Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω 3.15 τα ξημερώματα στο σπίτι..δεν πρόλαβε η μαμα μου να κανει τπτ, μολις μπήκε στο ντουζ, ξαναβγηκε για να γεννησει!!!
Απίστευτη ιστορία, πρέπει να μας τα πεις κάποια στιγμή!

Κορίτσια μου καλησπέρα! Από ότι βλέπω, μετά το μεσημέρι ξεκινάει εμένα ο μονόλογος μου. Απόψε πήγα σινεμαδάκι κι είδα Αφεντικά για σκότωμα, άντε γελάσαμε λιγάκι.

καλέ αναγνωστριες...πειτε κανα καλό βιβλίο!!Λόγος να γίνεται....χαχαχα

θελω κλάμα, να σπαραξω!!!

Το διάβασες μανούλα μου τον Μπρούτζινο Καβαλάρη; Επίσης, μιας κι είπες για τις εκδ. Ωκεανίδα, πολύ κλάμα έχει κι ένα παλιό της Ιζαμπέλ Αλιέντε που πολύ την εκτιμώ, το Πάουλα. Ήμουν πολύ μικρή όταν το διάβασα, πάνε καμιά 15αριά χρονάκια, ταξίδευα θυμάμαι στο πλοίο για νησί κι έεεεεκλαιγα. Κορίτσια, από τα βιβλία που αναφέρετε δεν έχω διαβάσει ούτε ένα. Τώρα διαβάζω Στρατή Τσίρκα κι έχω πο-ρω-θεί, την τριλογία του Ακυβέρνητες Πολιτείες. Τα βιβλία μου τα φέρνει ο άντρας μου από τη δουλειά του, χιχι, σε πολύ καλές τιμές, να το τελευταίο το πήρα 7 ευρώ λιγότερο από την τιμή που είχε στο site του ο εκδ. οίκος. Οπότε ότι θέλετε μου λέτε. Και με την ευκαιρία, όσες δικαιούνται εργατικοί εστεία, πιστεύω σε λίγο καιρό θα δώσουν και τα κουπόνια για βιβλία, μην τα χάσετε! (http://www.oee.gr)

Αχ, κορίτσια, SOS, μια ερώτηση! Γιατί το λέτε το παιδί της joa Πολωνό;!!!

ριτα, προλαβαίνω ακόμα να σε συμβουλέψω στυλιστικά, λέω να βάλεις αυτό που νιώθεις καλύτερο. Εξάλλου αφού πρόκειται για γάμο σε νησί, όλα μπορούν να γίνουν λίγο πιο light! Ωχ πάλι το ταμπά θα συζητάμε βλέπω; Χαχαχαχαχα!

Ρίτα!!! Λινό και ξυπόλητη με μακρυά σκουλαρίκια και μαλλί αχτένιστο! Καλοκαιρινός γάμος σε νησί είναι! Σιγά μην πας και κομμωτήριο!
Χαχαχαχαχαχα, yes sir! Καλά τα λες!

Κοριτσια μου, λέω να πάω για ύπνο, ποστάρω. Καληνύχταααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα καλημερα!!!!!!!!

Βρε Φιλακι μου τι ωραρια ειναι αυτα, πως τα καταφερνεις με το πρωινό ξυπνημα....τι κανεις τελος πάντων, πες μας το μυστικο σου!!

Εγω γιατι κοιμαμαι στις 12-12.30 και στις 6.45 σερνομαι....?????

Μαριζακι μου θες να μαθεις την ιστορια γεννησης μου ε???χαχαχα

Που να σου πω για το σοκ της μαμας μου που οταν γεννηθηκα -στο σπίτι- και της εδωσαν το μωρο στην αγκαλια- εμενα- εκεινη απο ενστικτο το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να μετρησει τα δαχτυλα μου (χερια-πόδια) και μεσα στην ζαλη και στην εξαντληση της τα εβγαζε 6....μπορει να τα μετρησε και 20 φορες!!Οταν τελικε φωναξε τη μαια απο το αλλο δωματιο διαπιστωσαν οτι ημουν εξαδακτυλη!!!!Σόκ ε???

Super που μπορεις και παιρνεις τα βιβλια σου σε προνομιακες τιμες!!!

Μαριζακι γιορταζες τον 15αυγουστο???

Ααααα και κτ αλλο κοπελια......μη τα γραφεις ολα βρε για την εργενικη ζωη σου, ζηλεύουμε...ζηλεύουμε πολύ!!!!!!!

Μαρινακι δυστυχως ποτε οι μερες των διακοπών -όσες και να είναι- δεν ειναι αρκετες...Πάντα θελουμε κτ παραπάνω!!!!

Ιωαννα καλά ψωνια και με το καλό οι προετοιμασίες της βαφτισης!!Για πες μας πως τα εχεις σκεφτει ολα???

Ιωαννιτσα τι ευχαριστη εκπληξη σου εκανε η Πικουλινα???Για πες μας τις λεπτομερειες της συναντησης!!!

Κοριτσια μου πολύ πιθανόν τον Σεπτεμβρη ή Οκτωβρη να κατεβουμε Αθηνα, θα ηθελα να σας δω ολες αν ειναι δυνατόν.....

Ακομη δεν εχουμε συζητησει για την ακριβη ημερομηνια, μολις το αποφασίσουμε θα σας ενημερώσω

Φιλια πολλά και καλημερα!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααααα

επιτελους μια μια επιστρεφουμε!!!!!

χθες το προγραμμα ειχε mall ..σήμερα εχει σινεμαδακι (αφου προηγουμενως κανω σιδερο και μαγειρεμα!!)θα παμε με ενα φιλικο ζευγαρι να δουμε το αφεντικα για σκοτωμα ..

Πετρουλα μου την βαφτιση την εχω σκεφτει πολυ λιτη ...το προσκλητηριο που το εχω κανει με την βοηθεια μιας φιλης μου ειναι απλο με καρω λεπτομερεια και η μπουμπουνιερα που εχω σκεφτει επισης καρω κουτακι με μονογραμμα , τα υπολοιπα θελω κατι σε απλο γαλαζιο τουλι (ισω με καρω λεπτομερειες )στην κολυμπηθρα και καποια μπαλονια στην εκκλησια . Τωρα για βιβλιο ευχων (αν και εχω του χρηστου που το ξεχασα στο αυτοκινητο)λεω να μην κανω μιας και δεν εχουμε τραπεζι μετα οποτε που να το συμπληρωσουν οι καλεσμενοι ??στο ποδι ??

Το μωρο της φιλης μου που ειχε εξ δακτυλα εκανε επεμβαση και πλεον ειναι μια πενταδακτυλη κουκλα!!!ολα πηγαν καλα ολο ηθελα να στο πω..

Μαρινακι μου καλως ηρθες !!!ωραια η ιδεα για ουζακι αλλα να δω αν θα τα καταφερω μιας και μου προεκυψε θεματακι με το σπιτι και ισως τα απογευματα εχω μαστορια (γκρρρ)

Μαριζακι εγω διαβασω την τριλογια τριανταφυλλακι ..ειμαι στο δευτερο βιβλιο τωρα ..ειναι παντως καλο !!

το παιδι μου τον λεμε πολωνο λογω χρωματων ..ε δεν το λες και δικο μου παιδι με την πρωτη ματια ....μαλλον για της πετρουλας χαχαχαχα!!!ειναι ξανθος με μπλε ματια και το πολωνος το εβγαλε η παιδιατρος!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και μιας που ειμαι μονη μου να συνεχισω τον μονολογο ..

χθες το απογευμα περασαμε εξω απο τον νεο παιδικο του χρηστου...κοριτσια υπεροχος!!!εχει 2 στρεμματα κηπο και εχει σπιτακια πανω στα δεντρα ,γεφυρακια ενα μικρο λουναπαρκ ,παιδικη χαρα!!πραγματικα ονειρεμενος!!!πιστευω οτι θα του αρεσει πολυ πολυ..

και εχει και απο δραστηριοτητες πολλες αγγλικα , κολυμπι , καρατε ,μουσικη Orf(δεν ξερω τι ειναι τουτο)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μεγαλη χαρα για το μωρακι....το εφερα πολλες φορες στο μυαλο μου κι ολο ελεγα να σε ρωτησω

Ο παιδικος ακούγεται χαρμα, με το καλό και καλή αρχή!!!!

Ότι χρειαστεις απο βοηθεια για τη βαφτιση πολύ ευχαριστως σε οτι μπορώ, το εχω πει και στα αλλα κοριτσια που ετοιμαζονται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ευχαριστω πετρουλα μου ....στηριζομαι πολυ και στην βοηθεια του γειτονακιου μου....ακους γειτονακι ???? ...βεβαια δεν ξερω αν τελικως θα τα καταφερω με δουλεια -δυο παιδια και να φτιαχνω και μπομπο!!!βρηκα και φορεμα!!!!απο ρουχα ειμαι ετοιμη!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα και απο μενα.

Οχι εγω δεν ελειπα στη δουλεια ημουν αλλα ειχα προβλημα με το νετ και δεν μπορουσα να γραψω τιποτα.

Μεχρι αυριο δουλεια και μετα δυο βδομαδουλες αδεια.Θα τολμησουμε να παμε την αλλη εβδομαδα και κανενα εφταημερο στη θαλασσα.Αντε να δουμε θα αντεξουμε!!!

Μαριζα Πετρουλα Ιωαννα καλως μας ηρθατε.Αν και Ιωαννα εσυ αφου εισαι χωρις παιδια ουσιαστικα ακομα διακοπες εισαι φιλεναδα.

Μαριζα μου το κοριτσακι σου μεγαλωσε πολυ και αλλαξε .Εινια απιστευτη κουκλιτσα.

Πετρουλιτσα θα μαζευτειτε σπιτι τωρα ή θα ξαναφυγετε?Να κανονισουμε για καφεδακι??

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα ειμαστε.Βεβαια η μικρη "βγαζει" κατι κουφα ωρες ωρες.

Το τελευταιο που μας εχει κανει εινια να κλαει και να χτυπιεται αν πανω στο παιχνιδι χτυπησει κουτουλησει γρατζουνισει παιδακι.

Αρχικα ζηταει συγνωμη καμμια εικοσαρια φορες και μετα κλαιει με λυγμους και λεει "κατα λαθος ηταν " και δεν σταματαει με τιποτα .

Σας μιλαω εχει γινει 3 φορες και δεν ξεραμε πως να την ηρεμησουμε.Και να πεις οτι τη μαλωσε κανεις και φοβηθηκε .Οσο και να της λεμε δεν πειραζει ακομα και το ιδιο το παιδακι της το λεει αυτη εκει το δικο της.

Τι να πω δεν ξερω!!!

Επισης μου λεει συνεχεια οτι βαρεθηκε τις γιαγιαδες (παρολο που την εχουν πολυ λιγο ουτε 2,5 εβδομαδες)

Βεβαια εχει δικιο γιατι πραγματικα την πρηζουν.Δεν την αφηνουν καθολου ελευθερη και χαλαρη.

Αυτα !!!!

Φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Άντε να μαζευόμαστε σιγά - σιγά.

Πετρούλα με την Πικουλίνα ήταν έκτακτη συνάντηση. Είναι Γιάννενα και ήρθαν με το καλό της για μια μέρα για να προσκυνήσουν στον Άγιο Σπυρίδωνα. Χάρηκα πολύ που την γνώρισα. Είναι πολύ ζεστός και γλυκός άνθρωπος, και αυτή και ο καλός της.

Σούλα μήπως η Ανδρεάννα έχει κολλήσει με το περιστατικό που είχε γίνει σπίτι σας, που είχε χτυπήσει το μικρότερο παιδάκι; Επειδή είχε ξεφύγει τότε το πράγμα μπορεί να το θυμάται και να έχει φοβηθεί.

Joa μια χαρά περνάς. Χωρίς παιδάκια ξεκουράζεσαι. Με το καλό να κάνετε και τη βάφτιση. Πότε είπαμε ότι είναι; Ωραία που σας άρεσε και ο παιδικός. Θα περάσει καλά ο Χρήστος.

Φιλάκι δεν κατάλαβα κάτι καλά. Δεν έχεις το Ναταλάκι μαζί σου; Εσύ με Παιδικό Σταθμό τι έκανες. Θα αλλάξετε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σουλιτσα !!!αντε με το καλο να αρχιζει και αυτη η αδεια σου ....εμεις με την θαλασσα τελος...δεν ξερω αλλα οταν περναει ο δεκαπενταυγουστος μας φευγει η ορεξη για μπανια οικογενειακως ..

Συνονοματη!!!ειναι γεγονος οτι ειναι πολυ διαφορετικα χωρις παιδια ...αδειο το σπιτακι μας ..η βαφτιση αργει ακομη ..ειναι 9/10..

Πωπω εχω τελειωσει τα παντα στο γραφειο ..τι θα κανω μεχρι τις 4 οεο???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα μια βολτα να κανω παρεα στην Ιωαννιτσα που πηζει απο βαρεμαρα χαχα!!!

Τι μου κανετε;Εμεις βρισκομαστε κεφαλλονια οπως λιγο πολυ ξερετε και περναμε πολυ καλα και κυριως ξεκουραστα .Κατα τις 22 του μνα θα παμε Ζακυνθο.

Το αγορι ξεσαλωνει αγρια τι να πω και τι να αφησω!αλλα ειναι πολυ καλος στη συμπεριφορα του γενικα και δε μας ενοχλει καθολου.Τον βλεπουμε που μας ακουει και σκεφτεται πριν ενεργησει και δεν το πιστευουμε.Κατα τα αλλα ολαααα καλα!

φιλακια, παω να βαψω νυχια(μονη μου η ανικανη ωχ ,ωχ!) !Μουτς!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα μια χαρά είναι τα παιδάκια σου! Εμένα η Εύα έχει κολλήσει στα 12.300:tongue:
Κι εμένα η δική μου εκεί κολλημένη για μήνες.... Τώρα όμως είμαι περίεργη να δω πού έχει φτάσει. Έχω να τη ζυγήσω από τις διακοπές. Αν δω πάλι 12.300, τί να πω;
Η Σοφία σήμερα δεν πήγε για μπάνιο το πρωί, γιατί κρύωνε! Ω! Ναι! Το άκουσα κι αυτό! Με 40 βαθμούς και χωρίς να κουνιέται φύλλο, το παιδί μου κρυώνει!
Κι η Ναταλία μου λέει πως κρυώνει όταν έχει πολύ ζέστη. Τί σημαίνει αυτό;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα καλημερα!!!!!!!!

Βρε Φιλακι μου τι ωραρια ειναι αυτα, πως τα καταφερνεις με το πρωινό ξυπνημα....τι κανεις τελος πάντων, πες μας το μυστικο σου!!

Εγω γιατι κοιμαμαι στις 12-12.30 και στις 6.45 σερνομαι....?????

Μαριζακι μου θες να μαθεις την ιστορια γεννησης μου ε???χαχαχα

Που να σου πω για το σοκ της μαμας μου που οταν γεννηθηκα -στο σπίτι- και της εδωσαν το μωρο στην αγκαλια- εμενα- εκεινη απο ενστικτο το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να μετρησει τα δαχτυλα μου (χερια-πόδια) και μεσα στην ζαλη και στην εξαντληση της τα εβγαζε 6....μπορει να τα μετρησε και 20 φορες!!Οταν τελικε φωναξε τη μαια απο το αλλο δωματιο διαπιστωσαν οτι ημουν εξαδακτυλη!!!!Σόκ ε???

Super που μπορεις και παιρνεις τα βιβλια σου σε προνομιακες τιμες!!!

Μαριζακι γιορταζες τον 15αυγουστο???

Ααααα και κτ αλλο κοπελια......μη τα γραφεις ολα βρε για την εργενικη ζωη σου, ζηλεύουμε...ζηλεύουμε πολύ!!!!!!!

Κοριτσια μου πολύ πιθανόν τον Σεπτεμβρη ή Οκτωβρη να κατεβουμε Αθηνα, θα ηθελα να σας δω ολες αν ειναι δυνατόν.....

Ακομη δεν εχουμε συζητησει για την ακριβη ημερομηνια, μολις το αποφασίσουμε θα σας ενημερώσω

Φιλια πολλά και καλημερα!!!!!

Αγαπημένη μου Stone, ναι, γιόρταζα, είμαι κι εγώ μια Μαρία! Η μάνα μου έβαλε το Ζ για να το διαφοροποιήσει λιγάκι, καλά έκανε!

Όσο για την ιστορία της γέννησης σου, το θυμώμουν αγάπη μου για το δακτυλάκι σου (που ακόμα το βλέπει εφιάλτες η vikipap!!! χαχαχαχα) και για αυτό σε ρώτησα, αλλά ήθελα να είμαι λίγο διακριτική. Λοιπόν απίστευτη ιστορία, πώς επέζησε η μάνα σου από εκείνη τη νύχτα πες μου!!!!!!! Τί σοοοοοοοοοκ! Πού δεν ήταν τελικά τίποτα, αλλά σκεφτείτε την κάθε μια μας πώς θα αντιδρούσε......

Τέλος, για την εργένικη ζωή και για τις αντοχές μου, σιγά το πράγμα, για κάτσε τώρα εσύ, με τέτοια προπόνηση που έχεις κάνει με τα 2 παιδιά με εβδομάδα μόνη και τα λέμε, κάθε μέρα μπουζούκια, 5 η ώρα το πρωί θα γυρνάς κι ακόμα ξεκούραστη θα είσαι, χαχαχαχαχα! Αφού εδω βρε που ειμαι, τίποτα δεν κάνω, δουλειά, σπίτι, ξάπλα και βόλτα. Απόψε τελευταία βράδυ όμως κι αύριο φεύγω πάω να βρω την οικογένεια.

Άντε κατεβείτε Αθήνα να σας δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαριζακι εγω διαβασω την τριλογια τριανταφυλλακι ..ειμαι στο δευτερο βιβλιο τωρα ..ειναι παντως καλο !!

το παιδι μου τον λεμε πολωνο λογω χρωματων ..ε δεν το λες και δικο μου παιδι με την πρωτη ματια ....μαλλον για της πετρουλας χαχαχαχα!!!ειναι ξανθος με μπλε ματια και το πολωνος το εβγαλε η παιδιατρος!!

joa, είναι πολύ όμορφος ο γιόκας σου, τυχερούλα, κι όλα καλά με το κεφαλάκι του, ουφ, πάει κι αυτό. Πάντως, έχει δίκιο η παιδίατρος, με τέτοια χρώματα, όντως, σκέτος Πολωνός είναι, κούκλος!!!

Το Τριανταφυλλάκι δε μου άρεσε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι δεν κατάλαβα κάτι καλά. Δεν έχεις το Ναταλάκι μαζί σου; Εσύ με Παιδικό Σταθμό τι έκανες. Θα αλλάξετε;
Παιδί μου, όχιιιιι! Μπαμπάς και κόρη είναι διακοπές, κι εγώ εδω μόνη κι έρημη, κακοπερνάω, ουφ θα κλάψω....

joa, κι εγώ αυτό είδα χτες στο σινεμά, καλούλι είναι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...