Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τρελά κέφια βλέπω :P:p:p:p:p

Μαρία , Μαρία το βρήκα νομίζω : εγώ πάντως τους βάζω τις φωνές αν χτυπήσουν γιατί δεν προσέχουν και δεν με ακούν όταν τους μιλάω, παίζει να είναι αυτό;:tongue::tongue::tongue:

Καλά δεν παίζεσαι ρε κοπελιά. :D:D:D:D:D:D:D Λύθηκα στα γέλια.

θέλω κι άλλα κορίτσια!

βιτάμ, μπεταντίν, πάγο, οξυζενέ, ιώδειο... τα είπα κι εγώ!

αλλά δεν είναι κανένα από αυτά!

ούτε το πούλβο είναι........

ούτε hansaplast, ούτε ασπιρίνη!!!

Οινόπνευμα;;;;

και ναι λοιπον , εφτασε το τελος!!!!!!

Φευγω για παντα απο τη δουλεια, απο δικη μου αποφαση μετα απο 15 χρονια!!!!!!! Πολυ δυσκολες στιγμες, αλλα εχω περασει και δυσκολοτερες!!!!!

Ουπς τι νέα είναι αυτά; Έτσι ξεφνικά το απόφάσισες;

Η καλλιεργεια του μπεμπουκου ΤΕΛΕΙΑ!!!! μας εχει τρελανει η τρελη η μανα του!!!

Μπράβο!!! Σούπερ νέα!!! Όσο για την τρελή μάνα, να πω μόνο ότι αν δεν μοιάζατε δε θα συμπεθεριάζατε ;);););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Σημερα εχω μια μερα δραμα....κατι νευρααα...

Αφηστε τα....

Ντινα πως και ετσι;

Αρμακι ειδες; μπραβο για τον μικρο!Καλα τα λεει το ευακι πεθανα στα γελια!!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω παντως το πρωτο που βαζω στο γρηγορη οταν χτυπησει ειναι τις φωνες....χαχα!

Μετα του βαζω ενα τσιροτο απαραιτητως για να σταματησει τη γκρινια και μετα προχωραω σε μπεταντιν ,οξυζενε κτλ αν χρειαζεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελά ρε Ρίτα. Γιατί νεύρα Παρασκευιάτικα; Έρχεται ΣΚ!!!

Άρμα πολύ γέλασα με την Εύα. Κάνουν κάτι συνειρμούς απίστευτους.

Να σας πω και εγώ ένα καλό με την Αλεξάνδρα. Με ρωτάει πριν από μερικές μέρες τι μαγείρεψα και της απαντάω παπουτσάκια. Δεν μου λέει τίποτα αλλά όταν βάζω το φαγητό γυρίζει και μου λέει: "Μαμά δεν ξέρεις τι λες. Αυτά είναι μελιτζάνες με κιμά. Τα παπουτσάκια δεν τρώγονται" :P:p:p:p

Διαφημίσεις

Καλα σου λεει...μα ειναι ονομα ατο για φαγητο;:tongue:

Ασε...επειδη ερχεται σκ εχω νευρα...εχω δεχθει απο το πρωι (once again)στο ξαφνικο επιδρομη-καταληψη you Know ;)

Εχω απο τις 8μιση που γυρναω σε μαγαζια γιατι καποιος καταληψιας ηθελε ροζ(!!!!!!!!) φουστανι.....

Και μετα ολα τα αξεσουρ........................

Και μετα θα συνταξιδεψουμε κιολας.......

Θα κλαψω.....

Με πιανετε ετσι;Δεν ξαναμελεταω τπτ....καθε φορα μετα την παταω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινα μου τι αποφαση ηταν αυτη??Τι να πω εσυ ξερεις κοριτσι μου!

Αρμακι μου ειδες μια χαρα το μπεμπονι μας!!!

Ιωάννα μου εχει δικιο το παιδι.Τρωγονται βρε τα παπουτσακια?(παρεπιπτοντως εινια απο τα αγαπημενα μου φαγητα)

Μαργαριτα ή πολύ ζαλισμένη είμαι ή κατι αλλο φταιει αλλα δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες βρε κοριτσι

Ακυρο κατοπιν ωριμου σκεψεως αντιληφθηκα το δραμα σου!!!!(Μαργαριτα )

Συγχωρεστε με αλλα πο το πρωι εχω μπλεξει με κατι βλακειες στη δουλεια και εχει γινει το κεφαλι καζανι σκεφτομαι και την εξεταση κοπρανων της μικρης χα χα

Διαφημίσεις

και εγω το κλάμα σκεφτηκα αλλα ειπε η κυρια οτι ειναι φαρμακευτικης προέλευσης!

Ντινα γιατι βρε παιδι μου???Ησουν απόλυτα ευχαριστημένη, να υποθέσω πως το κανεις για τα παιδια...???

Μαριω μια χαρα ο μπεμπουλης, τωρα να ηρεμησεις και να επικεντρωθεις στις ετοιμασίες της βαφτισης!!

Ριτα πεθαινω...δεν θα δυσκολευτειτε πάντως υπάρχουν πολλά ροζ στην αγορα!!!Αχχχχ και τι δε θα ΄δινα να δω τη "πεθυ" να δοκιμαζει ροζ φουστάνι!!!:tongue::tongue:

Εμεις σημερα καναμε κοπάνα, πήρα τον jurior και πήγαμε στο Cosmos οπου ηπια το καφεδακι μου, καναμε τη βολτα μας και κτ λίγα ψωνια και αγορασα και 2 βιβλία, το 'Παιδι της αγαπης" όπως μου προτεινατε και ενα καινουριο που κυκλοφορει με τιτλο 'Κομμενα Λουλουδια"

Για να δουμε ποτε θα τα ξεκινησω....εεεεχουμε καιρό!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηρθαμε και εμεις....

Πηγα και τον πηρα αποχαιρετισαμε τους φιλους μας,ειπαμε καλες διακοπες σε ολους και δωσαμε κι ενα φιλακι στη δασκαλα μας που μας προσεξε ολη αυτη τη χρονια...

Συγκινηθηκα την πρωτη μερα που τον πηγα,συγκινηθηκα και σημερα που τελειωσε αισιως η σχολικη μας χρονια.Του χρονου αλλη ταξη ,αλλη δασκαλα,αλλες δραστηροτητες...νεοι συμμαθητες....

Και του χρονου!!

Το σηριαλ με το ''ροζ''εχει λαβει αμυθητες διαστασεις που αδυνατω να αναλυσω ....

πετρουλα το ''κομμενα λουλουδια'' ειναι ενα απο αυτα που εχω αγορασει για φετος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααα

Σπιτι σημερα ..ηρθε και το βασανακι μου και το μπεμπε κοιμαται!!!ειχαν και γενεθλεια σημερα και φαγαμε την καθιερωμενη τουρτα ..σημερα βγαινουν και τα αποτελεσματα και απο τους παιδικους ..αλλα ειμαστε χαλαροι μιας και τις ξερουμε τις ελπιδες μας..τελικως δεν πηρα το βουδακι γραφειο και πηρα δουλεια για το σπιτι ...

Περα απο το μεθυσμενο γειτονακι μου που ειχε ρεντα!!

Πικουλινα να ευχηθω καλη τυχη στην μετεπειτα καριερα σου ..ολα να πανε καλα!!!

Ριτα σκεφτομαι το ροζ συυνεφακι και με πιανουν γελια ..μην ξεχασετε και ροζ γοβακια μπουχαχαχαχαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρίτα ροζ φουστάνι θέλει αυτή που κατάλαβα; Θα τρελαθώ!!! Καλέ πείστε την να πάρει κα΄τι σε μπλε, τυρκουάζ, σαμπανί, του πάγου, μπεζ.... τόσα χρώματα υπάρχουν.... ροζ;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...