Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kiko στο ξενοδοχειο που θα παμε τα εχουν ολα για μωρα, αλεσμενα και αναλατα.

blume που ειχατε παει;;;;; Τι ωραια που περασατε τελεια. Θα ξαναπατε στο ιδιο μερος;;

Deleni φτου φτου στο παιδακι σου. Με τετοιο στομα και εφαγε το καημενουλι;;;

Το πσκ μας ηταν υπεροχο. Οση ωρα ειμαστε παραλια και τα δυο ειναι μεσα στη θαλασσα. Δε βγαινουν με τιποτα. Στο τελος μετα το 3ωρο μελανιαζουν και παπαριαζουν οποτε αναγκαστικα φευγουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εγραψα ενα κατεβατο και τα εχασα...γκρρρρρ παμε παλι...(κατι παιζει με τη συνδεση μου...)

Aπο οτι διαβαζω ολοι περασαμε καλα!Μπραβο!

Ιωαννακι Ακους;;;;Welcome!

λιωνεις; πηζεις;Εεεεεετσι!Και εχουν σφιξει και οι ζεστες αλλα κοντεουν οι διακοπες μας!!!!!!!!!!!!χεχεχεχε!!!

Τι επαθε μωρε ο Χρηστακος με το φαι;Ασε ξερω.....δεν προφταινει να φαει... ειχει δουλειες το παιδι!Παλια μου τεχνη κοσκινο!Θα του περασει εσω ετοιμη και ψυγειο γεματο!Ερχεται επιδρομη!

Το μπεμπακι τελειο!!!!Παντα τετοια!

Πετρουλα εμεις φετος σε αντιθεση με αλλες χρονιες που δεν ειχαμε καν βρεξει ποδι ,εχουμε κανει αρκετες βουτιες so far, οποτε εξοικιωθηκε ο μικρος.Θεωρω οτι ειναι καλη η ηλικια τους και ολα τα παιδακια φετος θα τα πανε καλα στη θαλασσα.

Παντως και εμεις φετος το σωσιβιο ουτε καν το βγαλαμε απο το αυτοκινητο και καλυτερα θεωρω.Δεν τα βοηθαει να μαθουν ισορροπια.Καλυτερα τα μπρατσακια.Εμενα το μονο που με απασχολει ειναι να μαθει να κολυμπαει σωστα απο τεχνικης αποψης,γιατι ειναι ζωηρος και δεν πιανεται...για αυτο και ηθελα κολυμβητηριο αλλα δε μας εκατσε...

Κοντοζυγωνουν οι διακοπουλες σας!Αντε και θα ξεκουραστεις!Καλη βολτα σημερα!

Blume τελεια ε;Την καλυτερη δουλεια θα κανεις να κλεισεις δωματιο σε αλλη φαση.Ειναι η ηλικια τετοια της μικρης που γιατι να πεδευεσαι με προετοιμασια σε ξενοδοχειο;Το κουζινακι βοηθαει!

Αντε με το καλο να ξαναπατε.

Τα δοντακι μας σιδερενια δεν τα λες...προς το παρον εχει κατι ψευτικα προσωρινα...μασελα να τα πω;:tongue:

Την αλλη βδομαδα θα του βαλει τα κανονικα με τις θηκες του.

Κικο οπως στα λεει η πετρουλα!Πολλοι πηγαινουν σε ξενοδοχεια οπου τους ετοιμαζουν εκει τα γευματα για το μωρο.Αν παλι σου φαινονται τσιμπημενα μπορεις να ετοιμασεις εσυ μεριδακια σε μικρα ταπερακια,να τα παγωσεις και να τα παρεις ετοιμα!Μια χαρα θα ειναι!

και τελεια θα περασετε;Γιατι οχι;Οικογενειακες διακοπες τι καλυτερο;

Ντινα μουλιαζουν ε;Και εμενα σε λιγο θα μεταλλαχθει σε ψαρι!χαχα!

Αρμα για τα τριγλυκεριδια τι σας ειπε;Εχει να κανει με το φαγητο ή ειναι κατι παθολογικο;Ή τιποτα;Ο μπεμπακος εγω επιμενω ακουλουθει τον Γρ....εμεις 2μιση μηνων γυρνουσαμε ειναι γραμμενο και στο βιβλιαριο!Εσω ετοιμη σου λεω!

Περαστικα και για τα ματακια του!

Σουλιτσα ταλαιπωρηθηκατε αλλα τον Αυγουστο ολα θα ειναι σουπερ!Πιστεψε το!!!Πως ειναι τωρα;

Ντελενη παλι καλα αφου την περασαν και τα δυο απεκτησαν ανοσια σε αυτο το πραγμα και παει και αυτο!!!Σιδερενια να ειναι!

Μαρινακο μου Χρονια πολλα!Σε ξεχασα η γαιδουρα!Και του χρονου με υγεια!

Ο προορισμος που επελεξες ειναι πολυ καλος!Θα παμε και εμεις καποια στιγμη, εχω ακουσει τα καλυτερα.

Για τη μικρη δεν εχω λογια...αχ τουμπες...

Για το Γιωργακη συμφωνω με γιοβαννα εχει και αυτος τα δικια του!Λογικο το βρισκω!Θα του περασει οσονουπω!

Πανμαρ καλα η Σοφια φανταζομαι πως περναει..εσυ ξεσαλωσες;Απο αερα πως πατε;Θυμαμαιι εκει εχει αερα αρκετο!

Τι αλλο;Αχ σορρυ αν ξεχασα καμμια....

ΑΑααα μεσα στη θαλασσα βρηκε ο Γρ. μια συμμαθητρια του τι χαρα εκαναν!Την εβαλε στην παρεα και επαιζαν ολα μαζι!Καλα αυτος τπτ δεν του εχει αφησει του ανδρα μου...τπτ απολυτως...ετσι και αυτος οπου παμε ολο γνωστους βρισκει!.

Ποσταρω...για να δουμε....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ τι καλά που περάσατε βρε κοριτσια .Μπράβο.Να χαρω τουλαχιστον με τη χαρα σας!!!

Πετρούλα περιμενε με ερχομαι και εγω.Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολύ εχω αναγκη απο βόλτα.

Μου την εδωσε τοσο πολύ.

Γυρίσαμε από τις διακοπές με μια σακουλα φαρμακα.Και εκεί το ψυγείο ηταν γεματο μπουκαλακια.Αμαν πια.

Την πρωτη μερα που καναμε μπανιο η μικρη κατενθουσιαστηκε.

Εφυγε μόνη της (με τα μπρατσακια βεβαια ) .Δεν ηθελε καθόλου να την κραταμε και τα πηγε θαυμασια !Μου εκανε φοβερη εντυπωση.Βεβαια ηταν μαζίμας και το κοληταρι της που εκανε καλο μπανιο και την παρεσυρε.Παντως δεν το περιμενα με τιποτα !!!

Μαργαριτα μου μεγεια τα δοντια.Μα καλα το πιο κουφο "ατυχημα" που εχω ακουσει ηταν.Η μικρη εχει ακομα βηχα αλλα ειναι πολυ καλυτερα.

Ιωάννα μου δεν πιστευω να εχετε πρόβλημα με το φαγητο μωρε .Περαστικο θα ειναι!!

blume μπράβο που περασατε ομορφα.Νομιζω οτι το δικαιουσασταν μετα την ψυχρολουσια που ειχατε!!!Ευχομαι ετσι να ειναι απο εδω και περα οι εξορμησεις σας.

Παντως βρε κορίτσια το μονο που με τρελανε ηταν το απιστευτο κολημα της μικρης.Ηταν που ηταν ηρθε και με αποτελειωσε.

Δεν πλησιαζει ανθρωπο, ουτε καν τον μπαμπα της .Μαζί να φαμε μαζι να κοιμηθουμε , να παιξουμε ακόμα και τουαλετα μαζί (αγκαλια παρακαλω).

Θες που αρρωστησε θες που ημουν ολη μερα σπιτι τι να πω?

Καποια στιγμη σας μιλαω ειλικρινα εβαλα τα κλαματα.Δεν αντεχεται τοσο πρεσαρισμα.

Τελως παντων παραπονο εβγαλα τωρα.

Σημερα την εστειλα παιδικο εχουν ακομα 2 εβδομαδες και κλεινουν.

Παρόλο που βήχει μήπως και στο σπίτι καθεται μεσα???

Και δεν προκειται να κολησει αλλο παιδακι μιλησα με τον παιδιατρο .Ηταν καθαρό κρύωμα και επειδη ηταν ηδη "κουρασμενος" ο οργανισμός της αφού Τετάρτη τελειωσε η αντιιβιωση και Παρασκευη φύγαμε.

Παντως την επόμενη φορα που θα παμε θα παω πρωτα να της κανω τσεκαπ.

Α δεν την ξαναπαταω!

deleni μου περαστικα και στα δυο!!

Επίσης να πω οτι το θεμα της ιατρικης περίθαλψης ειναι ενα αισχος.

Πήγαμε το βραδυ τη μικρη που ανεβασε 39,5 πυρετο στο κοντινο καντρο υγειας και ειχε μονο ορθοπαιδικο!!!

Μου την εδωσε απιστευτα.

Βεβαια την αλλη μερα ανακαλυψαμε οτι υπηρχε ιδιωτης παιδιατρος 24 ωρο αλλα και παλι ρε γμτ τοσα παιδακια !Α ρε Ελλαδα αθανατη!

τσουπ να'μαι και 'γω , σήμερα θα σας ευχαριστηθώ μιας και λείπουν αρκετοί και έτσι κάθε τόσο θα σας κάνω έφοδο.

Σουλίτσα δυστυχώς για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός πως με τα παιδιά δεν μπορούμε να προγραμματίζουμε τίποτα, όλα είναι ρίσκο απο 'δω και στο εξής, είτε ημ/νιες για βαφτίσεις , πάρτυ , διακοπές κοκ.

το βασικό είναι να είναι περαστικά της Ανδ. καλά έκανες και την έστειλες παιδικό , τώρα όσον αφορά το κόλλημα λογικό είναι μωρέ να σου έχει γίνει αυτοκόλλητη τόσες μέρες που είσασταν μαζί, εδώ εμένα τα δικά μου με ένα πλήρες ΠΣΚ και τη Δευτέρα το πρωί έχουμε κλάμματα πριν φύγω.

Γειά σου βρε Ριτάκι με το πλήρες πρόγραμμά σας, πολύ χαίρομαι για το Γρηγοράκη που έγινε σούπερ κολυμβητής , καλορίζικο και τα δοντάκια σας και σιδερένια να είναι.:D εμείς ΣΚ δεν πήγαμε για μπάνιο λόγω διαφόρων υποχρεώσεων αλλά μες την πισίνα ο μεγάλος μου μούλιαζε με τις ώρες , ο δε μικρός είναι πάλι το ακριβώς αντίθετο , ένα πράγμα σαν τα γατιά δηλαδή , με το που τον βάζω να κάνει μπάνιο τσιρίζει σαν τρελό, δεν το θέλει με τίποτα μιλάμε.

Blume και του χρόνου για τις διακοπούλες σας, να ξαναπάτε και να περάσετε τέλεια.

Άρμακι ξέχασα να σου πω πως ωραίο θέμα για βάφτιση (επειδή το είχα ψάξει και αυτό) είναι και τα ζωάκια π.χ καμηλοπάρδαλη, λιονταράκι κλπ, είχα βρει και ωραία προσκλητήρια αλλά και για μπομπο πολύ ωραίες κρεμαστούλες και όσον αφορά τα χρώματα εμένα μου αρέσαν πολύ το πορτοκαλολαχανί, ή λαχανοτυρκουάζ. σχετικά με τα τριγλυκερίδια εμείς πέρσι που κάναμε τις γενικές εξετάσεις του μεγάλου ήταν στο όριο η χοληστερίνη του και μας είπε ότι δυστυχώς τα περισσότερα πιτσιρίκια έχουν κληρονομήσει τη χοληστερίνη των συγγενών τους , με αποτέλεσμα να πίνει γαλατάκι light.

να πω και το βασικό μου νέο, ναι έκλεισα για διακοπές , 4 μερούλες μόνο αλλά ειλικρινά βρε κορίτσια θεωρώ ότι θα γεμίσουν οι μπαταρίες στο φουλ με αυτές τις μέρές μόνο. Ντινάκι να'σαι καλά για τη συμβουλή σου.

να πω και το βασικό μου νέο, ναι έκλεισα για διακοπές , 4 μερούλες μόνο αλλά ειλικρινά βρε κορίτσια θεωρώ ότι θα γεμίσουν οι μπαταρίες στο φουλ με αυτές τις μέρές μόνο. Ντινάκι να'σαι καλά για τη συμβουλή σου.

Βρε θηριο, το κανονισες κιολας;;;; Μπραβο κοριτσακι μου ,με το καλο να πατε και να ησυχασετε λίγο!!!!!!

Διαφημίσεις

Να μαι παλι ...

λιιιγο πιο ηρεμη τωρα...

πικουλινι εσυ βρε το ζουλεψες το παιδι μου και του κοπηκε η ορεξη ?????σε ειδα εγω πως τον κοιταγες οταν ετρωγε σεμνα και ταπεινα το κεικ!!

Κικο μου με το καλο οι διακοπουλες σας ...διακοπες να ειναι και ας ειναι και πιο μινι σε διαρκεια ...

Σουλιτσα μου περαστικα σας once more ...τουλαχιστον εχετε και διακοπες νο2 να περιμενετε και σας ευχομαι να ειναι χωρις απροβλεπτα!!

Αρμακι περαστικα στο μικρουλη σας (δεν ειναι και τιποτα η επιφυκτιδα..εχει και το βουδακι 3 μηνων)

Γιατρε μου αυτο το ερμο το αγορι σου φετος το εχει παει .....(να μην πω την εκφραση)..τι να πω???περαστικα και να ειναι το τελευταιο..

Μαργαριτα σφυριζω αδιαφορα ...καλε ποιος πηζει ???απλα μου αρεσει να εχω ντοσιε ανοιγμενα και να μιλαω στο τηλ!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ελπιζω να εχις πολλα ντοσιε να ξεφυλισεις ..ολο τον καλοκαιρι!Μη βαρεθεις τα ιδια και τα ιδια.Αν θες να μιλησουμε μπορεις να περνεις και μενα μονο που δε ξερω αν θα μπορω να το σηκωσω...μπορει να κανω καμμια βουτια βλεπεις...:cool:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλό μεσημέριιιιι!!!!!

Κοιμούνται όλοι, οπότε έφτιαξα το καφεδάκι μου και μπήκα λίγο να σας διαβάσω...

Τι κάνετε?

Γειτονάκι και Μαρίνα καλώς ήρθατε!

Εμείς εδώ μια χαρά!

Ρίτα, δεν φυσάει καθόλου, εδώ και τρεις μέρες, ἐχει και ζέστη, οπότε όλα είναι τέλεια!

Για την Σοφία δεν σας επαναλαμβάνω το τι αλήτισσα έχει γίνει...

Έχουμε και έρωτες... τον Μάρκο! Ένα γειτονάκι μας 4,5 χρονών...

Στην θἀλασσα εκείνη τὠρα δεν θέλει να φοράει τίποτα... μπρατσάκια τα είχαμε κόψει, ούτως ή άλλως, από πέρσυ και φορούσε μόνο τα τουβλάκια στην μέση...

φέτος δεν τα θέλει ούτε αυτά! Βέβαια, εγώ, ή με το καλό ή με το κακό, προσπαθώ να τις τα φοράω για ασφάλεια, αλλά εκείνη, όποτε βρει ευκαιρία τα βγάζει... έχουμε πιει νερό... ουουουουουουου! Δεν πειράζει, όμως... καθαρίζει η μυτούλα κι έτσι δεν θα κάνουμε φυσιομέρ τον χειμώνα! χαχαχαχαχα!

Χθες βγήκα και μια βολτούλα το βραδάκι στα μπαράκια της Σερίφου! Τρελή διασκέδαση!!! χαχαχαχα! ούτε στην Μύκονο τόσος πανικός!

(δεν λέω άλλα, γιατί μπορεί να διαβάζει και ο καλός μου! χαχα!)

Είχαμε και ένα περιστατικό στο νησί μας, για να σπάει η μονοτονία και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Έπιασε φωτιά ένα κρούιζερ στο λιμάνι και τρέχανε όλοι! Είχε πάθει κάποια βλάβη εξω από το νησί και το ρυμούλκισε το πλοίο της γραμμής, το έφερε μέσα στο λιμάνι και εκεί πήρε φωτιά!

Αυτά τα νέα μας....

εσείς από ζέστη πώς πάτε? έχει πολλή ή υπερβάλουν (ως συνήθως) στις ειδήσεις?

mrdIp3.png

αααα! και γειτονάκι μου, για να ξέρεις πως δεν είστε μόνοι, και της Σοφίας της έχει κοπεί η όρεξη! μόνο το μεσημέρι τρώει και όχι με πολύ χαρά!

έχει πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει από το να τρώει φαίνεται....

ευτυχώς, όμως και από γλυκά μια χαρά πάμε...

μεχρι στιγμής, έχει φάει μόνο ένα παγωτό και δύο πολύ μικρα σοκολατάκια...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αντε τέλεια! Με το καλό κικο μου. Η αλλαγή και μονο θα σου ανεβασει την ψυχολογία. Να σου πω οτι φυγαμε για ΠΣΚ και αισθανομαστε οτι καθησαμε τουλάχιστο 1 βδομαδα! Φοβερη χαλάρωση ακομα και με 2 παιδιά! Οχι βεβαια ξαπλες στη παραλία, αλλά ατέλειωτο παιχνίδι!

πανμαρ τί καλα που περνατε.... Αντε να τη μαζεψεις μετα την κορη σου απο τους έρωτες της! Χαχαχαχαχα! Και φυσικά γοργόνα, τί να το κάνει το σωσιβιο? Είχες και έξοδο? Ουάου!!!:D

Καλησπέρα κορίτσια. Από σήμερα είμαι και εγώ αδειούχα :D:D:D:D:D Για διακοπές καονονίσαμε να πάμε 4ις μερούλες στη Λευκάδα, έπεισα τον καλό μου δηλαδή, και έτσι, Θεού θέλοντος, θα γνωρίσουμε και την Πετρουλοοικογένεια :D

Ιωαννα καλως ηρθατε. Αχ πολυ χαιρομαι που δεν τρωει ο Χρηστος :P:p:p!!! Με επιασε καταθλιψη στο παρτυ της Μαρινας , ετσι που ετρωγε το κεϊκ !!

Πω πω κακία !!!!! :tongue::tongue::tongue: Εγώ να δεις τι κατάθλιψη πήγα να πάθω στο πάρτυ της Αλεξάνδρας, που μου ζήτησε όλο χαρά σουβλάκι, επειδή έτρωγαν και τα άλλα, και όταν ανακάλυψε ότι το σουβλάκι είναι κρέας μου το γύρισε πίσω. :mad::mad:: Πότε θα φάει αυτό το παιδί ένα σουβλάκι, ένα κομμάτι πίτσα, μία τυρόπιτα..... οέο;;;;

Λειπαμε και εμεις και γυρισαμε με ολα τα δοντια στη θεση τους!!!:tongue::tongue:

:P:p:p:p: πολύ καλό!!!!!

Ο Γρηγορης δεν περιγραφεται..ειμαι περιεργη πως θα παμε σχολειο μετα απο τον Αυγουστο που θα λειπουμε σερι τοσες μερες....χμμμ....

Εντωμεταξυ εχει γινει μεγας κολυμβητης!Του εχουμε ξεφουσκωσει και τα μπρατσακια και νομιζει οτι κολυμπαει με αυτα!:tongue:

Κοίτα, μην νομίζεις ότι την 1/9 θα πάει ξαφνικά 5-6 ώρες σχολείο. Μία μίνι προσαρμογή θα τη χρειαστείτε για να έρθει στα νερά του. Αυτό μας το έχουν πει και εμάς και φροντίζουμε να αφήνουμε 1-2 μέρες άδειας γι' αυτό το λόγο. Κάποιοι που δνε μπορούν τα στέλνουν και προσαρμόζονται αναγκαστικά.

Μπράβο και για το μπάνιο!!! Και η Αλεξάνδρα το ΣΚ με εξέπληξε. Από εκεί που ήταν κολλημένη πάνω μας και δεν μας άφηνε το χέρι, τώρα κολυμπούσε με τα μπρατσάκια μόνη της, στα βαθιά, και αν πήγαινες να την πιάσεις φώναζε ''μόνη μου - μόνη μου''. Μεγάλη εξέλιξη και θεωρώ ότι σε αυτό έχουν βοηθήσει και τα μπάνια με το σχολείο γιατί από τα άτομα που τα συνοδεύουν το ένα είναι γυμναστής και μάλλον τα χειρίζετε πολύ διαφορετικά.

Giovanna Παργα δεν εχω παει αλλά εχω ακουσει οτι ειναι πολύ όμορφα. Η Λευκαδα εχει βαθιές θαλασσες δεν ξερω αν θα σας βολεψει για τη μικρή. Οπως και να εχει.... να περασετε τελεια!!!

[/b]

Hello κοπελιά!!! Στην Κέρκυρα ζω, μόνο σε βαθιές θάλασσες κολυμπάμε ;);););) Έχουμε συνηθίσει κορίτσι μου στα κρύα - βαθιά νερά και δεν μας πειράζει αυτό. Λευκάδα έχουμε ξαναπάει και ξέρουμε πώς είναι.

Σούλα εύχομαι να συνέλθει η Ανδρεάνα σου και τον Αύγουστο να περάσετε τέλειες διακοπούλες. Ταλαιπωρηθήκατε και εσείς πολύ.

Ντελένη μακριά και από εσάς οι παλιοιώσεις. Ξουτ - ξουτ!!! Έχουν αναρρώσει τώρα τα ζουζουνάκια σου ή τα έχεις ακόμα αρρωστούλικα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας φιλενάδες! Σας ευχαριστώ για ακόμα μία φορά όλες για τα χρόνια πολλά! Να χαίρεστε κι εσείς τις οικογένειές σας!

Μπράβο σε όλα μας τα παιδάκια που ξεθάρρεψαν με το κολύμπι και όχι μόνο! Καλά κουράγια στους μεγάλους! Δεν είναι τέλεια που απολαμβάνουμε μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις με τα βλαστάρια μας? Εντάξει σίγουρα δεν ξεκουραζόμαστε αλλά πέρνουμε άλλες χαρές!

Γράφω τελείως λακωνικά γιατί ξύπνησαν ή μάλλον ξύπνησα και τα δύο παιδάκια μου -μπας και μπούμε σε πρόγραμμα πιο ιδανικό για την ηλικία τους και πάλι- και αλωνίζουνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα τσούπρες!!!

Τελικα σημερα με κερδισε..το σίδερο!!!

Ειπα να νοικοκυρευτω, ακουσα και στο ραδιοφωνο για ενα ασχημο τροχαίο στην περιφερειακη και το απέφυγα το δρομολόγιο..

Σούλα οταν ξαναπαρεις αδεια ευχαριστως να το κανονισουμε το καφεδακι, να ειναι και η μαελένη και φυσικα οποια αλλη επιθυμεί!!!

Ιωαννα μου καλή ξεκουραση στην αδεια σου και περιμενουμε κι εμεις με χαρα να σας δουμε σε 10 μερουλες!!!

Κικη και blume με το καλό κι εσεις να διακοπαρετε και να χαλαρωσετε!!Δυσκολος ηταν και για εσας ο χειμωνας μανούλες...

Μαρινα ειδα το βιντεακι του Γ..Μπραβο και μονο μπραβο εχω να πώ!!Τεραστια αυτοπεποιθηση εχει το παιδι και φυσικα σε αυτο συνεβαλαν τα μαθηματα κολύμβησης που παρακολουθει ολο αυτο το διαστημα.

Καλό απόγευμα σε ολες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοίτα, μην νομίζεις ότι την 1/9 θα πάει ξαφνικά 5-6 ώρες σχολείο. Μία μίνι προσαρμογή θα τη χρειαστείτε για να έρθει στα νερά του. Αυτό μας το έχουν πει και εμάς και φροντίζουμε να αφήνουμε 1-2 μέρες άδειας γι' αυτό το λόγο. Κάποιοι που δνε μπορούν τα στέλνουν και προσαρμόζονται αναγκαστικά.

Μπράβο και για το μπάνιο!!! Και η Αλεξάνδρα το ΣΚ με εξέπληξε. Από εκεί που ήταν κολλημένη πάνω μας και δεν μας άφηνε το χέρι, τώρα κολυμπούσε με τα μπρατσάκια μόνη της, στα βαθιά, και αν πήγαινες να την πιάσεις φώναζε ''μόνη μου - μόνη μου''. Μεγάλη εξέλιξη και θεωρώ ότι σε αυτό έχουν βοηθήσει και τα μπάνια με το σχολείο γιατί από τα άτομα που τα συνοδεύουν το ένα είναι γυμναστής και μάλλον τα χειρίζετε πολύ διαφορετικά.

:rolleyes: Αυτο το ακουω τα τελευταια 2 χρονια ααααπειρες φορες αμα μπορουσε να μιλησει νωριτερα νομιζω οτι θα ηταν το μονο βρεφος που θα ελεγε αυτο μολις εβγαινε απο την κοιλια!!!!!!!!:tongue::tongue:

Μπραβο στην Αλ.σιγουρα παιζει ρολο το πως το χεριζεται ο γυμναστης ειναι και το κολυμπι θεμα αυτοπεποιθησης και εξοικιωσης σιγουρα!!!

Και ειναι και σοβαρο θεμα για μενα.

Εμεις σαν παιδια δεν πηγαμε κολυμβητηριο αλλά ο πατερας μου καθοτι νησιωτης και μετεπειτα ναυτικος που εχουν δει πολλα τα ματια του, μας προσπαθησε παρα πολυ για να μαθουμε σωστο μπανιο!

Οσο για τον παιδικο κανονικα ανοιγουν 25 αυγουστου οταν επιστρεψουμε εμεις (28/8 ) θα δουμε πως θα το παμε...ισως χαλαρα ,ισως μας διαψευσει ο ιδιος...δε μπορω να κανω προγραμμα με αυτον ,μπορει μολις ερθουμε να πατησει τη σειρηνα και να ζηταει σχολειο...και περσυ καπως ετσι εγινε κι ηταν και νεουδι....χαχα!!!Τα εχουν ηδη προετοιμασει οτι θα πανε σε αλλη ταξη,περνανε χρονο με ολες τις δασκαλες ετσι και αλλιως κατα τη διαρκεια της χρονιας οποτε εχει ηδη διαλεξει ποια θα ηθελε για του χρονου...αλλα και αλλη να του τυχει απο οσο εχουμε συζητησει χαρουμενος δειχνει...δεν τον νοιαζει..θα δουμε!

Μαρινα οπως στα λεει η Πετρουλα,ειναι (απο τα λιγα που ξερω)τελειο το στησιμο του μεσα στο νερο!Ευγε!!!!!!!!!Μπραβο που τα ξεκινησες τοσο μικρα κολυμβητηριο!Την καλυτερη δουλεια εχετε κανει!!!!

Κικιτσα με το καλο να πατε τις διακοπες

Μαρ η Σοφια με το Γρ. ειναι ταλε κουαλε...πες της να αφησει ταυς αλλους ερωτες,χαμενος χρονος... αφου σε εμας θα καταληξει...χαχαχα!!Τα γραφω και για τον Παν....για να ξερει ο ανθρωπος!;)

Μυκονος, η Σεριφος ε;;;Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...