Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

vatraxaki μου ευχαριστωωωω!

sunsun ειναι απαραδεκτοι. Εγω αν ημουν εγκυος και με το παιδι στο χερι θα έλεγα πααααρα πολλά! Ακριβως λογω της καταστασης σου θα μπορουσες να ξεσπάσεις ουουουου και κουβεντα δεν θα σου λέγαν. Τί άχρηστοι άνθρωποι ρε γμτ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το εχω ακουσει και απο αλλους sun sun, δε μου κανει εντυπωση για αυτο και δεν περνω τετοιες προσφορες αλλα οπως και να εχει ειναι απαραδεκτοι...

Λογικο να ταραχτηκες.

Εγω αλλο, δεν μπορω να αφησω ασχολιαστο...

Πατε;και αν ναι ,πως πατε ρε κοριτσια με τα παιδια για μανικιουρ ,πεντικιουρ, κομμωτηρια κτλ;Εγω ουτε να το φανταστω..μια φορα πηγα για 2 μονο λεπτα να μου βγαλει το μουστακι η αισθητικος μαζι με το παιδι και τα ειδα ολα...

Τι να πω; μπραβο σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τι κάνετε κοριτσάκια μου, εγώ πάλι απο το πρωί τρέχω και δε φτάνω. Σε τέτοιες στιγμές πόσο θα ήθελα να ήμουν άντρας , να μη μαζεύω εγώ τα ρούχα να μην αγχώνομαι τι να πάρω μαζί μου, να μη τρέχω να σιδερώσω ότι πρόκειται να κουβαλήσω και το μόνο που να έχω να κάνω είναι να μπω στο αμάξι και να πω "άντε ακόμα , πότε θα φύγουμε βρε οικογένεια απο δώ; μια ζωή τελευταία στιγμή πηγαίνουμε , σε όλα καθυστερούμε":tongue::tongue::tongue:

θα σας διαβάσω απο βδομάδα τώρα.

καλά να περάσουμε όλες και οι εναπομείναντες και οι εναπομείνασσες (αυτός ήταν πόντος κυρα Μαριώ έ;;):D:D:D.

Άντε και να γυρίσουμε όλοι σύμφωνα με το κάτωθι τραγουδάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=GG_gwbpTT0o&playnext=1&list=PL273374D9A2FA1CF4

Sun-sun μου έτυχε ακριβώς το ίδιο πριν λίγο καιρό, έριξα γερό καυγά, της το χάρισα κι έφυγα! Είναι πού θα τύχεις!

Ριτάκι στην ηλικία που είναι τα μεγάλα μας πάω άνετα ειδικά για χτένισμα, κούρεμα κλπ, εκεί μάλλον πάω και με τα δύο, στην αισθητικό πιο δύσκολα γιατί είναι πιο στενάχωρα και κυρίως γιατί δε θέλω να ενοχλώ και τους άλλους επειδή έχει πολύ κόσμο!

Όλες σίδερο, δουλειές και ετοιμασίες για διακοπές ε? Τέλεια είναι! Κι εμείς προσπαθούμε να μαζευτούμε σιγά σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααα

Σημερα τελευταια ημερα εργασιας και θα παω στο βουδακι μου!!!!!μου εχει λειψει το ξανθομπομπιρακι τοσο πολυ...μου ειπε η πεθερα μου οτι κανει και προσπαθειες να μπουσουλισει και τα ψιλοκαταφερνει..

Ο Χρηστος τελευταια μερα σχολειο επισης ..απο Σεπτεμβρη αλλο σχολειο ..αντε να δουμε αν θα μας βγει η αλλαγη σε καλο..Σημερα βγαινουν και αργα το βραδυ τα αποτελεσματα και εχω μια αγωνια ....δεν περιγραφεται....και στην λαμια δεν εχω και ιντερνετ αλλα ολο και καποιο καλο κοριτσακι θα με ενημερωσει ..

σανσαν τους βρηκα αθλιους επαγγελματιες !!!το concept των deals ειναι φτηνες τιμες για να τραβηξει πελατες και μετεπειτα να τους κρατησει ετσι δεν τους κερδιζει...εγω παντως εχω παει σε εστιατορια καθως και σε παιδοτοπους με κουπονια και δεν αντιμετωπισα ποτε θεμα..

Χθες μεχρι τις 11 μαζευα ,ετοιμαζα αλλα μπορω να πω οτι ναι ειμαστε ετοιμοι !!!!

ΘΕΛΩ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ , ΣΟΚΟΛΑΤΟΧΡΩΜΑ!!!

Καλες μας διακοπες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κουραστικη η χθεσινη μερα.... και νυχτα! Τουλαχιστο έχω ετοιμο φαϊ και δεν θα μαγειρεψω για σημερα! Γιουπιιιι!

joa μου εμας για τα αποτελεσματα κομα δεν μας εχουν πει ποτε θα τα βγάλουν, γιατι ακομα δεν ξερουν ποσα παραρτηματα θα λειτουργησουν:mad:. Μπάχαλο ο δημος μας οπως παντα....

Ρίτα εγω δεν παω συχνα ουτε για κουρεμα, ουτε για χτενισμα, ουτε μανικιουρ, ουτε πεντικιουρ, ουτε αισθητικο...οποτε οταν τυχει να παω μια φορα τον χρονο θα παω μονη μου. Ολες τις αλλες δουλειες τραπεζες, σουπερ μαρκετ, λαικη και τετοια με τα παιδια.

Γιατι δεν μου ανοιγει το greekmasa σημερα?

Το παρφε των 5 λεπτων απλά....τελειο!

Οκ Ριτα μου άνοιξε!

κικο μου καλό χρωμα!!! Εγω σε καθε ταξιδι αφου κανω ολες τις βαλιτσες και με ρωταει ο καλός μου αν τα πηρα ολα μετα στο φορτωμα μου την λέει για το τί στο καλό πηρα παλι μαζί μας και που θα τα χωρεσουμε όλα. Το πορτ παγκαζ του αυτοκινητου ειναι αρκετα μεγαλο και εχουμε και μπαγκαζιερα απο πανω για τα ταξιδια. Οπως καταλαβαινεις τα φουλαρουμε ολα!:rolleyes:

Μαρινα μεχρι ποτε δουλευεις?

Καλό μεσημέρι σε όοοολες (τις εναπομείνασες! χιχιχι)!!!

Ζητάω συγνώμη για το λάθος μου... η ορθογραφία δεν ήταν ποτέ στα ατού μου! (δεν εξαφανίστηκα γι αυτό, αλλά η καλή μας vodafone δεν με άφηνε να μπω στο internet!)

Διαβάζω αναχωρήσεις μπόλικες!

Άντε, καλά να περάσετε, να ξεκουραστείτε και να πλατσουρίσετε!

Με το καλό να ξαναβρεθούμε όλες όταν επιστρέψουμε!

Το Φιλάκι πού είναι? Δεν γύρισε ακόμα?

Εμείς εδώ, όλα καλά! Μέχρι την Κυριακή θα είναι οι διακοπές μου και η ξεκούρασή μου, γιατί μετά φεύγουν οι γονείς μου, οπότε θα πρέπει να αναλάβω εγώ πλέον τα μαγειρέματα, ψώνια και πρωινά ξυπνήματα της κορούλας μου! Θα έρθει, όμως, η νονά της για βοήθεια και παρέα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Κοριτσάκια μου μπήκα να σας χαιρετήσω, δεν έχω διαβάσει τίποτα αλλά δεν μπορούσα να μην σας πω γεια!

Αύριο απόγευμα ή Κυριακή πρωί φεύγουμε.

Να περάσετε καλά όλες ό,τι κι αν κάνετε!

Σας φιλώ!

Α! Και μην μπερδευτήτε τον 15Αύγουστο δεν γιορτάζω! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τι έγινε όλες απολαμβάνετε τα μπανάκια σας φαντάζομαι και καλά κάνετε!

Εμείς δεν πήγαμε, το σκέφτομαι πολύ να λερώσουμε όοοολα τα θαλασσινά μας και να πρέπει σε 2 μέρες να τα έχω πλύνει και σιδερώσει από την αρχή! Οπότε αυτές τις μέρες το έχω ρίξει σε μικροαλλαγές στο σπίτι και γενικό ξεκαθάρισμα! Μέχρι την Τρίτη δουλεύω Ντινάκι θα μιλήσουμε μήπως καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά ή πριν ή μετά, θα σου εξηγήσω! :)

Μαρίιι δε χόρτασες καθισιό? Άντε για μαγείρεμα κοπέλα μου! Χιχιχιχι! Και τι δηλαδή τώρα που θα φύγει ο μπαμπάκας σου θα σε χάσουμε τελείως?

Ιωάννα μου και όλες τις άλλες κοπέλες πολύ χάρηκα που σας πηρανε στο πρόγραμμα! Από Σεπτέμβρη θα έχουμε αλλαγές λοιπόν!

Μαράκι να περάσετε τέλεια, και Ο.Κ. το πιάσαμε το υπονοούμενο να μη σε ενοχλούμε με τηλ. στις διακοπές σου, αλλά δε στο υπόσχομαι κιόλας! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

πάει... το κλείσαμε το μαγαζί!

Όχι Μαρίνα! Δεν χόρτασα! Ναι, θα με χάσετε για μια βδομάδα...

Όταν γυρίσουμε Αθήνα, όμως, θα σε πάρω τηλ, μήπως κανένα απόγευμα σας επισκεφθούμε οικογενειακώς εκεί που θα παραθερίζετε! Κοντά θα είστε!

Πάει... η κόρη μου θα χαλάσει τελείως... Τώρα παίζει κουμ-καν με την γιαγιά τον παππού και τους κουμπάρους!

Καλά να περνάτε όλες κορίτσια!

mrdIp3.png

Να πω και εδώ μια καλησπέρα αν και τα περισσότερα τα έγραψα στο φβ. Γυρίσαμε από τις διακοπούλες μας και πραγματικά περάσαμε πολύ καλά. Ξεκουραστήκαμε και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας αλλά κυρίως χαρήκαμε ο ένας τον άλλον σαν οικογένεια. :P:p:p:p:p Το ξενοδοχείο μας ήταν απροσδόκητα καλό και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Το ζουζουνάκι μου ξεσσάλωσε πραγματικά και χάρηκε την πισίνα και τις βόλτες. Άντε και εις άλλα με υγεία.

Όπως ήδη ξέρετε συναντήθηκα με την Πετρούλα μας και πρέπει να πω ότι με το Χρίστο είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και τα Πετρουλόπαιδα άψογα. Ο Αναστάσης έχει ένα βλέμμα που σε μαγνητίζει και ένα χαμόγελο που κλέβει καρδιές.... της Αλεξάνδρας πάντως την έκλεψε.... ;);););) και ο Δημήτρης έχει μια πονηρή φατσούλα που θέλεις να τη γεμίσεις φιλιά. Είναι λίγο κολλημένος στη μανούλα αλλά της δίνει και κάτι φιλάκια σούπερ. Αααα και καθόλου γκρινιαρούλης και ας λέει η μανούλα του το αντίθετο :tongue::tongue::tongue:

Σανσαν αν μου είχε τύχει εμένα το παραπάνω περιστατικό θα είχα κάνει τρελή φασαρία. Θα είχα πουλήσει τέτοια τρέλα που θα μου έκαναν τεμενάδες μετά.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια καλή συνέχεια στις διακοπές μας.... γιατί το Καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.... και ας μου ευχήθηκε ο Χρίστος (της Πετρούλας) Καλό Χειμώνα μπρρρρρρ :(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...