Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσουπριτεσ μου καλησπερα εδω εχει κρυο και ηθελα την βοηθεια σασ εχουμε αρκετα μπλουζακια μασ εφοδιασε η κουνιαδα μου ολοκαινουργια απο τον γιο τησ δνεε χουμε ομωσ παντελονιαφορμες μακο που μπορω να βρω να αγορασω μεμονομενα παντελονια μακο φορμεσ για τον λευτερακι ? ξερετε καποιο μαγαζι η καποιο σαιτ σμουτσ σμουτσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Εργασία και χα(λα)ρά!!!Το εγκαταλείψαμε το καφε μας...

Ιωαννα η αλήθεια ειναι οτι με το fb κι εγω χανομαι και χανω αρκετες δημοσιεύσεις..Τι κανετε εσεις;;;Η Αλ. πως ειναι???Ο Αν τη θυμαται συχνα, σας στελνουμε τα φιλια μας!!!!

Ελένη καλά να περασετε και πάντα αξια!!!Να μας φερετε λίγη βροχη απο τον προορισμό σας!!!

Iωαννα καλώς ηρθατε και του χρόνου με υγεία!!!

Φιλακι να τα εκατοστησεις!!Εισαι μια 35αρα που βαζει κατω δέκα 20αρες!!!Μη μασας!!!!!!!!

Καλά ειμαστε κι εμεις, καθε μερα κανουμε τις τσαρκες μας σε παιδικη χαρά, παιδότοπους και το βραδακι τις απολαμβανουμε οικογενειακώς...Να δω πως θα μαζευτουμε μεσα σε κανενα μηνα..Τι χειμωνας θα ειναι αυτος???Ο μικρος θα περπαταει, θα τραβαει, θα σπάει...θελω απο τωρα να αρχισω να κλαίω!!!!!

και μια διασκευή που μου αρεσει παρα πολύ και αυτο το καλοκαιρακι το ακουσαμε ουκ ολιγες φορες!!!!

Πετρούλα μου καλή επάνοδο στη δουλίτσα σου, οσονούπω ακολουθώ και εγώ τη πορεία σου , όσο για τους προβληματισμούς σου με το Δημ. αν σου πω ότι έχω ακριβώς τους ίδιους και εγώ τι θα πεις;:D:D

σχετικά με την άφιξή σου ειλικρινά αυτή τη φορά θα προσπαθήσω περισσότερο για να σε δω και απο κοντά.

τσουπριτεσ μου καλησπερα εδω εχει κρυο και ηθελα την βοηθεια σασ εχουμε αρκετα μπλουζακια μασ εφοδιασε η κουνιαδα μου ολοκαινουργια απο τον γιο τησ δνεε χουμε ομωσ παντελονιαφορμες μακο που μπορω να βρω να αγορασω μεμονομενα παντελονια μακο φορμεσ για τον λευτερακι ? ξερετε καποιο μαγαζι η καποιο σαιτ σμουτσ σμουτσ

στα jumbo μόνο ή στα orchestra (έχω αγοράσει αρκετές) , sprider stores έχει πολλές φορμίτσες. Αυτά άλλα δεν ξέρω , απο e-shop δεν έχω αγοράσει ποτές μου.

Κορίτσια μου, καλσηπέρα/καλημέρα! Μόοοοοολις γυρίσαμε από Ναύπακτο. Μόνοι μας γυρίσαμε, χωρίς τη Ναταλία, έμεινε εκεί με παππού και γιαγιά (πεθερικά), 2η φορά φέτος το καλοκαίρι. Είχε γίνει κι άλλη μια φορά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που έμεινε Τυρό με τους γονείς μου (τότε δεν είχα προλάβει να σας τα πω: είχαμε πάρει με τον άντρα μου τους δρόμους και δεν επιστρέφαμε πριν τα μεσάνυχτα). Έχω το άγχος μου, ξέρετε ποιο, τίποτα άλλο. Και... βέβαια μου λείπει η αγάπη μου. Τώρα θα είναι λοιπόν η 6η συνεχόμενη εβδομάδα διακοπών φέτος για τη μικρή μου, αυτά σκέφτηκα, καλύτερα, είπα, από το να πάει σχολείο, ας κάνει μπανάκια κι ακόμα λίγο διακοπές!

Σας αφήνω τώρα να δω ένα ντοκυμανταίρ για τους χιλιανούς μεταλλωρύχους. Μάλλον καληνύχτα, σμουτς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημεραααααα

Αλλη μια εργενικη εβδομαδα ξεκιναει ...τα παιδια ειναι και τα δυο μια χαρα !!ο χρηστος φυσικα με εδιωχνε ...φυγε μαμα θα κατσω στην γιαγια μου..και η μανουλα θα ειναι μονη της χρηστακο ???θα εχεις τον μπαμπα!!!και μην ξεχασεις να μου φερεις πολλες καραμελες!!!

Κικο μου θα παει ο μικρος παιδικο ε ??ειναι γεγονος οτι οι παιδικοι που παιρνουν μωρακια ειναι πιο λιγοι αλλα αν δεν υπαρχει και αλλη λυση...εμεις τουλαχιστον φετος γλυτωσαμε απο τα εξοδα του παιδικου και ανυπομονουμε να ξεκινησουμε στον καινουργιο παιδικο!!Παντως ολα θα πανε καλα!!και ο χρηστος μικρουλης ξεκινησε (πιο μεγαλος λιγακι..16 μηνων)

Για την βαφτιση βρηκαμε βαφτιστικα και μπομπονιερα τελικως δεν θα φτιαξω μιας και μου βγαινει μια η αλλη οικονομικα ..και ενω ηθελα να εχω την χαρα της δημιουργιας δυστυχως δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο!!μενουν τωρα προσκλησεις(που αυτες θα τις φτιαξω εγω !!) και στολισμος ..η βαφτιση κικο μου ειναι με θεμα καρω ...ολα εχουν καρω λεπτομερειες ..δεν ειναι κατι το εξαιρετικα παιδικο αλλα ειναι απλο και μου αρεσει ..

Μαμα Λευτερακη στα h&m εχει φορμες μονο απο κατω καθως και στα prenatal

Στελνω τους αγωνιστικους αιρετισμους στην επισης εργενισσα filaki!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι.

σήμερα 1η μέρα στη δουλειά μετά από 4 εβδομάδες χαλάρωσης και όπως καταλαβαίνετε τα κέφια είναι κάπως έτσι:mad::(, θέλω να πιστεύω όμως ότι σε λίγες ώρες θα μπω πάλι στους κανονικούς ρυθμούς. οι εργένισσες πως τα περνάτε ; πως θα σας φαινότανε αν του χρόνου οι παππουδογιαγιάδες φιλοξενούσανε και άλλα παιδάκια μαζί με τα εγγονάκια τους;:tongue:, νομίζω ότι το κέφι θα έφτανε στο απόγειο.

Ιωάννα είχα πάει σε μια βάφτιση στο παρελθόν με θέμα το καρώ burberry, ήταν όλα πολύ όμορφα, η μπομπονιέρα ήταν κουτάκι με κορδέλα burberry και η πρόσκληση το αντίστοιχο κουτί σε πιο μεγάλο μέγεθος πάλι με δέσιμο κορδέλας καρώ. φυσικά τα βαπτιστικά ρούχα όλα burberry εξίσου ωραία.

Αυτά τα ολίγα, βαριέμαι να δουλέψωωωωωωωωω

Καλημερα Κικη !!!καλη αρχη !!!

εμας θα ειναι απλα καρω ...burberrys δεν τους εχουμε και ιδιατερη συμπαθεια!!(οχι βεβαια οτι μπορουμε και να τα αγορασουμε χαχαχα...)

Και πολυ περηφανα θα πω οτι χθες σιδερωσα 6 πλυντηρια!!!απο τις 5 εως τις 9.30!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σου βρε Ιωαννίτσα, σχετικά με το σίδερο μπορώ να πω περίτρανα ότι σε έφτασα, κάπως έτσι πέρασα και εγώ το χθεσινό μου απόγευμα και σήμερα με περιμένουν 4 πλυντήρια να τα βάλω στη θέση τους, άλλο ζόρι απο 'κει.

Γιατί καλέ τα μπούρμπερι δεν μπορείς να τα αγοράσεις , τι έχουν ; εγώ πάλι απο Αγ. Βαρβάρα έχω ψωνίσει ουκ ολίγα.χιχιχι

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Πώς πάνε τα κέφια. Οι εργένισσες φαντάζομαι περνάνε σούπερ. Αχ ώρες ώρες το αναπολώ και εγώ αυτό. Όχι να πάω διακοπές, αλλά να πάρει κάποιος για λίγες μέρες την Αλεξάνδρα μου, και εγώ να μείνω σπιτάκι μου, να το χαρώ καθαρό και να τρελαθώ στις βόλτες χωρίς το άγχος του τι ώρα θα γυρίσω....... τρεις μέρες θα μου έφταναν.... :rolleyes::rolleyes:

Φιλάκι καλά έκανες και άφησες το Ναταλάκι. Να χαρεί ακόμα λίγο ξενοιασιά. Το έχουν και αυτά τα γλυκά μου πολύ ανάγκη. Είναι στιγμές που σκέφτομαι πόσο μικρό έστειλα το παιδί μου σχολείο και θέλω να κλάψω.... :(:( Όσο για το άλλο θέμα σας, νομίζω ότι δεν πρέπει να φοβάσαι από παππού και γιαγιά..... συνήθως αυτοί προσέχουν τα παιδιά μας καλύτερα από εμάς.

Ιωάννα είχα πάει σε μια βάφτιση στο παρελθόν με θέμα το καρώ burberry, ήταν όλα πολύ όμορφα, η μπομπονιέρα ήταν κουτάκι με κορδέλα burberry και η πρόσκληση το αντίστοιχο κουτί σε πιο μεγάλο μέγεθος

Joa όταν έγραψες για καρώ και εμένα το μυαλό μου σε αυτό που έγραψε η Κική μας πήγε...... όχι βέβαια αυθεντικό :tongue::tongue: Μια χαρά είναι ο Χρηστάκης σου. Έχει γίνει πολύ ανεξάρτητος. Και στον καινούργιο σταθμό θα τα πάει μια χαρά, θα δεις.

Να σας πω και ένα ωραίο που μου είπε η Αλεξάνδρα την Παρασκευή. ΉΘελε να παίξουμε και μου λέει: "Μαμά εσύ θα είσαι ο γίγαντας, εγώ η νεράϊδα και θα με κυνηγάς". Άλλο τίποτα δεν ήθελα και εγώ και άρχισα να την πιάνω, να την αφήνω, να τη φιλάω, να την αγκαλιάζω, να τη ζουλάω κλπ. Αυτή χασκογέλαγε, αλλά κάποια στιγμή που είχε αποκάμει γυρίζει και μου λέει: "Άμπρα - κατάμπρα γίνε πάλι μαμά" :-P:razz::-P:razz: Τα έφτυσε το παιδί.:P:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τελειωσα τον κυριο φορτο εργασιας και για σημερα...να ηταν παντα ετσι η δουλεια...

Συνονοματη, μπορει να σου λειπουν τα παιδια σου αλλα οντως μια στο τοσο δεν ειναι κακο και λιγες μερες ηρεμιας ...μπαινω μεσα και βλεπω τους καναπεδες στρωμενους και με τα μαξιλαρια πανω και μου φαινεται απιστευτο...

Αυτα τα παιχνιδια οι ατακες αυτης της ηλικιας ειναι οοολλα τα λεφτα!!μεγαλωσαν και ειναι πια παιδακια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι και εγώ, βρε πόσο βαριέμαι σήμερα δε λέγεται. Αφήστε δε που για να μου ανοίξει το μάτι το πρωί είδα κ'έπαθα , είχα μάθει βλέπεις σε άλλα ωράρια με τα πιτσιρίκια και το πρωινό ξύπνημα ήταν λίγο άχαρο. Ώρες ώρες τα βάζω με τον πατέρα μου το Βαρδινογιάννη που δεν με αναγνώρισε και τώρα κάθομαι και δουλεύω για το μεροκάματο.

Γιοβαννούλα είναι τρέλα όντως για τα μεγάλα μας τα παιδιά σε αυτή την ηλικία που βρίσκονται, τα λόγια τους όντως σε τρελαίνουν πολλές φορές.

έχει πει και εμένα διάφορα κατα καιρούς που μου έχουν κάνει εντύπωση αλλά θα σταθώ στο χθεσινό που είναι και ιδιαίτερα αστείο , παίζαμε το μεσημέρι μαζί με τις ξαδερφούλες του και τους έλεγα εγώ ποιο παιδί θα κάνει πρώτο (διάφορες γυμναστικές ασκήσεις) θα είναι ο νικητής και θα του δώσω ένα φιλάκι, ε λοιπόν αφού είπα διάφορα τύπου ποιο παιδί θα πιάσει τη μύτη του πρώτο, ποιο παιδί θα σηκώσει ψηλά το πόδι του πρώτο κοκ κάποια στιγμή πριν ολοκληρώσω την πρόταση ποιο παιδί θα ... πετάγεται ο γιος μου και λέει , μαμά να όποιο παιδί ξύσει πρώτο το κώλ@ του πάλι θα του δώσεις φιλάκι ή θα νευριάσεις ;:shock:

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Πώς πάνε τα κέφια. Οι εργένισσες φαντάζομαι περνάνε σούπερ. Αχ ώρες ώρες το αναπολώ και εγώ αυτό. Όχι να πάω διακοπές, αλλά να πάρει κάποιος για λίγες μέρες την Αλεξάνδρα μου, και εγώ να μείνω σπιτάκι μου, να το χαρώ καθαρό και να τρελαθώ στις βόλτες χωρίς το άγχος του τι ώρα θα γυρίσω....... τρεις μέρες θα μου έφταναν.... :rolleyes::rolleyes:

εγώ πάλι για να μην είμαι και πλεονέκτρα με μία θα ήμουν ευγνώμων.:tongue::tongue:

Τσα!

Γεια σας!!!!

Τι κάνετε? Ποιες είναι εδώ?

Εμείς γυρίσαμε σήμερα το πρωί. Αχ! Σπίτι μου σπιτάκι μου! Βέβαια γίνεται ένας χαμός... αλλά δεν με νοιάζει! Δεν περιμένω την πεθερά στο σπίτι, οπότε θα ηρεμήσω και θα κάτσω με την ησυχία μου σιγά σιγά να μαζεύω, να τακτοποιώ και να καθαρίζω.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας (για μένα και τον πασά μου!)

Πάω λίγο να χαζέψω και το φ/β...

Φιλιάαααααα

mrdIp3.png

Αλλη μια εργενικη εβδομαδα ξεκιναει ...τα παιδια ειναι και τα δυο μια χαρα !!ο χρηστος φυσικα με εδιωχνε ...φυγε μαμα θα κατσω στην γιαγια μου..και η μανουλα θα ειναι μονη της χρηστακο ???θα εχεις τον μπαμπα!!!και μην ξεχασεις να μου φερεις πολλες καραμελες!!!
Ουχ, πώς αισθάνεσαι όταν συμβαίνει αυτό; Εγώ τα παίρνω λίγο, πώπω τί εγωισμός Θε μου, ειδικά τώρα που έμεινε στην πεθερά, ουχουχου....

Γεια σου συντρόφισα joa!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...