Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα ναι ναι το συγλινο θυμόμουν...ειχα μια συμφοιτητρια απο Σπάρτη που το εφερνε μεσα σε γυαλινο βαζο με νερό!!

Το μπέρδεψα με το απακι...φαγαμε κι απο αυτο, καπνιστο δεν ειναι???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πάω κι εγω, το ξεφτιλισα σημερα...:rolleyes:

Καλημερα!

και κτ τελευταιο..ψαχνοντας για βιβλία βρηκα κι αυτο εδω!!!Ιωαννα για σένα, θα το χρειαστεις σε λίγα χρόνια οποτε το παιρνεις απο τωρα!!!!!!χαχαχαχαα

http://www.ianos.gr/index.asp?park=bk_item&key=0260792

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Χρονια πολλα στον Πανουλη και στην Πετρουλα! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζαν/ειχαν γενεθλια τις τελευταιες μερες! Εχω χασει την μπαλα τελειως, μπαινω πια πολυ σπανια...

Τρεχω ολη μερα με τη δουλεια και μετα να ικανοποιησω τα κεφια του Σωτηρη. Καθε απογευμα το μενου εχει ειτε παιδικη χαρα, ειτε παιδοτοπο, ειτε μπανιο στη θαλασσα (7-9 ειναι ονειρο) ειτε φαγητο/παγωτο εξω, τελος παντων οτι μπορω για να εξιλεωνομαι απο τις τυψεις που με δερνουν που τον αφηνω τοσες ωρες μονο του.

Την προηγουμενη εβδομαδα τον ειχα αρρωστο με αμυγδαλιτιδα κλασσικα και 4 μερες πυρετο 39 φευγα... Στο τελος εβγαλε κι εξανθημα ο δολιος. Ωραιες μερες μεσα στη ζεστη, ονειρο!

Αχ λετε για βιβλια, η αδυναμια μου! Παλια διαβαζα συνεχεια, μετα το εκοψα λογω μωρου και τωρα δεν πιανομαι παλι...

Εξαιρετικα βιβλια ειναι η τριλογια του Μπρουτζινου Καβαλαρη και το Τριανταφυλλακι (επισης τριλογια). Τεραστιο κολλημα!!! Παρτε τα στις διακοπες σας και θα με θυμηθειτε!

Μαργαριτα επειδη μαζι το συζηταγαμε το τριτο μερος απο το Τριανταφυλλακι κυκλοφορει 3 Αυγουστου! Σπευσατε!

Ξαναρχομαι...

t7fQp3.png

Κοριτσια επειδη εχω βιδωθει με τη ζεστη, βοηθηστε με λιγο...

Στις 21 αυγ. παντρευεται ο αδερφος του ανδρα μου στην κεφαλλονια...εγω ειχα λογαριασει να βαλω ενα αερατο φουστανακι αλλα παρολα αυτα καλο, σε λαδι αποχρωσεις, που ειχα παρει για το κρεβατι της αδερφης μου γιατι του γαμου της ηταν πιο στημενο και δεν θα ταιριαζε.

Ομως τωρα σκεφτομαι οτι θα πρεπει σε νησι που βραζει ο τοπος το απογευμα ,να ετοιμαστω και να φορεσω καλο φορεμα (ως προς το υλικο) με το κατιτις του απο πανω για να μην ειμαι ξωπλατη ,στις 5 το απογευμα και τρελαινομαι..

Ελεγα λοιπον να φορεσω ενα λινο λευκο που πηρα με ενα ωραιο σανδαλι και τα απαραιτητα εγχρωμα αξεσουαρ για να μην ειμαι και σαν την νυφη...

Εσεις τι λετε; θα κανει το λινο πολυ προχειρο ;

ειμαι συνυφαδα...(καλα το λεω; )

Αφηστε που ο γαμος ειναι κυριακη ...ουτε να χτενιστω θα μπορω εκει περα ,ουτε να βαφτω....ειμαι φρικαρισμενη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα Ριτα με βρισκεις απόλυτα συμφωνη με τα οσα σκέφτεσαι!!!

Εισαι ΚΟΥΝΙΑΔΑ (χαχαχα), ο γαμος ειναι σε νησί, ασε που εγω δε συμφωνω με το πολύ καλό ντυσιμο σε γαμους και βαφτισεις ειδικα το καλοκαιρι..Περα απο γονεις και κουμπαρους μου αρεσει οι υπόλοιποι να ειναι πιο casual ντυμενοι..

Μη βαλεις ομως πολύ εντονα αξεσουαρ σε αποχρωσεις..

Μα να μην εχουμε κι εμεις κανενα γαμο σε νησί..???

Νατασα ευχαριστουμε!!Μια χαρα περνατε, ετσι??Περνα βρε παιδι μου κι απο εδω καμια βολτα το βραδακι να μαθαινουμε πιο συχνα τα νεα σας!!!Φιλια στον Σωτο!

Εμενα Ριτα με βρισκεις απόλυτα συμφωνη με τα οσα σκέφτεσαι!!!

Εισαι ΚΟΥΝΙΑΔΑ (χαχαχα), ο γαμος ειναι σε νησί, ασε που εγω δε συμφωνω με το πολύ καλό ντυσιμο σε γαμους και βαφτισεις ειδικα το καλοκαιρι..Περα απο γονεις και κουμπαρους μου αρεσει οι υπόλοιποι να ειναι πιο casual ντυμενοι..

Μη βαλεις ομως πολύ εντονα αξεσουαρ σε αποχρωσεις..

Μα να μην εχουμε κι εμεις κανενα γαμο σε νησί..???

Αχ ωραια....επιτελους καποιος που συμφωνει μαζι μου...

Αλλα αν οι αλλες ειναι λατερνες μηπως φαινομαι σαν την καημενη;

Και ας κανει το λινο μου πιο ακριβα απο το αλλο.... :tongue:

Αξεσουαρ ελεγα σε ταμπα και σιελ!χαχα!!!!Λευκο με ταμπα και σιελ;

Πως σας φαινεται;Να φυγω για Μυκονο καλυτερα;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ουφ, να 'μαι πάλι , έχει λίγο τρέξιμο σήμερα μπορώ να πω.

Ιωάννα που είσαι καλέ , ξέσπασες ή να στείλω το τηλέφωνο γιατί εμένα τα νεύρα μου αυτή τη στιγμή έχουν γίνει κρόσια και πρέπει κάποιος να του τα πει του δικού μου.χιχι

Νατασούλα τι κάνεις βρε; περάσατε και εσείς αμυγδαλιτιδα έ;; τι να κάνεις , όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι ; άτιμο πράγμα βέβαια ο καύσωνας σε συνδυασμό με πυρετό αλλά απο Σεπτέμβρη που θα τις βγάλετε τις αμυγδαλές θα ηρεμήσετε αρκετά.

Ρίτα και εγώ είμαι υπέρ του χαλαρού ντυσίματος , ακόμα και στη δική μας βάφτιση δεν μπορούσα να αγοράσω υπερπαραγωγές φορέματα. κάτι πολύ απλό και λιτό. Νομίζω το λινό για νησάκι με τα απαραίτητα αξεσουάρ είναι ότι πρέπει , βάλε και κανένα ασημί σανδαλάκι αν έχεις και θα είσαι σούπερ κουνιαδίτσα.

Πετρούλα που θα το κάψεις σήμερα μετά το τιραμισού;

εγώ σήμερα που θα επιστρέψω θα φτιάξω κορμό , τον έχω πεθυμήσει τώρα το καλοκαίρι, βάζω και καρυδάκι μέσα και είναι σούπερ ντούπερ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...