Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Η χτεσινή μέρα τελικά δεν μας πήγε και τόσο..μόλις ξεκινήσαμε να φύγουμε το πρωί για δουλειές, έμεινε το αμάξι.Ευτυχώς ήμασταν κοντά στο σπίτι γιατί είχαμε και την Εύα μαζί.Ο καλός μου έφαγε τρελλή ταλαιπωρία βέβαια γιατί δεν είχε ούτε ταξί και είχε πολύ τρέξιμο. Το καλό με όλο αυτό είναι ότι ο κουμπαρούλης μας το έφτιαξε αμέσως και το βράδυ μας το έφερε και σπίτι(καλά μιλάμε για το service έτσι? ) και επιτέλους βρεθήκαμε! Έχω να σας πω ότι η πικουλίνα εκτός από χαζομαμά είναι και πολυυυυυυυυ χαζονονά! :lol:

Κατα τις 10 θα ξέρω και τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια,άντε να δουμε τι θα γίνει και με αυτό..

Ρίτα να το ακούς το παιδί άλλη φορά! Αυτά έχουν τρελλή παρατηρητικότητα πραγματικά!

Σουλίτσα συννενόηση μπουζούκι με τα τροφεία και τα κόπρανα..χαχαχαχαχα!

Πετρούλα αν ο Αν θέλει να πάει διακοπούλες να τον στείλεις. Εγώ βλέπω τόσα χρόνια την ανηψιά μου που την κρατάνε τα πεθερικά μου κάποιες μέρες στο χωριό μόνη της περνάει σούπερ. Κι εγώ πάντως νομίζω ότι αν καθόταν όπως κάθεται πχ με τη μαμά μου θα την πήγαινα.(καλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά..χιχιχιχι)

Πανμαρ χικ χικ! Άστο βρε, μην αγχώνεσαι, όλα καλά με την Εύα! Να μην σε μπλέξω κι άλλο τώρα. :lol: O μικρός έχει αφαγίες και του κάναμε μια καλλιέργεια ούρων.

Πάω να βάλω το φαγητό μου..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα,

τελευταια μερα στη δουλεια. Μετα απο ενα μηνα παλι και αν ........

να σχολιασω μονο το armoμωρο και φευγω. Καλα δεν υπαρχει αυτο το μωρο!!!! Θεος και ολοκληρο παιδι!!!! Τη Τεταρτη πηγαμε στη βαφτιστηρα μου που εχει ενα μωρο 2 μερες μικροτερο. Καμμια σχεση τα μωρα και οπως ειπε και ο ανδρας μου το ενα ειναι μυξα και το αλλο μωρο

φιλια

Ναι, ρε βγάζω μεγάλα παιδιά εγώ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Λοιπόν να σας πω να γελάσετε, βλέπει η Εύα τον πικουλινοσύζηγο να οδηγεί το αμάξι μας και λέει με τρελλό ενθουσιαμό ''α! έχουν κι αυτοί το ίδιο! και έχουν κι αυτοί Γουίνι και Μπαγκς Μπάνι! (εννοώντας τα προστατευτικά και το σήμα ''μωρό στο αυτοκίνητο''. Της λέω, αγάπη μου το δικό μας είναι, μας το έφτιαξε ο Μ. και μας το έφερε. Όταν έφυγαν λοιπόν, λέει ''καλέ, αυτοί οι άνθρωποι, ο Μ. και η Ντίνα μας έκλεψαν το αμάξι και το oδηγούσε ο Μ. Αν είναι δυνατόν!''. :lol::lol: :lol:

Επίσης τώρα μου είπε η μαμά μου ένα σκηνικό και γέλασα πάρα πολύ. Είχε πάει την ανηψιά μου στις κούνιες. Δεν έχει καθόλου μαλλιά η μικρή και είναι και τεράστια( 5 1/2 μηνών 8850! ).

Πάει λοιπόν ενα παιδάκι στην ηλικία των δικών μας και της λέει ''γιατί φορέσατε καλέ στο αγοράκι φόρεμα?'' :lol: :lol: :lol: Τι σου είναι αυτά τα πιτσιρίκια!

Ουφ! Άντε μια ώρα ακόμα..

Καλημέραααααααααα!

Νομίζω είστε υπερβολικές! Ένα ουζάκι ήπια το μεσημέρι...

Να κάνω και μια διόρθωση, γιατί την χρωστάω σε μερικές μερικές... όταν έγραφα "κικιρίκου" εννοούσα "κουκουρουκου"!

Α! Χρειάζομαι και την βοήθειά σας, σας παρακαλώ πολύ... Μου έχουν βάλει μία άσκηση, να την λύσω στην παραλία, αλλά επειδή είμαι σε φάση διακοπών, δεν μπορώ να σκέφτομαι... λοιπόν, το πρόβλημα που έχω να λύσω είναι "τι είναι το πρώτο πράγμα που βάζουμε πάνω μας, άμα χτυπήσουμε?"

Σουλίτσα, την πήγες την μικρή για εξέταση κοπριάς? Μόνο ο δικός μου μπαμπάς έλειπε από την συζήτηση, που έχει τόση "περηφάνια"στην ακοή... άλλο πράγμα!

Αρμάκι, ευχαριστώ πολύ που με βγάζεις από τις δύσκολες και περίπλοκες σκέψεις καλοκαιριάτικα... Τα παιδιά καλά είναι, δηλαδή... Οι αφαγίες, τώρα... δεν είναι πρόβλημα!

Καλό το συνεργείο που πήγατε το αυτοκίνητο ε? Και "full service" ε?

Η Σοφία σήμερα δεν πήγε για μπάνιο το πρωί, γιατί κρύωνε! Ω! Ναι! Το άκουσα κι αυτό! Με 40 βαθμούς και χωρίς να κουνιέται φύλλο, το παιδί μου κρυώνει!

Φιλιά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρία μου,

Εγώ παντως προχθές που κουτουλησε η κορη μου στο σκαλι της εβαλα βιταμ και εκανε το θαυμα του.Δεν πρηστηκε και σχεδόν εφυγε και η μελανια.

Μαρια (arma) μου το παιδακι σου ειχε απολυτο δικιο χα χα.

Α! Χρειάζομαι και την βοήθειά σας, σας παρακαλώ πολύ... Μου έχουν βάλει μία άσκηση, να την λύσω στην παραλία, αλλά επειδή είμαι σε φάση διακοπών, δεν μπορώ να σκέφτομαι... λοιπόν, το πρόβλημα που έχω να λύσω είναι "τι είναι το πρώτο πράγμα που βάζουμε πάνω μας, άμα χτυπήσουμε?"

Καλημέρα! Ανάλογα, σε κουτουλιές όπως είπε και η Σούλα βιτάμ, σε γδαρσίματα πολύ νερό και μετά μπεντατιν, σε στραμπουλίγματα πάγο. Θέλεις και για άλλες περιπτώσεις? :lol:

Όσο γαι το συνεργείο, ναι μιλάμε για φουλ εξυπηρέτηση! Και παράδοση στο σπίτι!

καλημέρα και απο 'μένα, τι κάνετε ζουζούνες; εγώ κοιμάμαι όρθια , αν με ξανακούσετε να σκέφτομαι να πιω καφέ να με βρίσετε μαζικά σας παρακαλώ για να μη προλάβω να πάρω. Μιλάμε απορώ τόσο καιρό με τα μωρά που ξενυχτάγαμε και κοιμόμουνα όρθια γιατί δεν το είχα πάρει είδηση να πίνω απο ένα καφεδάκι να είμαι stand by:D:D

Καλημέρα Αρμάκι , καλημέρα Πικουλίνα, πάντως μην ανησυχείς Αρμάκι εγώ τις προάλλες είχα πιο δύσκολη μέρα σχετικά με το αυτοκίνητο. Ξύπνησα πρωί πρωί να πάω στη δουλειά και βάζω τα κλειδιά στο αυτοκίνητο και συνηδειτοποιώ ότι το λάστιχο ήταν ξεφούσκωτο , πίτα δηλαδή που λέμε. Άντε τώρα με τη φουστίτσα να κάτσεις να αλλάζεις λάστιχο, αγγαρεύω το σύζυγο και άντε να ακούς την πρωινή γκρίνια του άντρα .:tongue::tongue:

Πικουλίνα ανέβηκες λίγο ψυχολογικά μιας και είναι η τελευταία μέρα σήμερα.

Κυρα Μαριώ καλύτερα που δεν ανοίγει το τραγουδάκι , να ακούς πρωί πρωί Μπάμπη Τσέρτο " πίνω και μεθώ ,μερά νύχτα τραγουδώ" δεν είναι και ότι καλύτερο.

όσο για το κουίζ σου δώσε μας λίγη βοήθεια περισσότερο βρε κοπελιά, π.χ 50-50 , ή τηλέφωνο σε συγγενή και κάτι θα κάνουμε. Σε πρώτη φάση το πούλβο μήπως είναι;:tongue::tongue:

κορίτσια αφήστε το φατσοβιβλίο και ελάτε απο 'δω καλέ που με αφήνετε και μιλάω σήμερα εγώ μόνη μου.χιχιχι

Διαφημίσεις

Μαρία , Μαρία το βρήκα νομίζω : εγώ πάντως τους βάζω τις φωνές αν χτυπήσουν γιατί δεν προσέχουν και δεν με ακούν όταν τους μιλάω, παίζει να είναι αυτό;:tongue::tongue::tongue:

λες ε? μπα... δε νομίζω... γιατί μου είπαν ότι είναι προϊόν φαρμακευτικής!

mrdIp3.png

και ναι λοιπον , εφτασε το τελος!!!!!!

Φευγω για παντα απο τη δουλεια, απο δικη μου αποφαση μετα απο 15 χρονια!!!!!!! Πολυ δυσκολες στιγμες, αλλα εχω περασει και δυσκολοτερες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...