοτητα μας .Καπως ετσι το νιωθω εγω προσωπικα.Τη φαση του overdose που λες την εχω ξεπερασει νομιζω.Φυσικα επιθυμουμε 2ο παιδακι οπως εχω ξαναπει απλα για διαφορους λογους,καθε πραγμα στον καιρο του!

Καληνυχτα σας!!!!!Παμε μπαλκονι να ακουσουμε κυμματακια!!χαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρααααααα!

Και ναι! Είμαι κι εγώ μια εργένισα μάνα! Η κόρη μου χθες αποφάσισε ότι θέλει να κοιμηθεί στην γιαγιά και στον παππού! Και ο λόγος? Επειδή της είπα ότι ο Χρήστος (το μικρό μας γειτονάκι) είναι στο χωριό με την γιαγιά του και τον παππού του ΧΩΡΙΣ την μαμά του! Για να δούμε... θα θέλει να κοιμηθεί και σήμερα? Γιατί χθες το βράδυ την ώρα της γκρίνιας του ύπνου ήθελε να πάω να την πάρω... Συμβιβάστηκε, όμως, με λίγο παγωτό!!!

Πάντως, μια ανωμαλία την έχω... Σήμερα που θα μπορούσα να κοιμηθώ όσο θέλω, πάλι στις 7.30 ξύπνησα!!!

Βγήκαμε και μια βολτούλα χθες βράδυ με τον καλό μου και.... κάποιους άλλους! Αυτήν την φορά, όμως, δεν οδηγούσα εγώ, οπότε τα ήπια τα τσιπουράκια μου! Ευτυχώς, όμως, δεν υπάρχουν φωτογραφίες για να με "κάψουν"...

Ωραία ήταν! Είχα και καιρό να ανέβω στην μηχανή, οπότε μου είχε λείψει!

Ρίτα! Τα ακούσατε τα κυματάκια? Αλήθεια, φυσάει σε εσάς? Ωραία στο πανηγύρι? Έτσι όπως τα περιέγραψες, εμένα αυτό που με χαλάει είναι το "χιλιάδες κόσμος"... δεν το μπορώ! Καλή συνέχεια!

Αρμάκι! Καλως ήρθατε κι εσείς! Σε χαλάει το καυσαέριο ε?

Μαρίναααααα! Ήθελα να ήξερα πού έχεις τα μυαλά σου! (όσα σου έχουν απομείνει!) Πάντως, που το συζητούσαμε χθες βράδυ αυτό που έκανε ο καλός σου (να σηκωθεί 1.30 τα ξημερώματα για να πάει να πάρει το κινητό σου) όλοι συμφωνούσαν πως κανείς δεν θα το έκανε στην θέση του!

Με την Ντενεκεδούπολη και τον Μορμόλη κι εγώ σαν την Γιοβάννα είμαι... την Ντενεκεδούπολη την θυμάμαι σαν όνομα, θυμάμαι και το τραγουδάκι "Ντενεκεδούπολη, Ντενεκεδούπολη είσαι ωραία, καλή..." αλλά δεν θυμάμαι και πολύ την υπόθεση. Ίσως αν την ξανακούσω να την θυμηθώ! Με τον Μορμόλη, όμως... θυμάμαι και όλους τους διαλόγους! Η Σοφία, όμως, τον Μορμόλη τον βαριέται ακόμα... μετά από λίγο σηκώνεται και φεύγει. Θα δοκιμάσω και την Ντενεκεδούπολη, μήπως και της αρέσει περισσότερο!

Πικουλίνα, τα έχεις τα "τυχερά" σου με τους ταξιτζήδες ε? Πού τους πετυχαίνεις βρε?

Αυτά... σας ζάλισα πρωινιάτικα ε? Πάω να πάρω τηλ το κοριτσάκι μου να δω αν θέλει να πάω να την πάρω από την γιαγιά της ή αν θέλει να κάτσει κι άλλο...

mrdIp3.png

Ιχιχιχιχιχιχ! Καλά, δεν παίζεσαι κοπέλα μου!!! Πάντως να ξέρεις ότι δεν πήγαν χαμένα τα καλοπίσματα της πανμαρ μιας κι εχτές το βράδυ ήταν μια κούκλα! Έλαμπε όπως θα είδατε και στις φωτο!!!

αχ καλέ... με κάνεις και κοκκινίζω...:roll:

πάντως, σίγουρα τα καλλωπίσματά μου δεν πήγαν χαμένα, γιατί αν το σκεφτείς καλύτερα... τσίμπησα και τέσσερα "γκομενάκια" φεύγοντας, να τα πάω με το αυτοκίνητο σπίτι τους! :tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Ειδες γειτονακι??εμπρος στον δρομο που χαραξε ο χρηστος!!!!

Μια χαρα σε ειδα παντως το τσιπουρακι παει συννεφο...

Μαρινα ελεγα χθες στο συζυξ τι εκανε ο δικος σου με το κινητο και εμενα μου ειπε ..με την καμια ομως ας πηγαινες την επομενη μερα το πρωι να το παρεις...Πως με λατρευει ο καλος μου σχιζεται για μενα..χαχαχα..

Μαργαριτα να ειστε καλα να ξαναπατε ...αλλα αυτο με τον κοσμο δεν τον μπορω ...ειμαι και μιας ηλικιας και ο πολυς κοσμος με ενοχλει ...θελω πιο prive καταστασεις ...

Εμεις ειμαστε καλα...χθες ξεπατωθηκα στις δουλειες και μαγειρεψα...(νισαφι πια καθε μερα ...)οποτε σημερα δικαιουμαι να παω για καφεδουμπα και ψωνια ...το βραδυ ομως μοναχουλα σνιφ σνιφ...θα βγει ο συζυγος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τι σκατοπαιδο ειναι ο γιος μου...παιρνω τηλ. τον ρωταει η γιαγια θες να μιλησεις στην μαμα ??οοοοχι αυτος απο μεσα .του λεει μετα η γιαγια ρωταει η μαμα τι να σου φερει αυριο και ο σκατουλης λεει φερε εδω την μαμα ,μαμα μην ξεχασεις να φερεις οκτω καραμελες γεια...και μου τι εκλεισε στα μουτρα...σκατουλης...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κατά τα άλλα κατά τη 1.30 που πήγα να πέσω με το κεφάλι κουδούνι για ύπνο, :D

Καλημέρααααααα!

Πάντως, που το συζητούσαμε χθες βράδυ αυτό που έκανε ο καλός σου (να σηκωθεί 1.30 τα ξημερώματα για να πάει να πάρει το κινητό σου) όλοι συμφωνούσαν πως κανείς δεν θα το έκανε στην θέση του!

Αν σκεφτει κανεις οτι γυρισαμε στις 12 και η Μαρινα πηγε υπνο κατά τη 1:30, θα καταλαβει γιατι ο καλος της πηγε με τοση χαρα να παρει το κινητο στο θησειο εκεινη την ωρα!!!!:P:p:p

Μπραβο Μαρινακι μια χαρα τα καταφερνεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα

Καλημέρα κοριτσάρες μου τι κάνετε;

εμείς λίγο καλύτερα , ο σύζυγος δηλαδή μιας και είναι απύρετος από σήμερα το πρωί , εγώ κλασσικά απο τις 5 ξύπνια μιας και ο Δον Μήτσος γκρινιάζει καθημερινά αλλά δόντι πουθενά.

Γιοβάννα έχετε μπλέξει διάβασα με τόση καθαριότητα που έχει πέσει αλλά όπως έγραψε και η Ρίτα πρόσεχε λίγο τη σκόνη γιατί είναι άτιμο πράγμα.

Ιωαννίτσα για ξαναπάρε τηλέφωνο το γιο σου και ρώτα αν του πας 7 καραμελίτσες αντί για 8 που ζήτησε τι μπορεί να γίνει δηλαδή; σωστός ο Χρήστος πάντως , νομίζω ακριβώς τα ίδιο θα έκανε και ο δικός μου με τη μόνη διαφορά ότι εσύ θα τη βγάλεις πιο φτηνά μιας και εμένα θα μου ζητούσε τη νταλίκα του Μακουίν.:D:D:D:D

Αρμάκι καλωςήρθατε κοπέλα μου να είσαστε καλά και να ξαναπάτε. Όντως είναι λίγο άχαρη η προσαρμογή στην Αθήνα αλλά σε κανα δυο μέρες θα αλλάξεις γνώμη. Δεν συγκρίνεται το γκρι συννεφάκι της Αθήνας με κανένα άσπρο συννεφάκι σε άλλο μέρος.

Ριτάκι ελπίζω να άναψες ένα κεράκι και για 'μας. Μπράβο που περνάτε τέλεια , άντε πηγαίνετε να ακούσετε εσείς τα κυματάκια και εμείς τις κόρνες απο τα αυτοκίνητα. Εξάλλου μικρή η διαφορά.:D:D

ΠανΜαράκι και καλά η μικρή αποφάσισε μόνη της να κοιμηθεί στη γιαγιά και στον παππού; ενώ εσύ εντελώς τυχαία ήθελες χθες να βγεις μόνη σου με τον καλό σου ; μήπως κατα τύχη και εσένα ο καλός σου μια μέρα μετά την έξοδό σας συνειδητοποίησε ότι σου λείπει το κινητό και θα αφήσετε και σήμερα τη Σοφία στη γιαγιά και τον παππού μέχρι να το βρείτε;.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...