Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάτι τενεκέδες Κικη μου, χαχα!!

όσο για τα βραδινα σας ατυχηματακια για πες λίγο το πρόγραμμα σας μετα τις 8 πχ τι πινει, τι ωρα κοιμαται κλπ γιατι ειχαμε παρόμοιο θεμα πριν κανενα διμηνο...

Κάτι τενεκέδες που ζουν σε μια πόλη και προσπαθούν να επιβιώσουν υποθέτω.χιχιχι:D

Πίνει γύρω στις 1030 το γάλα του και μετά απο καμια ώρα τον βάζω για ύπνο (με τα χίλια ζόρια) αφού έχει κατουρήσει πρώτα. Παρεπιπτόντως να πω Πετρούλα μου ότι τα ίδια κάναμε εξαρχής απλά παρατηρώ ότι αυτό το παρουσίασε απο τότε που αρνείται να κοιμηθεί στο κρεβάτι του , πριν σηκωνότανε ολόστεγνος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1155163&postcount=60

Παιδιαδρομή 2011 στο ΣΕΦ 2-5 Σεπτεμβρίου. Έκθεση για την αγωγή του παιδιού με δωρεάν είσοδο. Να πάμε και στο περίπτερο του parents αν θέλετε που όλο και κάποια δραστηριότητα θα έχει!

Ενδιαφέρον φαίνεται Σαν Σαν, μακάρι να είμαστε καλά μέχρι τότε και βλέπουμε.

Κικη μου αργα του το δινεις..ο Αν το πίνει πριν τις 9 και παει και τουαλέτα 3 φορες μεχρι να κοιμηθεί και υπάρχουν φορες που αν πιει πολλά υγρα κατα τη διαρκεια της μερας μπορει να του ξεφυγουν λίγο στον υπνο...

Αφου οπως λές δεν ειχατε θεμα πιο παλια, μηπως ειδε κανενα ονειρο και φοβαται??

Μην του το αναφερεις για καποιες μερες και δες πως θα πάει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα,

Πραγματικα περασαμε τελεια χθες. Νομιζω οτι εγω τουλαχιστον το ειχα αναγκη πολύ μετα τη χθεσινη μου αποφαση!!!

Ποιός κοροΙδευει το Μαρινακι μας, να τον κανω μαυρο στο ξυλο;;;; Εννοειται οτι τον βρηκε τον δρομο και πολυ καλα μαλιστα. Με τους ταξιτζιδες δεν το εχω τελικα. Ο Βραδυνος πηγαινε με χιλια και αναρωτιοταν διαρκώς τι ειναι η ζωη. Ολοι θα πεθανουμε καποια στιγμη μου ελεγε, και εγω και εσυ κοπελα μου, αλλα το θεμα ειναι τι θανατο θα εχουμε. Και εγω χεσμεντεν!!!!

Διαφημίσεις

Κικη μου αργα του το δινεις..ο Αν το πίνει πριν τις 9 και παει και τουαλέτα 3 φορες μεχρι να κοιμηθεί και υπάρχουν φορες που αν πιει πολλά υγρα κατα τη διαρκεια της μερας μπορει να του ξεφυγουν λίγο στον υπνο...

Αφου οπως λές δεν ειχατε θεμα πιο παλια, μηπως ειδε κανενα ονειρο και φοβαται??

Μην του το αναφερεις για καποιες μερες και δες πως θα πάει...

η αλήθεια είναι Πετρούλα μου ότι τέτοια ώρα μαζεύεται στο σπίτι προκειμένου να του δώσω το γάλα του αλλά σχεδόν όλο το καλοκαίρι αυτό το πρόγραμμα ακολουθεί και μέχρι πρότινος δεν είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα. Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι κάτι φοβάται και γι'αυτό το παθαίνει εξ'ού και ο λόγος που δεν θέλει να πάει στο κρεβάτι του. Αναρωτιέμαι όμως μήπως θα πρέπει να τον ξυπνάω ενδοιάμεσα το βράδυ για να τον πάω τουαλέτα;

Καλημερα,

Πραγματικα περασαμε τελεια χθες. Νομιζω οτι εγω τουλαχιστον το ειχα αναγκη πολύ μετα τη χθεσινη μου αποφαση!!!

Ποιός κοροΙδευει το Μαρινακι μας, να τον κανω μαυρο στο ξυλο;;;; Εννοειται οτι τον βρηκε τον δρομο και πολυ καλα μαλιστα. Με τους ταξιτζιδες δεν το εχω τελικα. Ο Βραδυνος πηγαινε με χιλια και αναρωτιοταν διαρκώς τι ειναι η ζωη. Ολοι θα πεθανουμε καποια στιγμη μου ελεγε, και εγω και εσυ κοπελα μου, αλλα το θεμα ειναι τι θανατο θα εχουμε. Και εγω χεσμεντεν!!!!

χαχα, δηλ . σαν το Θεμιστοκλή απο το "δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" ένα πράγμα Πικουλίνα έ;; Τι είναι ο άνθρωπος ; που πάμε; κοκ

Οχι κοπελιες δε θα γυρισουμε 4 ...το εχω απαντησει ξανα αυτο χαχα!!

Α και κικη αν ηθελα να γινουμε 4 θα μπορουσαμε και οταν το αγορι κοιμαται δε χρειαζεται να το εξορισω!χιχιχι!

Παντα ετσι ομορφα να περνατε!!!Θα δω φωτο οταν γυρισω.

Κικη οταν το παιδι στρεσσαρεται με κατι μεχρι να εδραιωθει και η βραδινη ενουρηση ειναι πολυ πιθανο να πισωγυρισει να κατουρηθει κτλ.Αυτο ειναι ανεξαρτητο με την εκμαθηση της πανας απλα ειναι αποτελεσμα καποιου φοβου 'η στρες.Κατι τον εχει ενοχλησει καιι φοβηθηκε και του βγηκε εκει.Θα του περασει.προσπαθησε να τον καθησυχασεις ωστε να νιωσει σιγουρια και μην τον μαλωσεις καθολου απλα τονισε του οτι ''δεν βρεχουμε '' το κρεβατι μας.

Αλλη εκδοχη που παιζει ειναι να σκαλωσε με το κρεβατι του για καποιο λογο και να τα κανει επιτηδες επανω του για να μην κοιμαται εκει....

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και για το γαλα θεωρω οτι δε χρειαζεται να αλλαξεις κατι αφου τοσο καιρο το εδινες κανονικα και τωρα ειχεαπλα ενα πισωγυρισμα ,στην ηλικια που ειναι μπορουν σιγουρα να ελεγξουν την κατασταση αυτη.Ο Γρ.για παραδειγμα και 1 τη νυχτα να πιει ενα ποτηρι υγρα δεν υπαρχει περιπτωση τωρα πια να τα κανει πανω του απλα ή θα σηκωθει ή θα κρατηθει.

Αν δεις οτι συνεχιζεται αυτο πανω απο βδομαδα τοτε μπορεις να τον σηκωνεις μια φορα πριν πεσεις εσυ και βλεπεις.Αλλά εχω καταληξει οτι και να τα σηκωσεις αν ειναι να τα κανουν πανω τους θα τα κανουν αργοτερα ,μολις το βρουν δεν βρεχονται στα σιγουρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλακι μου δεν τη θυμαμαι την Ντενεκεδούπολη..όχι όμως γιατι δεν την προλαβα, μαλλον γιατι δεν την εβλεπα!!
Ήταν μια παράσταση κουκλοθέατρου, της Φακίνου, που ανέβηκε τη χρονιά που γεννήθηκα, το 1976! Τα τραγούδια της παράστασης (η μουσική είναι του Μαρκόπουλου!!!) είχαν τέτοια επιτυχία που έγιναν δίσκος. Με τα αδέρφια μου μεγαλώσαμε με Ντενεκεδούπολη & Μορμόλη (θεατρική παράσταση αυτή, της Ξένιας Καλογεροπούλου), τις είχαμε λιώση τις κασέτες! Τώρα τα ίδια ακούει κι η κόρη μου και τρελαίνεται βέβαια!!!!!!!!!!!!! Κατεβάστε τα και τα 2, είναι υπέροχα, είναι κόλλημα!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Στο Mall τιμητικά όταν έρθουν όλες οι τσούπρες μπορούμε να πάμε και έχει καλή προσβαση, αν και μακριά το παραδέχομαι από τις περισσότερες! Ή στο Golden Που έχει και μικρό παιδότοπο που σε αυτή την ηλικία μπορείς να τα αφήσεις κιόλας και πίνεις καφέ στον ίδιο όροφο.
sunsun, στα Mall κτλ. απαγορεύεται το κάπνισμα...

Δηλ., τί; Λάθος συνενόηση κάναμε για χτες; Ουφ............

Δεν έχω βρε αγάπη μου ρουχαλάκια....... τα έχω δώσει όλα............ ελπίζω να μου τα επιστρέψουν την κατάλληλη στιγμή που θα τα ξαναχρειαστώ........!!! Βέβαια δεν είχα έτσι κι αλλιώς αγορίστικα, για τα unisex κομμάτια μιλάω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια , ενώ με τον μεγάλο βγάλαμε τη πάνα εδώ και ένα μήνα περίπου και ενώ στις αρχές δεν είχε κανένα θέμα με τον βραδινό ύπνο την τελευταία εβδομάδα μου παραπονιέται ότι φοβάται να πάει στο κρεβάτι του και κατουριέται στον ύπνο του , παρόλο που πριν πέσει για ύπνο τον βάζω να κατουρήσει. Τι να κάνω πείτε μου;
Κοίτα, επειδη, και με τη Ναταλία, είναι 50-50 να τα κάνει πάνω της νύχτα, την πηγαίνω τουαλέτα πριν κοιμηθεί και την ξαναπάω κάποια στιγμή που θα ξυπνήσω μέσα στη νύχτα ή πολύ-πολύ νωρίς το πρωί. Το είχα ακούσει που το συνιστούσαν και κάτι παιδοψυχολόγοι σε μια συνάντηση στο σταθμό της. Τότε βέβαια δε με αφορούσε το ζήτημα. Αλλά μου είχε μείνει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κάτι τενεκέδες που ζουν σε μια πόλη και προσπαθούν να επιβιώσουν υποθέτω.χιχιχι:D
Καλέ κι εσύ μέσα έπεσες!

Αχ, kiko................. κρίμα-κρίμα-κρίμα που δεν ήρθες χτες...

Πονοκέφαλο δεν είχα καθόλου, ίσως επειδή ήπια μπύρα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εδώ να πω την αλήθεια κάτι δεν μου κάθεται καλά.:tongue::tongue::tongue:
Ιχιχιχιχιχιχ! Καλά, δεν παίζεσαι κοπέλα μου!!! Πάντως να ξέρεις ότι δεν πήγαν χαμένα τα καλοπίσματα της πανμαρ μιας κι εχτές το βράδυ ήταν μια κούκλα! Έλαμπε όπως θα είδατε και στις φωτο!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...