Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Φιλάκι όντως γιατί δεν έβγαλες ανακοίνωση ότι γιορτάζεις , θα τα παράταγε όλα στη Σέριφο το Μαράκι και θα ερχόταν στα Χανιά μιας και στις βόλτες πρώτο είναι το κορίτσι και σιγά την απόσταση , μια ευθεία είναι η θάλασσα.χιχιχι

τα έχεις μπερδέψει...

στην γιορτή μας, το Φιλάκι ήταν Ναύπακτο κι εγώ Τρίπολη. Οπότε πολύ πιο εύκολα θα μπορούσαμε να βρεθούμε! χαχαχαχχαχα

mrdIp3.png

Να πω όμως κάτι βρε κορίτσια , λοιπόν εάν δεν έχετε πρόβλημα με το πότε εμένα να σας πω την αλήθεια θα με βόλευε αύριο να γίνει η έξοδος γιατί σήμερα δεν έχω μέσον, βέβαια απο την άλλη αν πραγματοποιηθεί αύριο θα μπορέσω να ερθω εγώ αλλά μετα τέκνων και συζύγου γιατί δεν έχω που να τους παρκάρω αφενός και αφετέρου στας Αθήνας πηγαίνω μόνο με σωφέρ, μόνη μου ποτές. Γι'αυτό λοιπόν αν σας εξυπηρετούν τα παραπάνω και αν μπορείτε και εσείς (έστω μία απο εσάς) να συνοδεύεστε απο τέκνα και συζύγους τότε πολύ ευχαρίστως να έρθω και εγώ αύριο αλλιώς για σήμερις είμαι εκτός.

Αυτά τα ολίγα και μην ξεχνάτε σας αγαπώ (που λέει και η Αλιφέρη).

Ρε Κική... πρέπει κατ'αρχάς να μας δώσεις το τηλέφωνό σου (για να είναι πιο άμεσες οι συνεννοήσεις μας!).

Τώρα για σήμερα, νομίζω ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε (ας πουν και οι άλλες την γνώμη τους) αλλά τώρα που μας είπες το πρόγραμμά σου, την επόμενη φορά θα το κάνονίσουμε έτσι ώστε να βολεύει κι εσένα!

mrdIp3.png

Sunsun καλως ήρθες! Και του χρόνου να είστε καλά και να περάσετε ακόμα καλύτερα!!!!

Rita_ki, δυστυχώς, ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι κοριτσομάνα!

Γιοβάννα, πάλι φωτιές είχατε στο νησί? Δεν μου είπαν τίποτα οι δικοί μου Κερκυραίοι...

Έλα ρε γειτονάκι που φυσάει... ένα βορειαδάκι έχει, ίσα ίσα για να μας δροσίζει!

Σου εύχομαι, μετά την συνάντηση της Δευτέρας, ο ενθουσιασμός σου για τον παιδικό να είναι ακόμα μεγαλύτερος!

Πετρουλίνι μου... σμουτς!

Η κόρη μου αποφάσισε τον μεσημεριανό της ύπνο να τον πάρει στον καναπέ! Και ήθελε να την σκεπάσω και με πάπλωμα!!! (ε... με τέτοιο κρύο που έχει! λογικό!)

Αποκτήσαμε και τρίτο θηλυκό στην οικογένεια...την Λόλα!

Αυτά για την ώρα... πάω να κάνω μπάνιο και να καλλωπιστώ γιατί έχω έξοδο σήμερα!

mrdIp3.png

sunsun... αχ μου θύμισες τα Χανιά... είχα πει δεν ξαναπάω για πολλά χρόνια μετά και το φετινό overdose, αλλά τώρα... να, σα να μου φαίνεται ότι μου λείπουν λίγο...

Για αύριο δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν και δεν ξέρω αν θα μπορούν άλλοι σύζυγοι/παιδιά να προσέλθουν. kiko, μάλλον πρόκειται για μαμαδοσυνάντηση! Ότι πείτε! Προς το παρόν να υπολογίζω σήμερα 20:30; Πού;

sunsun, μόλις φιξάρουμε το ραντεβού θα σε ενημερώσω εδώ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αχ πόσο με αρέσει Μαρίιι που μπανιαρίζεσαι για πάρτη μου! :P

Πολύ χαίρομαι κοριτσάκια μου που θα βρεθούμε πάντως και να σας πω κάτι? Χαίρομαι που θα είμαστε χωρίς παιδάκια, να πούμε και μια κουβέντα βρε αδερφέ με την ησυχία μας! Κίκο μου σου υπόσχομαι όμως μιας και εσύ αντιμετωπίζεις αντικειμενικές δυσκολίες ότι την επόμενη φορά θα πάμε καθώς πρέπει, μετά συζύγων και τέκνων, όλοι παρέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

. Αχ ώρες ώρες το αναπολώ και εγώ αυτό. Όχι να πάω διακοπές, αλλά να πάρει κάποιος για λίγες μέρες την Αλεξάνδρα μου, και εγώ να μείνω σπιτάκι μου, να το χαρώ καθαρό και να τρελαθώ στις βόλτες χωρίς το άγχος του τι ώρα θα γυρίσω....... τρεις μέρες θα μου έφταναν.... :rolleyes::rolleyes:

Λοιπον σας ζηλευω και που το σκεφτεστε!Εγω καποια ανεπανορθωτη ζημια πρεπει να εχω παθει με το γιο μου διοτι δεν μπορω καθολου να σκεφτω να τον αφησω.Τι προαλλες στο γαμο του κουνιαδου μου κατα τη 1μιση τη νυχτα τον πηραν οι γονεις μου να κοιμηθουν στο ξενοδοχειο για να καθησουμε εμεις οσο θελουμε να διασκεδασουμε και μετα να βγουμε μεχρι το πρωι..εεεε καθομουν σε αναμμενα καρβουνα.Κοιταζα γυρω σαν χαζη να δω που ειναι και μετα συνερχομουν.Μου φανηκε πολυ περιεργο που δεν ειχα εγνοια το παιδι και εντελει κακοπερασα...

Μα δεν παω καλα και ημουν και party animal στα νιατα μου τρομαρα μου....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε γιατι βιαζεστε και κανονιζετε εξοδο;Γιατι δεν με περιμενατε;

Τσς τσς..θα εκανα μια υποχωρηση για εσας!χαχα!

καλα να περασετε τσουπρες μου!

Εμεις ηρθαμε Ζακυνθο και ειναι σουπερ!Το ξενοδοχειο 5 βηματα απο τη θαλασσα!Τελεια!

Φιλακια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι... δείχνει πολύ ωραίος...

το σύστημα Orff, είναι ένα πρόγραμμα μουσικινητικής αγωγής για παιδιά και εφευρέτης του είναι ο Carl Orff ( ο συνθέτης της Carmina Burana). Θα χρησιμοποιούν κυρίως κρουστά όργανα (τύμπανα, ξυλάκια, μαράκες, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα...). Τώρα για το τι ακριβώς προσφέρει σε ένα παιδί... θα σε γελάσω! Πάντως έκανα κι εγώ μικρή και το αποτέλεσμα το βλέπεις!!!:tongue:

Ακριβως!

ειναι μουσικοκινητικη αγωγη που λατρεψε ο γιος μου με τον αγαπημενο του κυριο Μιχαλη!

Τι προσφερει ακριβως δε ξερω ομως ξερω σιγουρα οτι ηταν ενας λογος που το παιδι προσαρμοστηκε τοσο καλα στον παιδικο γιατι το περιμενει πως και πως και επισης απεκτησε ρυθμο,ασχολειται πολυ με οργανα και εμαθε απειρα τραγουδια.

Να τον δειτε να χορευει (για την ακριβεια εσερνε τον χορο ) στο γαμο !!!!

Και να τραγουδαει ''αντε μωρο ,μωρο μου και κινησαμε ,χιλιες φορες τους ουρανους γυρισαμε!''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ριτακι κάτσε εκεί που κάθεσαι!!! Διακοπούλες τυχερούλα! Να μας θυμίζεις ότι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! Άντε, μόλις γυρίσεις να βρεθούμε και μαζί.

Όσο για τον αποχωρισμό με το παιδί, φαντάσου μέχρι και το δικό μου κάστρο έπεσε! 2η εβδομάδα μακριά της! Ευελπιστώ τουλάχιστον να ξεχάσει το θηλασμό αλλά... μάταια...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

, αρχίζω να καταλαβαίνω πως όσο τα παιδιά μεγαλώνουν θέλουν άλλη αντιμετώπιση.. Πρέπει να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τί πρέπει να πεις για να λύνεις τα θέματα προτού πάρουν διαστάσεις!! Το 'χετε αισθανθεί ποτέ αυτό; .

Αααα φυσικα!

Αλλα μετα απο ακραιες αντιδρασεις και φρικες ποοολλεςςς, οχι να το πενευτω αλλα πλεον εχω γινει αητος (με το δικο μου το παιδι εννοειται).

Ειμαι παντα ενα βημα μπροστα του!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Game over ,εφυγα!

Ξυπνησαν οι ανδρες μου και ετοιμαζομασε για Ζακυνθο ειναι το πανυγηρι του Αγιου αυριο και σημερα εχουν προσκυνημα.Βγαζουν τον Αγιο Διονυση στην πυλη του ναου ορθιο και ακολουθει προσκυνημα.Και το περιμενα πως και πως να παμε με το γιο μου.Βοηθεια μας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ θα τρελαθώ! Ψάχνω να πάρω κάτι στην κόρη μου για τη γιορτή της, σκέφτηκα τα βιβλία της Φακίνου για την Ντενεκεδούπολη (τα τραγούδια τα ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά) και, ψάχνοντας, πέτυχα ένα σχετικό άρθρο που λέει ότι φέτος το χειμώνα θα αναβιώσει η Ντενεκεδούπολή! Την ξέρετε; Σας άρεσε; Πρώτοι τυχεροί θα είστε οι Σαλονικιές κι ύστερα θα έρθει κι Αθήνα, αχ, να είμαστε καλά, ανυπομωνώ πιο πολύ κι από τη Ναταλία μου φαίνεται: http://www.clickatlife.gr/story/biblio/eugenia-fakinou-epistrofi-me-neo-muthistorima-kai-ti-thruliki-ntenekedoupoli-?id=2026934

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...