Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο 16/8 που θα γυρισω θα λειπεις για να μου κανεις καζουρα...ολα κανονισμενα τα εχω!!!χιχιχι

Λογαριαζεις χωρις τον ξενοδοχο και χωρις τον νοικοκυρη με το αυρματο ιντερνετ του!!!!!!!!!!!:P:p:tongue:

(Ειναι και ακριβα τα βιβλια εχω αγορασει ηδη 5, διαβασα το 1 τα αλλα δε θα με φτασουν!Εδω θα σε πεδευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα! Κι εγώ σπίτι την έβγαλα σήμερα, έστειλα τον Χ. με τη μικρή super και εγώ με το Γιώργο συμμαζέψαμε λίγο μιας και είχαμε παρέα μέχρι πριν λίγο!

Για τον μικρό και το κολυμβητήριο ναι όντως πιστεύω ότι του έχει κάνει καλό, ωστόσο έχω δει κάποια λίγα η αλήθεια, παιδάκια που πραγματικά ξεχωρίζουν και κατάφέρνουν ήδη από 1,5-2 ετών να κολυμπάνε μόνο με μακαρόνι και σιγά σιγά να το αποχωρίζονται και αυτό! Από την άλλη το νου μας κορίτσια γιατί τα μικρά μας μπορεί να μας φαινεται ότι μεγάλωσαν, ωστόσο το κακό δεν αργεί να γίνει! Στην πισίνα που τράβηξα το βιντεάκι, κάποια στιγμή ήμουνα μόνη μου με τον μικρό (ομολογώ ότι κι άλλες φορές τον άφησα και ήταν μόνος του μέσα με το μακαρόνι κι εγώ τον κοιτούσα απ' έξω) αλλά εκείνη την ώρα ήμαστε ο ένας στη μία και ο άλλος στην άλλη άκρη της πισίνας. Ο Γιώργος αποφάσισε να σκαρφαλώσει από το τειχάκι για να κάνει βουτιά όταν όμως είδε το μακαρόνι να απομακρύνεται ξαναβούτηξε να το πιάσει και κάπου εκεί το έχασε και πανικοβλήθηκε κι αυτός κι εγώ μαζί! Με σπασμοδικές κινήσεις κατάφερνε να κρατάει το κεφάλι έξω από το νερό, αλλά μέχρι να τον φτάσω μου κόπηκαν τα πόδια.:-( Το νου μας λοιπόν γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει! Σας μαύρισα όμως και δεν το ήθελα, γι αυτό σαν γνήσια κουκουβάγια σας προτρέπω να μπείτε στο προφίλ μου στο φατσοβιβλίο να δείτε και μία βουτιά του γιόκα μου! Κουκουβάααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα εχεις απολυτο δικιο.Τι κολυμπι ριξαμε οταν ο μικρος εκανε αγωνες με τα αλλα δε λεγεται...περα δω περα δωθε...Ειναι σοβαροτατη υποθεση το κολυμπι και ο μπαμπας μου παντα αυτο λεει.Μαλιστα λεει χαραχτηριστικα ''πρεπει να εισαι σε τετοια αποσταση απο το παιδι οσο το ανοιγμα του χεριου σου'' βλεπει ακομα κατι παιδια μεσα σε φουσκωτα κτλ και οι γονεις να αγναντευουν και τους τη λεει...λιγο να φυσηξει...

Ενας φιλος του ανδρα μου γυμναστης, μας ειπε οτι η σωστη αποσταση ασφαλειας για θαλασσα ειναι το ανοιγμα του βραχιωνα μας...

Αρα ειχε δικιο ο μπαμπακας!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Εργασία και χαρά σημερα...απαπα τη ζεστη ηταν αυτη η χτεσινή!!!

Σήμερα κλείνει η αυλαία των γενεθλιων των πιτσιρικιών μας με τον Πανούλη...

Ντινα μου να τον χαίρεστε τον λεβεντάκο σας!!

Να ειναι γερός και χαρούμενος σε ολη τη ζωη του και να τον καμαρώνετε!!!

Μαρια που είσαι??Ελα να μας πεις τα νησιωτικα νέα...

Φιλακια, τα λέμε σε λίγο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα,

Ντινακι μου να το χαιρεσαι το παιδακι σου.Να εινια γερό και χαρούμενο!

Σήμερα το μικρό τερατάκι ξύπνησε απο τις 5 το πρωι και μου ζητουσε να μην την παω σχολειο για να παιξει ολη μερα με το φιλο της.

Δεν υπάρχει αυτο το παιδι.Και να πεις οτι κοιμηθηκε νωρις???Πιασαμε 1 παλι.

Ουφ γκρρρρρρρρ!

Πήγαμε και στον παιδιατρο χθες που πλεον εινια κυρια και μας βρήκε πολύ καλά.

Ευτυχώς δεν εχει ακροαστικα και απλα θα τελειωσουμε τη θεραπεια με τις μασκες !

Αυριο εχω παλι ραντεβου για λιθοτριψια και ειμαι λιγο καπως(Ειπα να μην γκρινιαξω αλλα γινεται?)

Παω να δουλεψω γιατι γινεται χαμος εδω!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα

Ντιναρα μου να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!να ειναι παντα γερος και τυχερος!!!!και να παραμεινει ετσι ηρεμο και γλυκο παιδακι

Σουλιτσα καλη επιτυχια στην λιθοτριψια ....καλε γκρινιαξε οσο θες ...εδω ειμαστε εμεις!!

Αχχχχ το γειτονακι μου το φυσαει αερακι αγιοπελαγιτικο και εγω στο γραφειο(κανονικα δεν δουλευω σημερα αλλα αντικαθιστω καποιον για αααααλλη μια φορα)..μια βουτιτσα και για το γειτονακι!!!

Ριτακι εχω μια προαισθηση οτι δεν θα σου δουλευει το ασυρματο ιντερνετ τον αυγουστο...χιχιχιχι.....

Εμεις καλα , ο χρηστος στο σχολειο και το βουδακι σπιτι με την γιαγια .σημερα εχουμε εμβολιο και να μας δει και λογικα θα μας δωσει και λαχανικα!!!!με την φρουτοκρεμα παντως τα παμε αψογα!!!

ποσο βαριεμαι να δουλεψω.....για αρχη παω να τσακωθω με μια συναδελφο ..

καλημερααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ευχαριστω Ντινακι μου..οι ξεχωριστες προσωπικότητες γεννιουνται 2-2!!!!!:tongue::tongue:

Ιωάννα με το μαλακό εεε!!!!

Μαλωσα κι εγω την προηγούμενη βδομαδα και μου την είπαν "ακομη δεν ηρθες και σηκωσες μπαϊρακι???"χαχαχαχα

Σούλα καλή επιτυχία!!Να μας πρήζεις ολη μερα, εμεις θα σε ακουμε...

Ιωαννα ευχαριστω πολύ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Απα πα πρωι πρωι ψοβαει για καυγα το κοριτσι μας!!!

Εννοειται , οτι απο χθες το βραδυ εχουν αρχισει και τρεχουν τα δακρυα για η σημερινη μερα!!! Με βλεπω να κανω εγγονια και εγω να κλαιω ακομα για τις γεννησεις των παιδιων μου!!!!

Καλημέρα κοριτσούδια,

Χρόνια πολλά στα παιδάκια της παρέας , να είσαστε καλά και του χρόνου να σας χαίρονται οι οικογένειές σας , για πείτε τι ώρα γεννήθηκε ο Πανούλης και τι ώρα η Πετρούλα για να ξέρω να ευχηθώ πρώτα στο μεγαλύτερο παιδάκι της παρέας και αμέσως μετά στο μικρότερο;

Σουλίτσα με το καλό να γίνει η λιθοτριψία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι και η τελευταία , όσο για τη γκρίνια , να γράφεις ότι αισθάνεσαι και μη το σκέφτεσαι καθόλου αυτό.

Ιωάννα αν ακόμα δεν έχει έρθει η συνάδελφος για να της τα ψάλλεις , έχω εγώ ένα άτομο στη δουλειά (που δεν με πολύ παίρνει να του τα ψάλλω), θες για να μη χάσεις τον ειρμό σου να σου δώσω το τηλέφωνό του να του την πεις;χιχιχι:tongue::tongue:

καλημέραααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...