Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επ σας έπιασα και 'γω καλησπέρα ,κουκου.

Είμαι έτοιμη και περιμένω πρόσκληση για ποτάκι , ποια θα μου κάνει παρέα σήμερα;

ΠανΜαρ άσε τις ετοιμασίες και πες μου ώρα και μέρος για να ξενυχτήσουμε σήμερα.

δε φταίω εγώ , βάλατε θέμα τα 80ς και όσο να'ναι βρήκα το στοιχείο μου και ξεμυαλίστικα η άτιμη.

Ντελενάκι είναι άτιμο πράγμα οι πληγούλες στο στόμα , θυμάμαι απο τον δικό μου που είχε πάθει στοματίτιδα απο την αντιβίωση και δεν μπορούσε να φάει με τίποτα. Βάζετε τίποτα στο στόμα ή περνάει απο μόνο του;

ΠανΜαρ αν θα φύγει ο μπαμπάς σου θα πάρει και το καλώδιο δικτύου μαζί του και δεν θα μπορείς να σερφάρεις:D:D:D πάνε πακέτο μπαμπάς και ίντερνετ:tongue::tongue::tongue:

άντε καλέ που είστε ;;βγούτε έξω

Καλημεραααα!!Ολη μερα!

Καλο ταξιδι στη Μαρια,στη Μαριζα,στην Μαελενη!!!

Πολλες αναχωρησεις!!!

Κικο τελικα το ηπιαμε το ποτακι μας και φροντισε να το ξαναπιουμε γιατι φευγουν ολες χαχα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!Ολη μερα!

Καλο ταξιδι στη Μαρια,στη Μαριζα,στην Μαελενη!!!

Πολλες αναχωρησεις!!!

Κικο τελικα το ηπιαμε το ποτακι μας και φροντισε να το ξαναπιουμε γιατι φευγουν ολες χαχα!!!!

Πολλες αναχωρησεις!!!! Και εσυ Μαριζακι;;;

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Ελένη περαστικούλια μωρε..επειδη δεν εχω καταλάβει και ξανθια δε με λες ρε γμτ, τελικα δεν είχε αλλεργια το παιδι αλλα τον ιο κοξακι??

Καλό ταξιδι στα κορίτσια που αναχωρούν!Εχω χασει επεισοδια, δεν ειχα αντιληφθει οτι αποχωρουν τοσες...ποιες μειναμε αλήθεια????5-6 ή πολλές λέω????

Εγω σπιτι σημερα και τη Δευτερα και μαλλον καθε Παρ & Δευτερα..

Με μια ξινιλα στη μούρη τη δεχτηκαν την αιτησουλα μου..:tongue::tongue:

Πολλή ζεστη θα κανει σημερα, ακουσα για 40αρι!!Ειπα και στη μαμα μου να με συνοδευσει με τα τεκνα μου σε καποιο παραθαλασσιο κοντινο προορισμό για 3 μερούλες αλλα ειναι μονη της στη δουλεια της και δεν θα καταφερει να παρει αδεια...Ξεσηκωθηκα πολύ ρε γμτ!!Μεχρι και δωματιο βρηκα, ο μπαμπας μας δυστυχως δουλεύει αυτο το Σαβ/κο

Μαρια βλέπω το μαντήλιιιιιιι, σε μενας το κουνας??????χαχαχχαχα

φιλακια πολλά, πάω να μαζεψω λίγοτωρα που κοιμηθηκε και ο Δ. γιατι γινεται...του ρουχου!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Καλο ταξιδι και καλες βουτιές στα κοριτσακια που ξεκινανε τις διακοπες τους!

Deleni μου περαστικά σας. Για το στόμα εγω εδινα την dactarin σε συνδιασμό με παυσιπονα και ετσι βάζανε καμια μπουκιά στο στόμα.

Εφυγααααααα!

Καλημέρα! Εδώ δυστυχώς αυτό το σκ γιατί ο ανηψιός μου που είναι στο χωριό περνάει ίωση με 40 πυρετό κι έτσι επειδή είναι αδύνατο να κρατήσω μακριά την Εύα μείναμε εδώ και θα φάμε τον καύσωνα στη μάπα :-(. Οι εξετάσεις της Εύας σχετικά καλές, αλλά μου έβγαλε πάλι υψηλά τριγλυκερίδια..είχε βγάλει και πρόπερσυ, πέρυσι ήταν οκ και τώρα πάλι. Δεν ξέρω τι σημαίνει, την Δευτέρα θα της δει η παιδίατρος. Του καλού μου μια χαρά!

Ο μπεμπούκος πέρασε μια επεφυκύτιδα, από χτες γυρίζει μπρούμητα και σήμερα κοιμήθηκε μέχρι τις 7 το πρωί!!!

Μηπως σου αρεσει θεμα καρουζελ;

Το εκανε η κουμπαρα μου!

Ωραιο ηταν!!!!!!

χμ...το σκέφτηκα κι αυτό αλλά ό,τι είδα μου κάνει λίγο 80's...(μιας και είναι και επίκαιρο..:lol: ).Τελικά ούτε τα όργανα θα κάνω, κάτι δεν μου κολλάει. Νομίζω ότι δεν του ταιριάζει. Καταλήγω ή σε καθόλου θέμα ή σε πρίγκιπα..Θα δείξει..

Εγω σπιτι σημερα και τη Δευτερα και μαλλον καθε Παρ & Δευτερα..

Με μια ξινιλα στη μούρη τη δεχτηκαν την αιτησουλα μου..:tongue::tongue:

Δεν πειράζει, θα τους περάσει! χαχαχαχα!

Deleni περαστικά στον μικρό! Πως είναι?

Καλές διακοπούλες στα κορίτσια που φύγανε, να περάσετε τέλεια!

Σαρδελάκι, Φωτεινή, Βίκυ, Μαελένη δώστε καλέ το παρόν κι από δω να μάθουμε νέα σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Τι έγινε κοπελιές σαλπάρετε και οι υπόλοιπες σιγά σιγά? Να μας γράφετε, έστω και αν φοράτε τα βρεγμένα μαγιώ σας και τις σαγιονάρες γεμάτες άμμο!

Προσπερνάω τις καλοσύνες που διάβασα από κάτι αγαπημένες μου φιλενάδες λέγοντας ότι εγώ τουλάχιστον είμαι γεννημένη τη δεκαετία του '80! :P :P :P

Για μαγιώ κλπ εγώ δεν αλλάζω πια, παρά μόνο αν είναι να μπω στο αυτοκίνητο και είμαι ακόμα βρεγμένη, στα παιδιά όμως αν δεν πρόκειται να ξαναμπούν κλπ αλλάζω ειδικά γιατί ο Γιώργος είναι πολύ κρυουλιάρης και ενώ του αρέσει πολύ η θάλασσα έχουμε θέμα σοβαρό με αυτό, μελανιάζει πολύ γρήγορα και βγαίνει τρέμοντας! Το πολύ 10' να αντέξει και μάλλον πρέπει να το συζητήσω με τη γιατρό την επόμενη φορά! Στη μικρή βιάζομαι να φορέσω πάνα και σοτράκι όταν βγαίνει από το νερό κι ας τα βρέξει, γιατί τα μαγιώ είναι χαλαρά και ειδικά ο μπαμπάς της παθαίνει σοκ να μπαίνει άμμος στα ευαίσθητα σημεία της! :)

Επίσης, διαβάζω που τα παιδάκια σας τα μεγάλα ηρέμησαν και ομολογώ ότι εμείς είμαστε ακριβώς στο άλλο άκρο! Ό,τι και να του πω του Γιώργου με έχει γραμμένη κανονικότατα και περνάμε πολύ έντονα την περίοδο που αν πρέπει να κάνει κάτι απλά του λέω εσύ δεν επιτρέπεται να φορέσεις πυτζάμες, να φας, να κοιμηθείς κλπ! Μόνο τότε κάνει αυτό που πρέπει! Επίσης νομίζω ότι η ζήλεια προς την αδερφή του εκδηλώθηκε τώρα που τη νιώθει μάλλον ισάξιά του αλλά και ότι μας τραβάει πιο πολύ την προσοχή οπότε πια απαιτεί να τον ντύσω εγώ, να τον ταίσω κλπ! Η μικρή πάλι όπως έδειχνε από πάντα έχει γίνει μέγας ταρζάν και αυτό το πλήρωσε με μια πληγή πολύ βαθιά που ξεκινάει κάτω από το μάτι και φτάνει στο στόμα και 3 ακόμα φορές που μάτωσε τα ούλα της!

Αυτά τα ωραία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Οι περισσότερες την έχετε κάνει βλέπω. Εύχομαι σε όλες να περάσετε καλά στις διακοπές σας. Εμείς, αν θέλετε το πιστεύετε, ακόμα ψαχνόμαστε. Μάλλον μας βλέπω κάνα δυο μέρες Πάργα ή Λευκάδα.

Μαρινάκι διάβασα και στο φβ τα κατορθώματα σας. Τι τούμπα ήταν αυτή για τη Μαριαλένα σου. Πω, πω. Μήπως χρειαζόταν τίποτα ράμματα; Όσο για το Γιώργο λογικό είναι να βγάζει μια ζήλεια που και που. Για σκέψου λίγο.... στην ηλικία της Μαριαλένας σου ήταν ήδη ''ο μεγάλος''.

Άρμα περαστικά στον ανηψούλι σου. Σαράντα πυρετό; Ψήθηκε το παιδί. Εύχομαι και οι αναλύσεις της Εύας να είναι ο.κ. Τι σας είχε πει πρόπερσι ο γιατρός για τα τριγλυκερίδια; Για θέμα που ψάχνεις, σκέψου λίγο και το ''ζώα της ζούγκλας'' ή ''ζωάκια'' γενικότερα. Αυτό θα κάνουμε εμείς στον αναδεχτούλη μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα!!!!!

Μήπως να βάλουμε ταμπέλα στο καφέ "Κλειστόν, λόγω διακοπών. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!"?

Τι κάνετε?

Εμείς εδώ σούπερ για την ώρα! Επιτέλους έκοψε και ο αέρας... Η Σοφία ξεκίνησε από την πρώτη μέρα τις αλητείες και ούτε που θέλω να φανταστώ πώς θα είναι μετά από τρεις βδομάδες και πώς θα την μαζέψω στην Αθήνα...

Η μισή παρέα της είναι εδώ και η υπόλοιπη έρχεται την άλλη εβδομάδα. Είναι ήδη έξι πιτσιρίκια και περιμένουμε άλλα 4!

Με την θάλασσα τα πάει αρκετά καλά, αν και ακόμα δεν θέλει να μπει για πολλή ώρα για να κολυμπήσει γιατί είναι παγωμένη (αντικειμενικά, είναι πάρα πολύ κρύα τα νερά, οπότε δεν το αδικώ το κοριτσάκι μου που δεν της κάνει και πολύ κεφι να κάτσει για πολύ...)

Βέβαια στο νερό μπαίνει συνέχεια! Σήμερα πήγε για μπάνιο στις 7.50 το πρωί (με τον παππού και την γιαγιά), στις 10.30-11.00 μαζί, στις 5.30 το απόγευμα και ξανά κατά τις 9.30 το βράδυ με τα ρούχα μπροστά από την ταβέρνα που είχαμε πάει για φαϊ!

Μία γειτόνισσα εδώ, την λέει ψάρι! Δεν αντέχει και πού έξω από το νερό!

Εγώ ακόμα δεν έχω αρχίσει τις εξόδους μου... Μαζεύω ώρες ύπνου και δυνάμεις και περιμένω να μπει και σε ένα πρόγραμμα η Σοφία (ελπίζω βέβαια αυτό να μην είναι ότι θα ξυπνάει στις 7 το πρωί και θα κοιμάται στις 12 το βράδυ!) για να αρχίσω κι εγώ τις δικές μου αλητείες!

Αυτἀ τα νέα μας για την ώρα... Μην σας ζαλίζω άλλο...

Φιλάκι, καλά να περάσετε!

Μαρινάκο, καλή επιστροφή!

Και το γειτονάκι μου δεν γυρνάει τώρα?

Αρμάκι, κρίμα μωρέ με τον ανηψιό σου... περαστικά του!

Αυτό με τα τριγλυκερίδια της Εύας τι είναι? Θα πρέπει να προσέξεις την διατροφή της ή δεν έχει σχέση?

Γιατρέ, πώς είναι ο Γιάννης?

Σας ευχαριστώ όλες και για τις ευχές σας!

Πολλά φιλιά και θα τα ξαναπούμε! (είπαμε, όσο είναι εδώ ο μπαμπάς μου, θα έχω ιντερνετ...)

mrdIp3.png

Καλημέρα για τελευταία φορά από την όμορφη Κάρυστο! Ήδη μαζέψαμε τα πραγματάκια μας, φάγαμε πρωινό και περιμένουμε την παρέα μας να πάμε για μπανάκι αφού κανονίσαμε αναχώρηση το απόγευμα οπότε έχουμε λίγες ώρες μπροστά μας!

Μαρία τα παιδάκια η Σοφία τα είχε γνωρίσει από πέρυσι και τα θυμάται ε? Είμαι σίγουρη ότι θα περάσει υπέροχα και το ίδιο κι εσύ βέβαια!Καλές αλητείες και στις δυό σας!

Γιοβάννα μου έχεις δίκιο, κάποια στιγμή θα του έβγαινε η ζήλεια όντως! Πόπο και μόνο που το σκέφτομαι ότι όταν ήταν στην ηλικία της Μαριαλένας υπήρχε κι άλλο μωρό στο σπίτι μου φαίνεται απίστευτο! Τελικά απλά προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις αναγκαστικά μάλλον!

Καλή επιστροφή και σε σας Ιωάννα μου και με το καλό να δεις και το βουδάκι σου!

Deleni περαστικά και πάλι στο Γιαννάκη σου!

Αρμάκι κρίμα που δεν πήγατε χωριό διαβάζω για καύσωνα αλλά το 40αρι τον πυρετό με ένα μωρό στο σπίτι καλό είναι να το αποφύγεις! Ο μικρός άρχισε κιόλας να γυρίζει? Απίστευτος και πολύ δυνατός!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...