Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααα

Πωπω εχω ενα κεφαλι ...αλλο πραγμα...τα ρακομελα εκαναν το θαυμα τους....

Χθες περασαμε υπεροχα !!!γελασαμε , χαλαρωσαμε ,ηπιαμε ηταν πολυ ωραια...gilrs only...το πρωι βεβαιως σηκωμο δεν ειχα και ειχα τον συζυγο να προσπαθει να με σηκωσει και εγω αμετακινητη....

Η εργενικη ζωη συνεχιζεται για λιγες μερες ακομη και το παιδι μου στην λαμια μπαινει τελειως στο κλιμα της επαρχιας μιας και μου τραγουδουσε στο τηλ. τσοπανακος ημουνα ,προβατακια εβοσκα!!

Ριτακι να περασετε υπεροχα και στην ζακυνθο!!!!!και τι θυμηθηκα τωρα......τοπος συλληψης του Γρηγορακη η ζακυνθος ηταν ..λες να μας γυρισεις με καμια kinder εκπληξη????

Κικη μου η επομενη συναντηση με συζυγους και παιδια οποτε να σε γνωρισω και εγω επιτελους!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο μενα!!!

Τέλεια ηταν στη συναντηση εε;;Αντε και εις αλλα και με μεγαλύτερη παρεα!

Ιωαννα βαρυ το κεφαλι ε;;Εσυ εχεις και μια δικαιολογία, το δικο μου γιατι βαρυνε πρωί πρωι αραγε???

Ριτα βοήθεια σας και οπως λέει κι η Ιωαννα 3 πήγατε, 4 να επιστρέψετε!!!!

Φιλακι μου δεν τη θυμαμαι την Ντενεκεδούπολη..όχι όμως γιατι δεν την προλαβα, μαλλον γιατι δεν την εβλεπα!!

Ιωαννα τι λαχταρα πηρατε με τις φωτιες;;Πως ειναι η κατασταση, απειληθηκαν σπιτια??

Μαρακι τα παιδακια μας θα μας τρελανουν μου φαινεται..κι ο δικος μου προχτες μου ζητησε κουβερτα-εσκαγε ο τζιτζικας- και του λέω περιπαικτικα "να σου φερω βρε το παπλωμα καλύτερα???" ...τι ηθελα και το'πα???Χτυπιοταν κατω να του φερω παπλωμα και εντελει του το εδωσε ο Χρ και σκεπαστηκε!!!

Μαρινακι φιλακια!!!

Καλη μας μερα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέραααααα!

Γειτονάκι κι εγώ με πονοκέφαλο ξύπνησα! Λες να φταίνε τα ρακόμελα ή αυτό το κρασί "γρανίτα" που μας κέρασαν στο τέλος?

Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά το τέρας μου είχε κοιμηθεί στον καναπέ κανένα τέταρτο πριν γυρίσω σπίτι (και καλά περίμενε να γυρίσω...) και σήμερα με ξύπνησε στις 7.05!!!! Μα δε νυστάζει αυτό το παιδί?

Πετρουλίνι και η δικιά μου πρώτα την κουβέρτα της ζητούσε, αλλά επειδή ήταν δύσκολο να της την βγάλω, συμβιβάστηκε με το πάπλωμα!

Άντε, όταν με το καλό κατέβεις, θα κανονίσουμε μια μεγαλύτερη!!!!

Ρίταααα λες? Να ακούσουμε ευχάριστα νέα μετά την επιστροφή σας από την Ζάκυνθο? Καλά να περάσετε! Πότε γυρνάτε? Το Σ-Κ?

Μαρίνααααααααα!

mrdIp3.png

Χθες πήγα να δώ ποιά μωρουδιακά είχα πάρει unisex και τα μάζεψα να ετοιμάζομαι σιγά σιγά. Μερικά ροζουλάκια για από μέσα νομίζω θα του βάλω όμως. Και εγώ χρειάζομαι ρουχαλάκια για νεογέννητο αγοράκι φθινοπωρινά-χειμερινά εως 9 μηνών προς το παρόν αν υπάρχουν!

φιλακι δυστυχώς στο κινητό νόμιζα θα μου στείλεις μήνυμα. Αλλά για να φτάσω στο Θησείο θα 'πρεπε να πάρω τρένο (αν θυμάμαι από τα νιάτα μου ο Σταύλος είναι κοντά) και να πώ την αλήθεια θα προτιμούσα μια συνάντηση που να μην περιλαμβάνει δύο μεταφορικά, σκάλες κτλ. Α! και ρακόμελα χωρίς αλκοολ αν υπάρχουν :) Χθες το βράδυ τα πόδια μου ήταν τούμπανο... Νομίζω θα γεννήσω νωρίτερα, δεν ξέρω. Στο Mall τιμητικά όταν έρθουν όλες οι τσούπρες μπορούμε να πάμε και έχει καλή προσβαση, αν και μακριά το παραδέχομαι από τις περισσότερες! Ή στο Golden Που έχει και μικρό παιδότοπο που σε αυτή την ηλικία μπορείς να τα αφήσεις κιόλας και πίνεις καφέ στον ίδιο όροφο.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1155163&postcount=60

Παιδιαδρομή 2011 στο ΣΕΦ 2-5 Σεπτεμβρίου. Έκθεση για την αγωγή του παιδιού με δωρεάν είσοδο. Να πάμε και στο περίπτερο του parents αν θέλετε που όλο και κάποια δραστηριότητα θα έχει!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Τσουπρίτσες καλημέρα, πονοκεφαλιάζουμε σήμερα βλέπω;

μην αναρωτιέστε αν είναι απο τα ρακόμελα γιατί δεν είναι , απο 'μένα είναι που σας μελέταγα όλη την ώρα και ζούλευα που δεν ήμουν και εγώ μαζί σας.

Χάλια περάσατε έ;; λογικό δεν είναι αφού έλειπα εγώ τι θα κάνατε , μες την μαύρη κατάθλιψη θα ήσασταν , ΄τεσπα θα το κανονίσουμε όπωσδήποτε την επόμενη φορά να έρθω και εγώ (Εντωμεταξύ όπως πάω πιο εύκολο θα είναι να συναντηθούν τα παιδιά μας σε κανένα μπαράκι όταν μεγαλώσουν , παρά εγώ μαζί σας,χιχιχι)

Εμείς καλά με εξαίρεση το σύζυγο που μου ξύπνησε με πυρετό το καμάρι μου και φοβάμαι μην πάρουμε και εμείς σειρά γιατί σε κάτι τέτοια θέματα είμαστε όλοι αυτοκόλλητοι.

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια , ενώ με τον μεγάλο βγάλαμε τη πάνα εδώ και ένα μήνα περίπου και ενώ στις αρχές δεν είχε κανένα θέμα με τον βραδινό ύπνο την τελευταία εβδομάδα μου παραπονιέται ότι φοβάται να πάει στο κρεβάτι του και κατουριέται στον ύπνο του , παρόλο που πριν πέσει για ύπνο τον βάζω να κατουρήσει. Τι να κάνω πείτε μου;

δεν κατάλαβα.... :?: ποιο είναι το πρόβλημα? έχω κάτι?

τώρα και εσύ ασχολείσαι με λεπτομέρειες , πιάνεσε απο μια κουβέντα βρε αδερφέ. Όλα τα έχεις τίποτα δεν σου λείπει εσένα.:tongue::tongue:

καλημέραααααα!

Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά το τέρας μου είχε κοιμηθεί στον καναπέ κανένα τέταρτο πριν γυρίσω σπίτι (και καλά περίμενε να γυρίσω...) και σήμερα με ξύπνησε στις 7.05!!!! Μα δε νυστάζει αυτό το παιδί?

καλά έκανε το παιδάκι, το φυσιολογικό είναι ο κόσμος να σηκώνεται τέτοια ώρα και να ξεκινάει τη μέρα του , τι ήθελες δηλαδή να σε ενοχλήσει γύρω στις 10 η ώρα και να σου έχει φτιάξει και καφεδάκι να της πεις πως πέρασες χθες το βράδυ. Μα εσείς οι νέες μανάδες κάτι απαιτήσεις που έχετε βρε αδερφέ.

Διαφημίσεις

Αχ θα τρελαθώ! Ψάχνω να πάρω κάτι στην κόρη μου για τη γιορτή της, σκέφτηκα τα βιβλία της Φακίνου για την Ντενεκεδούπολη (τα τραγούδια τα ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά) και, ψάχνοντας, πέτυχα ένα σχετικό άρθρο που λέει ότι φέτος το χειμώνα θα αναβιώσει η Ντενεκεδούπολή! Την ξέρετε; Σας άρεσε; Πρώτοι τυχεροί θα είστε οι Σαλονικιές κι ύστερα θα έρθει κι Αθήνα, αχ, να είμαστε καλά, ανυπομωνώ πιο πολύ κι από τη Ναταλία μου φαίνεται: http://www.clickatlife.gr/story/biblio/eugenia-fakinou-epistrofi-me-neo-muthistorima-kai-ti-thruliki-ntenekedoupoli-?id=2026934

να πω την αλήθεια μου βρε Φιλάκι δεν τη θυμάμαι τη Ντενεκεδούπολη, για βοήθησέ με λίγο περισσότερο, ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές;

Game over ,εφυγα!

Ξυπνησαν οι ανδρες μου και ετοιμαζομασε για Ζακυνθο ειναι το πανυγηρι του Αγιου αυριο και σημερα εχουν προσκυνημα.Βγαζουν τον Αγιο Διονυση στην πυλη του ναου ορθιο και ακολουθει προσκυνημα.Και το περιμενα πως και πως να παμε με το γιο μου.Βοηθεια μας!

Βοήθειά σας Ριτάκι , να είσαστε γεροί και να ξαναπάτε όποτε το επιθυμείτε.

Καλημερα κι απο μενα!!!

Τέλεια ηταν στη συναντηση εε;;QUOTE]

τι τέλεια βρε Πετρούλα μου , δεν τις είδες όλες πρωί πρωί που πονοκεφαλιάζουνε , χάλια θα περάσανε ,για να ζηλέψουμε τα λένε αυτά.:D

να πω την αλήθεια μου βρε Φιλάκι δεν τη θυμάμαι τη Ντενεκεδούπολη, για βοήθησέ με λίγο περισσότερο, ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές;

Κάτι τενεκέδες Κικη μου, χαχα!!

όσο για τα βραδινα σας ατυχηματακια για πες λίγο το πρόγραμμα σας μετα τις 8 πχ τι πινει, τι ωρα κοιμαται κλπ γιατι ειχαμε παρόμοιο θεμα πριν κανενα διμηνο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααααααα

Ριτακι να περασετε υπεροχα και στην ζακυνθο!!!!!και τι θυμηθηκα τωρα......τοπος συλληψης του Γρηγορακη η ζακυνθος ηταν ..λες να μας γυρισεις με καμια kinder εκπληξη????

Αν συνεχίσει έτσι Ρίτα να μην αφήνει καθόλου το Γρηγόρη απο τα μάτια της και να τον θέλει συνέχεια δίπλα της, το βλέπω πιο πιθανό να τη φέρει ο ίδιος ο πελαργός τη kinder παρά η Ρίτα επιστρέφοντας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...