Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Λέτε για βιβλία ε? Ααααχ τωρα που ξεκιναω τα ξενυχτια ξαναμπαινω δυναμικά στο σπορ! Κ εγω διάβαζα παααρα πολύ μεχρι που γέννησα τον Κων. Υπηρχαν μερες που ξεκινουσα το πρωι με το βιβλιο και ερχοταν ο καλός μου στις 4 το απογευμα απο τη δουλειά κ εγω τον κοιτουσα με απορία γιατι ήρθε τοσο νωρίς στο σπίτι. Χαχαχα και φυσικά ουτε φαϊ είχα κανει. Βιβλια αγόραζα απο το greekbooks και απο το fnac που ειχα και καλη εκπτωση. Μου αρεσε που πηγαιναμε fnac και χανομουν με τις ωρες να διαλεξω βιβλία!!!

Ρίτα το ντυσιμο με το λινο μου ακουγετε πολύ καλυτερο. Οσο για το μαλλί γιατι δεν ζητας τηλ. καποιας κομμωτριας εκεί να κλείσεις ραντεβού? Ασχημα θα της πεσουν τα 20 ευρώ Κυριακατικα? Για ρωτα, εγω στο χωριο ετσι κάνω.

Σούλα μου καταλαβα καλα? Παλι μπαινεις για λιθοτριψία? Ελα ρε γμτ.... Παλι ταλαιπωρία και πονο. Ευχομαι πραγματικα να εχει επιτυχία 100% και να ειναι η τελευταια που κάνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ σήμερα που θα επιστρέψω θα φτιάξω κορμό , τον έχω πεθυμήσει τώρα το καλοκαίρι, βάζω και καρυδάκι μέσα και είναι σούπερ ντούπερ.

Τί μου θύμησες τωρα! Το ειχα ξεχασει. Πριν λιγο επνιξα τον καημό μου για γλυκό στο παγωμενο βαζακι της νουτελα, μμμμμμμμ όνειρο!

καλησπερα χαιρετω τις ομορφες!!!!

τι κανετε;

ΠΙΚΟΥΛΙΝΑΚΙ μου να χαιρεσαι τον παλικαρακι σου γερο και δυνατο!!!

Πετρουλα μου να τα χιλιασεις γλυκια μου παντα γερη κι ευτυχισμενη!!!

κοιμουνται τα τεκνα και μπηκα λιγο να σας γραψω τα νεα μας και να τα ξυπνησω να παμε για μακροβουτια!!!

ουφ πολυ ζεστη σημερα 36 βαθμους υποσκια σκασαμε!

ριτα μου ωραιο το λινο και αερατο για καλοκαιρινο γαμο αλλα αν θες παρε μαζι και το αλλο φορεματακι και δες λιγο τι θα βαλουν οι υπολοιποι κι αν δεις οτι ολες θα ειναι με τις τουαλετες βαλε κι εσυ την δικη σου χαχαχαχα!!!

αχ ειχα και μια προταση σημερα για κατι καλο ευχηθητε μου να πανε ολα καλα στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

για βιβλια που λετε καποτε τα παλια τα χρονια διαβαζα κι εγω παρα πολυ ισως οταν πανε τα αγορια μου φανταροι να ξεκινησω παλι να διαβαζω χαχαχα.

παντως στο παρεντσ πολλες κοπελες πουλανε βιβλια σε πολυ καλες τιμες ριξτε μια ματια συμφερει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εισαι ΚΟΥΝΙΑΔΑ (χαχαχα),

Όχι, η Ρίτα και η κοπελιά είναι συνυφάδες. Θα ήταν κουνιάδες αν ήταν η αδερφή του άντρα της. Μην μου τα μπερδεύετε πάλι. Χρόνια μου πήρε να τα ξεμπερδέψω. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσο για το ντύσιμο εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και τα 2 φορέματα μαζί και βλέποντας και κάνοντας. Έτσι και άλλιως και το άλλο σε κάποιο ''κρεββάτι'' ή σε κάποιο τραπέζωμα θα σου χρειαστεί. Αν θες συνδύασε το λινό με πιο επίσημο παππούτσι για να μην μοιάζει πρόχειρο.

Φιλιώ όλη μου η θετική ενέργεια σε εσένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

πω πω γλωσσούδες! τι έχετε γράψει!

Ντίνα! να χαίρεσαι τον Πανούλη σου!

Πετρουλίνι χρόνι πολλά!

Θἐλω κι εγώ γλυκό! Και από τις δύο!

Ρίτα!!! Λινό και ξυπόλητη με μακρυά σκουλαρίκια και μαλλί αχτένιστο! Καλοκαιρινός γάμος σε νησί είναι! Σιγά μην πας και κομμωτήριο!

Βιβλία δεν διαβάζω...

Έφυγα!!!!!

Πάω παραλία.... χιχιχιχι!

το βράδυ περισσότερα με ησυχία!

mrdIp3.png

Όχι, η Ρίτα και η κοπελιά είναι συνυφάδες. Θα ήταν κουνιάδες αν ήταν η αδερφή του άντρα της. Μην μου τα μπερδεύετε πάλι. Χρόνια μου πήρε να τα ξεμπερδέψω. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Οχι ρε, τη σχεση της με τον αδερφο του αντρα της εξεταζουμε..ειναι κουνιαδος της και ειναι νυφη του , οι γυναίκες συνυφαδες!!!

Δικο μου το λάθος που αντι νυφη την έκανα κουνιάδα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

.ειναι κουνιαδος της και ειναι νυφη του , οι γυναίκες συνυφαδες!!!

Αααα έτσι συμφωνώ :D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσακια!!Ουφ..δεν αντεχεται η τόση ζέστη!!!!

Σαν χτες θυμαμαι που γυρισαμε απο τις διακοπες και μου εκανε εκπληξη ο αντρούλης μου φερνοντας μου μια τουρτιτσα,με τον Δημητρη στην κοιλια και τον Ανασταση στην αγκαλια εσβησα τοτε το κερακι..φετος το σκηνικο ηταν διαφορετικό, εσβησα το ενα και μοναδικό κερακι με τα 2 πιτσιρικια μαζί ετοιμα να ορμηξουν στην τουρτα και μονο εγω χαμογελουσα στο φακό...χαχα

Ντινα τελικα ηρθε η τουρτιτσα..αχ αυτο τον αντρα μου τον ξερω καλύτερα κι απο τη μανα του!!!!

Μαρακι (αρμα) εχω κανει 10 αποτυχημενες προσπαθειες να σου στειλω sms...ειναι απο τις φορες που το κινητό μου εχει στραβωσει με τον αριθμό σου!!!!

Σου 'εστειλα μνμ στο fb σχετικα με κτ που θελω να σε ρωτησω...

Βατραχακι σε ευχαριστω και ευχομαι τα καλύτερα σχετικα με τηβν προταση που σου εγινε!!

Μαρακι ευχαριστω κι εδω, τα ειπαμε και live!

Να εχετε μια δροσερη βραδια!!!Φιλάκια!

Χρόνια πολλά Πανούλη μου να σε χαίρονται οι γονείς σου, πάντα πανέξυπνος και ετοιμόλογος! Ασυγχώρητη σήμερα με τα τηλέφωνα, αλλά άργησα στη δουλειά, στο καπάκι είχαμε σεμινάριο, ίσα-ίσα πρόλαβα να γυρίσω να πάμε παιδίατρο και πριν λίγο κάθησα!

Πετρουλίνι μου, χρόνια σου πολλά Σκλεναρίκοβα του καφέ μας! Να σε χαίρονται οι άντρες σου!

Με τα βιβλία κι εγώ έχω μεγάλο κόλλημα από παιδί, ποτέ όμως μετά δε θυμάμαι τίτλους και συγγραφείς, ό,τι μου κάνει κλικ το παίρνω! Πέρυσι είχα καταφέρει με τα δύο παιδιά να διαβάσω 3 στις διακοπές μας (ήταν και αρκετές βέβαια) το τελευταίο όμως παραλίγο να το μαζέψω από τη θάλασσα που κόντεψε να το πετάξει ο καλός μου, γιατί λέει ότι την έπεφτα διαρκώς! Τσ τσ τσ υπερβολές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

πφφφφ ζεστη...εχουμε σκασει ...χθες το μεσημερι που περιμενα το λεωφορειο 20 λεπτα μεσα στο λιοπυρι τα επαιξα.....εκανα να συνελθω επειτα 2 ωρες!!!

το βουδακι το πηγαμε χθες στον γιατρο φτασαμε 68 ποντους και 8450 τα κιλα μας ,το κεφαλι στα ανωτερα φυσιολογικα (επιτελους!!)

Βατραχακι μου εχεις οοοολη την θετικη μου ενεργεια να πανε ολα καλα με την προταση που δεχτηκες!!

Παιδια εγω με τις συνυφαδες τους γαμπρους και τις κουνιαδες δεν τα ξερω καθολου ..κανω το εξης την αδελφη του αντρα μου δεν την λεει νυφη ή κουνιαδα(ενα απο τα 2 ειναι)απλα αδελφη του αντρα μου χαχαχα

Κοριτσακια σπιτι εχω 5 πλυντηρια ασιδερωτα..οποια εχει ορεξη ας ερθει !!!κερναω καφε μεχρι και αερα θα σας κανω!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κι απο εδω!!!

40αρια σημερα...νερακια, μεσα και ντουζακια!!Περαστικα μας!

Ιωαννα τελειος ο μικρος!Καλέ στα κιλα θα μας φτασετε σε λίγο...Κι εμεις σημερα νομίζω έχουμε εμβολιο..Οσο για το σιδερωμα..ακομα δεν κρυωσε το δικο μου σιδερο, οπως εστρωσες να κοιμηθεις..χαχαχα φωναξε καμια κοριτσομανα, ειναι πιο χαλαρες αυτες!!!!!:D:D

Μαρινα νομιζεις επειδη με ειπες Σκλεναρικοβα θα σε συγχωρεσω που δε με πήρες τηλ χτες.....?????Ντροπη σου!!

Παρα ταυτα θα το σκεφτω γιατι γελασα με το παρολιγον πνιγμένο βιβλίο!!!

Μαμαλευτερακη να σε χαιρόμαστε!!!Να εισαι γερη και ολα βολικα να σας ερθουν!

Συμπεθερα τελειωσαν οι δουλειες??Αντε να χαρειτε τις βολτες σας τωρα!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες! Τρέχω πανικόβλητη αυτές τις μέρες, μιας και η μαμά μου δεν πολυέρχεται και ο καλός μου τρέχει πολύ με τη δουλεια..

Ηλιάνα μου χρόνια πολλά κοριτσάρα! Ν αείσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τους άντρες σου!

Λοιπόν για τις εξετάσεις τις Εύας η παιδίατρος μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι να έδειξαν τσιμπημένες γιατί ήταν 6 ώρες νηστική ενώ θα έπρεπε να είναι 10. Αν υπήρχε θέμα θα ήταν όλες τις χρονιές τσιμπημένες οι τιμές. Μου είπε ότι σε άλλη περίπρωση προληπτικά θα πήγαινε σε πράσινο γαλατάκι(η Εύα πίνει adnvance) αλλά λογω του ότι είναι πολύ αδύνατη και τις θερμίδες τις θέλουμε δεν θέλει ακόμα να πάμε σε κανονικό. Σε ένα 6μηνο θα ξανακάνουμε μια επαναληπτική για να σιγουρέψουμε ότι ήταν τυχαίο.

Ο μπεμπούκος από την άλλη είναι 6500 και 63 πόντους και μια χαρά γενικά, της γέλαγε της γιατρού της έκανε ''αγκου'' κλπ και κινητικά μου το είπε κι εκείνη πολύ μπροστά! Τώρα επειδή η μοίρα δεν με αφήνει να χαρώ τις τελευταίες μέρες έχει κόψει πολύ το γάλα(δεν έπινε και ποτέ πολύ) θα περιμένουμε μια βδομάδα και αν συνεχίσει τα ''κόλπα'' πάμε για καλλιέργεια ούρων(λόγω της υδρονέφρωσης πάντα φοβόμαστε) και για υπέρηχο να δούμε μήπως έχει καμιά κρυφή παλλινδρόμηση στο στομάχι. Οπότε περιμένπουμε μήπως και στρώσει και δεν τον ταλαιπωρήσουμε..Εχτές είχε και πυρετό 38 + ο καημενούλης από το εμβόλιο αλλά παρόλαυτά ο γλυκούλης μου δεν έχανε το κέφι του για γέλια και κουβέντα! Φτου φτου είναι τρομερό παιδί κι αυτό!

Πετρούλα το δικό μου κιν έχει το πρόβλημα μάλλον, γιατί και η Μαρία το ίδιο μου έλεγε. Πρέπει να το κοιτάξω. Τι ωραία τα γενέθλιά σου! Και του χρόνου να είστε καλά!

joa τέλειο το ''βουδάκι''! Γιατί είπες ''επιτέλους'' για το κεφάλι? Ήταν χαμηλά?

Έχετε γράψει ένα σωρό πράγματα, πάω να τα διαβάσω προς το παρόν..

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

Ολα τα μπεμπακια διαβαζω τελεια!Μπραβο τους φτου φτου!

Βρε κοπελιες γιατι τους κανουν εμβολιο μεσα στον καυσωνα;Δε γινταν να πεσουν λιγο οι ζεστες και να γινουν;Εμενα η παιδιατρος ελεγε παντα, οχι εμβολιο με τετοια ζεστη...

Εμεις μαλλον βρηκαμε γραφειο.Ακομα στα διαδικαστικα ειμαστε αλλα μας περιμενει δουλεια απο οτι φαινεται...

Ο Γρηγορης οταν του λεω οτι τελειωνει το σχολειο αυτη τη βδομαδα συγκλονιζεται....τι θα τον κανω;;

Για τα ρουχα ευχαριστω για τις αποψεις σας και βεβαια θα τα παρω ολα κοντα να τα εχω και βλεπουμε αλλα κλινω προς την χαλαρη αμφιεση!

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...