Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή μου γλυκειά ,

Αυτό το χαμόγελο το εχει και η κόρη μου πολύ συχνά.

Είναι πολύ σατούλια, πάντως μην αγχώνεσαι για το φαγητό .

Δυο δυο μπουκιές που θα παει φα συμπληρώσει το γευματακι της.

Εγώ τουλάχιστον πλεον ετσι λεω.Δεν μπορώ αλλο.Εξάλλου οταν πειναει μια χαρα φωναζει και ψαχνει να φαει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμα, μου θυμισατε το παραμυθι με το λύκο και το βοσκό..Θυμάσαι;;;

Το θυμάμαι, το θυμάμαι! Αλλά πέρασε τόσος καιρός που αποκλείεται να μη με πίστευαν!χαχαχαχαχα!!!

Η λαζαρένια δεν νομίζω να έφευγε πιο νωρίς...ποιος ξέρει, μπορεί να τρέχει με τις προετοιμασίες για τις διακοπές...

Φωτεινή μου, ό,τι και να κάνουμε αν δεν θέλουν να φάνε δεν θα φάνε..εγώ το πήρα απόφαση πια...το θέμα είναι ότι είναι καλά, απλά θέλουν να διατηρήσουν τις κορμάρες τους!;) Όταν η Φωτεινούλα θα γίνει γυναικαρα θα την βλέπεις και θα λες ''μα καλά, γιατί καθόμουν και έσκαγα για το φαί???'' (τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ! :-) )

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

Σημερα εχουμε επετειο με τον καλο μου κλεινουμε 4 χρονια γαμου!

Παω να κανω κατι δουλιτσες εξωτερικες μαζι με τον μικρο...να αναψουμε και ενα κερακι στην Εκκλησια μιας και ειναι του Αγιου Διονυσιοιυ και ειναι προστατης του μικρου μου.

Να παρω και ενα δωρακι στην αδερφη μου που γιορταζει.

Πολλες δουλειες!

Αυτααα

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σε λίγο θα πάμε στο γιατρό..απο χτες τσιμπλιαζει το ματακι του και το πιάνει και εκείνος συνεχεια..φοβαμαι μην εχει πάθει καμια επιπεφυκιτιδα

το πιο πιθανό είναι αυτό φιλενάδα...το περάσαμε κι εμείς το καλοκαίρι!

Ριτάκι να χαίρεσαι την αδερφούλα σου.

Μαράκι έστειλα μαιλ στην Διονυσία πρίν μία βδομάδα αλλά δυστυχώς δεν πήρα απάντηση...ελπίζω να είναι καλά. Επίσης να φιλήσεις και το κωνκωνάκι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι μου να τα χιλιάσετε με τον αντρούλη σου...να περάσετε πολλά χρόνια ΕΥΤΥΧΙΑΣ μαζί και να γεράσετε μαζί όπως και τα ανθρωπάκια που σου βάζω παρακάτω!

Φιλιά

109267acc9k6hv4l.gif

m57Zp2.png

Σούλα η Φωτεινή το κακό είναι ότι δεν τρώει και λίγο γλυκό δηλαδή μαρμελάδα κιντερ κέικ μπισκότα κτλ.

Αυτό που της αρέσει είναι ότι έχει γεύση αλμυρή μακαρόνια σουφλέ το κουσκούς από το μαγαζί μας που είναι πολύ νόστιμο γιατί έχει αλάτι, εγώ βάζω σχεδόν καθόλου στο φαγάκι της. Σας έχω κουράσει με τη αφαγία της μικρής, έχω κλειστή μέσα με την μικρούλα μου και είστε η μονές που τα λέω και έχουμε ένα μεγάλο και σημαντικό κοινό …τα παιδάκια μας, στην παρέα μου δεν είναι καμιά γιαγιά μόνο εγώ και έτσι δεν μπορούν να με καταλάβουν ακόμα. Εγώ έχω αναλάβει ένα ιερό σκοπό και μάλιστα με μεγάλη χαρά αρά έχω άλλες προτερεοτιτες προς το πάρων.

Κορίτσια να έχετε την ευχή μου να γίνετε όλες γιαγιάδες και τότε θα με θυμάστε

Και θα λέτε…ήταν μια τσαχπινο γιαγιά στο φόρουμ και μας τα επριζε :):):):)

Τώρα έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου …να βγάλω το μενού των Χριστουγέννων ..γιατί λογαριάζαμε να πάμε στην ταβέρνα μας για φαγητό αλλά αυτό ναύγισε διότι προβλέπετε να είναι και τα 2 μαγαζιά ρεζερβέ. Δύσκολο το μενού γιατί ο γάμπρος μου δεν τρώει χοιρινά γέλασε με γλυκές σάλτσες κτλ ..νομίζω θα τους πασάρω μια αστακομακαροναδα μαζί με θαλασσινά και τέρμα το ψάξιμο

Καλημερούδια!!!!!!!!

Καλέ τι έγινε χθες? που χαθήκατε όλες? είπα και εγώ να πω καμια κουβέντα!!!

Στονε ακόμα λιουρεύομαι τα μελομακαρονά σου!!!!!!:P:p:p

Ριτάκι χρόνια σας πολλά να τα εκατοστήσετε και να χαίρεστε τον ζουζούνο σας!!!!

889123eus9tq9izy.gif

Και χρόνια πολλά για την αδελφούλα σου!!!! Να την χαίρεσαι!!!!! Τι καλό θα την πάρεις???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ριτακι να τα εκατοστήσετε κορίτσαρα μου!!!

Στο ίδιο μαξιλαρι να γερασετε και πολλά-πολλά παιδιά!!!

http://www.youtube.com/watch_popup?v=Q0wZQbK938Y

(Παλιό αλλα αγαπημένο...)

Να χαίρεσαι και την αδερφούλα σου και οι ώρες οι καλές της ευχόμαστε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο'μένα. τι κάνετε μανούλες και γιαγιούλες;

καλέ τι φωτογραφίες να προλάβετε αφού με τον Ταρζάν στα πόδια μου εχθές πρόλαβα μόνο να γράψω 2 κουβέντες , ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα...

Θα τις ανεβάσω όμως σε λίγο μιας και τις έχω σώσει.

φιλιά σε όλες.

ΡΙΤΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕΕΕΕΕ!!!

Επεξεργάστηκαν by kiko

Όταν η Φωτεινούλα θα γίνει γυναικαρα θα την βλέπεις και θα λες ''μα καλά, γιατί καθόμουν και έσκαγα για το φαί???'' (τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ! :-) )
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι λέει η μαμά μου τώρα που με μεγάλωσε με μουρουνέλαιο, εως και πριν 10 χρόνια 52 κιλά ήμουν αργα έπιασαν η βιταμίνες:lol::lol::lol::lol:

captionit9024009708D36.jpg

Ριτάκι μου να τα εκατοστήσετε, να είστε πάντα ερωτευμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα, να χαίρεστε την υπέροχη οικογένεια που δημιουργήσατε και όταν το θελήσετε να την αυξήσετε!!!!

Χρόνια πολλά και στην αδερφούλα σου και η ώρα η καλή!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εύα μου ο Αστέρης έχει πάθει με τον Αγ. Βασίλη σου που χαιρετάει χαχα...έρχεται με παρακολουθεί και μόλις τον βλέπει στήνεται κι αυτός και χαιρετάει.

Φωτεινή μου τί προτιμήσεις έχουν οι περισσότεροι; Μόνο ο γαμπρός σου δεν τρώει κρέας; Έβαλα στο μάσα μιά ωραία συνταγή για χοιρινό φιλέτο, αλλά δεν ανέβηκε ακόμη...αλλά εφόσον δεν θέλεις να κάνεις κρέας δεν υφίσταται.

Ααααααααααααααααα και κάτι ακόμη...δεν μας πρίζεις καθόλου...εδώ τα μοιραζόμαστε όλα...

πάω να βράσω αυγουλάκι στον γιο μου...αυγό τρώει η Φωτεινούλα;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...