Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Μαρακι !!!

και εμεις παρασκευη αναχωρουμε!!!!το αντρακια μας εχουν ακριβως 3 μηνες διαφορα!!!θα ειναι συμμαθητες οταν με το καλο πανε σχολειο ..

ο μπεμπης βρε παιδια παρολο που ειναι φουσκας και χοντρουλης δεν ειναι και πολυ καλοφαγο παιδι .αν υποψιαστω οτι θα μου γινει κακοφαγο το βουδακι ...

Μα μου μοιαζει σε ολα στην ορεξη να μην μου μοιασει ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρέπει να ομολογήσω ότι εσύ κυρία μου παραχαλάρωσες στο θέμα του φαγητού της Εύας! Τι σου συνέβη, να μου πεις να το πάθω κι εγώ?

Έτσι, έτσι πες τα για να μην λένε μερικές μερικές ότι εγώ είμαι τρελλή!:tongue: Πέρα από την πλάκα όντως έχω χαλαρώσει γιατί η Εύα δεν ανέχεται πίεση σε τίποτα πλέον. Αν την πίεζα λίγο θα ήταν ικανή να αρχίσει να τσιρίζει και θα της χαλούσε όλη η διάθεση οπότε την άφησα και όπως σου είπα ήταν όλη μέρα νηστική. Το μεσημέρι που της φώναξα να φάει λίγο παραπάνω πήγε να κάνει εμετό. Μάλλον ετοιμάζεται να βγάλει δόντι(μην ξεχνάτε ότι το δικό μου παιδί βγάζει ακόμα δόντια..:lol: )οπότε περνάει την φάση της.Η αλήθεια είναι πάντως ότι πλέον δεν έχω πολλές αντοχές και υπομονή με το φαγητό μετά απ'όλα αυτά που πέρασα. Και κατάλαβα πια ότι αν θέλει να φάει θα φάει και πολύ μάλιστα, αν πάλι όχι, και τον Θεό κάτω να κατεβάσω δεν παίζει να φάει..

Ρίτα δεν μας είπες, φόρεμα βρήκατε??? :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

joa θα είστε Λαμία? Μέχρι πότε? Τώρα για το βουδάκι οκ τουλάχιστον θα έχεις ζήσει ένα καλόφαγο παιδί. Εγώ έτσι όπως τον κόβω τον μικρό κι αυτός κακόφαγος θα είναι..δεν το έχει η μοίρα μου να ταίσω με άνεση παιδί! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!!

Καλή εβδομαδα!!

Κουραστηκαν τόσο τα παιδακια μου χτες που ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12 ως τις 6 αν και δεν ειμαι απολύτως σιγουρη.. να μη χαιρομαι γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να σηκωθηκε ενδιαμεσα, σαν ονειρο το θυμαμαι...:confused:

Ντινα και του χρόνου με υγεια!!!Τι ωραια, πρωτοτυπα γενεθλια...καλέ αλήθεια βουτηξατε και οι μαμαδες???Εεεε ειστε τρελες!!!!!

Μαρια εσυ εξαιρείσαι...χαχαχα

Κικηη χαρες και πανηγυρια απο σημερα ε;;;

Να την χαρεις την αδεια σου και να ξεκουραστεις τόοοοοσο πολύ που στο τελεος να παρακαλάς να πας δουλειά!!!:rolleyes:

Ριτα πες μας βρε για το φορεμα..!!Χτες πάντως η πεθυ της μαμαλευτερακη φορουσε φορεμα μαυρο με φουξ λεπτομερειες!!Φαινεται κπ στις φωτο της εκκλησιας!Θα την καταλάβεις απο το υφος....:tongue:

ερχομαι ξανα, ο μικρος πήρε ενα γλειφιτζουρι......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ντίνα μου εγω την αποψη μου στην είπα...Η απόφαση ειναι δικη σου, εγω θεωρω οτι κανεις πολύ μεγαλη θυσία αλλα και ο σκοπός είναι ιερός!!!!

Αν νοιωθεις οτι εισαι σε διλημμα, πάρε λίγο χρόνο, ξανασκέψου το και συζητηστε το..βλέπω ομως οτι εχεις παρει την απόφαση σου και οπως ολες οι μεγαλες και δυσκολες αποφασεις, ετσι κι αυτη, εχει τα ρισκα της!

Λοιπόν αυτη ειναι η εβδομαδα του δευτερου κυματος??

Να σας πω κτ, δεν ξερω αν συμβαινει σε εσας, αν όχι ειμαι εγω η τρελή και η λοξή...χαχαχα

Αυτη την τελευταια εβδομαδα των προετοιμασιών για τις διακοπές τη γουσταρω πολύ περισσότερο απο τις ιδιες τις διακοπές!!!!:rolleyes::rolleyes: ακομη και το σιδερωμα ρε παιδι μου εχει αλλη γλύκα!!!χαχαχαχα

Πάω να γλυκαθω οσονούπω......

Θα την καταλάβεις απο το υφος....:tongue:

:tongue:χαχααααααααχαχα!

Οκ το εχω!

Ριτα πες μας βρε για το φορεμα..!!Χτες πάντως η πεθυ της μαμαλευτερακη φορουσε φορεμα μαυρο με φουξ λεπτομερειες!!Φαινεται και στις φωτο της εκκλησιας!

Το ειδα...χμμ.....

Ενα θα σου πω, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Αυτο ειναι μουντο!:rolleyes:

Το δικο μας ειναι πιο.....ροζφουξ!

Εχει και πετρες ροζφουξ,και κεντηδια....

Ολα τα λεφτα.......:tongue:

Δε μπορω ουτε να το περιγραψω!

Κουκλες Καλημερα!Εχω το αγορακι μου εδω και λυσσαμε θα τα πουμε αργοτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε τσούπρες;;;;

Είδα τις φωτό στο φβ και πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα!!!!!!:D:D

Μαμαλευτεράκι να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!;)

Πικουλίνα τρελό beach party;;;; Να δω με τι θα κάνει έφηβος ο μικρός!!!:P

Εμείς περάσαμε ήρεμα, είχα την μέλλουσα κουμπάρα μου (θα την παντρέψω στην Αγγλία τον Αύγουστο σε πολύ στενό κύκλο με πολιτικό) και είχα να τη δω αιώνες πραγματικά! Θυμηθήκαμε και λίγο τα φοιτητικά μας και πεθάναμε στο γέλιο!:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εχω βαλει τον γρ.να ζωγραφισει και καλα και κραταει το κεφαλι του απο την απελπισια εχω ριξει πολυ γελιο...στο σχολειο δε ξερω τι του κανουν αλλα εγω δεν μπορω να τον καθισω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Βλέπω οι μισές ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Δεν είναι πολύ όμορφο;:P:p:p

Πετρούλα μου έχω μεγάλη χαρά που θα σας γνωρίσω. :D:D:D

Σανσαν μπράβο που περάσατε τόσο ωραία στις διακοπούλες σας. Καλή συνέχεια στα Χανιά τώρα.

Άρμα εγώ σε νιώθω απόλυτα με το φαί της Εύας. Και εγώ έπαψα πια να ασχολούμαι με την Αλεξάνδρα. Πόσο να φωνάξεις κανείς γι' αυτό το θέμα; Αλήθεια πόσα δοντάκια έχουν μείνει να βγάλει η Ευούλα;

Πικουλίνα και του χρόνου να είστε καλά να χαρείτε το παρτάκι σας. Για τη δουλειά εγώ δεν θα σου πω τίποτα γιατί καταλαβαίνω ότι ήδη έχεις πρεσσαριστεί πολύ.

Ντελένι ταξιδάκι στην Αγγλία ετοιμάζεις; ;);););) Με το καλό και με το καλό να παντρέψεις και τη φιλενάδα σου.:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Εκανα μια πιτουλα το μεσημερι και εμειναν μονο 2 κομματια...τρομαρα μου, την ηθελα και για το ταξιδι!!χαχαχα

Ιωαννα μου κι εγω ανυπομονω να σε γνωρίσω, ελπίζω η χαρα σου να παραμεινει και αφου μας γνωρίσεις....:tongue::tongue:

Ελενακι μου με το καλό να παντρεψεις τη φιλη σου!!!Οικογενειακως θα ταξιδέψετε;;;

Sunsun και του χρόνου με υγεια!!

Κοριτσια παρατηρω οτι τις τελευταιες 2 εβδομαδες ο Αν εχει ξεφυγει λίγο...

Πολύ ατιθασος, δεν ακούει, αρχισε να απλώνει και χερι και καθολου δε μου αρεσει!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Πετρούλα μόνο το δικό σου σχόλιο θυμάμαι γιατί τα υπόλοιπα τα διάβασω το μεσημέρι, ακριβώς τα ίδια περνάω κι εγώ με το Γιώργο τελευταία, ειδικά πριν κανένα μήνα και μέχρι που γυρίσαμε από τις πρώτες διακοπές! Το απέδωσα στη ζήλεια για τη μικρή, από την άλλη όμως κάνει σαν τρελός για εκείνη, όλο από το χέρι και να παίζουν μαζί και σήμερα μας ανακοίνωσε ότι τελικά θέλει να παντρευτεί τη Μαριαλένα! Πώς του ήρθε πάλι αυτό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα ,

Ντινάκι μου ζήλεψα με το παρτάκι σας.Και μπανάκι ε???

Αντε του χρόνου να μας καλέσετε και εμας χα χα!

Μαμαλευτεράκι να σας ζήσει ο νεοφώτιστος.Να εινια γερός και χαρούμενος .

Μαράκι μου ετοιμάζεστε σιγά σιγα ε?Α και όσο για το φαγητό και εγω πλεον ετσι ειμια.Βαρεθηκα και τα παρακαλια και τις φωνες.Ας κανει οτι θελει.Ετσι και αλλιως δεν βγαινει τιποτα.

Ελενίτσα στας Αγγλίας τον αυγουστο???Ολοι θα πατε?

Ιωάννα μου ευχομαι καλα αποτελεσματα με τον παιδικο.

Πετρούλα ποτε φευγετε εσεις?

Sun sun με το καλό και οι επόμενς διακοπες σας.Χανια η αγαπημένη μου πόλη .Η μισή καταγομαι απο εκει εξ αλλου!

Εμείς καλά σε γενικές γραμμές.Η μικρη μου οργιαζει και αντιμιλαει αλλα στο καπακι ζηταει συγνωμη οποτε για αυτην λύνεται το θεμα.

Εγω σήμερα αδιαθεστησα νωρίτερα απο το κανονικο και αντε να δω πως θα κανονίσω τις ημερομηνίες για τις διακοπές Νο 2.Ε δεν μπορούσε να μην παει παλι κατι στραβα.

Μήπως να το ξεχασω και να το αφησω για του χρόνου?

Σεριφιωτισσα που είσαι ???Χαθηκες!

Καλημερααααα

Χθες που ειχα καλη διαθεση μου πηγαν ολα χαλια οποτε σημερα που δεν καλοξυπνησα ελπιζω να παει καλα η μερα...

Μαρινα μου ο γιωργος θελει να παντρευτει την αδελφη του??εχει και τα δικια του...αυτη την εχει στρωμενη...δοκιμασμενα πραγματα!!!

Σουλιτσα η μικρη οργιαζει ??εμας παντα οργιαζει οποτε μαθημενη αλλα να πω οτι με ενα παιδι και ας ειναι και ο χρηστος εχεις πολυ ελευθερο χρονο ..τελικα πρεπει να αποκτησεις και 2ο για να δεις την διαφορα!!!

Οσο για το γειτονακι μου ειναι σεριφιωτισα και οχι σιφνιωτισσα...ε λιγο η θαλασσα , λιγο τα ουζακια ...εμας θα σκεφτεται ...καλα να περνας γειτονακι μου!!

Εμεις καλα !!!ο χρηστος ποδηλατει αδιακοπως και το βουδακι στην γιαγια χαιδευεται ολημερις !!!το βραδυ μαλλον θα κλεισουμε φωτογραφο για την βαφτιση ..πρεπει σιγα σιγα να αρχισω να ασχολουμαι με το θεμα χαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κι απο μενα!!!

Δουλειά σημερα...:mad:

Ρε κοριτσια τι γινεται με αυτο το νεο τσατ στο fb εχετε βρει ακρη...καθε φορα το διορθωνω και καθε φορα το ιδιο παραμένει, μου εχει σπάσει τα νευρα!!!!

Σούλα δε μπορω να φανταστω την Αν να αντιμιλάει, αλλο πραγμα βγαζει η φατσουλα της..

Κατα τα αλλα ποια σιφνιωτισσα ψαχνεις??Τη μαμα της Ντίνας?Αυτη πήγε Σιφνο....:tongue::tongue:

Μαρινα μωρε τα αγαπάνε τα μικρα μας αλλα τα παιδευουν πολύ ειναι η αλήθεια...ο δικος μου ο μεγαλος τον αναζηταει συνεχως για να κανει τη βλακειουλα του και να βαλει τα γελια μετα, αν δεν τον δει πάντως τον ψαχνει..Προχτες το μωρο κοιμοταν και ηρθε περιχαρης ο κυριος για να τον πειραξει του λέω "πέρασε μια κυρια που δεν ειχε παιδακι και εμαθε οτι πειραζεις τον Δ και της τον εδωσα" μας ακουσε ολη η περιφερεια Κεντρικης Μακεδονίας...τι να σας λέω, και τι δεν εκανα να τον συνεφερω!!!!!

για ελατε να τα πουμε...Πεταει το μυαλο μου σε λευκαδιτικες παραλίες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...