Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά για τα πεθερικά μου, η σκέψη και μόνο μου φερνει ανατριχίλα μπρρρρρ.

χαχαχαχα!!!!!!!!!! d015.gif

Όταν έρχονται γονείς με παιδιά στο γραφείο και μέχρι:oops::oops::oops: να εξυπηρετηθούν αυτά πειράζουν τα πράγματα, στυλό, Η/Υ, χαρτιά κλπ, κλπ, κλπ. Δεν μπορώ να δουλέψω έτσι.

Α δεν ειναι τιποτα αν σκεφτεις καποια στιγμη να παραιτηθεις πες να σου στειλω μια μερα πριν τον γρ. a042.gif για να το παρεις γρηγοροτερα αποφαση. d010.gifd010.gifd010.gif

(Και αυτο για την Αλεξανδρα!)

e011.gif

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Ρίτα γιατί δεν άκουσες το Γρηγόρη που σου έλεγε ότι σήμερα είναι το μπουγέλωμα;;; :D:D:D:D Αυτά βρε ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Το ιδιο ειπε και ο ανδρας μου και εντελως σοβαρα!

Τις προαλλες με κατσαδιασε...

Μπηκαμε με τον Γρ. στο λεωφορειο που νομιζα οτι πηγαινε σε εναν παιδοτοπο που θα ηταν κατι φιλοι μας...

Τεσπα γενικως εχω ενα θεμα με την παρατηρητικοτητα μου..εχω παει πολλες φορες σε εκεινη την περιοχη αλλα ποτε δεν παρατηρω διαδρομες...(αλλος ενας λογος που δεν οδηγω)

Ο Γρ. παλι εντελως αντιθετος απο μενα..ξερει απο οποια διαδρομη και να τον παμε που κατευθυνομαστε και μας διορθωνει..

Τωρα πια που λεει και τα δεξια- αριστερα;Ουουου δεν πιανεται σας λεω...

Παμε που λετε στο λεωφορειο και ενω πλησιαζαμε στον παιδοτοπο μου λεει ο Γρηγορης να εκει δεξια ειναι...

Οχι του λεω εγω δεν θα κατεβουμε ακομα γιατι ειμαστε μακρια...

Ε...χασαμε τον παιδοτοπο κατεβηκα στην αλλη σταση στη μεση του πουθενα πισω απο ενα γηπεδο που δεν ειχα ματαδει και με επιασε απελπισια...Εψαχνα ταξι, ο γρηγορης μου ελεγε εδω πιο κατω διπλα στην ταβερνα ειναι, γιατι ειχε σταμπαρει ενα σουβλατζιδικο απο αλλη φορα ,εγω ουτε που το θυμομουν,τελικα ρωταω ενα ανθρωπο και εβαλε τα γελια ημασταν ενα τετραγωνο απο εκει...

Μετα ως μανα σωστη ειπα να κανω το μαθημα μου στο παιδι οτι και καλα ειδες; ρωταμε οταν δε ξερουμε που ειμαστε ή βρισκουμε μια μαμα με παιδακι και λεμε τη διευθυνση μας αν χαθουμε κτλ κτλ.

Με ακουγε προσεκτικα και στο τελος μου λεει...''μη φοβασαι δε θα εισαι μονη σου για να χαθεις ξερω εγω το δρομο....'':tongue:

Του λεω, οχι παιδι μου εσυ αν βρεθεις μονος σου οταν μεγαλωσεις πρεπει να ρωτησεις...

Και μου απανταει

Παντως εσυ εκανες λαθος....!!!!

Ο ανδρας μου με κατσαδιασε,αλλη φορα λεει ,να ακουω το παιδι αλλιως δε με αφηνει να ξαναβγω μονη μου...

c010.gif

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Με ακουγε προσεκτικα και στο τελος μου λεει...''μη φοβασαι δε θα εισαι μονη σου για να χαθεις ξερω εγω το δρομο....'':tongue:

Του λεω, οχι παιδι μου εσυ αν βρεθεις μονος σου οταν μεγαλωσεις πρεπει να ρωτησεις...

Και μου απανταει

Παντως εσυ εκανες λαθος....!!!!

εεε δεν παίζεται αυτό το παιδί :D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!!!!

Καλά έχετε γράψει τόσα πολλά και δεν θυμάμαι τίποτα σχεδόν... (έχω πιει και τα ουζάκια μου...)

Μαργαρίτα απίστευτος ο Γρηγόρης!!!!

πέθανα στο γέλιο... και με τα πεθερικά σου!

Σουλίτσα μου, καλά τα νέα σου με την πέτρα... για τα δικά σου πεθερικά δεν σχολιάζω...

Ντελένη μου... είδες πώς φαίνονται οι καλές νοικοκυρές! Θα στρώσουν έξι φορές το κρεββάτι τους... Κι εγώ πάντως, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το στρώσω... πριν κοιμηθώ, ίσως!

Ουπς... επιστρέφω...

Αρμάκι μου, τώρα μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά... (ίσως να φταίει και το ουζάκι...) ο μικρός τι έχει? γιατί πρέπει να του κάνετε εξετάσεις? η Εύα δεν είχε θέμα με τα τριγλυκερίδια? έχω χάσει κάτι ε?

Γειτονάκι μου!!! Πήζεις στη δουλεία? θα ήθελες να ήμασταν γειτόνισσες και στο νησί, εκτός από την Αθήνα? Στείλε μου εδώ βρε τα παιδιά! Και τον Χρήστο και το βουδάκι!

Τι άλλο ήθελα να πω.....

Κικιρίκουουουουουουου!!!! χαχαχαχαχαχα!

Αποκτήσαμε και άλλο παρἀσημο... σας το είπα? Μάγουλο και αυτί, αυτήν την φορά!!! Και το έλεγε στους φίλους της με τέτοιο καμάρι!!!

Πετρουλίνι και Πικουλίνα... και για σας κάτι ήθελα να σας πω, αλλά.... δεν! το έχω χάσει τελείως! και αυτό το λιγοστό που είχα...

πάω... γεια σας! θα τα πούμε άλλη στιγμή!

ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που έχω γράψει γιατί δεν μπορώ τώρα να τα ξαναδιάβασω...

κικιρίκουουουουουουου! χαχαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

ααααααααα δεν παμε καλα....

Μαριιιι παει...γεια σου!

χικ χικ !

Κατι η μαριιι με τα παλαβα, κατι ο Γρ. που απο την ωρα που ηρθε κολυμπαει πανω στο κρεβατι μου ,κατι η ζεστη,το εχασα και εγω!Να αυτομπουγελωθω μηπως;

Λοιπον αυτο ηταν! τα εδωσε ολα σημερα.Παιξανε μπουγελο και κολυμπησαν σε πλαστικη πισινα τομας το τρενακι με σωσιβια λεει και τον κυριο της μουσικοκινητικης μεσα...:tongue:Οι δασκαλες φορουσαν και αυτες μαγιω (βρε τις δολιες) και γενικως ειναι μαγεμενος!

Αυριο τελευταια μερα.....παρτυ με πιτσες και παγωτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πανμάρ πάει μέθυσες, σωστά; Με ρέγουλα το ούζο κοπελιά γιατί είναι γλυκόπιοτο και βαράει το άτιμο. Βρε τι πάθαμε :D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κάποιος κόκκορας κοκκόρησε και εμφανίστηκα εγώ η κοτούλα. Λοιπόν κορίτσια σήμερα το πήξιμο μιλάμε δεν έχω σηκώσει κεφάλι απο τον Η/Υ. μ'αρέσει που ήθελα να τελειώσω σήμερα και να ξεκινήσει η άδεια μου από αύριο αλλά που τέτοια τύχη.

Εσείς τι κάνετε; διάβασα εν συντομία τα νέα απο τη ζαλισμένη ΠΑΝΜΑΡ που αν και ζαλισμένη με την ανασκόπηση καλά τα πήγε.

Σουλίτσα πολύ χάρηκα που πάνε καλά τα πράγματα με τη πέτρα, να πίνεις συνέχεια νερό να την αποβάλλει ο οργανισμός απο μόνος του. Όσο για το ατύχημα της Ανδρ. μέχρι εκεί να είναι , μη νομίζεις και εμείς έχουμε πάρει ουκ ολίγα παράσημα. Έχει γίνει σαν την αμερικάνικη σημαία ο δικός μου , κάτι τα τσιμπήματα απο κουνούπια , κάτι οι κοκκινίλες και τα καρούμπαλα απο τα πεσίματα , όλα αυτά μαζί αν τα βάλεις έχει γίνει αστερόισας.χιχιχι

Ιωαννίτσα πάρε μαζί σου τον Πολωνό αν δεν έχεις δυνατότητα να τον κρατήσει κανένας μη τυχόν όμως ζητήσουν ταυτότητα και άδεια παραμονής να φοβάσαι.:tongue::tongue::tongue: τέτοιος ξανθομπούμπουρας που είναι.

Ριτάκι μπουγέλωμα ο Γρηγορ. έ;; πωπω τι μου θύμησες , πρόσθεσέ το και αυτό στη λίστα των 80ς που στο τέλος της χρονιάς ρίχναμε ένα μπουγέλωμα όλοι για να έχουμε να το θυμόμαστε.

Αρμάκι , εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι λόγω ζέστης η μείωση της ποσότητας του φαγητού του μπέμπη , όλα καλά θα είναι θα το δεις.

γιοβαννούλα εγώ είμαι συνηθισμένη απο τα χοροπηδητά του μεγάλου , αφού να φανταστείς το κρεβάτι το στρώνω όταν θα κατέβει στην αυλή να παίξει , δηλαδή μετά τις 7 το απόγευμα.

Πετρούλα το πρωί μας κόψανε απότομα και σε έχασα , έχασα πολλά νέα ή δεν είχες γράψει και τίποτα;:tongue::tongue::tongue:

Κυρά ΠανΜαρ ξεκίνησες και εσύ μου φαίνεται τις αλητείες και δεν λες να μαζευτείς , σαν τη Σοφούλα ένα πράγμα αλλά τι τα θες , κατά μάνα κατά κύρη:tongue::tongue:

Πικουλίνα , μη σκέφτεσαι πολλά πράγματα γιατί όσο τα σκέφτεσαι τόσο δε φεύγουν απο το μυαλό σου. Σκέψου τις διακοπούλες σας και να είσαστε καλά , τίποτε άλλο.

αυτά , Ντελενάκι εσείς τι κάνετε;

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!!!!

Καλά έχετε γράψει τόσα πολλά και δεν θυμάμαι τίποτα σχεδόν... (έχω πιει και τα ουζάκια μου...)

κικιρίκουουουουουουου! χαχαχαχαχαχα!

http://http://www.youtube.com/watch?v=w7RhsS2GJ28

αν και θα την έχεις πέσει για ύπνο τώρα , αλλά αν ξυπνήσεις στο αφιερώνουμε.

Βρε Κικη το πρωί εγραφα εγραφα εγραφα για να προλάβω το ρολόι και πριν προλαβω να ρωτησω αν εισαι εκει ειχες εξαφανιστει, μα τι γινεται σας πετανε εξω μολις δείξει 9??

Μαρια!!!!Εγω καλά είσαι, εσυ καλά ειμαι????χαχαχα

Να σου θυμησω τι ειχε συμβει την τελευταια φορα με τα ρακομελα ε???Κι οχι τπτ αλλο λειπει κι ο δολιος ο Π.:tongue::tongue:

Ριτα μας εδωσες ιδεα, μια μερα που θα εχει ποοοολλη ζεστη θα το παιξουθμ ετο μπουγελάκι μας...

Αφηστε τι επαθα σημερα...χτες μιλουσα με μια φιλη και μου ελεγε οτι εγραψε για δευτερη χρονια το μικρο της στον παιδικό...λέω μα εμεις δε γραφτηκαμε, εξυπακουεται φανταζομαι..μμμ εσυ εισαι που το λές???

Παιρνω σημερα τηλ και μαθαινω οτι η υποβολή των αιτήσεων εληξε στις 20/6 και οτι σημερα θα συνεδριαζε το ΔΣ γιατην εγκριση των θεσεων...Ααααα μου ειπε επίσης η διευθυντρια οτι υπήρχε τοιχοκολλημενο εγγραφο στην πορτα του σταθμού και φυσικα ο καλος μου συζυγος σιγα να μην εβλεπε τετοιες λεπτομερειες....:mad::x:x

Για ποτε μαζεψα πιστοποιητικα, βεβαιωσεις, εκκαθαριστικα και τα εστειλα -με το συζυγο φυσικα- χαμπαρι δεν πήρα...εριξα και το απαραίτητο γκαζωμα ώς όφειλα!!!!χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Επανήλθα!

Πετρούλα νόμιζα ότι τα παιδάκια που γράφτηκαν το 2011 δεν ξαναυποβάλλουν χαρτιά, τουλάχιστον εμάς έτσι μας είπαν, ότι πρέπει να ξανακάνουμε τα χαρτιά γιατί τα κάναμε το 2010....:confused:

Τα cd τα κουβαλάει ο μικρός εννοείται..:D:D όπου πάμε ακόμα και στη θάλασσα...:tongue::tongue::tongue:

Μαρία μονοφαγού, στείλε κανένα ουζάκι-μεζεδάκι και απο δω!:P:p

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ααααα μου ειπε επίσης η διευθυντρια οτι υπήρχε τοιχοκολλημενο εγγραφο στην πορτα του σταθμού και φυσικα ο καλος μου συζυγος σιγα να μην εβλεπε τετοιες λεπτομερειες....:mad::x:x

Αααα ειπαμε ειναι εκτελεστικα οργανα..ετσι και ο δικος μου, παει- ερχεται παραδιδει-παραλαμβανει παιδι και τελος..ουτε να ρωτησει τπτ ,ουτε να πληρωσει ...αυτα πρεπει να τα κανω εγω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα Παρασκευη τι καλη μερααα!

Μαράκι μου ζηλευω !!!!Πιες και ένα ουζακι για μενα!!

Μαργαριτα μου απαιχτος ο μικρός.Μα και εσυ γιατι δεν το ακους το παιδι.Ξερει χα χα;)

Πετρούλα μου και εγω για να πω την αλήθεια νομιζα ότι αυτοματα περνανε στη δευτερη χρονια τα παιδια αλλα με πηραν από τον παιδικο και μου ζητησαν τα χαρτια.

Να σας πω και μια ωραια ιστορια σχετικα (να ελαφρυνω και το κλιμα από τα χθεσινα).

Τα χαρτια τα εστειλα με τον πεθερο μου γιατι εμεις πηγαμε για τη λιθοτριψία.

Μιλαει ο Ν. στο τηλέφωνο ενταξει λεει ο μπαμπας του όλα καλα με τα χαρτια.

Γυρναμε σπιτι και μου λεει η μαμα μου

-Α λείιπει ένα χαρτι ειπανε από τον παιδικο

-Τι χαρτί ρε μαμα , ρωταω αφου , ο πεθερος ειπε όλα καλα.

- Κατι για κόπρανα ειπανε παιδι μου.:shock:

Καγκελο εγω.Τι εννοει ο ποιητής???

Ερχεται και η πεθερά και ξαναρωταω.

-Α δεν καταλαβε καλα ο .. κατι για εξεταση ειπανε κατι για κοπρια :shock:

Ξαναματακαγκελο εγω.

Τελικα παιρνω τηλ. στον παιδικο και μου λενε τα χαρτια ειναι ενταξει τα ΤΡΟΦΕΙΑ πρεπει να πληρωθούν.

Το σπασμενο τηλεφωνο επαιξαν οι παππουδογιαγιαδες.Αντε να τους εμπιστευτεις για δουλεια αυτους τους ανθρωπους!!!!

Και να πας το παιδι σου για εξεταση κοπρανων στα καλα καθουμενα χα χα:confused:

Αντε παω να εργαστω γιατι γινεται ο χαμος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...