Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να πω και εγώ μια καλημέρα εδώ.... αν και το έχουμε κλείσει το μαγαζί :tongue::tongue::tongue: Σήμερα είμαι στο σπιτάκι μου μοναχούλα και σε λίγο θα κατέβω για κάτι δουλίτσες. Το μπουμπουκάκι μου στο σχολείο..... μετά από 2 εβδομάδες ++ απουσίας. Τουλάχιστον το πρωί πήγε με χαρά... είναι και η μέρα που πάνε θάλασσα σήμερα ;);););).

Το απόγευμα, μετά από πολύ καιροοοοοοοοό, θα έρθει γυναίκα να καθαρίσει και εγώ θα βολτάρω, ελπίζω δηλαδή, με την κούκλα μου.

Μαμάλευτεράκι όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου.

Deleni Πότε φεύγεις για το γαμο;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάκια και απο΄μένα.

επιστρέψαμε και εμείς απο τις μίνι διακοπούλες μας και μπορώ να πω ότι αν και ήμουν ολίγον τι ανασφαλής για το αποτέλεσμα , αντιθέτως περάσαμε υπέροχα , τα παιδιά ήταν πολύ συνεργάσιμα και το ξενοδοχείο υπέροχο. ευτυχώς έχω μέλλον για τη δουλειά και έτσι απολαμβάνω ακόμα τα πιτσιρίκια και τις δουλειές του σπιτιού. Απ' ότι διαβάζω έχει αναχωρήσει η δεύτερη βάρδια των διακοπών. Καλά να περάσετε και οι υπόλοιπες και αναμένουμε νέα σας.

Κλειστόν λόγω διακοπώς ε???

Πάμε για μπανάκι να εκφράσω μόνο μια απορία, γιατί όλα τα αγοράκια γύρω μου τα λένε " Άγγελο"? Σας έστειλα πάλι ε? Έχω πάθει πλάκα λέμε, κάθε παιδάκι που γνωρίζουμε έχει αυτό το όνομα, τι Κώστας, Γιώργος, Γιάννης, αυτά είναι περασμένων δεκαετιών! Χιχιχιχι!

mGKop3.png60Jvp3.png

να εκφράσω μόνο μια απορία, γιατί όλα τα αγοράκια γύρω μου τα λένε " Άγγελο"? Σας έστειλα πάλι ε? Έχω πάθει πλάκα λέμε, κάθε παιδάκι που γνωρίζουμε έχει αυτό το όνομα, τι Κώστας, Γιώργος, Γιάννης, αυτά είναι περασμένων δεκαετιών! Χιχιχιχι!

Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Μενεγάκη :tongue::tongue::tongue::tongue:.

Νατάσα χρόνια πολλά για το Σωτήρη σου. Να τον χαίρεστε!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σε όλες!

Καιρό έχω να έρθω απο εδώ.....δεν πιστεύω να με ξεχάσατε :)

Ναι ναι εγώ είμαι! Η άσωτη χιχιχι!

Ηρθα να δώσω τις ευχές μου για καλά μπανάκια σε όσες είστε σε διακοπές, για καλή δύναμη σε όσες είστε στην εργασία σας

και στον εορτάζοντα Σωτήρη Χρόνια πολλά!!!!!!!

Νατάσα να τον χαίρεσαι, πολύχρονος!

Φιλιά και να περνάτε όμορφα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!!!

Καλα να περνατε κοριτσακια!!!

Νατασα χρονια πολλά να χαιρεστε τον Σωτηρακη σας!

Να σας κερασω κ εγω για τα γενεθλια που ειχαμε προχθες και για το περπατημα της μικρης!

274763g82j51ep3n.gif

Να σας κερασω κ εγω για τα γενεθλια που ειχαμε προχθες και για το περπατημα της μικρης!

274763g82j51ep3n.gif

Αααα περπατήσατε; Τέλεια :P:p:p:p:p Καλά τρεξίματα τώρα :tongue::tongue:

Ρε κορίτσια στεναχωρήθηκα λίγο χτες. Από Σεπτέμβρη ο φιλαράκος μας ο Κωνσταντίνος δεν θα είναι πια μαζί μας στον Παιδικό. Θα πάει σε δημόσιο :-(..... έχουν βέβαια πολύ σοβαρούς λόγους που το κάνουν και τα 310 ευρώ το μήνα είναι λογαριασμός. Είναι μέσα στα προσωρινά αποτελέσματα, αλλά περιμένουν και τα οριστικά τώρα που θα βγουν αρχές Σεπτέμβρη..... δεν νομίζουν όμως να αλλάξει κάτι. Στεναχωριούνται οι δικοί του, στεναχωρηθήκαμε και εμείς.... μόνο τα κλάμματα που δεν βάλαμε. Άντε να προετοιμάσω την Αλεξάνδρα τώρα. :-(:-(:-(

Καλημέρα!

Νατάσα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!!:D

Blume περιμένουμε την περπατόπιτα, καλές βόλτες!:D

Γιοβάνα πως σε καταλαβαινω...:-(και εμείς χάνουμε πολλούς φίλους που θα πάνε νήπια και γίνεται χαμός όποτε το θυμάται...:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ξέχασα να πω ότι κόψαμε την πιπίλα...:shock: ήταν να του δώσω το νούμερο 18-36 και δεν το ήθελα με τίποτα... είπαμε να κάνουμε το πείραμα και...πέτυχε!:D Βέβαια τώρα ξυπνάμε από τα χαράματα βέβαια :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά ελπίζω ότι απλά ακόμα είναι νωρίς...:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

πάει... βαρέσαμε διάλυση...

λείπουν οι περισσότερες σε διακοπές και όσες μείνανε, τις έφαγε το φ/β...

Νατάσα μου, έστω και λίγο καθυστερημένα, να χαίρεσαι τον Σωτηράκη σου!

Blume! Άντε, καλές βόλτες τώρα!!!

ΜαΕλένη... θύμισέ μου λίγο... ποια είσαι ακριβώς? Φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό που έχουμε να μάθουμε νέα σου, θα έχει μεγαλώσει και το αγοράκι σου! Δόντια έβγαλε? χιχιχι!

Άγγελο εμείς φέτος μόνον ένα γνωρίσαμε...

Γιοβάννα, και του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάτε διακοπές και να περάσετε ακόμα καλύτερα! Τα νέα σας για την συνάντηση με την ψηλούλα μας τα μάθαμε...

Γιατρέ, πώς τα πάμε με την πιπίλα?

Εμείς εδώ ήσυχα... δουλίτσες και πλυντήρια μέχρι να ξαναφύγουμε...

mrdIp3.png

ΜαΕλένη... θύμισέ μου λίγο... ποια είσαι ακριβώς? Φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό που έχουμε να μάθουμε νέα σου, θα έχει μεγαλώσει και το αγοράκι σου! Δόντια έβγαλε? χιχιχι!

Καλησπέρα σας κορίτσια.

Πανμαρ όχι μόνο δόντια έβγαλε αλλά βγάζει και μια γλώσσα ναααα μετα συγχωρήσεως χαχα και για του λόγου το αληθές όρα φωτο!!!

Πως τα πάτε οι υπόλοιπες? Ακόμα δροσίζεστε στας εξοχάς? Και καλά κάνετε.

Εδώ έχει από το μεσημέρι που φυσάει και βρέχει. Δεν καταφέραμε να βγούμε βόλτα κι έχει αφηνιάσει ο γλωσσάς!!!

Αντε να περάσει η ώρα να τον βάλω για ύπνο μήπως και ησυχάσουμε!

Τα φιλιά μου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρα!!

Πήγαμε για μπανιο, λιαστήκαμε και επιστρεψαμε να βαλουμε ΤΑ πλυντηρια...αργει πολύ η 30/7????

Καθόλου δεν αργεί η 30/07, τώωωωωωρα, πάει πέρασε, πάμε για 30/08!!! Φιλιά σε όλες. Επέστρεψα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημεραααααααααααααααα

γυρισαμε ...δλδ γυρισα εγω και ο αντρας μου τα παιδια στην γιαγια μεχρι 27/8 ...ειμαστε για λιγες μερες ξανα εργενικο ζευγαρι ...

περασαμε πολυ ομορφα ,καναμε μπανακια στην αγαπημενη ,λατρεμενη αρκιτσα και εκανε και το μικρο ζουζουνι ..μαλιστα μαυρισε κιολας(οσο μπορει να μαυρισει το ξανθοψειρακι)ο χρηστος εχει οργιασει στας επαρχιας και μαλιστα μας εκλεισε και την πορτα του αυτοκινητου κοντρα λα μουτρ για να φυγουμε μην τυχον και τον παρουμε μαζι !!

Να ευχηθω στον Σωτο της Νατασσας ,τον Πανουλη της Πικουλινας ,στον γειτονακι μου και στο συζυγο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...