Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ναι κατα τις 5 Αυγουστου....εξαρταται και αυτο απο διαφορα...και κυριως απο το θεμα μετακομιση...

Στις 22 Ιουλιου ειναι η τελευταια μερα σχολειου για τον μικρο...Να δω πως θα την παλεψουμε μετα τα δυο μας ολη μερα.Εχει μαθει και αλλιως τωρα πια και δεν κρατιεται!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Άντε Πανμαρ έφτασαν οι μέρες και για σας!!!!!

Ρίτα μακάρι να μπορούσα και εγώ να κοιμηθώ λίγο παραπάνω.... είμαι και υπναρού...:D

Όσο για τα σπυράκια του Γιαννάκη ιδέα δεν έχω απο τι μπορεί να είναι... για τον ήλιο δεν νομίζω γιατί στη θάλασσα του φοράω ένα ολόσωμο απο νεοπρένιο με δείκτη προστασίας 50+ το οποίο αφήνει ακάλυπτα τα χέρια και τα πόδια... στα χέρια βέβαια το παιδί δεν έχει τίποτα οπότε εγώ σκέφτομαι περισσότερο την άμμο...γιατί αυτή τη φορά τον είχαμε αρκετή ώρα στην ακροθαλασσιά για να τον καταφέρουμε να μπει....:roll::roll:

Αρμάκι καλά αποτελέσματα!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ναι αλλα μηπως ειναι αλλεργια σε κατι που εφαγε;Γιατι εγω θυμαμαι οτι οι αλλεργιες ξεκινανε απο τα ακρα κυριως ποδια και επεκτεινονται μετα στον κορμο...

Απο την αμμο αφου λες οτι ειναι καλλυμμενο το σωμα και οι γαμπες δε νομιζω να ειναι...

Οπως και να εχει περαστικα σας!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα,

Μαρινα και Ιωαννα καλη συνεχεια στα μπανακια.

Κοριτσομανες, αφηνετε τα κοριτσακια σας να καθονται στην αμμο;;;; Χθες αγορασα μια σανιδα μπας και τη βαλω να καθεται εκει.

Πανμαρ ας εφευγα και εγω τη Παρασκευη και ας σιδερωνα 10.000 πληντυρια. Καλα δεν γκρινιαζω γιατι και εγω μια εβδομαδα δουλειας εχω ακομα.

Θα πεταχτω παλι η αγορομανα να πω τη βλακεια μου...χαχα!

Περισυ στις διακοπες και ο Γρ. και η μικρη της φιλης μου (επειδη κυλιοντουσαν ατελειωτα στην παραλια-με μαγιω φυσικα)ξαφνικα διαμαρτυρονταν για το τσουτσουνι και το πιπι τους...

Πηραμε η καθεμια την δικη της παιδιατρο και μας ειπαν το ιδιο...να μην μενουν με βρεγμενο μαγιω πανω αν ειναι να μην ξαναμπουν(δλδ την τελευταια φορα που βγαινει, εγω του φοραω ενα στεγνο) και να μην αφηνουμε να πολυ τριβονται στην αμμο γιατι προφανως μπαινει η αμμος μεσα(ουουουου!!)και δεν κανει καλο!

Και στα αγορακια και στα κοριτσακι πολυ καλο πλυσιμο μετα και μεσα!

το καλυτερο για τα κοριτσακια ειναι να φορουν πιο μακρια μαγιω,οχι πολυ κοφτα και τα αγορακια καλυτερα βερμουδες μαγιω...!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και μαγιω τους αλλαζω και καλα τα πλενω, αλλα επειδη εγω ως παιδι ειχα προβληματα με τα ουροποιητικα μου συστηματα, μου ηταν σχεδον απαγορευμενο να καθομαι εκτεθιμενη στην αμμο!!! Οποτε μου εχει μεινει το κατιτις απο ολο αυτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...