Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες!

Τελικά μιλήσαμε και με τον παιδονεφρολόγο του μπέμπη και μας είπε να του κάνουμε καλλιέργεια ούρων..:-(. Έχω πολύ αγωνία, ελπίζω όλα να είναι καλά..

Το εχουν οι Δημητρηδες φαίνεται..τα ιδια κι εμεις, αν δει πιατο , κουταλι ή οτιδηποτε εχει να κανει με σκευος χοροπηδαει στον πωπο του και γκρινιαζει!!!

Αυτά είναι παιδιά! Φτου φτου φτου!!!:lol:

Περνει η πεθερουλα τηλ...''στειλατε το παιδι με αυτη τη ζεστη στο σχολειο'' δεν μπορουσε καποιος να το κρατησει;;;''

γκρρρρρρρρρρρρ!

Ναι να το κρατησουμε να κανει μια βουτια στην πισινα μας να δροσιστει.....

Αμάν βρε Ρίτα κι εσύ! Τι την έχετε την πισίνα, μόνο για πάρτυ σας? Το παιδάκι σας δεν τον σκέφτεστε? Άπονοι γονείς!:tongue:

Giovanna αυτό το πράγμα με τα χοροπηδητά το περνάμε κι εμείς. Περισσότερο βέβαια έχει τον καναπέ για ''τραμπολίνο'' αλλά είναι ικανή να χοροπηδάει όοοολη μέρα. Έχει φάει τα μούτρα της 2-3 φορές αλλά μυαλό δεν βάζει. Την μία δίνει ''παράσταση'', την άλλη φτιάχνει δυόροφο κρεβάτι με τα μαξιλάρια, την άλλη πάιζει wipout! Τρελλοκομείο!

Μαρινα μια χαρά είναι τα παιδάκια σου! Εμένα η Εύα έχει κολλήσει στα 12.300:tongue:

Σουλίτσα μου χάρηκα πάρα πολύ με τα αποτελέσματά σου! Άντε επιτέλους και κάτι ευχάριστο! Μπράβο!

Φιλιώ μου πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά αρχές Αυγούστου θα πάμε χωριό. Περιμένουμε τα ευχάριστα!

Σας αφήνω γιατί φεύγω. Φιλιά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Σούλα μην εκνευρίζεσαι...επικεντρώσου στα καλά νέα!!!!1 Άντε να πέσει η παλιόπετρα....:D

Άρμα ελπίζω να μην είναι τίποτα, αλλά και καμία ουρολοίμωξη να τσίμπησε λίγη αντιβίωση θα την κάνει τη δουλεία της!;)

Γιοβάνα κάθεσαι και φτιάχνεις έξι φορές τα σεντόνια;;;;;;;:shock::shock::shock: Εγώ θα τα είχα παρατήσει απο την πρώτη....:tongue::tongue:

Ιωάννα τους έχεις βάλει όλους σε πρόγραμμα βλέπω!!!! Έτσι πρέπει!:D

Μαρίνα εγώ έκοψα τα μετρήματα και ήσυχασα...:tongue: Ούτε ξέρω πόσο είναι ο μικρός και η Α....:rolleyes::rolleyes:

Εμείς είμαστε καλά, το αγόρι μου αποφάσισε να γίνει μουσικός παραγωγός...όπου και να πάμε κουβαλάει και απαραιτήτως και cd ....:tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα...

Ουφ τι στρες...εκανα λαθος και νομιζα οτι το μπουγελο στο σχολειο ειναι αυριο και τελικα ειναι σημερα...ο Γρ. μου ελεγε οτι πρεπει να φορεσει το μαγιω του κι εγω επεμενα οτι ειναι αυριο..

Μετα τρεχατε ποδαρακια μου.. να γυρισω σπιτι να του παρω μαγιω και πετσετα και ξαναπηγα...

Καλα μιλαμε μολις φτασαμε και ανοιξαν την πορτα ειδα γεματο παιδια με μαγιουδακια και σαγιοναρες χαχα!Πολυ πλακα ειχε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΕΙδα και λιγο bon jovi στο fb στους φιλους μου και ζουλεψα........

Τι νεα;

Σουλιτσα για πες!!!!Ολα τελεια με την πετρα μπραβοοοο!!!!!

Αρμα μια χαρα θα ειναι βρε!!Σιγουρα!

Γιοβαννα εμενα ο Γρ. αυτο το μποινγκ μποινγκ που λες το κανει απο τοτε που θυμαμαι.....χαχα!

Αφου και στο δρομο πια δεν παει περπατωντας αλλά μονο χοροπηδωντας!

Αστην και ασε το κρεβατι ξεστρωτο!Οταν αρχισει να χοροπηδαει στην τραπεζαρια πανω μαλωσε την...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια ολα καλά θα ειναι με τις εξετασεις,καλώς γίνονται για να ηρεμησετε..

Ελένη ποιο αγορι κυκλοφορει με cd, το μικρό ή το μεγαλο??Γιατι αν ειναι το μεγαλο ειπαμε εχει το μικρόβιο, αλλα αν ειναι το μικρό τους βλέπω σε λίγα χρόνια μπαμπα και γιο μελη στο ιδιο συγκρότημα!!!!:tongue::tongue:

Ιωάννα ευχομαι να βρεις μια λύση για το βουδακι..αν όχι τον παιρνεις μαζι να τα κάνει ολα σταχτη και μπούρμπερι και σας αφησουν απο τη διευθυνση να πάτε σπίτι!!!

Εχω πονοκέφαλο σημερα...περιμένω πως και πως να μεσημεριασει και να φυγω!!!Την Τριτη θα με ξαναδούν...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το βουδακι ομως καλε πετρουλα δεν θα κανει τιποτα σταχτη και μπουρμπερι ισα ισα γελακια θα τους κανει και θα το δουν και ετσι ησυχο και θα της προτεινουν να το περνει καθε μερα παρεα για να πηγαινει ολες τις μερες!!!χαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κι εγω ρε παιδια δεν θελω να αφηνω το παιδι να ειναι τοσο μακρια απο μενα, που γενικως ειμαι πολύ χαλαρη και ανετη, αν δεν συντρεχει σοβαρος ουσιαστικος λόγος..

Και τωρα ειμαι σε διλημμα γιατι ενω τα πεθερικα καθε χρονο πηγαινουν για διακοπές σε καποιο νησι φετος επελεξαν τη Χαλκιδικη για να παρουν -λέει- και τον Αν μαζι τους όταν επιστρεψουμε απο τις δικες μας διακοπές...Κι εγω -είπα- να πάω με το Δ. για 3-4 μερες μιας και θα εχω αδεια 15 ημερών για να γινουμε ολοι μαζι μια υπεροχη παρεα και ενω το ειπα και δεν το εννουσα φυσικα, εκεινοι ενθουσιαστηκαν....

Καλα εγω δεν μπορω να το σκεφτω αν δε συντρεχει λογος...ακομα δλδ, ισως στο μελλον...

Αλλά σημασια εχει αν ο Αν θελει να παει.Αν το παιδι θελει να παει μην το σκεφτεσαι!Στειλτον να περασει ομορφα,να κανει τα μπανακια του,να παιξει....

Εξαλλου εσενα τα πεθερικα στον εχουν κρατησει πετρουλα.Ξερουν τις συνηθειες του και το παιδι γενικα τους εμπιστευεται ,ειναι πολυ σημαντικο αυτο και για σενα και για τον ιδιο.

Απο την αλλη αν μεινει ο αδερφος του πισω ή σας δει να φευγετε μαζι με τον μικρο, ισως ζηλεψε λιγο;

Απλα μπορεις να εισαι σε ετοιμοτητα αν σας ζητησει ,να μην τον ζορισεται και να πατε να τον παρετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το βουδακι ομως καλε πετρουλα δεν θα κανει τιποτα σταχτη και μπουρμπερι ισα ισα γελακια θα τους κανει και θα το δουν και ετσι ησυχο και θα της προτεινουν να το περνει καθε μερα παρεα για να πηγαινει ολες τις μερες!!!χαχαχα!!!

εχεις δικιο, κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια!!!:D:D

Διαφημίσεις

Απο την αλλη αν μεινει ο αδερφος του πισω ισως ζηλεψε λιγο;

Απλα μπορεις να εισαι σε ετοιμοτητα αν σας ζητησει ,να μην τον ζορισεται και να πατε να τον παρετε.

Οχι Ριτα δεν παιζει αυτο, θα νιωσει και προνομιουχος ο ιδιος...Γενικα ειναι πολύ χαζοπαππουδες και ο διος χαζοεγγονος, οχι μονο θελει αν ηταν στο χερι του δε θα με ρωτουσε κιολας.....:confused::confused:

Μωρε οχι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη, φοβαμαι λίγο...

Ναι δικιο εχεις...δε ξερω τι να σου πω...δεν ειμαι και η καταλληλη...

Καλα για τα πεθερικα μου εγω δεν θα το συζητουσα καν γιατι ο μικρος τους βλεπει αραια και που.Δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη γενικως.

Αλλα και για τους γονεις μου, που τους ζει και ειναι πιο προσεκτικοι και απο μενα την ιδια θα ελεγα ,θα το σκεφτομουν γιατι οσο να ειναι ενα αγχος θα το ειχα...αλλο να εχω εγω την ευθυνη και αλλο οι αλλοι...

Απο εκει και περα σιγουρα θα τον εστελνα πιο ευκολα μαζι τους...

Ας παει και βλεπεις αν αγχωθεις πολυ πας και τον περνεις ,κοντα θα ειναι!

Ολα στο μυαλο μας ειναι σιγουρα στην πραξη θα ειναι ολα καλυτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Ρίτα γιατί δεν άκουσες το Γρηγόρη που σου έλεγε ότι σήμερα είναι το μπουγέλωμα;;; :D:D:D:D Αυτά βρε ξέρουν καλύτερα από εμάς. Ευυτυχώς που είστε κοντά και πήγες και πήρες τον εξοπλισμό.

Άρμα όλα καλά θα είναι με τις εξετάσεις του μπέμπη και θα ηρεμήσετε και εσείς. 12.300 η Εύα; 12.150 η Αλεξάνδρα. :-(:sad:

Σούλα πολύ καλά τα νέα σου. Χαλάρωσε τώρα και προετοίμασε τις διακοπές του Αυγούστου. Όσο για τον καυγά, περασμε΄να - ξεχασμε΄να.

Πετρούλα τώρα που το είπες, πήγαινε διακοπές με τα πεθερικά.:tongue::tongue::tongue: Πάντως ξέρω πολλούς που στέλνουν μεγαλύτερα παιδάκια για διακοπές ή να περαθερίσουν σε χωριά με παππουδογιαγιάδες. Εγώ δεν θα το έκανα γιατί ξέρω ότι οι δικοί μου είναι κάποιας ηλικίας και δεν έχουν τέτοιες αντοχές. Θα την έστελνα όμως άνετα διακοπε΄ς με την αδερφή μου. Καλά για τα πεθερικά μου, η σκέψη και μόνο μου φερνει ανατριχίλα μπρρρρρ.

Joa πήγαινε με το βουδάκι στη δουλειά. Το είχε κάνει παλιότερα μια συνάδελφος και όταν την είδε ο προϊστάμενος έπαθε σοκ. Του τα είπε τότε και η συνάδελφος ένα χεράκι και μετά την έστειλε σπίτι της. Να σας πω όμως ρε κορίτσια που γίνομαι τούρμπο και νομίζω ότι χάνεται το μητρικό μου ένστικτο; Όταν έρχονται γονείς με παιδιά στο γραφείο και μέχρι:oops::oops::oops: να εξυπηρετηθούν αυτά πειράζουν τα πράγματα, στυλό, Η/Υ, χαρτιά κλπ, κλπ, κλπ. Δεν μπορώ να δουλέψω έτσι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα,

Σουλιτσα τελεια τα νεα σου!!!!

Μαρινακι, ξεχασα χθες να σε ξαναπαρω τηλ. χθες. Σημερα το κινητο το ξεχασα σπιτι. Θα μιλησουμε καποια στιγμη να σου εξηγησω πως να ερθετε στο παρτυ.

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου. Παλευω με διαφορα μεσα μου. Φανταζομαι οτι θα τα ξεμπερδεψω καποια στιγμη. Ο Παναγιωτης θηριο, δεν ακουει κανεναν και τιποτα. 5 εβδομαδες, που δουλευω πρωι τοσες ωρες με τις γιαγιδες φανηκε τελικα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...