Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περνει η πεθερουλα τηλ...''στειλατε το παιδι με αυτη τη ζεστη στο σχολειο'' δεν μπορουσε καποιος να το κρατησει;;;''

γκρρρρρρρρρρρρ!

Ναι να το κρατησουμε να κανει μια βουτια στην πισινα μας να δροσιστει.....

χαχαχα, πολύ καλό , δεν μπορούσα να μη μπω να το σχολιάσω. Γέλασα πολύ , μα πως τα πετάνε έτσι αυτές οι πεθερές βρε παιδί μου και εσύ γιατί δεν τον κράταγες σπίτι να τον βάλεις στη μπανιέρα να μουλιάσει μέχρι το βράδυ;χιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κια συμπληρωσε....εγω παω καθε μερα για μπανιο....

Αχ και εμεις καλη μου κυρια καθε μερα μια βουτια στη θαλασσα διπλα μας ή στο συντριβανι στο συνταγμα την κανουμε.....αλλα το δολιο το παιδι το στελνουμε στο σχολειο....μην μας κουραζει στις βουτιες μας...

ξανα γκρρρρρρρρρρρ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το εχουν οι Δημητρηδες φαίνεται..τα ιδια κι εμεις, αν δει πιατο , κουταλι ή οτιδηποτε εχει να κανει με σκευος χοροπηδαει στον πωπο του και γκρινιαζει!!!

:shock:λοιπόν εσένα δεν σου ξαναλέω τίποτα Πετρούλα μου, τρομερή ομοιότητα σε πολλά πράγματα σε ανησυχυτικό βαθμό όμως.:D:D λοιπόν κανόνισε συνάντηση άμεσα να τα πούμε.

Τι λες για το ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ; απο Σεπτέμβρη όμως γιατί τώρα κλείσανε για διακοπές και στο μπαούλο μέσα θα βάλω το Δημητράκη (ταϊσμένο μέσα όμως για να μην ακουστούμε και στο πλατό) μπας και έχουμε το ίδιο παιδί και δεν το ξέρουμε.:tongue::tongue::tongue:

Κια συμπληρωσε....εγω παω καθε μερα για μπανιο....

Αχ και εμεις καλη μου κυρια καθε μερα μια βουτια στη θαλασσα διπλα μας ή στο συντριβανι στο συνταγμα την κανουμε.....αλλα το δολιο το παιδι το στελνουμε στο σχολειο....μην μας κουραζει στις βουτιες μας...

ξανα γκρρρρρρρρρρρ

και σε αυτό , εσύ φταις Ρίτα μου γιατί αν οδηγούσες θα έπαιρνες το Γρηγ. καθημερινά να τον πας να ρίξει μια βουτίτσα. Άκαρδη και άσπλαχνη μάνα. Ντροπής.:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

πωπω τα εχω παιξει ..δεν εχω σηκωσει κεφαλι απο το γραφειο απο τις 9...ποιος με καταραστηκε αραγε??????ριτααααααα κρυψου!!!!

για το γαλα μαρια ισως λογω ζεστης να τα κανει αυτα...να μην ξερει τι του φταιει ...παντως η γιατρος θα δωσει την λυση ...και ο μπεμπης μπεμπαρος!!!!μια χαρα και κιλα και υψος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σας διαβάζω ανεβασμένες ε?

Ρίτα πολύ γέλλασα με την πεθερά σου! Εγώ όμως θα της έλεγα το εξής, ναι συμφωνώ είναι πολύ κρίμα το παιδί να βράζει μέσα στη ζέστη γι αυτό το απόγευμα θα τον φέρουμε για καμιά 15αριά μέρες να απολαύσετε μαζί τα μπάνια σας! Άσχετο αλλά φέτος ειδικά στην Κάρυστο με το κοριτσάκι των φίλων μας που θα έμενε εκεί όλο το Καλοκαίρι στη γιαγιά, συνειδητοποίησα πόσο τυχερά είναι τα παιδάκια που έχουν αυτή τη δυνατότητα, και οι γονείς μην κρυβόμαστε άλλωστε! Ειδικά για 1-2 εβδομάδες αν οι γονείς δουλεύουν και δε μπορούν να πάρουν άδεια και αν-κυρίως- οι παππούδες αντέχουν είναι η ιδανική λύση πιστεύω!Μήπως να το ξανασκεφτείς Ριτάκι?

Όσο για τα κιλά εμένα 9.600 την έβγαλε χτες η γιατρός και ας τρώγομαι ότι μου παραπάχυνε! Στο ύψος είναι ακριβώς στο Μ.Ο. και ο Γιωργάκης έπιασε το μέτρο αλλά από κιλά 14.300 εκεί κολλημένος, ψέματα πήρε 300 γρ από την άλλη φορά! Χτες κάναμε και στα 2 κι εμείς εμβόλιο, πάντως κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τους κάνεις με τη ζέστη! Το Χειμώνα αν είναι άρρωστα δεν κάνουμε, το Καλοκαίρι όχι ε πότε είναι και πολλά τα ρημάδια! :)

Χρόνια πολλά κι από εδώ στην Ηλιάννα αν τύχει και μας διαβάσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας. Πήγαμε το μπανάκι μας μεσημεράκι, αφού πριν τσακώθηκα με την κόρη μου. Έχει βρει τελευταία και πηγαίνει και χοροπηδάει στο κρεββάτι μου και συνέχεια μου χαλάει τα σεντόνια. Έξι φορές τα έφτιαξα σημερα το πρωί. :mad::x:x Καλύτερα στο σχολείο τελικά ;);););)

Ριτάκι έγραψε και πάλι η πεθερούλα σου!!! :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Δεν εχω διαβασει και πολλα αλλα θα επανορθωσω!!!

Τα νεα μου επιτελους είναι ευχαριστα.

Χθες δεν εκανα λιθοτριψια γιατι η πετρα είναι πολύ μικρή και εχουμε πολλες ελπίδες ότι θα «πεσει» μονη της.Επανελεγχο σε ένα μηνα και βλεπουμε.

Αλλα το θετικό ειναι ότι πλεον δεν κανει ζημια στο νεφρο.:)

Κατά τα υπόλοιπα η μικρή μου απέκτησε»παρασημα».Εσκυψε να βγαλει τα παπουτσια της και από τη βιασυνη χτυπησε το κεφαλι της στο σκαλοπατι .

Χτυπησε στο μετωπο και στη μυτη αλλα ευτυχως μονο μελανιες και γρατζουνιες δεν επιασε γωνια που θα ηταν πολύ επικυνδυνο!!!:-(

Επίσης χθες ειχαμε έναν ωραιοτατο καβγα εγω και ο Ν. με τους γονεις του.Μας ακουσατε?????:mad::x:x

(Κατι πηρε το ματι μου γραφετε για πεθερες?)

Εκνευριστηκα τοσο πολύ ρε κοριτσια θα σας τα πω αναλυτικα σε λίγο γιατι με φωναζουνε !!!!

Καλημερα!!

Καλημέρα!!

Σούλα μου επιτέλους και κτ καλόμε την παλιοπέτρα!!!!

Περαστικα και στην μικρή, θα πόνεσε η καημενούλα...

Για τον καβγα μη στενοχωριεσαι, συμβαινει και στις καλύτερες οικογένειες αρκει να το ξεχνατε γρηγορα και να συνεχιζετε κανονικά..

Να πιω λίγο καφε και τα λέμε σε λίγο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημεραααααααααααα

σημερα εχω τοση πολυ δουλεια που με ποναει το κεφαλι προκαταβολικα...ριτα ακους ????????δεν θα σε πετυχω ???αααααχχχχ..

Σουλιτσα ευχομαι η πετρουλα να μας χαιρετησει...ξεπαρεου ξεπαρεου...οσο για τον καυγα ,σκεψου την συμφιλιωση μετα...ααααααλο πραγμα.....ολα θα πανε καλα!!

Μαρινα το να εχεις την δυνατοτητα να σου κρατησουν τα παιδια ειναι πραγματικα τελειο!!!εμεις αν δεν υπηρχε η λυση της πεθερας μου τι θα τα εκανα τα πιτσιρικια οεο???ο μπεμπης αυριο φευγει για Λαμια και τον χρηστο θα τον παραλαμβανει τα μεσημερια ο αδελφος μου (ελπιζω να αντεξει..)

Εν τω μεταξυ αυριο φευγει η μανα μου για χωριο και η συναδελφος ειναι ακομη με πολυ πυρετο ..τι θα κανω αν δεν ερθει???θα ερθω με το βουδακι στο γραφειο???ελπιζω να με παρει τηλ. οτι ειναι καλυτερα ..

γενικοτερα εχω κανει ολοκληρο επιχειρηματικο πλανο ετσι ωστε και να ειναι καποιος να φυλαει τα παιδια και να πανε και οι γιαγιαδες διακοπες...

Μακιαααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...