Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον παω που λετε εχθες τη νυχτα αργααα φβ και πετυχαινω τη Μαρια με τη Μαριζα να νοσταλγουν ποτακι και να αγναντευουν φεγγαρια...

Παμε ψυρρη; ελεγε η μια!Παμε μοναστηρακι ελεγε η αλλη,αχ τι κριμα να ειμαστε μακριαααααα (οι οδηγαρες!)και μετα ....ξυπνησαν!!!

Πεταγομαι και εγω και τους λεω;;Αφου βρε κοπελιες οδηγειτε γιατι δεν πατε;;;;χεχεχεχε!Κακιστρωωωωωωωω!!!!

Χαχαχαχα τετοιο ποτακι???

Αν κανονιζαν Μπουρναζι θα τις βολευε και τις 2. Κρίμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Καθόλου καλά δεν ξύπνησα σήμερα, έμαθα και ένα δυσάρεστο για ένα παιδάκι που ''έφυγε'' από την κωλοαρρώστια και ήρθε κι έδεσε. Ο Θεός να φυλάει...

Εγώ την Εύα όταν βγει από την θάλασσα την ξεπλένω και της βάζω ή στεγνό μαγίω ή σορτσάκι με βρακί αν είναι να κάτσουμε λίγη ώρα. Δεν το θεωρώ υπερβολή να προσέχουμε και να μην τα αφήνουμε με την άμμο μέσα στο ''νινί''.Ούτε κι εγώ άλλαζα μαγιώ και δεν είχα θέματα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι..

Όσο για τα δερματικά είναι άλλο θέμα, δεν έχει να κάνει με καθαριότητα ή όχι. Εγώ και ο αδερφός μου είμαστε τίγκα στα δερματικά, ενώ οι αδερφές μου δεν αντιμετώπισαν ποτέ κανένα θέμα. Στο ίδιο σπίτι μεγαλώσαμε..

Πανμαρ αύριο τέτοια ώρα θα έχεις σαλπάρει ε? Με το καλό να πάτε και να περάσετε τέλεια!

joa καλή συνέχεια!

Ρίτα η Εύα όταν λέω ότι μεταλλάχθηκε με λίγα λόγια εννοώ ότι δεν μας άκουγε καθόλου, έκανε ό,τι χαζομάρα μπορείς να φανταστείς και με το που θα λέγαμε ένα ''όχι'' ούρλιαζε και έκλαιγε σαν υστερικό..Μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια φρικάραμε αλλά οκ πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε κι αυτά...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πικουλίνα μου,

ολα είναι σχετικά.... και μέσα στο μυαλό μας...

εμείς χαζεύαμε το φεγγάρι, πίναμε ποτάκι, ακούγαμε τραγουδάκια και φανταζόμασταν ότι ήμασταν αλλού!!!!

Κι εσύ, μην λες ότι κοιμήθηκες στο πάτωμα, έτσι απλά....

πες το ίδιο πράγμα λίγο διαφορετικά...

ότι κοιμήθηκες στρωματσάδα, όπως μικρή...

ότι έκανες κάμπινγκ και σε πήρε ο ύπνος στην παραλία....

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνα μου,

ολα είναι σχετικά.... και μέσα στο μυαλό μας...

εμείς χαζε΄θαμε το φεγγάρι, πίναμε ποτάκι, ακούγαμε τραγουδάκια και φανταζόμασταν ότι ήμασταν αλλού!!!!

Κι εσύ, μην λες ότι κοιμήθηκες στο πάτωμα, έτσι απλά....

πες το ίδιο πράγμα λίγο διαφορετικά...

ότι κοιμήθηκες στρωματσάδα, όπως μικρή...

ότι έκανες κάμπινγκ και σε πήρε ο ύπνος στην παραλία....

Πόσο ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εισαι????

Ρίτα η Εύα όταν λέω ότι μεταλλάχθηκε με λίγα λόγια εννοώ ότι δεν μας άκουγε καθόλου, έκανε ό,τι χαζομάρα μπορείς να φανταστείς και με το που θα λέγαμε ένα ''όχι'' ούρλιαζε και έκλαιγε σαν υστερικό..Μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια φρικάραμε αλλά οκ πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε κι αυτά...

Ααα το λεγομενο παραλογο δλδ!Δεν ειναι τιποτα, θα της περασει!

Doctor Rita!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ααα το λεγομενο παραλογο δλδ!Δεν ειναι τιποτα, θα της περασει!

Doctor Rita!:tongue:

Ναι καλέ γιατρέ μου, ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε, απλά θέλαμε να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη φορά..:lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...