Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πετάγεται ο γιος μου και λέει , μαμά να όποιο παιδί ξύσει πρώτο το κώλ@ του πάλι θα του δώσεις φιλάκι ή θα νευριάσεις ;:shock:
Ααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχα, δίνω το πρώτο βραβείο, χαχαχαχαχαχαχα, άντε βρε, το χιούμορ σου έχει το παιδί!!! Να σου ζήσει!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλώς σας βρήκα!!!!!

Φιλάκι, την προηγούμενη Δευτέρα ήταν να επιστρέψουμε, αλλά τελικά μείναμε Τρίπολη όλη την εβδομάδα (για να δούνε λίγο και οι εκεί παππουδο-γιαγιάδες την μικρή) και γυρίσαμε σήμερα...

Τι θα γίνει? Θα οργανωθούμε να πάμε καμμιά βόλτα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σε νιώθω κοπέλα μου. Κι εμένα τώρα στο χωριό έφαγε μόνη της ένα καλαμάκι σουβλάκι. Το έφαγε Ιωάννα μου το έφαγε. Τί συγκίνηση.

Να σας στείλω την δικιά μου?

Να δείτε πώς κατέβαζε την γουρουνοπούλα και τις πέτσες....

Ό,τι κι αν της έλεγα δεν κρατιόταν!

Τα καλαμάκια τα έχουμε για ορεκτικό!

Μια μέρα, μάλιστα (το 15Αυγουστο το μεσημέρι) είχε φάει τόσο πολύ και τόσο ανακατεμένα, που έσκασε, πήγε και έκανε εμετό για να συνεχίσει να τρώει!!!

(μήπως είναι και λίγο λαίμαργη????)

mrdIp3.png

στηριζομαι πολυ και στην βοηθεια του γειτονακιου μου....ακους γειτονακι ????

ακούω, ακούω!!!!! ό,τι θέλεις (αρκεί να μπορώ να το κάνω....χιχιχιχι) εδώ είμαι!!!!

mrdIp3.png

Κοριτσια μου πολύ πιθανόν τον Σεπτεμβρη ή Οκτωβρη να κατεβουμε Αθηνα, θα ηθελα να σας δω ολες αν ειναι δυνατόν.....

Ακομη δεν εχουμε συζητησει για την ακριβη ημερομηνια, μολις το αποφασίσουμε θα σας ενημερώσω

Να μας έρθετε! Να μας έρθετε ψηλούλα μου!

Και να μας το έχετε πει και νωρίτερα για να προλάβουμε να στρώσουμε και κόκκινα χαλιά να σας υποδεχτούμε!!!! :tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαζευόμαστε βλέπω και πολύ χαίρομαι!!!

Το βραβείο το μοιράζονται για σήμερα η Joa και η Κiko ε τα 5-6 πλυντήρια που σιδέρωσαν! Είστε πράγματι ηρωίδες με τέτοιες θερμοκρασίες τόσο σίδερο!

Μαρίιιι βρήκες το δρόμο, για πόσο??? Τι θα γίνει τελικά θα πάμε για εκείνο το ουζάκι που λέγαμε-έλεγα τέσπα? Η Μαρίζα και η Joa είναι μέσα ασυζητητί σαν εργένισσες, η Πικουλίνα μου το υποσχέθηκε προ πολλού αλλά εγώ δεν ξεχνάω, η Μαρίιι ψήνεται εύκολα, Κίκο μου τι λες θα τα καταφέρεις κι εσύ? Την Κων-κων τη χάσαμε προς το παρόν που ξεκίνησε ξανά δουλειά, αλλά θα την πάρω τηλ αν το κανονίσουμε! Οι υπόλοιπες Αθηναίες είναι όλες εκτός ή κάνω λάθος? Άντε τι λέτε για αύριο κανένα Μοναστηράκι κατά τις 8.30? Κάνω τόσο συγκεκριμένη πρόταση μπας και το πάρουμε απόφαση!

mGKop3.png60Jvp3.png

χθες το απογευμα περασαμε εξω απο τον νεο παιδικο του χρηστου...κοριτσια υπεροχος!!!εχει 2 στρεμματα κηπο και εχει σπιτακια πανω στα δεντρα ,γεφυρακια ενα μικρο λουναπαρκ ,παιδικη χαρα!!πραγματικα ονειρεμενος!!!πιστευω οτι θα του αρεσει πολυ πολυ..

και εχει και απο δραστηριοτητες πολλες αγγλικα , κολυμπι , καρατε ,μουσικη Orf(δεν ξερω τι ειναι τουτο)

ναι... δείχνει πολύ ωραίος...

το σύστημα Orff, είναι ένα πρόγραμμα μουσικινητικής αγωγής για παιδιά και εφευρέτης του είναι ο Carl Orff ( ο συνθέτης της Carmina Burana). Θα χρησιμοποιούν κυρίως κρουστά όργανα (τύμπανα, ξυλάκια, μαράκες, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα...). Τώρα για το τι ακριβώς προσφέρει σε ένα παιδί... θα σε γελάσω! Πάντως έκανα κι εγώ μικρή και το αποτέλεσμα το βλέπεις!!!:tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...