Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

stone μου ελπίζω να μην έχει κάτι ο Αναστάσης σου! Θα περιμένουμε νέα!

Κικο τέλειο το σπίτι σου αλλά και ο γιόκας σου όλα τα λεφτά!!!! Καλέ φιλισέ μου αυτά τα υπέροχα μαγουλάκιααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα μου χρόνια σας πολλά να είστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι.

Χρονια πολλα και στην αδερφούλα σου.

Φωτεινή μου γλυκειά δεν μας κουραζεις καθόλου .Γι' αυτό ειμαστε εδω να συζητάμε για τα παιδάκια μας.

Και η Ανδρεάννα δεν είναι πολύ του γλυκού.

stone ευχομαι να είναι κατι απλό το θεματακι με το ματι σας.

Διαφημίσεις

kiko τελειο το δεντράκι σας αλλα ο μικρός είναι όλα τα λεφτά.

Τελεια μαγουλάκια!!!!!

Καλέ βλέπω τις φωτογραφίες σας με τα σπιτακια σας συμαζεμενα και ντρέπομαι να σας βαλω το δικό μου .

Είναι γεμάτο παιχνίδια , μπαλόνια και αρκουδάκια.

Πω πω θα με βαλετε να συμαζεψω και μετα να βγαλω φωτο.Τι μου κανετε τι μου κανετε?????

καλημερα κοριτσια!!!

ριτακι μου χρονια σας πολλα κι ευτυχισμενα!!!

604897efz9dwa9kp.gif

στονε μου περαστικα σας!

καλα εχθες εκανα την μηλοπιτα κι εγινε φοβερη δεν εμεινε ουτε ψιχουλο!!!

εγω μονο ενα μικρο κομματακι προλαβα να φαω και ριτα εγινε αρκετα εμφανισιμη!

κικο μου πολυ ωραιο το δεντρακι σας και το σπιτακι σας και του χρονου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Επιτέλους κοιμήθηκε....ρε παιδιά τι γκρίνια ήταν αυτή από το πρωί σήμερα...με εσκασε!!!!

Κίκο μου πολύ ωραίο το δεντράκι σας, το σπίτάκι σας και ο γιόκας σου ένας κούκλος!!!!! Και του χρόνου με υγεία !!!!

Κα Φωτεινή μη σκέφτεσαι χαζά γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τα συζητάμε όλα!!!!!Α δεν σου (σας) είπα το δεύτερο κοριτσάκι μας θα το βγάλουμε μάλλον Φωτεινούλα!!!!!

Σούλα μου μη στεναχωριέσαι κούκλα μου και μας τα σπίτια μας ώρες ώρες είναι χάλια.

Κοριτσάκια τι μαγειρεύεται σήμερα???? Εγώ έχω μακαρόνια με κιμά για την Ραφαέλα και για εμάς έβγαλα ζυμωμένο κιμά να κάνω κεφτεδάκια.Και σκέφτομαι να κάνω και λίγα με σαλτσούλα.....διαιτητικά:tongue::tongue:

Σήμερα το απόγευμα θα σας χάσω πάλι γιατί έχουμε ραντεβού στον γυναικολόγο μου να δούμε την μπουμπού μας!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααα συμπεθέρα κι εδώ σε μένα χαμός γίνεται; Αναρωτιέμαι κι εγώ όταν βλέπω τόσο τέλεια συμμαζεμένα σπίτια πως τα καταφέρνουν τα κορίτσια κι εγώ όχι!

Αλλά ξέρεις κάτι συμπεθέρα; Τα συμμαζεύουνε καλέ πρίν βγάλουν φώτο και μόλις βγεί η φώτο και καθίσει η μαμά στον Η/Υ να ανεβάσει τις φώτο για να τις δούμε εμείς...τότε ξεσαλώνουν τα μικρά και γίνεται και πάλι της τρελλής! :mrgreen: :mrgreen:

m57Zp2.png

Τι νομίζετε καλέ εμάς είναι συνέχεια συμαζεμένα????? Υπάρχουν στιγμες κορίτσια που δεν ξέρω από που να αρχίσω να μαζέυω τα πεταμένα παιχνίδια!!!!

Παω να πλάσω τα κεφτεδάκια και έρχομαι!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια και εσείς να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Όντως είχε πέσει τρελή φασίνα πριν τη φωτογράφιση αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβουν ποτέ οι πραγματικές φώτο με το παιχνιδι-πανικο που επικρατεί καθημερινά.

Σαρδελάκι τρώει κρέας ο γαμπρός αλλά όχι χοιρινό με δαμάσκηνα και γαλοπουλα που την μαγειρευω τελεια στην γαστρα με ανανα, λεμονι και πορτοκαλι χυμο και ασπρο κρασι....και με ολα αυτα τα ζουμια την κανω ενεσις στο κρεας και ετσι γινετε πεντανοστιμη

Η άλλη λύση είναι ένα αρνί η κατσικάκι ψητό στον φούρνο…θα το προτιμούσα στην σούβλα όπως το κάνουμε στο μαγαζί αλλά μόνο με την όρεξη θα μείνω χα χα χα χα

Ευτυχώς που η Φωτεινή τρώει αυγό .. όχι όλο... αλλά το τρώει, αυτό που ΔΕΝ θέλει είναι γαλα.

κοριτσια η Λαζαρενια ειναι καλα μολις μιλησα μαζι της τρεχει να προλαβει της δουλειες η μικρουλα εχει λιγο βηχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...