Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sun sun και εγω συμφωνω!

εξαλλου και να θελα να σπασω τα νευρα του γρηγορη με αλλαγες μαγιω κτλ το μονο που θα καταφερνα θα ηταν να σπασω τα δικα μου νευρα...χαχα!

Απλα πλεον τον πλενουμε πολυ καλα μετα το κυλισμα στην αμμο (μιλαμε για πολυ αμμο ομως!!!!!!)και επισης πριν φυγουμε απο την παραλια απλα του φοραω ενα στεγνο μαγιω για να μην καθεται πανω στα βρεγμενα ειδικα αν ειναι να παμε μετα και για φαγητο κτλ.

Εγω παντως μαγιω δε νομιζω οτι θα αλλαξω ποτέ στην παραλια....εκτος κι αν υπαρχει λογος...

Τωρα για την πισινα εγω να πω την αληθεια sun sun μου γενικως μπαινω, αλλα εγκυος δε νομιζω οτι θα το εκανα..ειμαι και λιγο εως πολυ σιχασιαρα.Ο πατερας μου πριν χρονια δουλευε σε πολυ μεγαλο και πανακριβο ξενοδοχειο των Αθηνων!Παρααα πολυ γνωστο!Λοιπον μου ελεγε οτι εκαναν αλλαγη στα φιλτρα της πισινας 2 φορες την ημερα (που αλλου κανουν μια και αν....καμμια φορα κανουν και 1 φορα την βδομαδα και αν...)το τι ειχαν τα φιλτρα αυτα πανω λεει...δε φανταζομαστε....μπλιαχχχχχ!

Πανμαρ ετοιμη;Αντε μπραβοοοο!Καλε εισαι γρηγορη!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα και sun sun μου τα δερματικα και οι αλλεργιες ειναι αλλου Παπα Ευαγγελιο...

Εγω με την αδερφη μου μεγαλωσαμε με τον ιδιο ακριβως τροπο στο ιδιο σπιτι...εκεινη δεν εμφανισε ποτε τπτ...μιλαμε για γουρουνοπετση!Εγω εμφανισα πολλα...ειναι πιο συνθετο το θεμα και κυριως ειναι θεμα οργανισμου,δερματος κτλ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααααααααα

καταρχην να σου ζησει κικη μου ο νεοφωτιστος!!!!να ειναι γερος και τυχερος..

εμεις διακοπουλες και περναμε υπεροχα...εχει κανει και παρεες ο χρηστακος και ειναι σουπερ ...αποκτησα και εγω κολληταρια ..τα κουνουπια ...γκρ.....τι τσιροπα ,τι σπρευ και με θεριζουν...

Οσο για τα μαγιω ....ντροπη μου αλλα δεν κανω τιποτα...ουτε εγω αλλαζω μαγιω ,ουτε στο παιδι ...παιζει χωμενος στην αμμο και καθομαι και εγω η γαιδαρα κατω και φτιαχνουμε πυργακια ..ισως παιζει ρολο που δεν ειχα ποτε καποιο θεμα με τα υδραυλικα μου συστηματα ...

Να περνατε υπεροχαααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααααααα!

Γειτονάκι μου! Μουουουουτς! Τα είπαμε εμείς....

Εγώ κοιμήθηκα αργά χθες, γιατί είχαμε βγει με το Φιλάκι για ποτάκι... ψήναμε και την Ρίτα να έρθει, αλλά δεν είχε αυτοκίνητο! χαχαχαχαχαχαχα!

Τι κάνετε? Καλά είστε? Άντεεεεεεε... ξυπνήστε!!!!!!!

mrdIp3.png

Αααααααααα φριττω Μαρια!!!!!!!!!!!

Ψευτραααααααααα!!!

Καλε ποιος βαριοταν;Οχι πες!

Ιωαννακι αντε παει τελειωσαν οι διακοπες,με το καλο να γυρισετε!Χεχεχε!

Καλημεραααα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,

εννοειται οτι σερνονται και τα δυο στην αμμο ολη την ωρα, αλλα τη τελευταια φορα το πιπι της ηταν ολο μεσα στην αμμο. Και ειπα μπας και υπαρχει κανενας τροπος να γινεται λιγοτερο αμμουδερο το πιπι μας. Οσο για τη σανιδα ειδα ενα κοριτσακι που καθοταν πανω καποιες στιγμες και μου φανηκε πολυ ωραια λυση.

Μαριζα οι φωτο εκπληκτικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Πικουλίνα!!!!!!!

το άλλο που έκανα με την Σοφία για την άμμο, είναι που της φορούσα αντί για μαγιώ κάτι βρακάκια από τα φορεμάτακια της (αυτά που είναι για να κρύβουν την πάνα...) και επειδή είχαν λαστιχο στο μπούτι, δεν έμπαινε άμμος μέσα...

mrdIp3.png

Λοιπον παω που λετε εχθες τη νυχτα αργααα φβ και πετυχαινω τη Μαρια με τη Μαριζα να νοσταλγουν ποτακι και να αγναντευουν φεγγαρια...

Παμε ψυρρη; ελεγε η μια!Παμε μοναστηρακι ελεγε η αλλη,αχ τι κριμα να ειμαστε μακριαααααα (οι οδηγαρες!)και μετα ....ξυπνησαν!!!

Πεταγομαι και εγω και τους λεω;;Αφου βρε κοπελιες οδηγειτε γιατι δεν πατε;;;;χεχεχεχε!Κακιστρωωωωωωωω!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον παω που λετε εχθες τη νυχτα αργααα φβ και πετυχαινω τη Μαρια με τη Μαριζα να νοσταλγουν ποτακι και να αγναντευουν φεγγαρια...

Παμε ψυρρη; ελεγε η μια!Παμε μοναστηρακι ελεγε η αλλη,αχ τι κριμα να ειμαστε μακριαααααα (οι οδηγαρες!)και μετα ....ξυπνησαν!!!

Πεταγομαι και εγω και τους λεω;;Αφου βρε κοπελιες οδηγειτε γιατι δεν πατε;;;;χεχεχεχε!Κακιστρωωωωωωωω!!!!

Τετοι ποτακι ηπιανε καλέ τα κορίτσια;;;;;;;;;;

Εγω παντως χθες οση ωρα τα κοριτσια επιναν το ποτο τους, κοιμομουνα στο πατωμα!!!!

Λοιπον ο Παν. εδω και καιρο εχει κοψει το να τον παιρνει ο υπνος στο κρεβατι μας. Χθες λοιπον καθισα λιγο διπλ του στο πατωμα και κοιμηθηκα εκει!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!

Εχω να σιδερωσω πολλά πλυντηρια, παρα πολλά.... Πρέπει να τελειωσω σημερα για να την κάνουμε αυριο για ΠΣΚ και δεν εχω χρόνοοοοοο.

Χθες ψησαμε ψαρακια και γαρίδες τα βραδακι και πλακωθηκαμε στα ουζακια! Στο μπαλκονι μας.

Για τη σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση που λετε στις περασμενες σελιδες, ο άντρας μου έχει πεί ηδη στον Κ. για το μπαλονι που φοραμε και δεν έρχονται μωρακια...Χαχαχαχα ερχετε μια μια μερα ο Κ. με ενα προφυλακτικο στο χερι και μου λέει "μαμα αυτό ειναι για να μη κανουμε μωρακια" :shock: σοκ εγω:lol:

Για τα μαγιώ, ουτε κ εγω αλλάζω, ουτε και του παιδιου, εκτός αν φυγουμε αμεσως και του φοραω κατι άλλο για να μη καθεται βρεγμενος στο αυτοκινητο. Για τα ταμπον, δεν τα μπορω με τιποτα, οποτε μπανακια εκείνες τις μερες δεν κάνω(εννοειται οτι κανω ντουζ στο σπιτι, γιατι εχω ακουσει γυναικες που ουτε πλένονται μπλιαχ...απλυτη με περιοδο θα πιασεις πουρί).

Για εγκυμοσυνη και πισινα ποτε δεν ακουσα τον γιατρο μου που δεν με αφηνε ουτε στη θαλασσα να κάνω μπανιο. Εκανα κανονικα και ποτε δεν επαθα τιποτα.

Λοιπον ο Παν. εδω και καιρο εχει κοψει το να τον παιρνει ο υπνος στο κρεβατι μας. Χθες λοιπον καθισα λιγο διπλ του στο πατωμα και κοιμηθηκα εκει!!!!!!!!!!!!!

Καλα δεν ειναι τπτ εγω μια φορα κοντεψα να κοιμηθω ορθια στο ντουζ!χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...