Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα ρούχα του καλού μου τελείωσαν!

μένουν της Σοφίας (τα εύκολα!) και τα δικά μου...

διάλειμμα για τσιγάρο!

καλημέρα Πικουλίνα!

με την Σοφία, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να την περιορίσω σε μια ψάθα ή μια πετσέτα για να παίζει από το δεύτερό της καλοκαίρι, της φοράω μόνο μαγιώ που είναι μακρυά, σαν βερμούδες κι έτσι δεν μπαίνει η άμμος μέσα (είναι σαν φαρδύ κολάν).

Φέτος της πήρα και έξτρα βερμουδίτσες μόνο, χωρίς μπλουζάκι από πάνω, ώστε να της τα φοράω απόγευμα και να μην κρυώνει η κοιλίτσα της...

http://www.sunprotectionclothing.gr/

χάζεψε εδώ λίγο αν θέλεις...

έκανα παραγγελία και μου τα στείλαν σε ένα από τα φαρμακεία που συνεργαζονται και με βολεύει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν τα κανεις ολα αυτα και δεν υπαρχει καποιος ιδιατερος λογος να την προφυλαξεις εγω δεν θα την περιοριζα...

Και τον δικο μου δεν τον περιοριζω απλα κανω τα τυπικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε για διακοπές; :D:D:D Εγώ βγήκα χτες με συναδέλφους και ήταν πολύ καλά. Μεζεδάκια στη δροσιά και κους - κους έως στις 02.00. Ποιος μίλησε για ύπνο εδώ; Τρία χρόνια τώρα κοιμάμαι το πολύ 5 ώρες την μέρα.....απλά κάποιες στιγμές με πιάνει μια κόπωση και ρίχνω κάτι 10ωρα. Μην φανταστείτε, 4-5 φορές το χρόνο συμβαίνει αυτό και λίγο παραπάνω σε διακοπές.

Ρίτα η Αλεξάνδρα μου είναι καλά σήμερα και πανευτυχής πήγε σχολείο. Μπούχτισε τόσες μέρες το καλό μου. Μου ανακοίνωσε δε ότι το απόγευμα θα πάμε στη θάλασσα :D:D:D :tongue::tongue:

Άρμα σε νιώθω απόλυτα όταν λες ότι τσακώθηκες με τον καλό σου. Και εμείς καμιά φορά ξεσπάμε ό ένας στον άλλον όταν έχουμε κούραση και η Αλεξάνδρα είναι ''αλλού'':mad::x:x και δεν είναι καθόλου καλό αυτό. Εγώ δε κρατάω και μούτρα και τα κάνω όλα ακόμα χειρότερα :(:(:( Μόνο όταν ηρεμούμε καταλαβαίνουμε ότι παιδί είναι και θα έχει και τις καλές και τις κακές τις μέρες.

Πικουλίνα εγώ την Αλεξάνδρα την αφήνω να κάθεται στην άμμο αλλά πάντα αλλάζουμε μαγιώ και την καθαρίζω. Μέχρι στιγμής όλα καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ και εγω βρε γιοβαννα καθε μερα 2-8 κοιμαμαι....

Απλα που και που(ανα τριμηνο και βαλε) οταν φτασω στα ορια μου, κανω ενα catch up γιατι δε γινεται αλλιως.

Αντε να πατε και θαλασσιτσα σημερα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσομανες, αφηνετε τα κοριτσακια σας να καθονται στην αμμο;;;; Χθες αγορασα μια σανιδα μπας και τη βαλω να καθεται εκει.
Την αφήνω, γιατί το λες; Πώς να την περιορίσεις σε μια σανίδα; Τόσο ήσυχη είναι καλέ;;;!!! Αλλά κι εσύ θα πρέπει να την κυνηγάς με τη σανίδα από πίσω να δεις πού θα πάει να κάτσει. Δύσκολο το βρίσκω. Χαλάρωσε κι απολαυσε το μπανάκι σου.

Καλησπέρα!

arma, δεν έχω πρηστεί από τα τσιμπίματα έχω μόνο κοκκινήσει. Μεγάαααλες κοκκινίλες... που με τρώνε...

πανμαρ, κι εγώ στην ίδια φάση είμαι πλυντήριο-άπλωμα-σίδερο και πάλι από την αρχή. Χαμός. Πάντως, δεν είμαι εδώ, είμαι ήδη..... εδώ:summer164.jpg! Κάπως έτσι: summer167.jpg! Όπως βλέπετε τις βάζω προκαταβολικά τις φωτο μου, ουχουχουχ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Α, κορίτσια, για τα θέματα με την άμμο δεν έχω προβληματιστεί ποτέ.... Κι ούτε της αλλάζω μαγιώ κτλ.... Μήπως είμαι λίγο άσχετη; Για ενήλικες γυναίκες πάντα λέει βέβαια ο γιατρός για αλλαγή μαγιώ κτλ. αλλά και πάλι ποτέ δεν το τήρησα, και πριν λίγες μέρες που ειχα μύκητες, ο γυναικολόγς μου τόνισε την αλλαγή μαγιώ κάθε φορά που βγαίνω από τη θάλασσα και να μην κάθομαι στην άμμο...................... Καλά στην άμμο δε θα κάτσω, αλλά κάθε φορά που κάνω μια βουτίσα να αλλάζω μαγιώ...;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αααα φιλακι δε μας τα λες καλα!Αρχισες απο τωρα;;;χαχα!!

Ετσι ομορφα να περασετε και φετος και βγαλε πολλες φωτο!!!!

Οσο για την αμμο εγω να πω την αληθεια στην αμμο δεν καθομαι αλλα ουτε και εχω αλλαξει μαγιω ποτέ μου απλα φροντιζω να στεγνωνω πριν φυγουμε.

Τωρα αφου σου ειπε ετσι τι να πω....προφανως εννοουσε να μην στεγνωνει το βρεγμενο πανω σου;Δε ξερω,δε μου εχει τυχει τπτ και δεν το εχω ψαξει...

Εμενα ο δικος μου γιατρος με ενα πραγμα τα εχει..με τις πισινες!Μακρια λεει.....

Τωρα για τον μικρο ουτε που ειχα προβληματιστει ιδιατερα απλα ο ιδιος περσυ διαμαρτυρηθηκε οτι τον ενοχλει και για αυτο και πηρα τηλ την γιατρο να δω τι γινετε .Μου ειχε πει τα παραπανω που τα βρηκα λογικα γιατι δεν εχουν μονο τα κοριτσια θεμα με την αμμο.Και στα αγορακια αν μπει αμμος εκει που δεν πρεπει να μπει και δεν καθαριστει σωστα (ευτυχως το συστημα το φτιαξαμε απο νωρις και ανοιγει οπως πρεπει)υπαρχει θεμα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

O παλιός μου ο γιατρός τα είχε με τα ταμπόν. Όχι, ψέματα, με τη χρήση ταμπόν κατά τη διάρκεια της περιόδου για να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα, απαγόρευε δια ροπάλου το μπάνιο στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της περιόδου και με απειλούσε "άμα θες να γίνεις μάνα". Κορίτσια, τί λένε οι γιατροί σας για μπάνιο/ταμπόν/περίοδο, εσείς το χρησιμοποιείτε;

Όσο για το Γρ. και την άμμο, ριτα, μήπως απλά του την έσπαγε, ή τη σιχαινόταν ή τον γαργαλούσε ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Οχι παιδι μου...απλα κυλιοντουσαν ανελεητα στην αμμο και τα 2 μερα- νυχτα, ε ειχε μπει αμμος στα συστηματα και των δυο..μετα απο 2-3 μερες που δεν ειχαμε δωσει ομολογουμενως την πρεπουσα σημασια, παραπονεθηκαν!Δηλαδη πηγαιναμε για μπανιο κυλιοντουσαν γυριζαμε καναμε μπανιο τον καθαριζαμε ομως το βραδυ μπορει να ξανακυλιοντουσαν στην παραλια χωρις να κολυμπησουν ..ξαναεμπαινε αμμος αλλα δεν ξανακαναμε μπανιο..Οταν το πηραμε χαμπαρι ,καθαριζαμε σχολαστικα την περιοχη και δεν ξαναδιαμαρτυρηθηκαν!

Οχι οτι ειχαν κατι ...απλα ειδικα στα αγορακια που ξερω αν μπει αμμος εκει που δεν πρεπει ,ειναι εμφανες οτι δημιουργειται φλεγμονη....

Για το ταμπον...μονο στην αναγκη να χρησιμοποιησω...αλλα να πω την αληθεια δεν τα χωνευω,αντε να εχω χρησιμοποιησει 2 φορες....αλλες το βρισκουν βολικο ,εγω καθολου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ κορίτσια που μεγάλωσα τα καλοκαίρια μου κυλιόμενη στην άμμο και με το ίδιο μαγιώ μέρα νύχτα μερικές φορές γιατί το σπίτι μας ήταν πάνω στη θάλασσα, δεν είχα πάθει ΠΟΤΕ τίποτα. Μπάνιο δεν έχανα ούτε μια μέρα απ'όταν ξεκίνησε η περίοδος, μόνο πρώτη μέρα σπάνια που να μην είχα πάρει ντεπόν ή κάτι άλλο και ήμουν χάλια γενικότερα. Πριν από 3 χρόνια περίπου έπαθα μια ουρολοίμωξη αλλά με τα εξπρες χαπάκια πέρασε αμέσως.

Επίσης, παρόλο που η Κάτια έχει χειρουργηθεί στο ουροποιητικό, έχω επιλέξει να μη φοβάμαι την ουρολοίμωξη, ούτε να της μεταδόσω τέτοια φοβία. Άλλωστε ο παιδοουρολόγος μας μας είπε οτι τα αίτια της ουρολοίμωξης στα παιδιά είναι 99.9% από μικρόβια που έχουμε στον οργανισμό μας, ή προβλήματα του ουροποιητικού (όπως αυτό που είχε η Κάτια) και όχι από εξωτερικά αίτια. Αν ήταν να την αλλάζω μαγιώ κάθε φορά που έμπαινε μέσα, θα της έσπαγα τα νεύρα 5-6 φορές (και τα δικά μου επίσης), και το πιο σημαντικό δεν θα την άφηνα να χαρεί το παιχνίδι στην άμμο και το μέσα έξω. Δηλαδή δεν θα παίζει με τα άλλα παιδάκια που είναι στην ακροθαλασσιά; θα κάθεται στις ξαπλώστρες; Έύχομαι να μη βγώ λάθος βέβαια, από την άλλη όμως, μια ουρολοίμωξη αν αντιμετωπιστεί άμεσα (τώρα είμαστε υποψιασμένοι και είναι σχεδόν απίθανο να είναι ασυμπτωματική και να μην ενοχλείται το παιδί), περνάει σε 3-4 μέρες με αντιβίωση.

Και Ρίτα μετά από αυτά, κατάλαβες οτι σε ένα καλό ξενοδοχείο στη Μύκονο θα έμπαινα στην πισίνα, δεν θα ξεροστάλιαζα αν δεν μπορούσα να μπώ στη θάλασσα λόγω του αέρα ή της θερμοκρασίας του νερού. Δεν θα 'μπαινα και στο Super P. βέβαια! Καλά τώρα διάβασα την ιστορία με το σουβλάκι και έμεινα! Τί δαγκωνιά ήταν αυτή! Η αδερφή μου έχει χάσει το μπροστινό της δόντι μικρή από τρακάρισμα στα συγκρουόμενα και μετά επειδή ήταν μικρή δεν μπορούσε να κάνει πορσελάνη και πέρασε φοβερή ταλαιπωρία. Τώρα όμως είναι εντάξει απλώς αν ανασηκώσεις το ούλο φαίνεται λίγο πιο σκούρο. Τί κρίμα!! Τον καημένο!

Υπάρχουν και υπερβολές στην πρόληψη κορίτσια... Ενας γείτονας δεν άφηνε το ένα από τα τέσσερα παιδιά του που ήταν κορίτσι να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια στην άμμο.

Να προσθέσω επίσης πως δεν είμαι ευαίσθητη καθόλου στα δερματικά, και οτι στο δυτικό κόσμο, και στα πιο καθαρά σπίτια, παρουσιάζονται οι περισσότερες αλλεργίες.

Deleni, υπάρχει περίπτωση να είναι από τη φόρμα νεοπρέν;;; Βάζεις και αντηλιακό από μέσα; μήπως με το αλάτι τρίβεται και επειδή είναι συνθετικό κάνει σπυράκια;; κάτι μου λέει αυτό γιατί είχα φίλο σερφερ και του 'κανε κάτι τέτοια. Επίσης, πολύ πιθανό να κάνει πιπί στη φορμίτσα...

πού πήγε το άλλο τίκερ μου;;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα!

Πω!Πω! Φιλάκι μου... με έφτιαξες με τις φωτογραφίες!

Άντε... περιμένουμε και τις φετινές!

Κι εγώ , μπορώ να παραδεχτώ, ότι δεν ανήκω στις πολύ προσεκτικές γυναίκες...

Και στην άμμο μια χαρά καθόμουν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και εξακολουθώ να κάθομαι και ποτέ μου δεν έχω αλλάξει μαγιώ (μου έχει τύχει πολλές φορές να κοιμηθώ και με το μαγιώ το βράδυ χιχι) και μια χαρά μπάνιο κάνω όταν έχω περίοδο (αποφεύγω μόνο την πρώτη - δεύτερη μέρα...). Ταμπόν χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ φουλ! Και όχι μόνο στην θάλασσα.

Στην Σοφία από την άλλη, ξεκίνησα να μην είμαι καθόλου προσεκτική, αλλά το πρώτο της καλοκαίρι κόλλησε μύκητες, οπότε γι αυτό και της φοράω το μακρύ μαγιώ, αλλά δεν της το αλλάζω (εκτός αν είναι αργά το απόγευμα που δεν έχει ήλιο και κρυώνει!)

Τώρα για το αν κάνω καλά ή κακά... ο καιρός θα δείξει!

Σας είπα? Δεν σας είπα....

τα πράγματά μας είναι σχεδόν έτοιμα!!!! Και στις βαλίτσες!

Κάτι ψιλοπράγματα έχω μόνο για αύριο και Παρασκευή 7.25 το πρωί, θα σας κουνάω το μαντήλι!!!

mrdIp3.png

Κουκλες μου ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ,δεν ειμαι στεναχωρημενη αφου μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε, απλα χαλστηκα λιγο με την φαση γιατι ειναι τελειως κουφη και μας εβαλε σε περιπετειες....κωμικοτραγικο ειναι...μπορειτε να γελασετε!τωρα που ηρεμησα γελαω και εγω....

Ειχαμε παει που λετε στο Πορτο Ραφτη με φιλους και περνουσαμε τελεια.Μιλαμε για τρελο ξεφαντωμα ιδιως τα παιδια.

Ε καποια φαση παμε να φαμε....

Ο ανδρας μου λοιπον ειχε ενα ατυχημα...τρακαρε με ενα σουβλακι.Ω ναι!

Τρωει το σουβλακι και τον βλεπω που πεταγεται πανω και παει τουαλετα δε δινω σημασια γιατι κυνηγουσα τον Γρ. και οταν γυρισε ηταν καταχλωμος...μιλαμε σαστισαμε..να τον ρωταμε τι εχει και να μη μιλαει.Οι φιλοι μας νομισαν οτι κατι επαθε..

Καλα μιλαμε εχασα ποσα χρονια..

Τελικα το σουβλακι ειχε μεσα ενα μεγαλο κοκκαλο και το αποτελεσμα ηταν να φυγει ολο το μπροστα του δοντι ολο ομως...μονο η ριζα εμεινε και αυτη με καταγμα και να ραγισει και το ακριβως διπλα....

Καλα δε σας λεω τιποτα...απο τη μια του εβαλα τις φωνες για να συνελθει και να μην κανει ετσι και απο την αλλη εβριζα το μαγαζι..χαμος εγινε.

Ο ιδιος ηταν τοσο εγκρατης που απορησαν ολοι.

Τεσπα μετα πηγαμε αρων αρων στον Ερυθρο σταυρο οπου αφαιρεσαιν τελειως το δοντι και μας παρεπεμψαν σε οδοντιατρο γιατι ηταν ημερα εφημεριας.

και τωρα δεν εχει καθολου δοντι μπροστα και το διπλα ειναι ραγισμενο..και μεχρι να φτιαξουν φανταζεστε γκρινια ολη μερα τον καραγκιοζη κανω...αφου του ειπα αν συνεχισει θα τον παω στην Πανια και θα κανει θραυση .Ισα που θα του γραψει και νεο ''εξω απο τα δοντια'' σουξε ο καρβελας ...με το σουβλακι στο πορτο Ραφτη!χοχοχο!

Πηγε σημερα σε οδοντιατρο και το αποτελεσμα ειναι αναδομηση και θηκες σε 4 δοντια(γιατι τα δεξια αριστερα απο αυτα ηταν απονευρωμενα και επρεπε και αυτα να ντυθουν)...τουτεστην φιλικη τιμη 700+ ευρω...στα καλα καθουμενα

Πηγαμε απο σουβλακι!!!!!!!!!!!!

Ντελενη πως σου ακουγεται;(περιπου 150ε το δοντι-την καλυτερη ποιοτητα πορσελανης μας ειπε- συν εργασια...)

χαχαχαχαχ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΜΠΡΩΣΤΑ ΔΟΝΤΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΧΑΧΑΧ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΑΒΒΩΝΑ ΜΟΥ αχχχχχχχχχ φευγ θα σασ το πω χαχαχαχ κουκλεσ πολλα φιλια σε ολλεσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...