Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια καυτή καλοκαιρινή καλημέρα και από'μένα.σήμερα λέει θα φτάσει η θερμοκρασία στο ζενίθ, θα καούμε στα γραφεία πάλι με χαλασμένο το κλιματιστικό (που έτυχε και αυτό).

Μαλευτεράκι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι εύχομαι.

Ιωάννα μια χαρά ο πολωνός σου , πήγαμε και εμείς χθες στον παιδίατρο , κάναμε το εμβολιάκι μας , μας άκουσε όλη η περιοχή απο τα κλάμματα , φτάσαμε 9 κιλά και για δόντι απ'ότι μας είπε ο γιατρός μάλλον το έχουμε εγκαταλείψει αυτό το σπόρ.χιχι

Αρμάκι μπράβο και στον μπεμπάκο , μήπως το ότι δεν τρώει ο μικρούλης σου έχει σχέση με τη ζέστη γιατί και εμένα ούτε να το δει το γάλα ο Δημ. αυτές τις μέρες ενώ αντίθετα το νερό το πίνει ιδιαίτερα.

ΠανΜαρ που είσαι καλέ ; έλα να μας πεις και άλλα νέα , ποια βιβλία είπαμε διάβασες αυτές τις μέρες;

απ'ότι καταλάβατε την έκανα την πατάτα μου παραπάνω.χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλίτσα μου γλυκιά καλή επιτυχία στην λιθοτριψία! Ας είναι η τελευταία και να μην ξαναταλαιπωρηθείς. όσο γιοα τις διακοπές σου, δεν πειράζει, θα περάσετ εκαλά τον Αύγουστο! Όταν έχεις παιδια αυτά δυστυχώς συμβαίνουν..

Ο μπεμπακος εγω επιμενω ακουλουθει τον Γρ....εμεις 2μιση μηνων γυρνουσαμε ειναι γραμμενο και στο βιβλιαριο!Εσω ετοιμη σου λεω!

Περαστικα και για τα ματακια του!

Ναι και εγώ έτσι τον κόβω..θυμάμαι που μας τα έλεγες για τον Γρηγόρη και τώρα τα ζω κι εγώ! Μαζεύω δυνάμεις! :lol:

Μπράβο στον κολυμβητή σου! Πολύ προσοχή όμως με τα ξεφούσκωτα μπρατσάκια, μην τον αφήνετε λεπτό μόνο του!

Σκιάχτηκα με το σκηνικό που περιέγραψε η Μαρίνα. Επίσης έχει τύχει κι εγώ να βουλιάξω σαν παιδί και το θυμάμαι ακόμα..(ήμουν 4 ή 5 περίπου)

Μαράκι καλή συνέχεια στο νησί! Να περνάτε έτσι ωραία πάντα!

Πω πω κακία !!!!! :tongue::tongue::tongue: Εγώ να δεις τι κατάθλιψη πήγα να πάθω στο πάρτυ της Αλεξάνδρας, που μου ζήτησε όλο χαρά σουβλάκι, επειδή έτρωγαν και τα άλλα, και όταν ανακάλυψε ότι το σουβλάκι είναι κρέας μου το γύρισε πίσω. :mad::mad:: Πότε θα φάει αυτό το παιδί ένα σουβλάκι, ένα κομμάτι πίτσα, μία τυρόπιτα..... οέο;;;;

Αχ καθένας με τον πόνο του :lol: Που να δεις την Βαρβάρα να τρώει σουβλάκι, εκεί να δεις κατάθλιψη! :lol: :lol: :lol:

ρε παιδια ειναι πραγματικα οτι χειροτερο μπορει να του τυχει...κανει σαν τρελος...

Τι να κανω;Τι αλλο να βαλω απο φαρμακο;

Πειτε καμμια ιδεα ....

Ρίτα δεν έχει άδικο το παιδί..ξέρεις τι πόνο κάνουν τα σκατοκούνουπα? Είναι σαν να σε σφίγγει κάποιος πάρα πολύ σφιχτά. Καλά που το περασα κι εγώ γιατί πραγματικά κι εγώ θα νόμιζα ότι η Εύα με δουλευε όταν μου έλεγε ότι πονάει. Εγώ συνεχίζω όταν με τσιμπάει να μην μπορώ να περπατήσω για δυο μέρες από το πρήξιμο. Λοιπόν στο σπίτι έχω υγρό στο χωλ και cer8 στα δωμάτια πάνω στα κρεβάτια. Δεν έχουμε τσιμπήματ αμέσα στο σπίτι. Επίσης με το που θα την τσιμπήσουν αφού πρήζετε κι αυτή, κατευθείαν badatine και από πάνω fusicort.

Κλάμα θες Πετρούλα μου και ψυχοπλάκωμα; Διάβασε λοιπόν το «Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει, του Paulo Coelho» να δεις για πότε πέφτει η libido στο ναδίρ.

Υπέροχο βιβλίο!!!!

Με το καλό οι διακοπούλες σας Κικίτσα μου. Όσο για το γάλα του μικορύ, γι'αυτό είπαμε να περιμένουμε, μπας και είναι από τη ζέστη. Και όχι τίποτα άλλο αλλά το θέλει και σχεδόν καυτό ο άτιμος! Έτσι και κρυώσει κι ας πεινάει, το φτήνει. Το ίδιο είχε και η Εύα. Μα τι παράξενα παιδιά Θεέ μου!

Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα γαιτί πρέπει να ξεβρωμίσω το αχουράκι μου. Από αύριο θα κρατήσω την Αλεξλανδρα σπίτι για να χαρούμε βολτίτσες και θάλασσα και δεν θα υπάρχει περιθώριο για δουλειές.

Καλά ξεσαλώματα!!!

Νατάσα σιδερένιος ο Σώτος! Άντε από Σεπτέμβρη θα ηρεμήσετε πια! Πολλά φιλιά!

Ααααχ τωρα που ξεκιναω τα ξενυχτια ξαναμπαινω δυναμικά στο σπορ!

Γιατί ξενυχτάς?

αχ ειχα και μια προταση σημερα για κατι καλο ευχηθητε μου να πανε ολα καλα στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια!!!!

Όλη η θετική μας ενέργεια μαζί σου!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

γιατι ομως δεν κανει το εμβολιο???τελικα εμεις για Σεπτεμβρη εχουμε, τωρα με ειδοποιησε ο Χρ..ωστοσο θα πάμε μια βολτα απο την παιδιατρο πριν αναχωρησουμε για τις διαοπές μας!!Τον ακουω τα τελευταια βραδια που βηχει..

Μαρια ολα καλά θα ειναι με την Ε. και οι επόμενες εξετασεις θα ειναι οπως πρεπει.Ο μικρος τι παιδί...super!!!!

Ριτα καλή ευκολία, απο Σεπτεμβρη θα την κανετε την μετακομιση φανταζομαι...

Ωχ τι ηταν αυτο ρε Κικο με το κλιματιστικό???Εγω μολις εκλεισα πόρτες και παρθυρα και μπήκα στη συντηρηση!!!!:tongue:

Υπομονη, κανενα ανεμιστηρακι δεν κυκλοφορει να το τσιμπήσεις???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ουτε και ξερω πετρουλα...ειναι ζορι γιατι εχουμε και μηχανες που πρεπει να λυθουν για να μεταφερθουν...δε ξερω ακομα τπτ...

Βατραχακι ολα να πανε κατ'ευχην

Σουλα που εισαι;

Αρμα εγω του εβαλα μονο φενιστιλ και εκοψε η φαγουρα αν τα εβλεπα να πρηζονταν θα περνουσα σε κορτιζονουχα κρεμα σιγουρα.

Παντως δραμα...

Για το κολυμπι ναι βρε το ξερω τα ελεγα και εγω προχθες ,απο κοντα ειμαστε και εμεις στο μισο μετρο,αλλα το παιδι πραγματικα κολυμπαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια. Είπα και εγώ να κοιμηθώ σήμερα λίγο παραπάνω και 08.00 είχε ξυπνήσει το μουμπούκι μου. Αρχικά μου είπε ότι θέλει να πάμε διακοπές, και αφού της απάντησα την άλλη εβδομάδα, μου είπε ότι θέλει να πάμε θέατρο. :confused::confused::confused::P:p:p:p:p:p

Φιλιώ μου τι νέα; Πήγαν όλα καλά χτες;

Άρμα τίποτα δεν θα έχει το μπεμπάκι σου. Όλα θα είναι μια χαρά. Κάνει πολλή ζέστη και παίζει να έχει κόψει το φαί από αυτό ή και να έχει βαρεθεί το γάλα αυτό. Όσο για την Αλεξάνδρα, έχω σταματήσει να μιλάω πια για το φαί της, αλλά η αλήθεια είναι ότι που και που με ανησυχεί. Αρνείται να δοκιμάσει κάτι που δεν ξέρει.

Κική μου κουράγιο. Η αλήθεια είναι ότι καύσωνας, κλεισμένη σε γραφείο και χωρίς κλιματιστικό δεν παίζει. Έχουν αλλάξει ρε κορίτσια τόσο πολύ οι κλιματολογικές συνθήκες ή εμείς είμαστε πολύ ευαίσθητοι πια; Τριάντα χρόνια πριν που δεν υπήρχαν τα κλιματιστικά πώς την πάλευε ο κόσμος; Τι πατάτα έκανες και δεν κατάλαβα εγώ;;;;

Ρίτα τώρα θα κανετε τη μετακόμοιση ή όταν γυρίσετε με το καλό;

Joa όλα καλά με το βουδάκι σου. Ηρέμησες τώρα; Θα μεγαλώσει το παιδί και θα είναι όλα πάνω του ιδανικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αααα η γιαγια μου που ηταν Αθηνα απο παλιααα μου ελεγε οτι ηταν τετοια η ζεστη καποια καλοκαιρια που πατουσαν και ηταν μαλακη η ασφαλτος,καμμια σχεση με τωρα και ομως τετοια ζεστη οπως εμεις δεν ενιωθαν προφανως εχει να κανει με το κλιμα,την ατμοσφαιρα που ειναι ιδιαιτερα φορτισμενη με νεφος και επισης το ατελειωτο μπετον γυρω μας....

Γιοβαννα ειναι απλα παραξενη η Αλεξανδρα σου στο φαγητο.Την παραξενια την εχουμε και εμεις ακομα που δεν τον λες ολιγοφαγο.Οχι οπως παλια ,αλλα δεν δοκιμαζει ευκολα κατι που δεν ξερει.

Τουλαχιστον φτασαμε να τρωμε 5/5 μερες στο σχολειο αλλα τωρα δεν εχουν σουπες για αυτο...χαχα!

Τουλαχιστον οταν λεει να φαει τρωει καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!!

σας ευχαριστω ολες για την θετικη σας ενεργεια!!!

η προταση που ειχα ηταν για δουλεια θα παω αυριο να τα πουμε απο κοντα και θα σας πω τα νεοτερα!

ειχα και μια προταση απο μια εταιρια Landexpo την γνωριζει καμια;

μου φανηκαν πολυ καλα για να ειναι αληθινα τα οσα λεει κι εχω τις επιφυλαξεις μου :rolleyes:

Μαλευτερακι μου αν και δεν μας διαβαζεις σου ευχομαι πολυχρονη γλυκια μου!!!

Ιωαννα τελειος ο μικρος σου κικο κι ο δικος σου καλε σε λιγο θα μας περασετε στα κιλα τι τα κανετε τα παιδια σας και τρωνε τοσο;

αρμακι τελειος κι ο δικος σου και το Ευακι μια χαρα μην αγχονεσαι καλο κουραγιο στο τρεξιμο αληθεια θα πατε στο χωριο φετος;

πετρουλινι μου για που με το καλο θα πατε διακοπουλες;νομιζα πως θα πατε αργοτερα!

ριτα μου καλη ευκολια με την μετακομιση!

γιοβαννα μου χαχαχα πολυ γελασα με την Αλεξανδρα και το σουβλακι κι εμεις τον ιδιο πονο εχουμε οταν φαει ο τιμος θα φαει και η Αλεξανδρα :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαμάλευτεράκι χρόνια πολλά και καλά και από εμένα και περαστικά στο μικρούλη σου.

Φιλιώ τα καλύτερα και για εσένα. Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα τον Τίμο στις φωτογρφίες από τον παιδικό και είδα πόσο αδυνατούλης είναι και αυτός παρηγορήθηκα. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ριτάκι ξέχασα να σου πω να πάνε όλα κατ’ευχήν με τη νέα μετακόμιση. Τώρα σχετικά με τα εμβόλια να σου πω την αλήθεια δεν μας έχει πει κάτι ο δικός μας ο παιδίατρος αλλά επειδή θα λείπει όλο τον Αύγουστο είπαμε να το κάνουμε τώρα και από Σεπτέμβρη μετά ότι έχει σειρά.

Βατραχάκι ξέχασα να σου πω ότι σου στέλνω και εγώ τη θετική μου ενέργεια , να έρθουν όλα όπως τα θες με τις νέες επαγγελματικές προτάσεις.

Πετρούλα και εμένα ο Δημ. Έχει λίγη μυξούλα αλλά ρίχνω συχνά πυκνά ορό μπας και φύγει το ψιλό βηχαλάκι. Όσο για το κλιματιστικό άσε μας κάνουν και εδώ οικονομία όπως το κράτος που δεν ψεκάζει για τα κουνούπια, έτσι και εδώ για να μειώσουν το κόστος και όπως καταλαβαίνετε είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Γιοβαννούλα φοβερή η κόρη σου , ευτυχώς που είχε εναλλακτική λύση το κορίτσι.J

Η πατάτα που έκανα ήταν ότι έγραψα ένα μήνυμα στα κινέζικα και δημοσιεύτηκε παραπάνω αν δείτε. Μάλλον θα πήγαινε για τον φίλο μου πωλητή στο ebay που μιλάμε ολημερίς.χιχιχι

Όσο για τα κιλά του Δημ. Δεν έχω παράπονο είναι πολύ καλόφαγος , φτουφτου σε σημείο μάλιστα που όταν δεν είναι έτοιμο το φαγητό στην ώρα του μιλάμε γίνεται το έλα να δεις . πολύ τσιρίδα βρε παιδί μου και κλάμα και με το που βάλει το κουταλάκι στο στόμα παίρνει και μια ανάσα ανακούφισης , μιλάμε πολύ γέλιο.

Διαφημίσεις

Και όχι τίποτα άλλο αλλά το θέλει και σχεδόν καυτό ο άτιμος! Έτσι και κρυώσει κι ας πεινάει, το φτήνει.

Α αρμακι να το προσεξεις πολυ αυτο και προσπαθησε να του το αλλαξεις συντομα.3-4 συνεχομενες φορες και θα το συνηθισει,θα αναγκαστει ,ετσι και αλλιως δεν εχουν μνημη.

Και εμεις το καναμε αυτο και ετσι το ηθελε και ο Γρ.τοτε αλλα επιδεινωνοταν δραματικα η παλλινδρομηση του και ιδιως η κρυφη παλλινδρομηση που δε βλεπαμε.Ερεθιζοταν ο οισοφαγος.

Οταν το αλλαξαμε και ταυτοχρονα αλλαξαμε και γαλα για να το ξεσυνδεσει και να δοκιμασουμε και κατι αλλο,θυμαμαι οτι με κοιταξε και εκανε εναν αναστεναγμο ανακουφισης.Ειλικρινα το λεω ακομα και ανατριχιαζω....

Ηταν το πρωτο που μας ειπε η παιδογαστρεντερολογος.

Το γαλα πρεπει να ειναι σα να βγαινει απο το στηθος,αυτη ειναι η σωστη θερμοκρασια αλλωστε.Δλδ οταν πεφτει στο χερι μας να μην το αισθανεσαι.Ουτε κρυο ,ουτε ζεστο.

Ειναι το Α και το Ω.

Οταν το αλλαξαμε ειχαμε θεαματικη βελτιωση και στην ορεξη του και στην παλλινδρομηση .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε Ρίτα τι 3-4 φορές??? Παλεύουμε 2 βδομάδες κοντά με χλυαρά γάλατα.Προχτές μου το έβγαλε όλο επειδή αηδίασε κ μετά ήπιε κανονικά το ζεστό. Και αυτό που λες για το μητρικό κι εγω με αυτό απορω..γιατί αυτό το πίνει οεο???Πάντως δεν το ήξερα ότι το ζεστό επηρεάζει την παλλινδρόμηση. Ρε γμτ...δεν έχει όμως και συπτωματα..γουλιές καθόλου,γκρίνια καθόλου, απλά δε πίνει πολύ.Σήμερα ειδικά κάτι 70αρια και 80αρια έχει πιει..τι να πω? Περιμένουμε μέχρι Παρασκευή..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εχει συνδιασει αυτη τη γευση με αυτη τη θερμοκρασια....ή το μπιμπερο με αυτη τη θερμοκρασια...

Ρωτα να του αλλαξεις μια μαρκα και να του το πασσαρεις σε αλλη θερμοκρασια.

Ειναι λαθος το πολυ ζεστο..στο λεω σιγουρα!

Εμενα το ξεκινησε ο ανδρας μου αυτο γιατι εγω ειπαμε τοτε ημουν σε νιρβανα...

Ερχεται η πεθερα μου σε καποια φαση και μας λεει παιδια το γαλα ειναι πολυ ζεστο και δεν κανει,δεν της δωσαμε σημασια,το λεει και η μανα μου κ παλι δε δωσαμε σημασια...

Μου λεει η παιδιατρος ,οταν ξαφνικα αρχισε να κοβει(επινε πολυ αν θυμαστε και εκανε εντυπωση)και ενω δεν ειχε ακομα πολλες γουλιες, μπας και το εχετε πολυ ζεστο το γαλα;Οχι,οχι εμεις ετσι το θελει....

Και τελικα ενταθηκαν οι γουλιες,ειχε κυριως κρυφη παλλινδρομηση 1 το 10λεπτο με υπερηχο και στο τσακ γλυτωσαμε την οισοφαγιτιδα.

Δε σου λεω οτι θα γινει ετσι, μπορει το παιδι να μην εχει καν παλλινδρομηση απλα καλο ειναι η θερμοκρασια να ειναι η σωστη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όσο για τα κιλά του Δημ. Δεν έχω παράπονο είναι πολύ καλόφαγος , φτουφτου σε σημείο μάλιστα που όταν δεν είναι έτοιμο το φαγητό στην ώρα του μιλάμε γίνεται το έλα να δεις . πολύ τσιρίδα βρε παιδί μου και κλάμα και με το που βάλει το κουταλάκι στο στόμα παίρνει και μια ανάσα ανακούφισης , μιλάμε πολύ γέλιο.[/size]

Το εχουν οι Δημητρηδες φαίνεται..τα ιδια κι εμεις, αν δει πιατο , κουταλι ή οτιδηποτε εχει να κανει με σκευος χοροπηδαει στον πωπο του και γκρινιαζει!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Περνει η πεθερουλα τηλ...''στειλατε το παιδι με αυτη τη ζεστη στο σχολειο'' δεν μπορουσε καποιος να το κρατησει;;;''

γκρρρρρρρρρρρρ!

Ναι να το κρατησουμε να κανει μια βουτια στην πισινα μας να δροσιστει.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...