Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω βιβλία απο τον Ιανό με 10% εκπτωση και μεσω internet απο τον Ελευθερουδακη..

Blume και Ελένη σας ευχαριστω!!

Κερναω τιραμισου, μη μου ερθετε πολύ νωρις όμως..μετα τις 6 για να προλάβει να κρυωσει!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ο σκλαβενιτης εχει απιθανες τιμες!!!δεν εχει βεβαια τεραστια ποικιλια αλλα εχει ολα τα μπεστ σελλερ και ολους τους γνωστους συγγραφεις!!!

Μαργαριτα θα ειναι η επομενη αγορα μου ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στον Σκλαβενιτη στην καλλιθεα που παω τωρα τελευταια εχει ολοκληρο οροφο με βιβλια καθε ειδους.Φοβερο.

Το χωρις χειροκροτημα το πηρα απο πλανοδιο με 20 ευρω και εκει το ειχε 15....

Ομως γενικως ψωνιζω απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιας μου μιας και με ξερουν και μου κανουν παντα εκπτωση.Ειμαι καλο πελατακι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τιραμισου μιαμ μιαμ..2 κομματια παρακαλω..χθες ειχε γενεθλεια ο καλος μου και του πηρα τουρτιτσα παγωτο black forest...απιθανη...αλλα επειδη ειναι και πολλων ετων του πηρα μονο 1 κερακι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κλάμα θες Πετρούλα μου και ψυχοπλάκωμα; Διάβασε λοιπόν το «Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει, του Paulo Coelho» να δεις για πότε πέφτει η libido στο ναδίρ.

Εγώ πάντως κορίτσια έχω να διαβάσω βιβλίο κάτι χρόνια . ειδικά από τότε που γέννησα το 2ο δεν χρειάζεται ούτε να ξεφυλλίσω για να με πάρει ο ύπνος , πλένω τα μπιπερό και μου κλείνουν τα μάτια, βάζω πλυντήριο ρούχων και αποκοιμιέμαι στη λεκάνη , μπαίνω για μπάνιο και ξεχνάω να βγω και άλλα πολλά σκηνικά απείρου κάλλους.

Διαφημίσεις

Κλάμα θες Πετρούλα μου και ψυχοπλάκωμα; Διάβασε λοιπόν το «Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει, του Paulo Coelho» να δεις για πότε πέφτει η libido στο ναδίρ.

Εγώ πάντως κορίτσια έχω να διαβάσω βιβλίο κάτι χρόνια . ειδικά από τότε που γέννησα το 2ο δεν χρειάζεται ούτε να ξεφυλλίσω για να με πάρει ο ύπνος , πλένω τα μπιπερό και μου κλείνουν τα μάτια, βάζω πλυντήριο ρούχων και αποκοιμιέμαι στη λεκάνη , μπαίνω για μπάνιο και ξεχνάω να βγω και άλλα πολλά σκηνικά απείρου κάλλους.

Ε ναι βρε σπιτι ουτε εγω διαβαζω!Αδυνατον τις ωρες που πεφτω για υπνο να διαβασω...αλλα στις διακοπες μου ειναι απαραιτητο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινα ασε το μασαζ για το χειμώνα βρε..αφου τωρα θα πάτε διακοπούλες

Πάρε τηλκαικανονισε το μη χασεις την περιποιηση!!

Το δικο μας βιβλιοπωλειο φωτια και λάβρα..Τον Τοποτιπ τον εχει 12 ευρω και εγω τα εχω παρει απο τον Ιανό με 9 ευρω!

Διαφημίσεις

Εγω πάλι και τπτ να μην κανω, κοιμαμαι ορθια!!Τι χαλι ειναι αυτο???παλια αντεχα και λίγο αλλα εδω και 2 εβδομαδες που ξεκινησα τη δουλεια ειναι μη βρω καναπέ....ο Χρ με εχει παρει χαμπαρι και μολις πάω να κατσω με διωχνει κατευθειαν να πάω στο κρεβατι....μην τυχόν και μπει στον κοπο να με ξυπναει μετα!!!!

Κικη μη σερνομαι ρε παιδι μου μετα.....αν ειναι πολύ βαρυ αστο καλύτερα!!!!

Ετσι την ειχα πατησει πριν 4 χρονια με το Φυλακας της αδερφης μου, αρραβωνιασμένοι ημασταν και πήγαμε Χαλκιδικη για τριήμερο, το τελειωσα σε μια μερα και τις επόμενες δύο εκλαιγα

Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα γαιτί πρέπει να ξεβρωμίσω το αχουράκι μου. Από αύριο θα κρατήσω την Αλεξλανδρα σπίτι για να χαρούμε βολτίτσες και θάλασσα και δεν θα υπάρχει περιθώριο για δουλειές.

Πικουλίνα να χαίρεσαι τον Πανούλη σου. Γερός και ευτυχισμένος αν είναι όλη του τη ζωή.

Πετρούλα χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Κίκο όταν διάβασα ότι έγραψες ''να χαιρόμαστε τα παιδάκια του καφέ'' ή κάτι τέτοιο :confused::confused::confused:...... σκέφτηκα πάλι θάλασσα τα έκανε αυτή :tongue::tongue::tongue: Μετά κατάλαβα ότι 2ο παιδάκι εννοείς την Πετρούλα μας. ;);)

Joa με φούντωσες με αυτό που διάβασα για την άδεια. Πόσες φορές έχω ζήσει τέτοιο σκηνικό; Πόσες; :mad::mad::mad: Κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνεις κουβέντα και απλά να μην πας την Παρασκευή. Αυτός που είπε ο.κ. δεν ξέρει τι γίνεται στο γραφείο του;

Σούλα γκρίνιαξε όσο θέλεις. εδώ είμαστε να σε ακούμε. Δεν ξέρω αν θε βοηθήσει αλλά να σου πω ότι έχει έκλειψη σελήνης στο ζώδιο των Καρκίνων και η επιρροή σταματάει αύριο. ;);););)

Για τα κουνούπια εγώ χρησιμοποιώ crilen, φιδάκια σιτρονέλας στις βεράντες, κεράκια σιτρονέλας μέσα και έξω από το σπίτι, υγρό στις πρίζες και κάτι ακόμα ανάλογο με αυτό που έγραψε η Ιωάννα και το έχω πάρει από lidl...... τώρα που τα δαβάζω βλέπω ότι πολλά βάζω φέτος. Η κουμπάρα μου βάζει και αυτά τα τσιρότα που τα κολλάς στα ρούχα του παιδιού.

Από βιβλία και εγώ διαβάζω τώρα Καίτη Οικονόμου ''Λευκή Ορχιδέα''. Μου αρέσει πολύ το διάβασμα αλλά πια γίνεται μόνο το Καλοκαίρι και μόνο σε διακοπές. Να φανταστείτε αυτό μου το χάρισαν περσι και το ξεκίνησα φέτος.

Πάω λίγο και στο φβ να δω τι κάνει η φωτεινούλα.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ριτα το απακι νομιζω κραταει απο Πελοπόννησο ε????

Νοστιμο φαίνεται!!μιαμ μιαμ

Ντίνα η Φωτεινουλα ειναι με την Φωτεινη στη Χαλκιδικη και εκανε πυρετό, της ειπαν εχουν πυον οι αμυγλαδές αλλα σημερα εγραψε η Φωτεινη ειναι πολύ καλύτερα και με δεκατακια...

Ιωαννα μου ευχαριστω πολύ κι εδω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...