Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι θα γίνει? Θα οργανωθούμε να πάμε καμμιά βόλτα?

Κώλο πάντως κάτω δεν βάζεις :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια

συγγνωμη που επεμβαινω στο καφε σας κ στην παρεα σας

ειμαι μανουλα μαιου 2010 κ αναρωτιομουν αν ειχατε τιποτε χειμερινα ρουχα για αγορακι 18 μηνων περιπου που δεν τα θελετε ας επικοινωνησετε μαζι με πμ

σας ευχαριστω

88M1p3.pngycQap3.png

Γυρίσαμε κι εμείς! Δεν είχαμε απρόοπτα, και η κοιλιά είναι σαν αυτές που βλέπω ετοιμόγεννες! Τα περάσαμε πολύ ωραία και στα Χανιά, παρόλο που πηγαίναμε σε μία παραλία κυρίως που μας βόλευε και πηγαίνουν και οι δικοί μου.

Είχαμε την πρώτη βδομάδα και τη φίλη μου την Αγάθη με τη Μελίνα αν θυμάστε από τη Λίμνη Πλαστήρα και ήταν πολύ ωραία! Βέβαια μπορώ να πώ πως με προβλημάτισε ο ανταγωνισμός και η αλληλεπίδραση των παιδιών, αρχίζω να καταλαβαίνω πως όσο τα παιδιά μεγαλώνουν θέλουν άλλη αντιμετώπιση.. Πρέπει να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τί πρέπει να πεις για να λύνεις τα θέματα προτού πάρουν διαστάσεις!! Το 'χετε αισθανθεί ποτέ αυτό; Ήταν και η αδερφή μου αλλά βολευτήκαμε όλοι μαζί μια χαρά! Ζήλεψα κι εγώ μια δυο φορές τις εξόδους τους, αλλά πού να πάω η άμοιρη! Αφήστε που όπως και πέρυσι, ο σύζυγος κανονίζει πρώτα με τον μπαμπά μου και μετά με μένα και με προλαβαίνουν... όλο σε κάτι ταβέρνες με τραβάγανε!

Αλλά άλλο πράγμα να μη μαγειρεύεις και να μην πλένεις και να μη σιδερώνεις τίποτα ... Δεν λέω... Να 'ναι καλά η μανούλα...

Μαριζάκι Χρόνια Πολλά και από μένα! Δεν μου πήγε το μυαλό πως γιόρταζες... Είχες και γεννέθλια οπότε πολύχρονη!! Είσαι σουπερ 35άρα μη τρελλαίνεσαι. Εγώ 2/11 τα κλείνω. Γιόρταζε και ο σύζυγος 6/8 και εκείνη τη μέρα ταξίδευε για να ρθει Κρήτη..

kiko την πήρες βαριά την επιστροφή βλέπω. κάποια στιγμή θα 'ρθουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε, τί να πώ. Εγώ ήθελα να δουλέψω και δεν μου 'κατσε. Η οικογένεια να 'ναι καλά και τα άλλα κουτσά στραβά θα τα βρούμε. Περάσαμε και δύσκολο χειμώνα και έπεται δυσκολότερος αλλά βλέπουμε και άλλες καταστάσεις πιο δύσκολες και στανιάρουμε..

ρίτα για το ερώτημα που έθεσες πριν από ένα μήνα :) να πω πως το πεντικιουρ-μανικιουρ-περιποίηση προσώπου ήταν δώρο και θα το έχανα αν δεν πήγαινα, το ΄χα αφήσει μήνες τώρα (εννοώ έκοβα τα νύχια μόνη μου χαχα) Έτυχε και σε ημερομηνία τέλος Ιουλίου που δεν ήταν εδώ κανείς να την αφήσω. Εννοείται πως δεν ήταν και επιλογή μου. Άσε που βαριέμαι τις περιποιήσεις γενικά. Μόνο κανένα μασαζάκι θα ήθελα (χωρίς την κοιλιά) και αυτό για κανα μισάωρο. Δεν μπορώ να με πασπατεύουνε για μαλλιά νύχια κτλ.

στείλτε μου μηνυματάκι για το καφεδάκι μπας και..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα

Εργενισσα joa παρουσα!!!!και φυσικα θα παραστω στο ουζοmeeting !!απλα επειδη θα γυρναω στα μαγαζια ισως με φερει το αγορι μου (ο συζυξ καλε!!)

τα παιδια μου ειναι και τα 2 καλα !!!φιλακι για αυτο που ελεγες και μενα μου την δινει που προτιμαει να μεινει στην γιαγια και με φτυνει καταμουτρα αλλα μετα σκεφτομαι οτι θα ηταν χειροτερο να χτυπιεται στα πατωματα για να ερθει μαζι μου και εγω να μην ξερω τι να κανω το παιδι ..Και εγω στα πεθερικα τα εχω ..τα εχουν ξεπατωσει τα πεθερικα μου τα πιτσιρικια..Στις 12 κοιμαται ο Χρηστος στις 6 ξυπναει το βουδακι ..το μεσημερι κοιμουνται ενναλαξ ...μεχρι τις 2 το βουδακι απο τις 3 και μετα ο Χρηστος ή και καθολου..ο μαυρος κυκλος παει συννεφο χαχαχα...

Σανσαν καλως ηρθες!!!αντε πλησιαζει σιγα σιγα να κανει την αφιξη και ο μπεμπαρος!!

Σημερα θα παρω και τηλ στον παιδικο να δω τι θα μου πουν ..να προλαβω να τους πω κιολας να μην βαλουν το χρηστο στην μουσικη Orff(μπουχαχαχα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

γκρρρρ , έγραψα ένα ολόκληρο σεντονάκι και μου χάθηκαν. Τα νεύρα μουυυυυ.

Καλημέρα είπα , δεν είπα , καλημέρα λοιπόν απο την άυπνη μάνα που ο μικρός της γιος αποφάσισε μετά απο 9 1/2 μήνες να βγάλει μάλλον δόντι και 2 βράδια τώρα έχουμε πήγαινε έλα ανα μία ώρα.

ΠανΜαράκι τι κάνεις βρε κοπελιά , βρήκες επιτέλους το δρομάκι της επιστροφής και ακόμα δεν γύρισες πάλι θέλεις εξόδους:tongue::tongue::tongue: μ'αρέσει που το σύστημα Orff το ξέρεις απ'έξω και ανακατωτά , εσύ πάλι πότε βγαίνεις Off με αυτά τα πηγαινε έλα:tongue::tongue:

ΣανΣαν καλωςήρθες και του χρόνου να είσαστε καλά να πάτε και με το 2ο τέκνο πλέον. Σχετικά τώρα με τις αλληλεπιδράσεις και τον ανταγωνισμό των παιδιών σου λέω μόνο ότι θα παρατηρήσεις ακόμα περισσότερα πράγματα στο χαρακτήρα της μικρής σου όταν με το καλό γεννήσεις και το 2ο. Θα δεις τρομερές αλλαγές και πράγματα που μέχρι στιγμής ούτε που μπορούσες να φανταστείς ότι τα είχε. Υπομονή και όπως είπες προσεκτικές κινήσεις θέλει.

Μαρινάκι τι κερδίζω για το σούπερ σιδέρωμα που έκανα ; μήπως να με κεράσετε το ρακόμελο που κανονίζεται για σήμερα.

Να πω όμως κάτι βρε κορίτσια , λοιπόν εάν δεν έχετε πρόβλημα με το πότε εμένα να σας πω την αλήθεια θα με βόλευε αύριο να γίνει η έξοδος γιατί σήμερα δεν έχω μέσον, βέβαια απο την άλλη αν πραγματοποιηθεί αύριο θα μπορέσω να ερθω εγώ αλλά μετα τέκνων και συζύγου γιατί δεν έχω που να τους παρκάρω αφενός και αφετέρου στας Αθήνας πηγαίνω μόνο με σωφέρ, μόνη μου ποτές. Γι'αυτό λοιπόν αν σας εξυπηρετούν τα παραπάνω και αν μπορείτε και εσείς (έστω μία απο εσάς) να συνοδεύεστε απο τέκνα και συζύγους τότε πολύ ευχαρίστως να έρθω και εγώ αύριο αλλιώς για σήμερις είμαι εκτός.

Αυτά τα ολίγα και μην ξεχνάτε σας αγαπώ (που λέει και η Αλιφέρη).

ρε Φιλάκι, γιόρταζες κι εσύ?

δεν μου το είπες!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

Βρε Φιλάκι όντως γιατί δεν έβγαλες ανακοίνωση ότι γιορτάζεις , θα τα παράταγε όλα στη Σέριφο το Μαράκι και θα ερχόταν στα Χανιά μιας και στις βόλτες πρώτο είναι το κορίτσι και σιγά την απόσταση , μια ευθεία είναι η θάλασσα.χιχιχι

τα παιδια μου ειναι και τα 2 καλα !!!φιλακι για αυτο που ελεγες και μενα μου την δινει που προτιμαει να μεινει στην γιαγια και με φτυνει καταμουτρα αλλα μετα σκεφτομαι οτι θα ηταν χειροτερο να χτυπιεται στα πατωματα για να ερθει μαζι μου και εγω να μην ξερω τι να κανω το παιδι ..Και εγω στα πεθερικα τα εχω ..τα εχουν ξεπατωσει τα πεθερικα μου τα πιτσιρικια..Στις 12 κοιμαται ο Χρηστος στις 6 ξυπναει το βουδακι ..το μεσημερι κοιμουνται ενναλαξ ...μεχρι τις 2 το βουδακι απο τις 3 και μετα ο Χρηστος ή και καθολου..ο μαυρος κυκλος παει συννεφο χαχαχα...

εμένα πάλι γιατί μου τη δίνει όταν γυρνάω απο τη δουλειά και χτυπιέται να μη φύγει απο τη πεθερά μου και να έρθει πάνω μαζί μου,γίνεται χαμός καθημερινά όταν σκέφτεται ότι θα τον μαζέψω σπίτι και θα χάσει την αλάνα του, απο την άλλη πάλι όταν κάνει τις ίδιες αντιδράσεις αλλά για τον πατέρα μου δεν με ενοχλεί καθόλου. Τυχαίο δε νομίζω.

Παρεπιπτόντως να σου πω ότι τα παιδιά μας έχουν ακριβώς τα ίδια ωράρια ύπνου. Μήπως να τα στείλω και εγώ στα πεθερικά σου, δεν θα δουν καμία διαφορά και ούτε θα τους είναι βάρος αφού έχουν μάθει πλέον σε αυτά τα ωράρια.:D:D:D:D:tongue:

Καλησπέρα!!!

Μαριζακι πολυχρονη κι οτι επιθυμείς!!Καλά υποψιαστηκα οτι γιορταζες αλλα εκει που ημασταν εκεινη τη μερα δεν ειχα μαζι μου τον αριθμό του κιν. σου...

Sun sun ποτε περασε ο καιρός..??Μπαινεις στο μηνα σου σιγα σιγα, πως αισθανεσαι??Με το καλό, να μας ειδοποιησεις για τον τοκετό!!

Οσο για τον ανταγωνισμό μεταξυ των παιδιων, συμφωνω με την Κικη..δεν ειδες τπτ ακομη!!!Η μικρη σου παει παιδικό??

Εργενισσα joa ποτε παραλαμβανεις τα παιδια καλέ?Τι ηταν αυτο φετος??Την εβγαλες off την πεθερα!!!!Κατα βαθος, κατα πολύυυ βαθος, σε ζηλεύω!!!

Κικη θεός ο Αν σου με την ατακα περί πωπου..χαχαχα απο τις λίγες φορες που καθως διαβαζα κτ γελασα με φωνη

rita_ki επεσες σε αγοροκαφε!!Εδω το 80% των παιδιών ειναι αγορακια και μαλιστα πολλά απο αυτα κατω του ενος ετους που σημαινει οτι θα χρειαστουμε οτι ρουχαλακια εχουμε..όμως εχω στο προγραμμα ενα ξεκαθαρισμα και τοτε θα σε ενημερωσω για τυχόν ρουχα που δεν θα χρειαστω.Ριξε και μια ματια στις αγγελιες του parents αν και φανταζομαι πως ηδη θα τις εχεις διαβασει...

ερχομαι ξανα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι παλι ...αρχιζουμε σιγα σιγα και μπαινουμε σε κανονικους ρυθμους ..

Κικη μου , θα ενημερωσω το πεθερικο οτι θα της στειλουμε 2 αγορακια ακομη..τι 2 τι 4 βρε αδελφε!!!

Πετρουλινι μου εσεις καλα ?εγω την Παρασκευη ανεβαινω να παραλαβω πιτσιρικια,απο Σαββατο βραδυ θα ειμαστε πλεον παλι full pack!!

εδω τριγυρω θα μαι...

ritaki να συμφωνησω με την πετρουλα οτι σαν μαμαδες με 2 αγορια οι περισσοτερες θα τα βρουμε μπροστα μας τα ρουχαλακια των 18 μηνων ..παντως στο χαριζονται στο parents πολλες μανουλες δωριζουν παλια ρουχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Χτες είχαμε πολλές διακοπές ρεύματος λόγω φωτιάς και έτσι δεν ξαναμπήκα. Εκτός αυτού, είχε και έναν ψιλοαέρα..... γι' αυτό να μου πεις έβαλαν και τη φωτιά......:rolleyes: και γέμισε το μπαλκόνι μου καψάθρες γκρρρρ :mad::mad: Τρελάθηκα να καθαρίζω μέσα - έξω.... γιατί μπήκαν και μέσα στο σπίτι..... :mad::mad: Αυτά τα δικά μας......

Σανσαν περάσατε σούπερ από ότι διαβάζω. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω Χανιά..... σχεδόν δεν τα θυμάμαι..... όλο Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο πάμε.... όταν πάμε...... τεσπά..... μονολογώ τώρά. :tongue::tongue: Πάντα τέτοιες όμορφες διακοπές εύχομαι και με το καλό να γεννηθεί ο μπέμπης.

Κική τρεις μέρες θέλω εγώ να μου πάρουν την Αλεξάνδρα. Μία δεν μου φτάνει ;););)

Joa είναι λογικό να μην θέλει να φύγει ο Χρήστος σου. Αφού περνάει καλά εκεί, ενώ ξέρει ότι στην Αθήνα θα κλειστεί. Αύτο δεν σημαίνει ότι δεν του λείπει η μαμά. Μπράβο πάντως και στα πεθερικά σου που κουμαντάρουν και τα δύο. Μια χαρά θα είναι και ο Παιδικός και θα περάσετε τέλεια.:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλως την συνονοματη!!!

ρε παιδια αληθεια τι αερας ειναι αυτος???διαολεμενος!!!εμεις εν τω μεταξυ δεν εχουμε αλλα σπιτια γυρω γυρω και ειμαστε εντελως ανεμοδαρμενοι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...