Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω 3.15 τα ξημερώματα στο σπίτι..δεν πρόλαβε η μαμα μου να κανει τπτ, μολις μπήκε στο ντουζ, ξαναβγηκε για να γεννησει!!!

Κι εγω ενα κομματακι τουρτας παρακαλώ!!!

Κικηηη χαχαχα μα τι θελει κι αυτός και σου χωνεται ρε παιδι μου???Πάει γυρεύοντας νομίζω....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα πα και ξελαφρωσα!!!!!

μια συναδελφος που αντικαθιστω(ααααλλη μια)μουλωχτα πηγε και ζητησε αδεια για την Παρασκευη χωρις να μου πει αν εγω μπορω(που δεν μπορω μιας και η μανα μου φευγει, τι θα το κανω το βουδακι οεο???) και το μαθαινω ενω εχει παρει εγκριση ..ημουν ετοιμη να παω να καυγαδισω αλλα σαν κιιουρια δεν πηγα τελικα ..πηγα στον προισταμενο (του ειπα ενα κατεβατο χωρις ανασα!!!)και του ειπα οτι εγω παρασκευη δεν μπορω και να μην παρει αδεια !!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω 3.15 τα ξημερώματα στο σπίτι..δεν πρόλαβε η μαμα μου να κανει τπτ, μολις μπήκε στο ντουζ, ξαναβγηκε για να γεννησει!!!

Κι εγω ενα κομματακι τουρτας παρακαλώ!!!

Κικηηη χαχαχα μα τι θελει κι αυτός και σου χωνεται ρε παιδι μου???Πάει γυρεύοντας νομίζω....

Αρα εισαι μεγαλυτερη απο τον Παναγιωτη !!!

Τουρτιτσα εγω λεω να ερθεις το Σαββατο να φας, απο την καλή μας!!!!

Καλημερααααααα!

Χρονια πολλα Παναγιωτη!Ντινα να τον χαιρεστε!Γερος και καλοτυχος να ειναι παντα!

Πετρουλα χρονια πολλα και καλα!Μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια!!:tongue:

Καλημερα και στην Ιωαννα με την καλη κουβεντα στο στομα! Βρε τι εφαγες στις διακοπες που πηγες;Εχεις ερθει ορεξατη !!

Κικη hello!

Λοιπον πειτε μου κατι να κανω με τα κουνουπια...εχω τις σιτες,δεν ανοιγω φως στο μπαλκονι ,στου παιδιου το δωματιο κλειστο το παντζουρι,το υγρο μεσα στο δωματιο του και τωρα το πρωι ειχε 4 τσιμπηματα στη σειρα που εξυνε σαν αφηνιασμενος...εγω εχω τσιμπηματα επισης...τι να κανω οεο;;;;;;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον πειτε μου κατι να κανω με τα κουνουπια...εχω τις σιτες,δεν ανοιγω φως στο μπαλκονι ,στου παιδιου το δωματιο κλειστο το παντζουρι,το υγρο μεσα στο δωματιο του και τωρα το πρωι ειχε 4 τσιμπηματα στη σειρα που εξυνε σαν αφηνιασμενος...εγω εχω τσιμπηματα επισης...τι να κανω οεο;;;;;;;;;

Και εμενα τη καημενη τη Βαρβαρα την κατασπαραξαν το ΣΚ. Τοσο πολυ που μου ειπε η παιδιατρος να πιει αταραχ για 3 μερες.

Καλημερα ριτακι!!!!παραεφαγα στις διακοπες και αυτο μαλλον φταιει!!!

για τα κουνουπια πηραμε μια συσκευη απο το τζαμπο και καλα με ηχητικα κυματα που διωχνουν τα κουνουπια, βαζω και στην αλλη το υγρο και απο ενα τσιροτο στον καθε παιδι και τα παμε πολυ καλα!!!

εμενα παλι που πηγα για φαγητο σε ενα γκουρμεδιαρικο στην κηφισια με λιανισαν τα κουνουπια και ενα στην πατουσα και προσπαθω να ξυστω και δυσκολευμαι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μα αυτα τα κουνουπια φετος τι ειναι;Μεταλλαγμενα;Αναισθητα;

Καπου ακουσα οτι φετος το κρατος δεν ψεκασε οπως αλλες χρονιες λογω κρισης και εχει προβλημα ολος ο κοσμος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εγω το ακουσα αυτο και γενικα παρατηρω οτι φετος ειναι πολυ περισσότερα απ'ότι αλλες χρονιες..πειτε μου κι εμενα το μυστικο γιατι ουτε crilen ουτε τπτ δε μας πιανει!!Τα πόδια του Αν είναι καταμαυρα απο τα σημαδια και τις πληγες

Ο Δ εχει ενα τσιμπημα στο κεφαλι, μεσα στο τριχωτο...μα τι πόντιο κουνουπι ηταν αυτο????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

για τα κουνουπια πηραμε μια συσκευη απο το τζαμπο και καλα με ηχητικα κυματα που διωχνουν τα κουνουπια, βαζω και στην αλλη το υγρο και απο ενα τσιροτο στον καθε παιδι και τα παμε πολυ καλα!!!

!

βαζεις τσιροτο πάνω τους;;;;;;

Αυτες τις αλοιφες που τις βαζεις πανω τους για να μην τα τσιμπησουν ,κάνει;;;;;

Εγω τωρα διαβασα το ''χωρις χειροκροτημα'' της μαντα.

Ειναι η αγαπημενη μου, πολυ καλο!

Εχεις διαβασει αλλα της μαντα;

Εχω αλλα 4 σταντ μπαι!

Αν δεν εχεις διαβασει το ''θεανω λυκαινα της Πολης '' της ιδιας, παρτο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...