Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone έφυγες? Έλεγα για κάτι μάλλον λαδερό αλλά και γρήγορο αν γίνεται (πρέπει να πάω αγορά να ετοιμάσω τίποτα γιατί θα γεννήσω με τις φόρμες στο τέλος!)! Καμιά ιδέα?

Λοιπόν θα πρότεινα αρακά, φασολακια (που εκανα σήμερα στην κατσαρόλα και οχι στη χυτρα και εγιναν ομολογουμένως καλύτερα!), σπανακι (ευκολο και θρεπτικό), φακή, γεμιστά, μπριαμ, λαχανόρυζο..Ηθελες και συνταγη ή μονο ιδέες;;;

Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι, μακάρι να μονιμοποιηθείς σύντομα!

Ευχαριστώ αγαπη μου..Και εδώ που είμαι αορίστου είμαι σαν και σενα σε ΝΠΙΔ..Η προκηρυξη που είμαι μεσα είναι σαφως κτ καλύερο..και πάλι θα δω όμως...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα Μαρίνα το ψαρι (αν νηστεύεις) τρωγεται μεχρι και αυριο...Πάρε ψαρακι (λαυρακι, τσιπούρα, σολωμό-προτίμησε το- ή πεσκανδρίτσα) και ριξτο στο φούρνο ψητό με μουσταρδίτσα, φετες ντοματούλας, αλατακι, πιπερακι και καμια πιπερίτσα..Σε μιση ώρα θα εχεις πεντανοστιμο φαγητο

Ρίξε και μια ματια εδώ για περισσότερες επιλογές...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=8&id=38&Itemid=49&limit=50&limitstart=0

Επεξεργάστηκαν by Stone

Ευχαριστώ πολύ Στόουν μου! Μάλλον τα φασολάκια θα προτιμήσω! Όμως και το ψαράκι δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά πρέπει να σηκωθώ πρωί να πάω να πάρω οπότε μάλλον άκυρο! Φιλάκια τα λέμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλέ κορίτσια που είστε???? Κοιμάστε???

Λοιπόν , πρώτον Stone μου μου έπεσαν τα σάλια με τα μελομακάρονά σου!!!!

Ακόμα και τώρα που τα σκέφτομαι μου τρέχουν τα σάλια.

Δεύτερον , Σουλίτσα κοριτσάρα μου και του χρόνου!!!Είδες στόλισες και συ!!!

Και τρίτον σας διαβάζω που λέτε για τις ταλαιπωρίες σας στο Jumbo και στο ΙΚΕΑ εγώ να είτε τι έχω τραβήξει με την ραφαέλα και εγώ που νόμιζα πως μόνο το δικό μου το παιδί δεν κάθεται.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλά καλέ έμεινα και εγώ ένα βράυ αργά να κουτσομπολέψουμε και κατάντησα να μιλάω μόνη μου!!!!!

Λαζαρένια που είσαι???? Που είναι οι αγαπημένες σου ώρες????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Σουλα μου και του Χρονου!!Αντε ειδες? ολα γινανε!!

Κικο ουτε εγω προλαβα την φωτο.

Μαρινακι αντε σιγα σιγα να ξεκουραστεις και εσυ λεω... καιρος ειναι..

Ο Γιωργακης σου θα τα παει μια χαρα με το εμβολιο θα δεις σιγα μην πτοηθει απο ενα εμβολιακι!

Ιωαννα μου καλα αποτελεσματα!

Αρε Ευα ξενυχτησες και εσυ τζαμπα σημερα ...χαχαχα

Stone δε μας ειπες βρε παιδι μου τα μελομακαρονα ηταν πετυχημενα?χαχαχαχαχαχαχα

(Παμε αλλη μια φορα..ελααα!)

Καληνυχτα κοριτσια τωρα τελειωσα τις δουλειες και παω να την πεσω

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέεερα τι μου κάνετε?Σας πρόλαβα ε?Η συνήθεια βλέπετε! Βέβαια από τις 6.30 που σηκωνόμουνα το 8 είναι μεγάλη χλιδή!!! 8 ώρες συνεχόμενες κοιμήθηκα και αυτό θα έχει τουλάχιστον 1 μήνα να μου συμβεί! Τέλεια!

Στόουν, μου πετάς καλή μου κανένα μελομακαρονάκι γιατί έχω μια λιγούρα πρωί-πρωί? Μήπως να καταπιαστώ μπας και κάνω κι εγώ κανένα τώρα που θα καθίσω ή είναι πολύ δύσκολο κι εγώ δε φημίζομαι για τις ζαχαροπλαστικές μου ικανότητες οπότε θα απογοητευτώ? Αν επιμένετε τώρα μπορείτε να μου δώσετε όλες από 2-3 και είμαι κομπλέ!!!

Ριτάκι 2 και κάτι το βράδυ έκανες δουλειές ή δεν πάει καλά το ρολόι που δείχνει το forum? Πάντως και σήμερα μέρα είναι καλέ κοίτα να χουχουλιάσεις λίγο!

Εύα μοναξιές χτες ε?

Σούλα και του χρόνου και σε εσάς! Πώς της φάνηκε της μικρούλας σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημέρα φιλεναδούλες...

που χάθηκε η λαζαρένια μας;

Φωτεινή να μου φιλήσεις το Βικάκι και πες της πως δεν θα το σώσει αυτή το δημόσιο καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε!

28796xf3z4sbjdh.gif

m57Zp2.png

Καλημερα κι απο εμάς!!!

Πω-πω λυωσαμε στον ύπνο..Είδες Μαρίνα χλιδή;;;Άλλο 6.30 κι άλλο 9.00

Μελομακαρονα θες;;5 μειναν κι όποιος προλάβει!!Ελααα ξεπουλάμε....

Ρίτακι σχολίασα , εκαναν θραύση παιδί μου!!

Δεν θα πώ οτι σημερα εδωσα ρεσιταλ με τα μελομακαρονα..Εμειναν μονο 5!!!όχι δεν θα πώ οτι έγιναν σουπερ...

Για να με κοροϊδευετε παλι....Μπρίτς.....

Αρε Ευούλα, αυτα τα λένε πιο μπροστα...Και εγώ χαζευα μεχρι τις 12, δεν είχα νύστα..Δεν εδωσε και Μαρίνα το παρόν κι εφυγα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου!

Σουλίτσα μου και του χρόνου! Άντε βρε τα καταφέρατε!

Joa μου καλά αποτελέσματα στην εξέταση!

Μαρίνα πες στη stone να σου στείλει κανα κουτί μελομακάρονα! Με τέτοια επιτυχία τι να πουν τα δικά μας μπροστά στα δικά της??? :lol:

stone μου μιας και δεν ήσουν πέρυσι κοντά μας άκου πως μου έβγαλαν το όνομα: Την πρωταπριλιά ειπα να τους κάνω ένα αστειάκι...έτσι τους είπα ότι η Εύα έβγαλε δόντι...:lol: Έβαζαν εικόνες συγχαριτήρια, πυροτεχνήμτα κλπ και μετά από λίγο αφού πήρα τις ''ευχές'' τους αποκάλυψα το αστείο μου! Το τι άκουσα δεν λέγεται! Βέβαι ποιος να μου το έλεγε ότι η Εύα όχι μόνο δεν θα έβγαζε σύντομα αλλά θα έβγαζε 18 μηνών!χαχαχαχα! Η πλάκα ήταν πως εκείνη την ημέρα το πικουλινάκι μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και μετά από αυτό που τους είχα κάνει δεν την πίστευε κανείς! Περιμέναμε όλες την επόμενη μέρα για να αρχίσουμε να της ευχόμαστε! :lol: :lol: :lol: Πες μου όμως τώρα γιατί καμία δεν το παραδέχεται..δεν ήταν πολύ πετυχημένο????χαχαχαχαχαχα!!!!!

όσο για την φώτο θα έβαζα μωρέ αλλά φοβάμαι μήπως η αδερφούλα μου ζητήσει τα πνευματικά δικαιώματα μιας και θα τα φτιάξουμε παρέα..:lol:

Σαρδελάκι καλά τα λες για το Βικάκι μας, αλλά με τον χαρακτήρα που έχει δεν παίρνει χαμπάρι..δημόσιο ξεδημόσιο εκείνη το ίδιο ια δούλευε όπου και να ήταν..

Α, έχετε όλες πολλά χαιρετίσματα από την κωνκων. Είναι καλά και εκείνη και ο μικρός της απλά δεν προλαβαίνει να μπαίνει...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από μένα.

Λοιπόν η Ανδρεάννα με το δέντρο δεν τρελάθηκε κιόλας.

Πιο πολύ θα ελεγα ότι της την εδωσε γιατι δεν ασχολιόμουν μαζί της και γκρίνιαζε.

Ε λίγο όταν τελειώσαμε με τα λαμπακια καπως ενθουσιάστηκε αλλα από ότι καταλαβα ακομα είναι μικρή για να καταλάβει τι γίνεται.

Θα προσπαθήσω να σας βαλω φωτο να δειτε τη δημιουργία μου.

Μαράκι μου γλυκό είναι να μη σου βγει το ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάνουλες γλυκές κ μωράκια καλημέρα

Σούλα ωραίο το δέντρο εεε??? Τώρα θα ηρεμίσεις που το είχες μεγάλη έννοια καλές γιορτές αγάπη μου:)

Σαρδελάκι έχεις δίκαιο για την κόρη μου αλλά δεν μπορεί να και διαφορετικά, λείπουν 3 κοπέλες και έχει μαζευτεί πολύ δουλεία .

Στέλνει χαιρετισμούς και πολλά φιλιά αλλά δεν μπορεί να γράψει γιατί δεν έχει χρόνο

Εγώ από χτες έχω την μικρή γιατί η Βίκυ είχε μια δουλεία και θεώρησα πιο σωστό το παιδί να είναι συνεχόμενα σε μένα. Έλα ντε που με έχει σκάσει με το φαί της, τραβάω τα μαλλιά μου από τα νευρά μου…θα ισιώσω και την περμανάντ που έκανα πρόσφατα:):)….τρώει 2 μπουκιές και μετά γίνετε καπνός οπού φύγει φύγει και με ένα χαμόγελο στα χειλάκια της σαν να σε λέει στην έσκασα και πάλι.:tongue::tongue:

και εγω αναρωτιεμαι που ειναι η Λαζαρενια

Φωτεινή τρεχατε ποδαρακια μου!!!Αγώνας δρόμου...

Για τη Βίκυ όπως τα λές είναι, εαν παρουσιαστηκαν κενά στη δουλειά δεν μπορεί να κανει κι αλλιώς, είναι και τελος του ετους, αν το εχει κιόλας και δεν μπορεί να πέι όχι..Στρίμωγμα έφαγε..

Αρμα, μου θυμισατε το παραμυθι με το λύκο και το βοσκό..Θυμάσαι;;;

Η Λαζαρενια μας έχει 3 μερες να δώσει το παρόν..Ελεγε για τις γιορτες θα πήγαιναν στους κουμπάρους μηπως μας την εκανε νωρίτερα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...