Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φευγω για παντα απο τη δουλεια, απο δικη μου αποφαση μετα απο 15 χρονια!!!!!!! Πολυ δυσκολες στιγμες, αλλα εχω περασει και δυσκολοτερες!!!!!
pikoulini, καλέ, τί μαντάτα τρομερά είναι αυτά! Μπράβο, αχ πόσο σε ζηλεύω, μπράβο-μπράβο-μπράβο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον καβαλαρη (τον μπρουτζινο) τον συστηνω ως προς το πρωτο μερος τα αλλα για μενα ηταν βαρετα!
Βαρετός ο Μπρούτζινος Καβαλάρης;;;; Ε, όχι! Τί σου είναι τα γούστα λοιπόν!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κούκου! Μετά τις 10 μαζευτήκαμε από το πάρτυ της Πικουλινοοικογένειας! Περάσαμε υπέροχα, ήταν σίγουρα το πιο πρωτότυπο πάρτυ που έχουμε πάει και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Η Πικουλινοοικογένεια είχε ετοιμάσει ένα σωρό πράγματα στην εντέλεια και ήταν πολύ περιποιητική με όλους! Όλα τα λεφτα όμως ήταν το σκηνικό, όπου η τούρτα κόπηκε κυριολεκτικά ενώ βρέχαμε τα πόδια μας στη θάλασσα!Ο Παναγιωτάκης πολύ γλυκός και ευγενικός όπως πάντα αλλά και η Βαρβάρα έχει γίνει μια γλωσσού δεσποινίδα που τρέχει διαρκώς! Είδαμε και το Αρμάκι με την Ευούλα που είναι πολύ ψηλή και εμένα δε μου φάνηκε αδύνατη αλλά και στους τρόπους της πραγματικά κυρία! Τελευταία βουτιά κάναμε μόνο οι μαμάδες (εκτός από μία κρυουλιάρα...γκουχ γκουχ) κατά τις 9 που είχε πέσει ο ήλιος και ήταν τέλεια! Δεν ήθελα να βγω! Η δε παραλία που δεν είχαμε ξαναπάει μου θύμιζε Σπέτσες πολύ όμορφα και είχε και σκιά από τα δέντρα! Και πάλι ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
Τέλειο το σκηνικό, χάρη στη Μαρίνα μεταφέρθηκα λίγο εκεί! Άντε και του χρόνου pikoulina, να τον χαίρεσαι, σου στέλνω τις ευχές μου έστω κι αργά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

βγηκαν και τα προσωρινα αποτελεσματα και μαλλον....μας πηραν !!!!την παρασκευη βγαινουν τα οριστικα που τα περιμενω με αγωνια!!
Αχ κι εγώ η μαύρη τί έπαθα, που ήταν μέσα η κόρη μου στα προσωρινά κι ύστερα με τα οριτσικά την πέταξαν έξω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ελπίζω να τα καταφερω και να μεινω πιστη στην αποφαση μου , γιατι χθες μετα απο ενα διακριτικο μηνυμα του αφεντικου μου, τα πραγματα χειροτερεψαν μεσα μου.
Δηλ.; Δηλ.; Τί σου είπε; Ωχ... σε χτύπησε στο φιλότιμο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

(μην ξεχνάτε ότι το δικό μου παιδί βγάζει ακόμα δόντια..:lol:)
armaκι αλήθεια τί είχε παιχτεί τελικά με τα δοντάκια της Εύας; Ήταν τελικά κάποιου είδους "πάθηση" ή απλά άργησε να τα βγάλει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πατε;και αν ναι ,πως πατε ρε κοριτσια με τα παιδια για μανικιουρ ,πεντικιουρ, κομμωτηρια κτλ;Εγω ουτε να το φανταστω..μια φορα πηγα για 2 μονο λεπτα να μου βγαλει το μουστακι η αισθητικος μαζι με το παιδι και τα ειδα ολα...

Τι να πω; μπραβο σας!

Έχεις δίκιο... μανικιούρ-πεντικιούρ κρατάνε πολύ ώρα... Την πήρα πρόσφατα μαζί να πάω να κάνω αποτριχωση μπικίνι. Είχα ραντεβού κι η Ναταλία να κλαίει με μαύρο δάκρυ και να μη δέχεται με τίποτα να φύγω... Την έβαλα να ορκιστεί ότι θα είναι πολύ καλό κορίτσι κι οτι δε θα κουνηθεί από τον καναπέ και την πήρα... 5' κράτησε η αποτρίχωση δεν είχα πρόβλημα εκεί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πάμε για μπανάκι να εκφράσω μόνο μια απορία, γιατί όλα τα αγοράκια γύρω μου τα λένε " Άγγελο"? Σας έστειλα πάλι ε? Έχω πάθει πλάκα λέμε, κάθε παιδάκι που γνωρίζουμε έχει αυτό το όνομα, τι Κώστας, Γιώργος, Γιάννης, αυτά είναι περασμένων δεκαετιών! Χιχιχιχι!
Είναι ωραίο όνομα για αυτό, ε, κι έγινε μόδα και πολυφορέθηκε μου φαίνεται. Εγώ, πάντως, θα ήθελα να το βγάλω Άλκη. Ναι, το αποφάσισα μου αρέσει πολύ. Θυμάστε που παραλίγo να βγάλω την κόρη μου Ματθίλδη; Πωπωωωω, μου αρέσει αλλά είναι κάπως. Α, και μη με ρωτήσετε αν έχω τίποτα νέα κτλ. Καλέ αν γίνει κάτι τέτοιο θα είστε οι πρώτες που θα το μάθετε. Αχ, θυμάστε το test της joa που το κάναμε όλες μαζί εδώ στο cafe;!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Με πρόλαβες ρε Μαριζάκι, αλλά έτσι όπως το έγραψες, "εγώ θα το βγάλω Άλκη", ε είναι να μην πάει ο νους μας κάπου?

Τα παιδάκια μου δε μαζεύονται με την καμία σπίτι, ειδικά τώρα που το πρωί δεν έχουν και σχολείο και τα δικαιολογώ αφού κι εμείς το ίδιο αισθανόμαστε το Καλοκαιράκι!Έτσι τώρα το απόγευμα πήγαμε στο Φλοίσβο, είπαμε δε θα έχει πολύ κόσμο, και όντως ήταν ωραία και δροσερά και φτάσαμε καρφί αλλά είχαμε την τέλεια ιδέα να καθίσουμε και για καφέ στην καφετέρια που έχει κάποιες περιφραγμένες κούνιες! Εκεί μας βγήκε λίγο η πίστη να τρέχουμε πίσω από τη μικρή γιατί η σκατούλα ποπό δε βάζει κάτω, ήθελε το ανθρωπάκι να κατέβει από ένα σωλήνα -από αυτούς που κατεβαίνουν τα μεγαλύτερα παιδιά- αντί για την τσουλήθρα και εκτός αυτού ήθελε να κουνήσει και τα μεγάλα παιδιά στις κούνιες που άμα την πάρει αμπάριζα η κούνια θα βρεθεί στη Γλυφάδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα

Χαχα ποσο μου αρεσει η μαριζα που σε μιση σελιδα σχολιασε τα παντα!!!!

Μαριζακι μου χρονια πολλα λοιπον και σε σενα !!!δεν το σκεφτηκα ντιπ(που λενε και στο χωριο μου)οτι βγαινει απο το μαρια!!

ο μπρουτζινος καβαλαρης ειναι το επομενο βιβλιο που εχω για διαβασμα και επειτα οι αγωνες πεινας (και αλλη τριλογια..)

εμεις καλα ...η εργενικη ζωη συνεχιζεται ..σινεμαδακι με φιλαρακια χθες αλλα απο δουλειες τιποτα ..τα 6 πλυντηρια (εβαλα και αλλο χθες μπουχαχαχα)με κοιταν και τα κοιτω!!τους εκανα αμπρα καταμπρα σιδερωθειτε..τιποτα τα ατιμα...

Σημερα φευγω!!!παω στα ζουζουνακια μου!!!!εχω φερει τα πραγματα μου και βουρ μετα για το κτελ !!!

Ααα αν ψωνιζουν οι αντρες σας nautica-timbreland ..κλεινει η εταιρεια που τα φερνει στην ελλαδα και εχουν βαλει εξευτελιστικες τιμες!!πειτε το στους καλους σας αν φυσικα ψωνιζουν απο εκει (ο δικος μου ειναι φαν)

Μαρινακι η μικρη εχει γινει μεγαλη τσαουσα...θα σας χορεψει καλα !!χαχαχα..η κουκλιτσα μου..

Μαργαριτααααα καλη συνεχεια στις διακοπες ...

παω να βαρεθωωωωωω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Ευτυχώς που υπάρχει η Μαρίζα και μας κάνει ανασκόπηση ένα μήνα πίσω :D:D:D

Μαρίζακι ούτε και εγώ φαντάστηκα ότι γιορτάζεις. Χρόνια σου Πολλά χαρούμενα και ευτυχισμένα και με το καλό να έρθει ο Άλκης στη ζωή σου ;););)

Μαρίνα μου πώς να μαζευτούν μέσα βρε τα παιδιά; Αφού είχαν μάθει να αλητεύουν τώρα θέλεις εσύ να τα φυλακίσεις;:tongue::tongue: Τσαούσα σας βγήκε η Μαριαλένα πάντως.

Joa αφού βαριέσαι που βαριέσαι, γιατί δεν πήρες το σίδερο να το κάνεις στη δουλειά; Χι, χι, χι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα,

Βρε Μαριζάκι καλα που εχουμε και σενα .Δεν ειχα προλαβει να διαβασω μερικα αλλα με βοηθησες παρα πολυ με την ανασκοπηση.χα χα

Χρόνια σου πολλα κοριτσακι.Που να φανταστω οτι γιορταζες ????

Ιωαννα μου αντε με το καλο να δεις τα παιδακια σου!!!Παντως σκεψου την ιδεα της συνονωματης .ΠΑρε ενα σιδερακι στη δουλεια χα χα

Μαρινακι μου εδω δεν μαζευομαστε εμεις τα παιδια τι να κανουν???Οσο για την ξανθουλα σου τι να πω?Φαινοταν τοσο υσηχο κοριτσακι χα χα!

Giovanna (για να ξεχωρισουμε τις Ιωαννες) αυτο που μου ειπες για τη μικρη μου δεν το ειχα σκεφτει.Γιατι απο εκεινο το περιστατικο στο σπιτι και εμτα αρχισε να βγαζει και τα υπολοιπα.

Αντε να δουμε πως θα το ξεπερασει!!

Μαργαριτα μπραβο σας κοριτσακι.Καλη συνεχεια!

Αντε να περασει η ωρα .Τελευταια μερα σημερα στη δουλεια μετα απο καμμια 20 μερες παλι.Εκλεισα και αισθητικο το μεσημερι (εγω ετοιμαζομαι τωρα το θα γινει θα δειξει ).

Φιλια

να μαι παλι ...δουλεψα λιγο να ξεμουδιασω χαχαχα...μιλησα και με το παιδι μου στο τηλεφωνο ..να παω ττττττωωωα εκει ....

Συνονοματη ...το σκεφτηκα και εγω ..με φανταζεσαι να κουβαλαω το καλαθι και την στιρελλα στο αστικο ???χαχαχα

Σουλιτσα μου επιτελους διακοπες!!!!!καλα να περασετε ομορφια και καλο beaute!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέραααααα,

τι κάνετε ζουζούνες, εγώ εδώ μελαγχολώ μιας και τη Δευτέρα ξεκινάω δουλειά. Μα καλά μπορείτε να μου πείτε πως περάσανε έτσι 4 εβδομάδες ξεγνοιασιάς και πως γίνεται να μαζευτούμε απο Δευτέρα σπίτι με λιγότερες βόλτες και λιγότερο χρόνο με τα παιδιά; Τι δύσκολο πράγμα αυτή η δουλειά βρε παιδί μου , εκεί που μπήκαμε σε μια σειρά με τα πιτσιρίκια τώρα άντε να βρούμε πάλι άκρη. Με έχει πιάσει και τρομερό άγχος γιατί θα πρέπει να στείλω το Δημ. παιδικό μιας και η βοήθεια απο τους γονείς έλαβε τέλος μέχρι Σεπτέμβρη και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου φαίνεται πολύ μικρούλης για παιδικό αλλά και απο την άλλη δεν υπάρχουν πολλοί παιδικοί που αναλαμβάνουν παιδάκια σε αυτή την ηλικία, συν του ότι οι περισσότεροι έχουν κλείσει αυτή την εβδομάδα για να μάθω. Ευελπιστώ απο την επόμενη εβδομάδα να βρω μια άκρη, περιμένω και για τον Αν. την κλήρωση για τον παιδικό σταθμό μιας και τον έγραψα φέτος στο νέο δημοτικό σταθμό που άνοιξε εδώ στην περιοχή μας και όλοι μας λένε καλά λόγια για τη μέχρι τώρα λειτουργία του. Τουλάχιστον να τον πάρουν γιατί μετά θα δουλεύω για να πληρώνω τους παιδικούς σταθμούς. Ουφ :-( είμαι πολύ στα down μου όπως καταλαβαίνετε.

Μαριζάκι χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα εύχομαι και να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου. Περάσατε όμορφα απ'ότι είδα , πάντα τέτοια εύχομαι.

Ιωαννίτσα εργέννισσα βρε τυχερή είσαι; εγώ κάτι τέτοια ούτε στα τρελά μου όνειρα, άσε που έχει κολλήσει απάνω μου ο Δημ. και όλη μέρα μου τραβάει το πόδι και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.Πόσο θα 'θελα και εγώ λίγη μοναξιά έστω και για μία μερούλα , δεν θα με χάλαγε καθόλου πάντως. Άσχετο αλλά έχεις σκεφτεί κάποιο θέμα για τη βάφτιση;

Σουλίτσα εύχομαι αυτή τη φορά όπου και να επιλέξετε να πάτε να περάσετε σούπερ και να το ευχαριστηθείτε πάνω απ'όλα.

Μαργαριτούλα ο γάμος έγινε στο νησί ή όχι ακόμα;

Μαρινάκι αν θα μαζευτούν μέσα τα δικά σου τότε νομίζω θα έχω και εγώ ελπίδες ότι θα μαζευτούν και τα δικά μου παιδιά. Εμένα πάντως κορίτσια έχει μισήσει ο μεγάλος τον ύπνο όταν δει ότι έχει σκοτεινιάσει έξω τον πιάνει αμόκ και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να ξαπλώσει να κοιμηθεί. Εγώ πάντως με πολλά θα μπορούσα να τσακωθώ , με τον ύπνο όμως ποτέ:tongue::tongue::tongue:χιχιχι.

αυτά σας αφήνω γιατί ξύπνησε ο μικρός και μου έχει μια ωραία έκπληξη, μοσχομύρισε το δωμάτιο απο τα κακάκια του.

φιλιά σε όλες , καλό ΣΚ να έχουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...