Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

απαπαπαπαπααα.. δεν προλαβαινεστε.... εδω με το ζορι σας διαβαζω... που ν βρω χρονο να σας γραψω κι ολας?

Εγω παντως τα εκανα τα 2 και για 3ο ειδικα τωρα με τη δουλεια δεν προκειται να παω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

απαπαπαπαπααα.. δεν προλαβαινεστε.... εδω με το ζορι σας διαβαζω... που ν βρω χρονο να σας γραψω κι ολας?

Εγω παντως τα εκανα τα 2 και για 3ο ειδικα τωρα με τη δουλεια δεν προκειται να παω.

Εννοειται καλε....ποιο τριτο?Εγω και για δευτερο το σκεφτομαι ακομα... :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμάς !!!!!!

Τι γράψατε πάλι βρε κορίτσια , φυσικά και δεν πρόλαβα να σας διαβάσω!!!!

Σήμερα δεν μπόρεσα να μπώ καθόλου γιατί ήρθε η μανούλα μου και καθόμασταν παρείτσα.

πάντως ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!Σας έχω πραγματικά μέσα στην καρδιά μου όλες!!!!!!!!

Θα προσπζθήσω να διαβασω τα προηγούμενα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευάκι μου απο οτι καταλαβαινω εισαι καλά κουκλα μου.

Πολύ χαιρομαι .

Εμεις στολισαμε το δεντρο μας .

Η μικρή εφαγε ενα κολημα με τον καημενο τον Αγιο Βασιλη που βαλαμε στα καγκελα της βεραντας.(απο αυτους που δηθεν σκαρφαλωνουν).

Με εσκασε.:mad::mad:

Αλλα επιτελους εχω δεντρο.Καλα Χριστούγεννα.:D:D:D

Πωπω τσαουσες τι γραψατε!!!!

Για δευτερα παιδια ακουω ...εμεις λεμε για μετα το Πασχα να ξεκινησουμε προσπαθειες (σιγα σιγα χαχαχαχα)ε και οποτε ερθει ..εγω βασικα και σε 2 χρονακια να ξεκινουσαμε δεν με χαλαγε αλλα ο συζυξ ασυγκρατητος!!

Λετε για κιλα ..Νατασσα μια και τα παιδα μας ειναι μια κοψια αν θυμαμαι καλα και πανε μαζι στα κιλα εμεις το καβατζαραμε το 13, 13200 ειμαστε αισιως ..

τα νεα μας τωρα..Το πρωι καναμε την επιχειρηση συλλογη ουρων ..

Αφησα το πετουμενο ελευθερο και ειπα να το πετυχω το θεμα στην εκτοξευση ..ανεπιτυχης η προσπαθεια μιας και κατουρησαμε το χαλι ..Αποφασισα επειτα να του βαλω τον παιδικο ουροσυλεκτη ..αφου κυνηγηθηκαμε γυρω γυρω απο τον καναπε τον τσακωσα τον εβαλα μετα πολλων κοπων και του εδωσα να πιει χυμο απο 3 πορτοκαλια!!ε μετα απο μιση ωρα ειχα το πολυποθητο αποτελεσμα και την Παρασκευη θα εχουμε αποτελεσματα.

Παντως σήμερα ειναι ολη μερα απυρετος ..

Πετρουλα σουπερ το μελομακαρονο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Τι μιλάτε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου?Για τα κιλά λέω! Εμάς μετά βίας 10.400 μας έβγαλε η γιατρός!Βέβαια η αλήθεια είναι ότι γλυκά δε δίνω καθόλου (ειδικά σοκολάτα δεν έχει δοκιμάσει) και γενικά τηγανιτά αποφεύγω αλλά και κανένα μπισκοτάκι που δοκίμασα τελευταία μπαααα! Η αδύναμία μας από 7 μηνών είναι άλλη...ψωμί και πάλι ψωμί! Σήμερα φοβήθηκα από το χτεσινό εμετό και ειπα να μην του δώσω τίποτα για μεσημεριανό! Ο σύζυξ θα έτρωγε φασολάδα κι εγώ μακαρόνια με λίγο κιμμά από χτες! Ε, μόλις μας είδε έπαθε ένα κάτι ήθελε κι αυτός ντε και καλά να φάει! Με τα πολλά αφού δεν κρατιόταν του έδωσα λίγα μακαρόνια και μετά πλακώθηκε σε 3 φέτες ψωμί (μόνο την ψύχα ήθελε) και τυράκι! Ακολούθησε μισή μπανάνα που εκστασιάζεται όταν τη βλέπει και κατά τις 9 ήπιε το γάλα του και ύπνο! Πάντως σήμερα ψόφησα γιατί είχε τρομερή κίνηση και κατέληξα τελείως οριακά για να πάρω το παιδί από το σχολικό και μέχρι να φάμε εμείς είχε έρθει και ένας ξάδερφός μου και πήγαμε βολτίτσα ΛΗΤΩ και ΙΚΕΑ, ξεποδαριάστηκα αλλά κυρίως τρελάθηκε από τη γκρίνια του Γώγου ο οποίος δεν ήθελε ούτε στο καρότσι του ΙΚΕΑ να καθίσει, ούτε αγκαλιά, ούτε στα "αυτιά" του μπαμπά του, αλλά να χαζολογάει και να τραβολογάει ό,τι έβρισκε ενδιαφέρον! Φύγαμε άρων-άρων και το χειρότερο η πολυθρόνα που θα έπαιρνα για το παιδικό δεν υπήρχε και πρέπει να ξαναπάμε! Γκρρρ! Δύσκολη μέρα αλλά σκέφτομαι ότι από αύριο θα κάθομαι μέχρι 4 Γενάρη οπότε ελπίζω να ξεκουραστώ! Αυταααα! Αφού σας ζάλισα με τα δικά μου, να ρωτήσω καμιά ιδέα για γρήγορο νηστίσιμο φαγάκι για αύριο έχετε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Joa, τώρα το είδα καλά αποτελέσματα! Εμείς 2η μέρα σήμερα του εμβολίου και προς το παρόν τον γλιτώσαμε τον πυρετό από την ίωση, για να δούμε και αύριο και μετά επικίνδυνες μέρες 22-24 Δεκεμβρίου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κου-κου!!!!

Τι κανετε κοριτσαρες μου;;;(Ότι θυμαμαι....)

Ιωάννα μπραβο ρε κορίτσι μου, εγινε η δουλεια, το κατουρλιό δλδ..Αντε να εχει καλά αποτελέσματα!!Καλέ 2 χρονών δεν θα γινει ο Χρηστακης μετα το Πάσχα;;Το ίδιο πράγμα θελετε με το συζ.Και εγώ επειδή είμαι στα προσωρινα αποτελέσματα για μονιμο προσωπικό, να μη σας πώ που...θα γελάτε, είπαμε να βαλουμε μπρος μετα το Γενάρη...

Εύα, χαλάρωσε και ξεκουράσου τωρα γιατί απ'το Σαβ/κο πάλι το ίδιο τρεξιμο..Να μας γραφεις...(οχι στα παλιά τα υποδήματα!!!)

Σούλα και του χρόνου!!Επιτέλους, γιατι σε φοβηθηκα ξερεις...

Κική μου δεν τον πρόλαβα τον Αναστασακο σου..Φιλάκια!

Μαρίνα καλή ξεκούραση απο Δευτερα (αν και χλωμό το κόβω...)Απο νηστισιμο όσα θες..Τι προτιμας λαδερό, θαλασσινό κτ γρήγορο...Μεγάλη γκάμα....Οσο για το εμβολιο και τις παρενεργεις, όλα καλά θα πάνε..

Fast....Τι Fast είσαι αμα δεν μας προλαβαίνεις;;;;;

Arma, δεν ξεφευγεις εσύ απο μενα!!!Θέλω φωτο απο μελομακαρονο...

Πω-πω τι έπαθα;;;Εχω ξεφύγει;;;Τι με κερασε καλέ αυτη η κουμπάρα μου;;;;Ωχχχχχχ.......... μελομακαρονο!!!χαχαχαχαχα!!!

Φιλάκια Πολλά !!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone έφυγες? Έλεγα για κάτι μάλλον λαδερό αλλά και γρήγορο αν γίνεται (πρέπει να πάω αγορά να ετοιμάσω τίποτα γιατί θα γεννήσω με τις φόρμες στο τέλος!)! Καμιά ιδέα?

Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι, μακάρι να μονιμοποιηθείς σύντομα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...