Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινἀκο μου, Χρόνια πολλά και καλά!!!

(ο κόσμος, τουλάχιστον την μέρα της γιορτής του, το ακούει το κινητό του!)

Φιλάκια!!!

Συμφωνω!!!!

Εγω φρόντισα τη μερα της γιορτης μου να δανειστω συσκευη μιας και εμεινα πάλι απο μπαταρία...χοχοχοχο!!!

Μαρινακι πολύχρονη και οτι επιθυμεις!!Μια δεύτερη συσκευη ίσως...??????

Καλησπέρα!!

Πήγαμε για μπανιο, λιαστήκαμε και επιστρεψαμε να βαλουμε ΤΑ πλυντηρια...αργει πολύ η 30/7????

Φιλια πολλά σε ολες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τα χρόνια πολλά και για τα τηλέφωνα και τα μηνύματα! Συγνώμη που δεν απαντούσα τουλάχιστον όχι με την πρώτη αλλά δεν ξέρω ποιά συσκεύη είναι αδιάβροχη, τι να σας κάνω που με πετυχαίνατε στη θάλασσα!

Τα κεφάλια μέσα τώρα όμως και να δούμε με τι κουράγιο θα πάω αύριο δουλειά! Έχω ήδη βάλει 3 πλυντήρια και το 4ο περιμένει τη σειρά του! Το ψυγείο δεν έχει απολύτως τίποτα μέσα και γενικά όλο ελλείψεις είμαστε! Δύσκολη εβδομάδα και με καύσωνα και άντε να διαβάζεις και τη Μαρίιιι που μπανιαρίζεται, αμ έτσι είναι αυτά δανεικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Επέστρεψα στη δουλειά αλλα για να πω την αλήθεια δεν με "χαλαει" καθόλου.

Δεν ήταν και η ιδανικότερη αδεια.Ευχομαι η επόμενη τον Αυγουστο να ειναι καλυτερη.

Το μονο που θα μου λείψει απίστευτα ειναι οι πολλες ωρες που περασα με το κοριτσακι μου και πραγματικα το καταχάρηκα.

Οι διακοπές μας (οπως σας τα ειπα) ηταν μια μεγαλη αποτυχία.

Η μικρη αρρωστησε απο τη δευτερη μερα και επιστρεψαμε κακην κακως.

Σήμερα επιστρεφει ο παιδιατροας μας απο διακοπες και θα την παω να τη δει γιατι εχει ακομα βήχα.

Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα .Συγχωρησετε με αλλα απο το σπιτι δεν ειχα καθολου χρονο να μπαινω.

Μαρινακι μου χρονια πολλα εστω και αργα!!

Ελενη μου περαστικα στο μικρό.Αχ και ηθελα να σε παρω τηλ. να βρεθούμε αλλα τελικα και εμεις και εσεις αρρωστησαμε!

Καλές διακοπές σε οσες φύγατε!!!

Αχ εχω χασει επεισοδια αλλα θα επανερθω!!!

Καλημεραααααααααααα

γυρισαμε....και εχουν πιασει και οι ζεστες και ποιος ακουει την ριτα...(τη βλεπω να ερχεται η καζουρα...)

το βουδακι μου μεγαλωσε και πλεον καθεται μονος του!!!ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο και στην λαμια τον λατρεψαν !!

εμεις περασαμε υπεροχα ...ξεκουραστηκαμε , κοιμηθηκαμε , παιξαμε, διαβασα και εγω 3 βιβλια (ο αντρας μου απο την αλλη κυνηγαγε τον χρηστο χαχαχαχα)το ξενοδοχειο πολυ ομορφο και ο χρηστος πλεον τα καταταφερνει και κολυμπαει με μπρατσακια (περσι δεν τα ηθελε),ειχαμε και τις κατακτησεις μας !!!ενα κοριτσακι 3 ετων η φωτεινη δεν αφηνε σε χλωρο κλαρι τον χρηστο ...ολη μερα χρηστο και χρηστο , τι να τον αγκαλιαζει ,τι να τον φυλαει και ο χρησταρας μπουχος!!!εξαφανιζοταν!!!(δεν πηρε τιποτα απο την μανα του)

το ξενοδοχειο ειχε και ποδηλατα και γινοταν μαχη για ενα bmx κοκκινο ο χρηστος με το που ανοιγε το ματι ηθελε να βγει να παρει το ποδηλατο ..

το κακο της υποθεσης ειναι οτι πια δεν τρωει τιποτα ο χρηστος ..μπουκια...οτι θα κυνηγαγα τον χρηστο για να φαει δεν το περιμενα η δολια η μανα ...για το μονο που ειχε διαθεση να φαει ηταν καραμελες!!!

Δεν σχολιαζω τιποτα μιας και πηζω πολυ...

Καλες διακοπες σε οσες φυγαν!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και απο'μένα.

Χρόνια πολλά να ευχηθώ αρχικά στο Μαρινάκι, να είναι γερή και ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Μαρινάκι και του χρόνου να είσαι καλά. Καλή επάνοδο για όσες επέστρεψαν και καλές διακοπές για όσες φύγανε την προηγούμενη εβδομάδα. Για πείτε εσείς που πήγατε με τα 2 τέκνα μαζί , ήταν καλά τα ξενοδοχεία , ενδείκνυται για οικογένειες με 2 παιδιά και δε το ένα μωρό (Ιωάννα ξεκουράστηκες ή μαγείρευες όλη μέρα;) γιατί ψάχνομαι και ΄γω για κάτι καλό που να ξεκουραστώ όμως , δεν αντέχω να πάω κάπου και να μαγειρεύω για τον Δημ. μου.

παρεπιπτόντως να πω ότι Ιωάννα είδα διάφορες φώτο απο τα παιδάκια σας και ξετρελάθηκα , είναι όλα γλύκες , μακάρι να βρω και εγώ χρόνο που σταματάω αυτή τη βδομάδα να σας βάλω και τις δικές μας.

τα φιλιά μου , καλημέρα.

Υ.Γ καλέ τα τικεράκια μου που είναι οέο;;;

Διαφημίσεις

Καλημερααα

Σουλα , περαστικα σας. Τι σπασιμο και αυτο να ειναι αρρωστη η καημενη στις διακοπες.

Ιωαννα καλως ηρθατε. Αχ πολυ χαιρομαι που δεν τρωει ο Χρηστος :P:p:p:p :P:p !!! Με επιασε καταθλιψη στο παρτυ της Μαρινας , ετσι που ετρωγε το κεϊκ !!

Bonjour!!!

Λειπαμε και εμεις και γυρισαμε με ολα τα δοντια στη θεση τους!!!:tongue::tongue:

Ημασταν μεγαλη παρεα και περασαμε καταπληκτικα!!!Τελικα οπου και να πας αμα εισαι χαλαρος και εχεις καλη παρεα περνας τελεια!

Ο Γρηγορης δεν περιγραφεται..ειμαι περιεργη πως θα παμε σχολειο μετα απο τον Αυγουστο που θα λειπουμε σερι τοσες μερες....χμμμ....

Εντωμεταξυ εχει γινει μεγας κολυμβητης!Του εχουμε ξεφουσκωσει και τα μπρατσακια και νομιζει οτι κολυμπαει με αυτα!:tongue:

Κανανε αγωνες με τα υπολοιπα της παρεας για να πιασουν ενα πλαστικο πλοιο και μιλαμε εβαζε κατω 5χρονα και 6χρονα!Παθανε πλακα ολοι!

Ειμαι σιγουρη οτι αν εκανε λιγα μαθηματα με καποιον που να ειναι ειδικος θα κολυμπουσε τελεια!(Ακομα κανενα νεο απο πισινα..καλο χειμωνα..)

Αχ εχετε γραψει τοσα....ξαναρχομαι γιατι με ενοχλουν...χαχα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Περασαμε τέλεια!!! Τα παιδια το ευχαριστηθηκαν πολύ! Αυτη τη βδομαδα λεμε να ξαναπαμε για παραπάνω μερες. Το νερό ηταν αρκετα κρύο αλλά βουτουσες άνετα!

Πλακωθηκαμε χθες με τον καλό μου στις δουλειές του σπιτιου και τωρα ειναι ολα κομπλε! Περιμενουμε το επομενο 3ημερό μας! Φοβερη χαλάρωση ακομα και με 2 παιδια!

Μαρίνα μου χρόνια πολλααααααα! Α μία ζηλιτσα με το τάισμα την εχουμε κ εμείς! Οταν εχουμε χρονο οι δυο μας με τον Κων. τον κραταω αγκαλια και του λέω πώς ηταν οταν ητανε μωρακι και μετα του περνανε όλα. Ολοι θελουν το νταντεμα τους τελικα!:D Περαστικα στη Μαριαλενα.

Ρίτα με γειά τα δόντια! ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!

κικο μου εμείς μειναμε σε ξενοδοχειο αλλά με το μωρο αναγκαστικά κουβαλουσα γκαζακι, φαϊ, γαλατα.... Θα με βολευε πιο πολύ δωματιο με κουζινακι. Και ετσι εκλεισα γκαρσονιερα για την επομενη εξόρμηση μας.

Ιωάννα μου καλως ηρθατε. Σου ελειψε το μικρό σου ε?

Σουλα μου ελπίζω ο Αυγουστος να σας "κατσει" καλυτερα!

πανμαρ καλες βουτιές!

αρμακι ο πριγκιπας ειναι κατι κλασικο και πολύ όμορφο! Εχεις σκεφτει θεμα με βάτραχο? Στον ανηψιό μου ειχαν βατραχακια και ο στολισμος σε λαχανι και ηταν παρα πολύ όμορφα! Τα υλικά τα βρηκαν απο το jumbo και τους ηρθε αρκετα οικονομικα.

Giovanna Παργα δεν εχω παει αλλά εχω ακουσει οτι ειναι πολύ όμορφα. Η Λευκαδα εχει βαθιές θαλασσες δεν ξερω αν θα σας βολεψει για τη μικρή. Οπως και να εχει.... να περασετε τελεια!!!

[/b]

Καλημέρα!

Μαρίνα καλως ήρθατε! Χρόνια πολλά και καλά!!!!!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

Τα νέα απο το μέτωπο αρρώστια έχουν ως εξής... Ο Γ. καθόλου δεν πτοήθηκε απο τις πληγές στο στόμα...έφαγε του σκοσμού!:shock: Αφού ήταν μαζί ο αδερφός μου και μου έλεγε " μην του δίνεις να φάει άλλο του παιδιού...θα σκάσει!!! "χαχαχα

Πετρούλα τελικά δεν ήταν αλλεργία, ήταν ίωση με σπυράκια στα χέρια, στα πόδια και άφθες στο στόμα... και όπως ήταν φυσικό κόλλησε η Αναστασία....Κορίτσια όταν λέω ότι αυτό το παιδί είναι σκληρό καρύδι το εννοώ... Τρία σπυράκια στα πέλματα και απο ένα στο κάθε χέρι(και αυτά αν δεν της έψαχνα αποκλείεται να τα καταλάβαινα)...δύο άφθες και κέφι αμείωτο.... Ο Γ. να φανταστείτε ακόμα έχει τα σημάδια απο τα σπυράκια στα πόδια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επανέρχομαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!

Και σημερα σπίτι με τον μικρο το μούργο μου..

Καλωσήρθατε οι θαλασσινες, και του χρόνου με υγεία!!

Μια χαρα βλέπω περασατε.. μικροι και μεγαλοι ξεσαλωσαν και το ευχαριστηθηκαν!!

Σούλα τον Αυγουστο θα ειναι ολα πολύ καλύτερα για εσας!!!Περαστικα στην Αν σου!

Κικη η Ιωαννα το μικρο το αφησε στη γιαγια...αλλιως βρε παιδι μου 3 βιβλία θα διαβαζε???Νομιζω πως αν ειχε και το μικρο μαζί με τοσα που εκανε στις διακοπές, θα διεκδικουσε μια θεση στο βιβλίο Guiness!!!!xaxaxaxa

Μην αγχωνεσαι Κικη...3 βιβλία μπορει να μη διαβασουμε αλλα μια βουτια θα την κάνουμε, όπως και να΄χει!!!!

Για το φαγητό του μικρου εγω κανονισα με το ξενοδοχείο..θα πάρω μαζι μου 2μεριδες για τις 2 πρωτες μερες και μετα θα αναλάβει ο μαγειρας!!Πρωτη φορα το κανουμε αυτο αλλα ηθελα κι εγω οι φετινες διακοπές να ειναι μονο διακοπές....Φρουτόκρεμα και απογευματινο θα φτιαχνω εγω.

Ριτα δελφίνος ο Γρ ε???Κι ο δικος μου ξεσαλωσε πολύ χτες, το σωσιβιο ουτε να το φτυσει, τα δε μπρατσακια, τα φορουσε και μολις εμπαινε μεσα τα εβγαζε και ετρεχα εγω να μαζευω μπρατσακια μες τα κυματα!!!

Οπως και να'χει δεν ειναι ετοιμος να τα βγαλει αλλα απο τον ενθουσιασμο του ξεθαρρεψε!!

Μαρακι οι εξετασεις της μικρης ηταν προληπτικες ή επαναληπτικές??Περαστικα και στον ανιψούλι σου!Ο μπέμπης αρχισε τα κόλπα ε??Θελει προσοχή τωρα, ειναι η φαση που αρχιζουν να σκουληκευουν και τρωνε και τις πρωτες τουμπίτσες...

Καλημερα και καλή εβδομαδα σε ολες!!Ελεγα να σιδερωσω σημερα αλλα το μετανοιωσα..θα παρω τον μικρο και θα πάμε μια βολτα στο Cosmos να χαζεψουμε λίγο τις βιτρινες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ο μπεμπούκος πέρασε μια επεφυκύτιδα, από χτες γυρίζει μπρούμητα και σήμερα κοιμήθηκε μέχρι τις 7 το πρωί!!!

Αααα μεγαλωσε κ ο μπεμπης και κανει τουμπες!Χαχαχαχα.

Stone καλυτερη η βολτα απο το σιδερο! Καλα να περασετε!

Deleni μου αφου ξεκινησε να τρωει μια χαρα θα ειναι! Περαστικα σας!

να'μαι πάλι και εγώ.

Ομολογώ ότι δεν είχα καταλάβει πως η Ιωάννα είχε αφήσει τον Πολωνό πίσω , γι'αυτό και εντυπωσιάστηκα έτσι με τα 3 βιβλία. Λέω και 'γω ποιο ξενοδοχείο παρέχει τέτοιες ανέσεις σε 2 παιδιά έτσι ώστε να έχω χρόνο να διαβάσω και βιβλίο:tongue::tongue:

Πετρούλα μου κάτι είναι και αυτό , δηλαδή έστω και για λίγες ημέρες να συνεννοηθώ και εγώ με κάποιο τρόπο για το φαγητό του μωρού μια χαρά θα είναι.

εμάς κορίτσια ο Δημ. έχει αγριέψει πολύ , δεν θέλει με τίποτα στο καρεκλάκι ή αγκαλιά , θέλει να είναι συνέχεια να μπουσουλάει και να ανοίγει συρτάρια , να σηκώνεται όρθιος και μόλις πας να τον πάρεις χτυπιέται το κλάμα, καμία σχέση δηλαδή με το ύσηχο παιδάκι που γνώρισα στην αρχή, μετά την τελευταία πανσέληνο όλα αλλάξανε.:(:(

Καλημέρα!

Μαρίνα καλως ήρθατε! Χρόνια πολλά και καλά!!!!!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

Τα νέα απο το μέτωπο αρρώστια έχουν ως εξής... Ο Γ. καθόλου δεν πτοήθηκε απο τις πληγές στο στόμα...έφαγε του σκοσμού!:shock: Αφού ήταν μαζί ο αδερφός μου και μου έλεγε " μην του δίνεις να φάει άλλο του παιδιού...θα σκάσει!!! "χαχαχα

στα πόδια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επανέρχομαι...

ντελενάκι αφού ήταν ευδιάθετος και έτρωγε μη μιλάς καθόλου , είναι πολύ ευχάριστο που την ξεπέταξε την ίωση έτσι ανώδυνα. μακάρι και η Αν. να την ξεπετάξει εξίσου ανώδυνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...