Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζούνες τι κάνετε; εμείς γυρνοβολάμε απο 'δω και απο'κει και πολύ μου αρέσει, δυστυχώς δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά , θα σταθώ μόνο στη δήλωση της Πετρούλας "εδώ και 2 εβδομάδες ο Αν. έχει γίνει πολυ ατίθασος" και να συμπληρώσω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί γιατί εδώ και 2 χρόνια ο δικός μου ο Αν. έχει γίνει πάρα πολύ ατίθασος. μακάρι να είναι φάση εσάς γιατί εμάς έχει κατσικωθεί αυτή η φάση και δε λέει να περάσει.

Άρμα καλορίζικο το βάψιμο , φαντάζομαι τι φασαρία που θα έχει δημιουργηθεί , το αποτέλεσμα όμως θα άξιζε το κόπο.

Κυρα Μαριώ που έχεις εξανιστεί εσύ , θα σου βάλουμε απουσία , να πω επίσης ότι προσκαλείς πολύ κόσμο στο νησί και στο τέλος θα γίνει συνωστισμός, δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοεξυπηρετήσεις, μη ξεχνιόμαστε 1-9/8 έ;;;:tongue::tongue:

άντε με το καλό να φύγουμε και οι υπόλοιπες εναπομείναντες και καλά να περάσουμε.

φιλιά πολλά στο κουφετάκι σου Ρίτάαα:tongue::tongue::tongue:

να σας κερασω κι ενα παγωτακι που εκανα εχθες κι εγινε τελειο!

παγωτο λεμονι πολυ γευστικο δροσιστικο και πανευκολο!

409241-Fantastiko-pagoto-lemoni.jpg

βρε θηρίο , μη μου πεις ότι η φώτο είναι και η original, τύφλα να έχει ο Παρλιάρος λοιπόν.μιαμ μιαμ:D:D

οι υπόλοιπες εναπομείναντες

τι διαβάζουν τα ματάκια μου????

μπορεί η κυρά Μαριώ να κάνει τα μπανάκια της, αλλά ο Μπαμπινιώτης είναι εδώ!!!

"οι υπόλοιπες εναπομείναντες"? παπαπαπα! ντροπή! τέτοιο λάθος!!!

εναπομείνασσες κυρά Κούκου!

χαχαχαχα!

καλά είμαστε!

μην ανησυχείς για τις προσκλήσεις, όλοι οι καλοί χωράνε!

αδιαθέτησα σήμερα :-(

mrdIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Χάθηκα λίγο αλλά τρέχω και εγώ με ψώνια κλπ. Μα 4ις μέρες θα κάτσουμε είναι δυνατόν να χρειαζόμαστε τόσα πράγματα;; :confused::confused::confused: Τεσπά, αναχωρούμε αύριο στις 9 και χαίρομαι πολύ που επιτέλους θα γνωρίσω τη συμπεθέρα μου.

Άρμα έγινε ωραίο το δωμάτιο; Μπράβο. Και εμείς θα βάψουμε Σεπτεμβριάτικα και το πώς το βαριέμαι δεν λέγεται :-(:sad::-(. Πρέπει να γίνει όμως γιατί έχει βγει υγρασία.

Ρίτα μου φαίνεται ξέχασες πώς είναι να είσαι με την τρελοπαρέα σου. :tongue::tongue::tongue: Τι έκανες τελικά; Άλλαξες τις διακοπές σας;

Πανμάρ όταν δεν πίνεις ρακόμελα ξυπνάει ο μπαμπινιώτης μέσα σου;; :tongue::tongue::tongue: Διάβασα και για τα κατορθώματα της Σοφίας σου. Εξελίχθηκε πολύ το Σοφάκια και δαμάζει και τα κύματα τώρα.

Φιλιώ το παγωτό φάινεται ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

πωπω δεν τα κανουν αυτα μεσημεριατικα ρε Βατραχακι!!

Τρέμε Ρίταααα χαχαχαχα

Συμπεθερα μου κι εγω ανυπομονω πολύ!!Ολα ετοιμα???Καλό ταξιδι και με το καλό να ανταμώσουμε!

Μαρια κι ο Μπαμπινιώτης θελει το μαστορα του....το "εναπομείνασες" με ενα Σ!!!!:tongue::tongue:

Κικη μου πως περνας στην αδεια με τα πιτσιρικια???

Αληθεια βρε κοριτσια τι κανατε με τους παιδικους σταθμους, βγηκαν τα οριστικα???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κατα τα αλλα ολα τα καλα μας τα παιδακια οργιαζουν ε???Μα τι τα επιασε καλοκαιριατικα...???

Βρε κοριτσια εχει γεμισει η κουζινα μου πεταλουδιτσες μικρες, τι στο καλό ειν'αυτο???Εχω βαρεθει να τις σκοτωνω.....

Ρίτα μου φαίνεται ξέχασες πώς είναι να είσαι με την τρελοπαρέα σου. :tongue::tongue::tongue: Τι έκανες τελικά; Άλλαξες τις διακοπές σας;

Εγω δε ξεχασα!Η τρελοπαρεα με ξεχασε και με φτυνει για καθε μικρη φιγουρα που συναντα!Μα γιατι;;;;;;;;;

Χαχα!Η αληθεια ειναι οτι εγω και μονο εγω ως φαινεται ,το απολαμβανω!Περπαταμε ομορφα στο δρομο κουβεντιαζοντας,μεχρι και για καφε πηγαμε τα δυο μας (!!!!) 2 φορες παρακαλω που αλλοτε ουτε να το φανταζομουν ,ουτε οταν ηταν στο καροτσι δεν τα καταφερα ποτε....!Και περασα χαρμα! Ομως ενιοτε η τρελοπαρεα μου...με βαριεται...μπουααααααα!!!

Τις διακοπες τις αφησα ως εχουν...κουραστηκα να ψαχνω...

πωπω δεν τα κανουν αυτα μεσημεριατικα ρε Βατραχακι!!

Τρέμε Ρίταααα χαχαχαχα

Μμμμ αθωα μικρη πετρουλα μην μενεις στις εντυπωσεις....φωτογραφος ειναι...ξερει αυτη....;)

:tongue::tongue:

Η αληθεια ειναι οτι τρεμω βατραχακι!Υπεροχο!Ειμαι και λιγο ντεφορμε και μου φαινεται αψογο!Καλοφαγωτο.

κατα τα αλλα ολα τα καλα μας τα παιδακια οργιαζουν ε???Μα τι τα επιασε καλοκαιριατικα...???.

Εμενα στο θεμα της αταξιας δεν εχει αλλαξει κατι...ιδιος και απαραλλαχτος.

Απλα οπως νομιζω ξαναειπα εχει σταματησει τα παραλογα...πχ.γιατι το ρολοι ειναι στο ενα χερι και οχι στο αλλο....ουαααααααα

Γιατι η φανελα που ειχε πεταμμενη την προηγουμενη εδω κι εκει ...πλυθηκε

;;ουααααααα

Γιατι να βαλουμε το αριστερο παπουτσι στο αριστερο ποδι και οχι αναποδα...;;;

Ουααααααααα

Αυτα λοιπον... ευτυχως τελος!Συννενοουμαστε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι κάνετε φιλενάδες? Ετοιμάζεστε για διακοπούλες? Εμείς έχουμε άλλες 6 μέρες και επειδή θα μείνουμε αρκετά έπρεπε να είχα ξεκινήσει ετοιμασίες ωστόσο κάαααθομαι η τεμπέλα! Αφήστε που κάθε μέρα στη δουλειά νομίζω ότι είναι Παρασκευή και δε θα πάω την επόμενη (θα 'θελα)!

Ρίτα έχεις παρεούλα στο σπίτι ε? Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο γιατί αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος δε θέλει με τίποτα να πάει σχολείο αφού λείπουν όλοι οι φίλοι του και στενοχωριέμαι που δε μπορώ να μείνω μαζί του! Μέχρι την Παρασκευή όμως και μετά γεια σας! Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα τα κρατήσει η κυρία που τα φροντίζει το πρωί πριν πάνε σχολείο, ελπίζω να την παλέψει, αλλά τα παραχαιδεύει, τους έταξε ήδη βόλτες στις κούνιες και στο σκυλάκι της αδερφής της κι ο Γιώργος δεν κρατιέται! Χτες βρεθήκαμε και με το Χρήστο και την Ιωάννα και τα αγόρια μας ξεσάλωσαν, χοροπηδούσαν, έτρεχαν, σκαρφάλωσαν και κυρίως τα ρεμέλια μας κορόιδευαν ένα σκυλάκι που όταν θύμωνε όμως και έκανε ότι τα πλησίαζε λέρωναν τα βρακάκια τους! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααα..

τι βλεπω βαρεσαμε διαλυση ε ???χαχα λογικο ...

πηζω πηζω πηζω....αντικαθιστω την ταμια και εχω και την δουλεια μου και περναω υπεροχα ..

την Τριτη πηγαμε στο παρκο και περασαμε υπεροχα!!!ειδαμε και την μαρινοοικογενεια και τα ζουζουνια το γλεντησαν πειραζοντας ενα σκυλακι εκ του μακροθεν ....

χθες παλι στις γυρες!!!πηγαμε στον φιλο μας τον Σωτηρη και ω θαυμα !!!δεν πλακωθηκαν αλλα επαιξαν !!ενταξει επεσαν 2-3 αλλα στο χαλαρο!!!παντως περασαμε πολυ ωραια..

Σημερα εχω σιδερο σιδερο σιδερο ,μαγειρεμα , σκουπισμα ,σφουγγαρισμα ,μαζεμα βαλιτσες και ολα τα καθημερινα ...με βλεπω να κοιμαμαι στις 12 κανοντας δουλειες ..

Αυριο ο χρηστος τελευταια μερα στο σχολειο και εγω αναμενω με αγωνια τα οριστικα αποτελεσματα απο την ετταα !!

Διαβαζω ολες ειστε σε mood διακοπων!!!

Παω να πηξω ...μουτς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Τελευταία μερα στη δουλεια, μετα από 20 μερες ξανα!!!!!

Ιωάννα κι εγω πολλές δουλειες σημερα και αυριο, να δουμε τι θα προλαβουμε...

Ευτυχως σιδερωσα χτες και εμεινε ενα τελευταιο πλυντηριακι με πετσετες

1488714soocbgiump.gif

Καλημέρα!!!

Το τρέξιμο συνεχίζετε, το σπίτι συνεχίζει να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και νομίζω ότι δεν θα τελειώσω ποτέ!!! Ελπίζω να προλάβουμε Σάββατο απόγευμα να φύγουμε γιατί δεν μπορώ άλλο, θέλω να πάω στην έξοχή!

Σας φιλώ όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πως ειστε? Εμείς καλα! Πηγαμε χθες αλσος με άλλα 2 παιδακια και λυσαξανε. Επισης εδωσα στη μικρη ψαρι και της άρεσε πολύ! Μεχρι τωρα δεν μου εχει εμφανησει τιποτα οποτε ελπίζω να το "θέλει" ο οργανισμός της. Θα περιμενω βεβαια 1 εβδομαδα πριν δωσω και αυγό.

armaki μου κουραγιο με τα μαζεματα!

Πετρουλαααααα εισαι ετοιμη???? Πότε φευγετε?

Τα αποτελεσματα τα δικα μας δεν εχουν βγεί ακομα.

Φιλιω μου τελειο φαίνετε το παγωτακι. Ρίξε και τη συνταγη!

Σημερα πηρα υλικά για να κανω το παρφε της Ρίτας. Ηταν πολύ ευκολο θυμαμαι.

Μαρίνα ποτε θα ξαναφυγετε? Ηρθαμε χθες στα μερη σας αλλα ηταν στα ξαφνικα και δεν σε πηρα τηλ.

Giovanna μου καλα να περασετε!

καλές διακοπές σε όσες ξεκινούν αυτή τη βδομάδα!

να σας περιγράψω ένα περιστατικό που τα πήρα χθες! μου είχε κάνει δώρο η αδερφή μου προσφορά μέσω Groupon μανικιουρ πεντικιουρ και περιποιηση προσώπου που έληγε τέλη Ιουνίου. Πήρα τηλ. πριν λήξει και μου λένε πάρτε την επόμενη βδομάδα γιατί δεν έχουμε ραντεβού μέχρι τέλος Ιουλίου. Σημειωτέον οτι μπορώ πρωί και απόγευμα... Πήρα λοιπόν λίγες μέρες αφού έληξε, τους είπα να κλείσουμε ραντεβού και μου το 'παιζαν κάπως... οτι και καλά έληξε η προθεσμία αλλά δώστε μας τον κωδικό και σας κάνουμε και χάρη. Τελικά κλείνω τότε ραντεβού για χθες 12.30 η ώρα. Φτάνω εκείνη την ώρα με την κοιλιά στο στόμα και το παιδί παραμάσχαλα και λέει η Κυρία οτι θα περιμένετε μια ώρα γιατί δεν έχω προσωπικό και άλλωστε η προσφορά είναι παλιά. Της λέω κι εγώ οτι αυτό είναι δικό τους θέμα και πρέπει να σέβονται τον χρόνο του πελάτη και οτι η προσφορά δεν είχε λήξει όταν πήρα τηλέφωνο και να μην το χρησιμοποιούν. Εντωμεταξύ είχα υπολογίσει οτι θα κάνω το πεντικιούρ μόνο (γιατί στα χέρια είναι πολύ κοντά και δεν κάνω μανικιουρ και στο πρόσωπο έχω την εντύπωση οτι δεν κάνει λόγω εγκυμοσύνης), και μετά θα γυρίσουμε σπίτι να φάμε και να κοιμηθούμε. Αυτό τώρα με έβγαζε εντελώς εκτός προγράμματος, και δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να την κρατήσω και δυο ώρες ήσυχη εκεί, άφαγη, για να κάνω πεντικιούρ. Και πεινούσα και εγώ! Αυτό να μου πεις χαζομάρα μου που δεν είχα τίποτα μαζί αλλά ξεχάστηκα και δεν υπολόγιζα οτι θα έπρεπε να περιμένω μια ώρα για ένα πεντικιούρ.

Άρχισε μια στιχομυθία πάλι με την προσφορά που ήταν παλιά και την έλλειψη προσωπικού, αλλά δεν απολογήθηκε καθόλου, και καλά οτι εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή, όχι οτι αυτή έπρεπε να ειδοποιεί τους πελάτες ή να φροντίζει να 'χει προσωπικό αυτόν τον καιρό, κτλ.

Τέλος πάντων, την χάρισα πίσω ολόκληρη την προσφορά στην αδερφή μου και σηκώθηκα και έφυγα.

Τί λέτε; Εγώ πάντως έφυγα από εκεί με πόνους στην κοιλιά... Καιρό έχει να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μα πόσο θράσσος τελικά;;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

γεια σας!!!

τι μου κανετε;

βαριεμαι αφανταστα σημερα λετε και για δουλειες εγω μονο λιγο σιδερο εχω αλλα βαριεμαι να το κανω :rolleyes:

blume μου σου στελνω την συνταγη του παγωτου!

σανσαν μου τι να πω καθολου επαγγελματιες και καθολου σεβασμο σε μια εγγυο θα ελεγα μην στεναχωριεσαι για χαρη τους!

φιλια σε ολες!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...