Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν σας ειπα ...χθες μου εφερε μια φιλη μου ..το τριανταφυλλακι(2 τομους )τον καβαλαρη (δεν θυμαμαι τι ειναι ακεφαλος ή μπρουτζινος)και μια τριλογια ημερες πεινας ..εχει να πεσει τρελο διαβασμα ...δεν θα σηκωσω κεφαλι στας επαρχιας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

..μην ξεχασετε και ροζ γοβακια μπουχαχαχαχαχαχα

Εννοείται; Με τι άλλο να συνδυάσει το ροζ; χα, χα, χα το ξευτιλίσαμε

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δεν σας ειπα ...χθες μου εφερε μια φιλη μου ..το τριανταφυλλακι(2 τομους )τον καβαλαρη (δεν θυμαμαι τι ειναι ακεφαλος ή μπρουτζινος)και μια τριλογια ημερες πεινας ..εχει να πεσει τρελο διαβασμα ...δεν θα σηκωσω κεφαλι στας επαρχιας!!

Αχ το τριανταφυλλακι!!!!!!παρα πολυ μου αρεσε!

Τον καβαλαρη (τον μπρουτζινο) τον συστηνω ως προς το πρωτο μερος τα αλλα για μενα ηταν βαρετα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα ροζ φουστάνι θέλει αυτή που κατάλαβα; Θα τρελαθώ!!! Καλέ πείστε την να πάρει κα΄τι σε μπλε, τυρκουάζ, σαμπανί, του πάγου, μπεζ.... τόσα χρώματα υπάρχουν.... ροζ;;;;

Τι ειναι αυτα;;;

Α πα πα πα....ροζ!Καλοκαιρι ειναι αν δεν το βαλει τωρα ποτε θα το βαλει;:rolleyes:

Καλλο αργα παρα ποτε λεω εγω....:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μονο το πρωτο μερος ειχε η κοπελα απο τους καβαλαρηδες ..απο το τριανταφυλλακι 2 ...και αλλο ενα ακομη ...6-7 βιβλια και τζαμπα!!!!τι καλα!!!

ριτακι θελω φωτο απο το ροζ συννεφακι !!!μολις βγουν τα δειγματα να την ανεβασεις!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες! Όπως μάθατε όλα καλά με τον μπεμπούλη ευτυχώς! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί με λέτε τρελλή, αφού εγώ φημίζομαι για την ψυχραιμία μου..:rolleyes:

Αυτά είναι μελιτζάνες με κιμά. Τα παπουτσάκια δεν τρώγονται" :P:p:p:p

Ε, μα καλά λέει το παιδί! Άκου παπουτσάκια! Αχ πεθαίνω με αυτούς τους συνηρμούς!!! Όσο για τα κιλά, αυτές οι δυο θα κονταροχτυποιούντε στα καλλιστεία! :lol: Καλά να είναι μωρέ, τουλάχιστον τρώει το φαγητό της, βλέπω τον ανηψιό μου που δεν βάζει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στο στόμα του και το φτύνω το κοριτσάκι μου.Οι εξετάσεις της είναι οκ από σίδηρο οπότε πια δεν κοιτάω την ζυγαριά.. Κι ας είναι μια σταλιά..:wink:

Περιμένουμε το πάρτυ το απόγευμα πως και πως! Ελπίζω να δω πολλά κοριτσια από κοντά!

Καλό σκ!

Ρίτα έχω πεθάνει στα γέλια με την νταίζυ!!!Ελπίζω να βρήκατε κάτι ωραίο σε ροζ να λάμψει!!!:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!

τι κανετε;

εγω εχω απο την Τεταρτη τον Τιμο χαλια με πυρετο στο φουλ εχει αμυγδαλιτιδα χαλια ο λαιμος του μαζεψαν πυον οι αμυγδαλες και παιρνουμε αντιβιωση σημερα ειναι καλυτερα εχει 7 ωρες που ειναι απυρετος μεγαλωσε το διαστημα πριν ανα 3 ωρες ανεβαινε στο 39+ ψηθηκε το πουλακι μου!

αυτα απο εμας συγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα δεν προλαβα να σας διαβασω μονο την τελευταια σελιδα και μου εμεινε οτι η πικουλινα μας πηρε μια μεγαλη αποφαση πικουλινα μου ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες!

φιλια σε ολες καλο σ/κ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

α ξεχασα να σας πω οτι εγω αποφασησα να αρνηθω την προταση που ειχα για την δουλεια γιατι ενω ηταν καλη δουλεια θα με ετρωγαν οι δρομοι θα επρεπε να κανω περιπου 80χλ καθε μερα και δεν με συμφερε πολλα τα εξοδα για βενζινες οποτε αρνηθηκα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλό μεσημέρι!

(αν και μάλλον οι περισσότερες την έχετε κάνει...)

Πικουλίνα, καλά να περάσετε στο παρτάκι σας σήμερα!

Μήπως να έρθουμε μια βόλτα? Οι γνώστες εδώ, μου είπαν ότι με φουσκωτό είναι λιγότερο από 2 ωρίτσες... Να ξυπνήσει η Σοφία και θα την ρωτήσω! χιχιχι!

Όσο για την δουλειά... αφού ήταν επιλογή σου, καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις!

Ο βαφτιστήρας σούπερ ε? Μπράβο!

Τρελή η μαμά του? Υπερβολική μήπως? Μπα....δε νομίζω!

Ρίτα...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δυσκολευτείτε στα αξεσουάρ. Κυκλοφορούν κάτι της barbie εξαιρετικά! Τσαντάκια, κοσμήματα, λαστιχάκια για τα μαλλιά... χίλια δύο!

Βατραχάκι μου, περαστικά στον Τιμούλη...

Δουλειά...η επόμενη πρόταση θα είναι καλύτερη!

Το κουίζ με το φάρμακο λύθηκε! Την είχα βρει την λύση, αλλά η κυρία που μου το είχε βάλει, δεν το είχε πάρει χαμπάρι... Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!

Εμείς εδώ... μια χαρά! Η παρέα μας μεγαλώνει συνέχεια! Και της Σοφίας και των γονιών μου και η δική μου!

Πολλά φιλιά!

mrdIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Την έχετε κάνει όλες για μπανάκι; Για εμάς δεν έχει σήμερα γιατί το βράδυ περιμένουμε παρεούλα και πρέπει να μαγειρέψω κατιτίς.

Το κουίζ με το φάρμακο λύθηκε! Την είχα βρει την λύση, αλλά η κυρία που μου το είχε βάλει, δεν το είχε πάρει χαμπάρι... Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!

Πες όμως και σε εμάς τώρα γιατί θα μείνουμε με την απορία. Τουλάχιστον εγώ καίγομαι από περιέργεια. ;);););)

Βατραχάκι εύχομαι από σήμερα το Τιμούλης σου να είναι καλύτερα. Όντως ψήθηκε καλοκαιριάτικα το παιδί; Ο Θεοδωρής; Όσον αφορά τη δουλειά που είπες, όντως 80 χλμ καθημερινά είναι πάρα πολλά όσο και καλή να είναι η δουλειά.

Σούλα εντάξει τα ''κόπρανα'' της Ανδριάνας; :tongue::tongue::tongue: Πάντως πείσμα - πείσαμ ο πεθερός αλλά πήγε να καταθέσει τα χαρτιά. Άβυσσος..... :confused::confused::confused:

Πικουλίνα εύχομαι σήμερα να περάσετε σούπερ στο παρτάκι σας και κάντε και μια βουτιά για εμάς. Εύχομαι να πήρες τη σωστή απόφαση και για τη δουλειά. Καταλαβαίνω ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση και μάλλον το κάνεις για τα παιδιά.... σίγουρα έχεις τους λόγους σου και τα έχεις σταθμίσει καλά όλα. :D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...