Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω βαζω τσιροτακια και στους δυο στην πισω κατω μερια στο μπλουζακι τους . ..παντως οντως δεν ψεκασαν φετος ..στην λαμια που εχει και ρυζια ..σε θεριζουν κανονικοτατα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρε κοριτσια προλαβαίνετε να διαβασετε βιβλία;;;

Εγω διαβαζω παντα οταν φευγουμε!Δεν κοιμαμαι μεσημερια!

Εχω κολλημα!

Τρελενομαι!Σε λιγο δε θα εχω που να τα βαλω!Ο ανδρας μου μου λεει να διωξω κανενα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε βιβλια ουουουου ..3 διαβασα σε 7 μερες!!!!!μονο στις διακοπες ομως πια...

Στην Λαμια διαβαζω ενα της Δημουλιδου το σταυροδρομι των ψυχων ...

Πετρουλα το καλυτερο της μαντα κατα την γνωμη μου ειναι η θεανω η λυκαινα της πολης ..πολυ δυνατο βιβλιο ..

αγαπημενο βιβλιο το Αθηνα , ευτυχως που δεν γςεννηθηκα ομορφη του Καρακαση

απο ξενους παλιο μεν αλλα αγαπημενο το ψαχνοντας για κοχυλια της ροζαμουντ πλιτσερ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ και πιλτσερ καλη!Αλλα μονο αυτο..τα αλλα ειναι ξενερωτα!

Εγω με την Ιωαννα εχουμε τα ιδια γουστα το εχουμε τσεκαρει απο παλια!

Σε δημουλιδου εχεις μεινει πισω ιωαννα αυτο το διαβασα προπερσυ αλλα δε μου πολυαρεσε....εχει αλλαξει αυτη....Την εχω κοψει.

Το φιλι του δρακου ειναι το καλυτερο της νομιζω.

Τωρα προτιμω την τζιριτα,μαντα,καιτη οικονομου,νικολ αννα μανιατη

Καιτη οικονομου...δρακος στο χιονι και λευκη ορχιδεα!

Νικολ αννα μανιατη- οταν κλαινε τ'αστρα,οι μουσες της σιωπης,το τιμημα.

Και επισης μου αρεσει πολυ και η βικυ στουφη το -ηλεκτρα- πολυ σασπενς

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε βιβλια ουουουου ..3 διαβασα σε 7 μερες!!!!!μονο στις διακοπες ομως πια...

Στην Λαμια διαβαζω ενα της Δημουλιδου το σταυροδρομι των ψυχων ...

Πετρουλα το καλυτερο της μαντα κατα την γνωμη μου ειναι η θεανω η λυκαινα της πολης ..πολυ δυνατο βιβλιο ..

αγαπημενο βιβλιο το Αθηνα , ευτυχως που δεν γςεννηθηκα ομορφη του Καρακαση

απο ξενους παλιο μεν αλλα αγαπημενο το ψαχνοντας για κοχυλια της ροζαμουντ πλιτσερ

ποτε βρε θηριο;;;

Και εγω τα κλοκαιρια στη παραλια τουλαχιστον 5 καθε φορα διαβαζα. Αλλα τωρα τιποτα!!!!

Καλημερα!!!

Στα γρηγορα σημερα γιατι η μικρή μονο για μιση ωριτσα κοιμηθηκε.

Ντίνα μου να χαιρεσαι τον Πανουλη σου, χρόνια του πολλά με υγεία!!! Και να ειναι παντοτε κουκλί όπως τωρα!!!;)

Πετρουλα μου πολύχρονη, να τα εκατοστησεις, να εισαι γερή να χαίρεσαι την οικογενεια σου!!!

Τα κοχύλια τα εχω διαβασει, οπως και πολλά αλλα απο εκδοσεις Ωκεανιδα

Της Μαντα τα τελευταια 2-3 χρόνια τα εχω παισει αλλα αυτομετη λυκαινα πρεπει να ειναι τουβλο ε???

Περισυ διαβασα 2 της Μαντα, το τελευταιο τσιγαρο και το σπίτι διπλα στο ποταμι

Το παιδι της αγαπης κτ μου λέει...θα δω στη βιβλιοθηκη αν το εχω διαβασει

Το 'Χωρις χειροκρότηαμ" ειναι καινουριο ε;;;

Κριμα να μην ειμαστε κοντα να κανουμε ανταλλαγη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα στα γρήγορα...

Πετρούλα χρόνια πολλά κούκλα μου πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!

Ντίνα να χαίρεσαι τον Πανούλη σου με τις ματάρες του!!! Πολύχρονο να είναι το αγόρι σου...

τρέχωωωωωωω

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ριτάκι , με τα κουνούπια είμαστε και εμείς στην ίδια μοίρα , ο Δημ. εχει ένα μαγουλάκι κεντημένο από 5 κουνουπάκια που δεν λένε να φύγουν εδώ και 10 μέρες. Ο δε μεγάλος μου κάτω από το μάτι εμφάνισε ένα τεράστιο τσίμπημα επροχθές το πρωί που ο καημενούλης δεν μπορεί να το ανοίξει καλά καλά το μάτι.

Εγώ θεωρώ πως τα κουνούπια έχουν σταλεί από μέλη της κυβέρνησης να μας κατασπαράξουν το αίμα, ότι δεν πάρουν από τις εισφορές μας θα το πιουν σε αίμα μπας και μας στείλουν μια ώρα αρχύτερα.

Ριτάκι την clarins (crilen δηλαδή)τη βάζεις στο Γρηγ; Γιατί βοηθάει κάπως δεν μπορώ να πω, τα τσιμπήματα τα αποκτήσανε τις μέρες που ξέχασα να τους αλείψω δυστυχώς τα παιδιά μου.

Πικουλίνα λογικό είναι να συγκινείσαι μωρέ, τέτοιες μέρες συνειδητοποιούμε πως τα παιδάκια μας μεγαλώνουν έτσι αστραπιαία. Με το καλό να τα σβήσετε λοιπόν σήμερα και του χρόνου.

Ιωαννίτσα επειδή θα σου φύγει η φούντωση μιας και κάπως ξεκαθαρίστηκε το τοπίο το δικό σου με την άδεια , σου στέλνω σε πμ το τηλέφωνό του να του τα πεις έξω από τα δόντια.

Πετρούλα είναι ένα από τα αφεντικά μου και όλη την ώρα με πρήζει γι’αυτό θέλω και ‘γω να του τα πει κάποιος του αντιπρόσωπου .χιχιχι

ΤΗς Καιτης Οικονομου το λευκη ορχιδεα δαγκωτο!!!!τεραστιο μεν αλλα απιθανο!!!!!

Ναι η Δημουλιδου το εχει χαλασει πολυ ...μου αρεσαν τα πρωτα της ..η γυναικα της σοφιτας και το φιλι του δρακου ..

εγω παιδια καλοκαιρι χωρις βιβλιο μου φιανεται σαν να μην παω διακοπες ..με ξεκουραζει πραγματικα!!!μακαρι να ειχα χρονο οπως παλια που διαβαζα 3 βιβλια τον μηνα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μμμμ μαργαριτα τζιριτα δεν εχω διαβασει ..στο επομενο σουπερ μαρκετ θα το παρω...(απο το σουπερ μαρκετ παιρνω βιβλια χαχαχαχα)

Μην το αμελησεις,παρε το παιδι της αγαπης απαραιτητως και μετα το ματια μου!(μετα εβγαλε καναδυο φολες)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...