Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κούκου! Μετά τις 10 μαζευτήκαμε από το πάρτυ της Πικουλινοοικογένειας! Περάσαμε υπέροχα, ήταν σίγουρα το πιο πρωτότυπο πάρτυ που έχουμε πάει και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Η Πικουλινοοικογένεια είχε ετοιμάσει ένα σωρό πράγματα στην εντέλεια και ήταν πολύ περιποιητική με όλους! Όλα τα λεφτα όμως ήταν το σκηνικό, όπου η τούρτα κόπηκε κυριολεκτικά ενώ βρέχαμε τα πόδια μας στη θάλασσα!Ο Παναγιωτάκης πολύ γλυκός και ευγενικός όπως πάντα αλλά και η Βαρβάρα έχει γίνει μια γλωσσού δεσποινίδα που τρέχει διαρκώς! Είδαμε και το Αρμάκι με την Ευούλα που είναι πολύ ψηλή και εμένα δε μου φάνηκε αδύνατη αλλά και στους τρόπους της πραγματικά κυρία! Τελευταία βουτιά κάναμε μόνο οι μαμάδες (εκτός από μία κρυουλιάρα...γκουχ γκουχ) κατά τις 9 που είχε πέσει ο ήλιος και ήταν τέλεια! Δεν ήθελα να βγω! Η δε παραλία που δεν είχαμε ξαναπάει μου θύμιζε Σπέτσες πολύ όμορφα και είχε και σκιά από τα δέντρα! Και πάλι ευχαριστούμε πολύ-πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!!!!

Πικουλίνα να τον χαίρεστε και του χρόνου να είστε καλά να ξαναγιορτάσετε και να περάσετε ακόμα καλύτερα!

Ρε Μαρίνα, τώρα που το θυμήθηκα.... ζήλεψες το τικεράκι μου και έβαλες το ίδιο? Θα μπερδεύομαι τώρα! χαχαχα!

Γιοβάννα.... τις φωνές! χαχαχαχαχα

Γειτονάκι, τι έγινε με τα αποτελέσματα?

mrdIp3.png

pikoulina να τον χαίρεσαι! Ωραία τα περάσατε τσούπρες ε; εμείς γυρίσαμε Παρασκευή και φάγαμε φοβερό ξενέρωμα! Στον Πειραιά προσπάθησα να μπλοκάρω όλους τους ήχους γύρω μου και να κοιτάω αλλά να μη βλέπω! ζεν κατάσταση!

Η Μύκονος τέλεια, τα νερά καταπληκτικά, φυσούσε ίσα ίσα για να δροσιζόμαστε, μηδεν κουνούπια, σουπερ δωμάτιο με αλλαγή σεντονιών και πετσετών και σφουγγάρισμα καθημερινό (μα τί ωραία που είναι !), παιχνίδι ατελείωτο μέσα στη θάλασσα με τη μικρή μου και με την οικογένεια που ήμασταν μαζί, ο γάμος υπέροχος πάνω στη θάλασσα με τραπέζια στο παραλιακό μαγαζί στον Πάνορμο. Τσιμπημένο το φαί, δεν φεύγεις με λιγότερα από 25 ευρώ το άτομο από ταβέρνα ή οτιδήποτε άλλο. Γενικά όμως άξιζε 100%! Πήγαμε και με το γρήγορο καράβι και σε 3 1/2 ώρες ήμασταν εκεί, ενώ είχαμε και αυτοκίνητο οπότε υπήρχε και η σχετική άνεση..

Ελπίζω να ταξιδέψατε λίγο μαζί μου!

Βέβαια την ημέρα πριν ξεκινήσουμε που έπρεπε να τα ετοιμάσουμε όλα, ο σύζ είχε 39.8 και λίγο έλειψε να το ακυρώσουμε, αλλά την άλλη μέρα ψιλοσυνήλθε με μερικά ντεπόν. Από το πολύ άγχος των τελευταίων ημερών μάλλον..

Χθες πήγαμε και στο εξοχικό της κουμπάρας στην Κερατέα και ψήνανε αρνί στη σούβλα λουκούμι! Το μπεμπάκι μου χάρηκε τσιμπούσι από αυτά τα αξέχαστα τα καλοκαιρινά!

Φιλάκι είσαστε Κρήτη; Σε παίρνω! Εμείς 31/7 την κάνουμε..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

καλημεραααααααααα

πωπω τι ζεστη...χθες πηγαμε για μπανακι στην αγαπημενη μας αρκιτσα και η θαλασσα ηταν απολαυστικη...το βουδακι απο χθες διακοπαρει στας επαρχιας μεχρι την παρασκευη που θα παμε και εμεις ...

Πικουλινα διαβασα απο την μαρινα οτι το παρτυ ηταν υπεροχο !!παντα τετοια!!!να ειστε καλα και του χρονου ..

Σανσαν διαβαζω περασατε υπεροχα στην μυκονο ..με το καλο και οι υπολοιπες διακοπες σας!!

Εμενα με περιμενει μια εξαιρετικα δυσκολη εβδομαδα στο γραφειο ..να δουμε πως θα τα καταφερει και ο αδελφος ως baby-siiter του χρηστακη...

βγηκαν και τα προσωρινα αποτελεσματα και μαλλον....μας πηραν !!!!την παρασκευη βγαινουν τα οριστικα που τα περιμενω με αγωνια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πολύ ωραία τα νέα σας Sun-sun! Και σε άλλα με υγεία!

Ιωάννα μου πολύ χάρηκα!!! Άντε μακάρι!

Φύγαμε για άλσος που θα συναντήσουμε το νονό του μικρού! Αν τύχει κι έρθετε προς τα εδώ πες μου Ιωάννα! Φιλάκια!

|0οπκ-\ω

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Helooooo!!!Όπως μάθατε περάσαμε τέλεια εχτές στο παρτάκι του Πανούλη! Πραγματικά το περιμέναμε πως και πως γιατί και πέρυσι είχαμε καταενθουσιαστεί και όσο μεγαλώνουν τα πιτσιρίκια τόσο καλύτερα είναι! Και του χρόνου να είμαστε καλά φιλενάδα!

Δηλώνω καταενθουσιασμένη με τον Γιώργο και την Μαριαλλένα. Τι κουκλιά! Τι καλά παιδιά! Φτου φτου φτου! Και πόσο χάρηκα που δεν είμαι η μόνη που κυνηγάω την Εύα για μια μπουκιά φαί! χιχιχιχι! Μαρινάκι το κατάφερες το τοστάκι πάντως,μπράβο!:tongue:Ο Γιωργάκης πάντως είναι τόσο ήρεμο και γλυκό παιδί και η Μαριαλλένα τοοοοοοοσο φαγανούλα μωρε! Για την Μαρίνα τα γνωστά, αχώνευτη, άσχημη, απαπαπα, την ξέρετε οι περισσότερες...Μαρινάκι μου σμουτς! Πολύ χάρηκα που σε ξαναείδα από κοντά και ο καλός μου σας συμπάθησε πολύ οικογενειακώς!Ελπίζω σύντομα να σας δω και τις υπόλοιπες!

Τελευταία βουτιά κάναμε μόνο οι μαμάδες (εκτός από μία κρυουλιάρα...γκουχ γκουχ) κατά τις 9 που είχε πέσει ο ήλιος και ήταν τέλεια! Δεν ήθελα να βγω!

χμ...τι έπαθες και ξεροβήχεις κοπελιά??? Μήπως κρύωσες από χτες που μου βούταγες στις 9??? Τι να κάνω καλέ είμαι μικρό κορίτσι και κρυώνω!:mrgreen: Εγώ, ο Γιώργος και η Εύα!χαχαχαχα!Εδώ δεν βούτηξα κανονικά στις 6, θα βουτούσα στις 9???

Ο βαφτιστήρας σούπερ ε? Μπράβο!

Τρελή η μαμά του? Υπερβολική μήπως? Μπα....δε νομίζω!

Και πολύ καλά κάνεις κοπελιά και δεν νομίζεις! Μια χαρά φυσιολογικότατη είμαι!:mrgreen: Τελικά δεν μας είπες τι βάζουμε πρώτα όταν χτυπάμε?

Βατραχάκι μου περαστικά στον Τιμούλη! Ψήθηκε ο καημένος μωρέ μέσα στη ζέστη..Όσο για την δουλειά όντως πολλά τα χλμ αλλά όλα γίνονται για καλό! Δεν πειράζει, μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο!;)

Joa μπράβο που σας πήραν στον σταθμο! Τέλεια! Τα δικά μας αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα, στο Περιστέρι πάντα τελευταία βγαίνουν..Λοιπόν Αρκίτσα ε? Σούπερ. Να κανονίσουμε φέτος να πάμε και Λιβανάτες. Θα έρθει και η Μαρίνα λέει!

sunsun καλως ορίσατε, μπράβο που περάσατε τόσο όμορφα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ναι καλέ θα έρθω, χάνω εγώ τέτοια! Πολύ θέλω να τα ξαναπούμε! Και όοοοχι δεν κρύωσα καθόλου, η θάλασσα χτες ήταν σαν θερμαινόμενη πισίνα, μόνο εσύ κι ο μικρός μου κρυουλιάρης τουρτουρίζατε!:P! Πάντως είδες τι τραβάω με το φαί αυτού του παιδιού? Τόσες νοστιμιές είχε εκεί, και εγώ με το ζόρι κατάφερα να του δώσω μισό τοστ, αν τον αφήσεις πάει το ξεχνάει! Πρέπει να ομολογήσω ότι εσύ κυρία μου παραχαλάρωσες στο θέμα του φαγητού της Εύας! Τι σου συνέβη, να μου πεις να το πάθω κι εγώ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι, ευχαριστουμε για τα υπεροχα λογια σου. Να σου πω οτι ο Παναγ. ήταν μολις 2 ημερων και ημασταν ακομα στο μαιευτηριο όταν του ειχα ψιθυρισει στο αυτακι του, οτι την επομενη χρονια τετοια μερα θα κανουμε ενα πολυ ωραιο παρτακυ στη θαλασσα.

Ησαστε υπεροχοι οικογενειακως και αποπνευετε μια απεραντη γαληνη ολοι σας. Την ωρα του βραδινου μπανιου αισθανθηκα οτι ημασταν χρονια φιλες. Η μαμα μου, :)ξερεις εκεινη η κυρια:P η πολυ πλουσια :Pμε εκεινο το καπελο και εκεινο το υφος:P, σε κατασυμπαθησε.

Για την αρμοοικογενεια δε θα μιλησω γιατι μου ειναι δυσκολο να περιγραψω ολα αυτα τα συναισθηματα που τρεφουμε για ολους τους. Σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε του χρονου να καταφερουμε να βρεθουμε περισσοτερες. Η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολη η εποχη με τις διακοπες και λειπουν αρκετοι

Οσο για τη δουλεια, να σας πω οτι παλευα μεταξύ λογικης και ψυχης.

Η Λογικη, μου ελεγε οτι επρεπε να τα παρατησω για το καλο των παιδιων μου και η ψυχη μου, μου ελεγε οτι επρεπε να μεινω, γιατι αυτη η δουλεια χτιστηκε κομματακι κομματακι απο τους δυο μας και ηταν ενα κομματι της ζωης μου. Τα λεφτα αρκετα και οι αναγκες πολλες.Παρολαυτα καλώς ή κακώς αποφασισα να εγκαταληψω με οποιες επιπτωσεις. Η ψυχη μου δυσκολευεται να προσαρμοστει.. Ελπίζω να τα καταφερω και να μεινω πιστη στην αποφαση μου , γιατι χθες μετα απο ενα διακριτικο μηνυμα του αφεντικου μου, τα πραγματα χειροτερεψαν μεσα μου.

Πικουλίνα μου κι εγώ την κατασυμπάθησα τη μαμά σου, τώρα δε που μου επιβεβαίωσες πόσο πλούσια είναι, ακόμα περισσότερο! :)

Να σου πω για τη δουλειά, άσε ένα μικρό παραθυράκι, δεν είναι εύκολες εποχές αλλά κυρίως όταν είσαι τόσα χρόνια και είσαι ευχαριστημένη, έχετε άλλη σχέση με το αφεντικό σου μην κλείνεις τελείως την πόρτα! Πιστεύω ότι και με τα παιδιά θα βρισκόταν λύση, ας δούλευες λιγότερες ώρες με χαμηλότερες αποδοχές! Εξάλλου, ακόμα κι αν πάνε παιδικό ή νήπια, κατά τις 12 είναι σπίτι, μέχρι τις 3-4 είναι 4 ώρες που είσαι μαζί με τα παιδιά, και οι άλλες μαμάδες που δουλεύουμε πρωί , πχ εγώ, γυρίζω μετά τις 4, αν κοιμούνται τα βλέπω από τις 6-10, οπότε θα σου έλεγα πάρε το χρόνο σου και ξανασκέψου το!

mGKop3.png60Jvp3.png

Hello!!

Γυρισαμε και εμεις!!Ωραια αυτα τα σκ!Τον σπρωξαμε τον Ιουλιο και ο Γρ. καταδιασκεδαζει!

Διαβαζω σουπερ παρτακι και ειδα σουπερ ντουπερ βαφτιση.

Ηλιανα να σας ζησει ο νεοφωτιστος!Καλος χριστιανος!Να τον καμαρωνετε παντα!!

Ντινα να χαιρεστε και παλι το παληκαρακι σας και του χρονου με υγεια να ξαναγλεντησετε!!!

Οσο για τη δουλεια δε ξερω τι ειναι καλυτερο..εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους!Παντως μην πτοεισαι κατι θα βρεθει οπως το θες!Ολα καλα να πανε!Και μην βασανιζεσαι αδικα!Συνηθως η πρωτη μας αποφαση ειναι και η σωστη.Μετα το μυαλο μας και τα συναισθηματα μας, μας παιζουν περιεργα παιχνιδια.

Ιωαννα μπραβοοοο!!Σουπερ!Τρελα!!!Ειδες που στο ειπα;Το πιστευα απολυτα οτι θα σας παρουν με τοσες θεσεις!Συγχαρητηρια!Χαρηκα παρα πολυ κοριτσακι μου ειδικα επειδη ειναι ενα τοσοοοο καλο σχολειο!

Απο αυριο σπιτι με την τρελοπαρεα μου!Αν προλαβω θα τα πουμε!

Καληνυχτα!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα και εγώ ο φαντομάς να πω να ζήσει ο νεοφώτιστος στη μαμαλευτεράκη και πολύχρονος να είναι για ακόμα μια φορά ο Πανούλης. Να είσαστε καλά όλες οι οικογένειες και να καμαρώνετε τα παιδάκια σας.

Αρμάκι συγχαρητήρια για τις εξετάσεις του μπεμπούλη αν και ήμουν σίγουρη πως δεν θα είναι τίποτα και όλα αυτά τα κάνει λόγω ζέστης, στο λέω απο εμπειρία μιας και εμάς ο δικός μας έχει μειώσει τη ποσότητα γάλακτος κατα πολύ αυτές τις μέρες.

Πικουλίνα μπορώ να καταλάβω στο περίπου τα ανάμεικτα συναισθήματα που έχεις σχετικά με την απόφαση που πήρες αλλά θεωρώ πως με τίποτα δεν θα πισωγυρίσεις στη σκέψη της δουλειάς μιας και οι στιγμές που ζούμε με τα παιδιά μας είναι αναντικατάστατες. Τώρα ότι έχει σχέση με το οικονομικό αυτό είναι άλλο θέμα αλλά και εκεί πιστεύω ότι αν θέλουμε πραγματικά καθορίζουμε εμείς τη ζωή μας και μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά που έχουμε. Στα λέει αυτά μια μάνα με 2 παιδιά που δεν μπορεί να αφήσει τη δουλειά της , τρομάρα μου.χιχι:tongue:

Σανσαν καλωςήρθατε και του χρόνου να είσαστε καλά και να ξαναπάτε , μάλιστα και πιο νωρίς αφού περάσατε τόσο όμορφα.

Ριτάκι εσείς νόμιζα ότι είχατε φύγει για διακοπές , όχι ακόμα;

Ιωάννα συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα αν και ψιλοζηλεύω γιατί εγώ δεν έκανα καν αίτηση μιας και το φυσάω το χρήμα δεν έχω ανάγκη εγώ απ'αυτά τα προγράμματα.:mad::rolleyes:

απο αύριο αδειούχα και επίσημα πλέον. Αχ τι τέλεια που είναι, γιούπιιιι

φιλιά καλή εβδομάδα να έχουμε.

Καλημερααααααααα

Σημερα εχω ερθει στο γραφειο με τρελα κεφια ..ακουγα και ενα πολυ αγαπημενο τραγουδι στο δρομο και περπατουσα τραγουδωντας ...το φιλα με ακομα του μουζουρακη..το λατρευω!!!

βλεπω τα ΣΚ μας ειναι γεματα αλμυρα ,θαλασσα και παιχνιδι!!

Ηλιαννα μου και απο εδω να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!!να ειναι γερος και τυχερος!!!

Πικουλινα μου ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο σε μια τετοια αποφαση ..εμεις με τοσα εξοδα δυστυχως δεν θα ειχα ποτε την πολυτελεια να μην εργαστω αν ομως εχετε τον τροπο σας και υπαρχει και παραθυρο για κατι καλυτερο σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα επιθυμεις!!!

Για τον παιδικο ακομη ειναι προσωρινα τα αποτελεσματα αλλα διαβαζοντας τους πινακες φαινεται οτι ειμαι μεσα ..ανυπομονω για την παρασκευη για τα οριστικα πλεον αποτελεσματα!!!

το μπεμπακι μου ξεκινησε και φαγακι και τρωμε με τρελα πλεον κολοκυθι-πατατα-καροτο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες! Ελπίζω την επόμενη Δευτέρα τέτοια ώρα να είμαστε στο χωριό..Αυτή η βδομάδα έχει τρέξιμο, αύριο περιμένω μάστορα να βάψει το δωμάτιο των παιδιών και γενικά πρέπει να τελειώσουμε πολλές εκκρεμότητες για να μπορέσουμε Παρασκευή ή Σάββατο να φύγουμε.

Μαρινακι, ευχαριστουμε για τα υπεροχα λογια σου. Να σου πω οτι ο Παναγ. ήταν μολις 2 ημερων και ημασταν ακομα στο μαιευτηριο όταν του ειχα ψιθυρισει στο αυτακι του, οτι την επομενη χρονια τετοια μερα θα κανουμε ενα πολυ ωραιο παρτακυ στη θαλασσα.

Πω πω..τι είπες τώρα ρε φιλενάδα...άσε με και δεν μπορώ να κλαίω Δευτεριάτικα..αγαπημένη μου!!!

Ηλιάνα να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! Πέρυσι τέτοιο καιρό ο βασανιάρης σου έκανε κόλπα και τώρα βαφτίστηκε! Να είναι γερός κι ευτυχισμένος!

Κικιτσα καλή άδεια και καλή ξεκούραση!

joa αφού είσασταν στα πρώτα μέσα δνε νομίζω να αλλάξει κάτι.Καλή αρχή στα φαγητά σας! Πως περνάει έτσι ο καιρός!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...