Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Ριτάκι με έφτιαξες με όλα αυτά. Πόσο πίσω νομίζω ότι με πήγες. Κορίτσια προσέξτε μόνο να μην καταντήσουμε σαν τους γέρους από το Μάπετ Σόου που αναπολούσαν τα παλιά......τους θυμάστ έτσι; Πείτε μου ότι τους θυμάστε!!!! :tongue::tongue:

Όσο για τα μαγιώ κλπ, είμαι και εγώ από αυτές που δεν έχουν αλλάξει μαγιώ ποτέ τους. Στεγνώνω, κοιμάμαι.... βραδινά μπάνια.... όλα τα καλά :P:p Στην Αλεξάνδρα όταν λέω ότι αλλάζω, εννοώ την αλλάζω όταν είναι να φύγουμε και εκεί την ξεπλένω κιόλας. Δεν της σπάω τα νεύρα κάθε τρεις και λίγο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!! Τι κάνετε τσούπρες τις δεκαετίας του 80;;;; Ρίτα πολύ γέλασα και εδώ και στο φβ με τη νοσταλγία....:D:D:D

Τα νέα μας.... είμαι κατανευριασμένη με του 2, όχι 1 αλλά 2, παιδιάτρους που είδαν τον μικρό και είπαν για αλλεργία... ο Γ. έχει Hand, foot & mouth disease... τον περιβόητο coxakie και η πλάκα είναι ότι τελικά τη διάγνωση την έκανα εγώ!:mad: Χθες γέμισε ο καλός μου άφθες... όταν τις είδα βεβαιώθηκα... τι να πω! Και όταν τους ρωτούσα αφότου έβγαλε και λίγα στα χεράκια του, μου έλεγαν "αποκλείεται, είναι σίγουρα αλλεργία!!!" Ευτυχώς μάλλον όμως την περνάει σχετικά ελαφριά...πυρετό δεν έχει, τρώει καλά και γκρίνια έχει μόνο αν βάλει κάτι στο στόμα...

Εγώ κορίτσια είμαι μεγάλη παθούσα απο μύκητες το καλοκαίρι και πάντα αλλάζω μαγιό (έχω μαζί μου τουλάχιστον 3...) όταν πρόκειται να καθίσω λίγο έξω απο τη θάλασσα...εννοείται ότι στην άμμο δεν κάθομαι με τίποτα...:tongue::tongue::tongue: Τη μικρή πάντως την έχω χύμα.. μαγιό αλλάζουμε όταν είναι να φύγουμε αφού δεν βγαίνει καθόλου απο τη θάλασσα (εξού και τα νεοπρεν για να μην κρυώνουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)...

Σανσαν κάτω απο το νεοπρεν δεν βάζω αντιηλιακό...γι αυτό τα πήρα με δείκτη προστασίας για να μην έχω τον βραχνά ότι πρέπει συνεχώς να ανανεώνω το αντιηλιακό..(μάλλον είμαι τεμπέλα, ε;;;;:tongue::tongue:) Πάντως ενώ αυτό το φορμάκι είναι αρκετά σφιχτό και μέχρι το γόνατο την Α. μονίμως τη βρίσκω γεμάτη άμμο....

(αυτό προσπαθώ να το γράψω απο τις 9!!!!!)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αχ βρε Ντελενη ειπα να το ξαναπω αλλα επειδη το εχω πει πολλες φορες τις τελευταιες μερες οτι κυκλοφορει το ''χερι- ποδι- στομα'' ειπα να μη γινω γραφικη....με μπερδεψες που ειπες και για τον κορμο ....

Ειναι αυτο που περασαμε περισυ και καταταλαιπωρηθηκε ο μικρος αν και μας κρατησε μονο 1 24ωρο ο πυρετος...

Απορω πως δεν στο ειπαν..εγω μολις την ειχα παρει περισυ τηλεφωνο πριν καν τον δει μου ειπε απο το τηλεφωνο αυτο εχει....

Τεσπα καντε λιγο υπομονη και θα του περασει μια ιωση ειναι στην ουσια!Αλλα αν κανει πυρετο,πολλααααα υγρα!!!!!!!Εμεις στο τσακ πηδηξαμε την αφυδατωση.

Παντως αν δεν την εχει περασει η Αν.να την περιμενεις και αυτη...στο σχολειο μονο ο δικος μου γλυτωσε, που το ειχε περασει ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι με έφτιαξες με όλα αυτά. Πόσο πίσω νομίζω ότι με πήγες. Κορίτσια προσέξτε μόνο να μην καταντήσουμε σαν τους γέρους από το Μάπετ Σόου που αναπολούσαν τα παλιά......τους θυμάστ έτσι; Πείτε μου ότι τους θυμάστε!!!! :tongue::tongue:

Φυσικα και τους θυμαμαι!Αλλά η μις πιγκυ ηταν η αγαπημενη μου!!!χαχαχα!!!!!

Ειδες ωραιο δεν ειναι το κειμενο;εγω οταν το διαβαζω παντα χαμογελαω!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα βρε κοριτσάρες τι κάνετε;

Ριτάκι νομίζω ο administrator θα σου κάνει μήνυση για το μήνυμα που έστειλες αφενός γιατί κάλυψες μια ολόκληρη σελίδα αφετέρου γιατί τον πήγες πίσω κάτι δεκαετίες και μαζί με αυτόν και εμάς. Να πω βέβαια την αλήθεια δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα αυτά αλλά τα πρώτα πρώτα που διάβαζα έσκαγα και ένα χαμογελάκι στην οθόνη του υπολογιστή θυμώντας τα. Ειδικά η παιδική σειρά thundercats, στρουμφάκια , τα φοφίκο αλλά και μεταγενέστερα οι μπότες whermacht που είχαν στη σόλα τους κάτι μεταλλικό για να κάνουν θόρυβο όταν περπατάμε νομίζω ήταν όλα τα λεφτά. Με το που φθείροταν λίγο αυτό το μεταλλικό τσουπ φαγωνόμουν να μαζέψω λεφτά να πάω να τις αλλάξω, δε λέω βέβαια για το μαλλί λάκ και το λέω έτσι γιατί κυριαρχούσε η λακ στη φράντζα και τα υπόλοιπα μαλλιά δεν είχαν καμιά αξία, η μήπως για τις μπλούζες αλλά νυχτερίδα (νομίζω αν είχα φυλάξει μία τώρα ο γιος μου θα ξετρελαινόταν μαζί της γιατί θα του θύμιζε τον μπάτμαν) αλλά και για τα πουκάμισα μέσα από το πουλοβεράκι και το πουκάμισο να εξέχει. Πω πω αν αρχίσουμε δεν τελειώνουμε με αυτή τη δεκαετία αλλά ειλικρινά και εγώ ψηφίζω να μεγάλωναν τα παιδιά μου τότε.

Κορίτσια (ΠανΜαρ και Φιλάκι) την επόμενη φορά που θα πάτε για ποτάκι σας παρακαλώ πείτε μου και εμένα να σας κάνω παρέα μιας και είχα πιει καφεδάκι από το μεσημέρι (πρώτη φορά στα χρονικά) και μέχρι τις 3 μ.μ κουντούνιζα η άτιμη.

Σχετικά με την άμμο και το πιπί μας ( μ’άρεσει που άλλος τα λέει υδραυλικά συστήματα, άλλος πιπί, άλλος συστήματα κοκ) , μπορώ να πω πως και εγώ τον αφήνω να παίζει με τις ώρες όταν πάμε και δε με βρεγμένο μαγιό , όταν όμως είναι να φύγουμε και δεν έχει στεγνώσει ακόμα η μόνη κίνηση που κάνω είναι να του βάλω στεγνό, όπως καταλάβατε είμαι μάνα της υπομονής.χιχι

Αρμάκι πολύ καλό θέμα τα μουσικά όργανα , κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ να κάνω άσχετα αν δεν το έκανα.

Πικουλίνα εγώ αυτό που έκανα τις προάλλες είναι όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα ο Δημ και εγώ ήμουν πολύ κομμάτια , πήγα με κλειστά τα μάτια του έβαλα τη πιπίλα και επειδή φοβήθηκα μέσα στη νύστα μου ότι θα ξαναξυπνήσει την έπεσα στο πάτωμα , αλλά σηκώθηκα μετά από 2 ώρες και προσπαθούσα να συναρμολογήσω τα κομμάτια της μέσης μου.χιχιχι

Ντελενάκι περαστικά βρε κοπέλα μου για το Γιαννάκη , τελικά διαβάζουμε για τις παιδικές αρρώστιες και όσο μακριά και αν νομίζουμε ότι είναι τόσο κοντά μας βρίσκονται. Προσπάθησε να προφυλάξεις τη μικρούλα για να μη περάσετε τα ίδια , όπως και να ‘χει περαστικά σας και σύντομα.

Καλά να περνάτε οι υπόλοιπες στις διακοπούλες σας , αχ πόσο θέλω να πάω και εγώ κάπου αλλά να πω την αμαρτία μου θα ‘θελα κανένα 3ημεράκι μόνη μου για να αποθηκεύσω ύπνο τρελό και μετά κανονίζω και με τα παιδιά αφού έχω πάρει δυνάμεις.χιχι

Γιοβάννα τι κάνει η ζουζούνα σου ; πήγατε για μπανάκι;

Πετρούλα όπως καταλαβαίνεις δεν σε αφήνω με τίποτα να πρωτοτυπήσεις να ξέρεις όμως πως αν κάνεις 3ο παιδί μπορείς να του δώσεις ότι όνομα θες χωρίς φόβο και πάθος , από ‘μένα δεν κινδυνεύεις στο εγγυώμαι αυτό 100%.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγώ κοιμήθηκα αργά χθες, γιατί είχαμε βγει με το Φιλάκι για ποτάκι... ψήναμε και την Ρίτα να έρθει, αλλά δεν είχε αυτοκίνητο! χαχαχαχαχαχαχα!
πανμαρ μου είσαι καταπληκτική!!!!!!!!! Αχ ωραία ηταν χτες το είχαμε ανάγκη!!! Και στο είπα ριτα, μάθε να οδηγείς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Όσο για τα μαγιώ κλπ, είμαι και εγώ από αυτές που δεν έχουν αλλάξει μαγιώ ποτέ τους. Στεγνώνω, κοιμάμαι.... βραδινά μπάνια.... όλα τα καλά :P:p
Χμμμμμμμ, από ότι βλέπω λοιπόν στο βρόντο τα λένε οι γιατροί...... κι εγώ νομίζα η μόνη που δεν αλλάζω το βρεγμένο μαγιώ αμέσως μόλις βγω από το νερό.....!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χμμμμμμμ, από ότι βλέπω λοιπόν στο βρόντο τα λένε οι γιατροί...... κι εγώ νομίζα η μόνη που δεν αλλάζω το βρεγμένο μαγιώ αμέσως μόλις βγω από το νερό.....!!!!!!

Εεεε δεν είναι δυνατόν να τα κάνουμε όλα. Πάμε ένα μπάνιο για να χαλαρώσουμε και όχι να μας τσιτώσουν τα νεύρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Άσε Ρίτα, μα και εμένα αυτό με μπέρδεψε... ακόμα έχει και στον κορμό ίσως και περισσότερα απο τις προηγούμενες μέρες... πάντως πυρετό δεν έκανε και δεν νομίζω να κάνει... μόνο που απο τις πληγές στο στόμα δεν πίνει πολλά υγρά... πονάει ο καημενούλης...:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα!!!!

Αχ! Τι ωραία βραδιά...

Φάγαμε στην βεράντα, ήπιαμε και τις μπυρίτσες μας και σε λίγο για ύπνο!

Δεν έχει εξόδους και ξενύχτι σήμερα γιατί αύριο έχουμε πολύ πρωινό εγερτήριο!

Γιατρέ περαστικά στον μικρούλη σου... και εύχομαι να μην κολλήσει και το κοριτσάκι σου!

Νομίζω ότι τον Γιάννη και την Ανδρεάνα, φέτος τους έχουν τσακίσει οι αρρώστιες....

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Καλά? Σας πέρασε η νοσταλγία του '80 'η συνεχίζετε?

Θα πάω μια βόλτα και από το φατσοβιβλίο να δω! χαχαχα!

Άντε... σας φιλώ όλες και θα τα λέμε από το νησί από δω και πέρα!

(μέχρι τέλος του μήνα, που θα είναι και ο μπαμπάς μου κάτω, θα έχω και internet!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...