Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

... μα αναρωτιέμαι και ζηλεύω λιγουλάκι όσους μπορούν και κοιμούνται πολλές ώρες, εγώ με ένα 7ωρο το βράδυ είμαι ντούρασελ, σε σημείο που πονάει το κορμί μου από τον ύπνο, με την καμία δε μπορώ να ξανακοιμηθώ για μεσημέρι!

όσο γερνάει ο άνθρωπος Μαρινάκι, τόσο λιγότερες ώρες ύπνου έχει ανάγκη!

:tongue::tongue::tongue:

καλά να περνάτε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

η μαμά μου, μου έχει μάθει να μην ζηλέυω και να είμαι ευχαριστημένη και ευτυχισμένη με αυτά που έχω!!!!

αλήθεια, την άλλη εβδομάδα, εσύ πού θα είσαι? χαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίααααα μην πειράζεις την Μαρίνα!:tongue::tongue: άσε το παιδί να χαρεί λιγάκι!;)

Κορίτσια είμαι να σκάσω με αυτόν τον μικρό.... πάλι ζιρτεκ παίρνουμε... έβγαλε ένα σωρό σπυράκια στα ποδαράκια του (πέλμα, κουντεπιέ και γαμπίτσα) και απο ότι είπε η παιδίατρος είναι αλλεργία στον ήλιο ή στην άμμο!!!!!!!:shock::shock::shock: Τι θα το κάνω αυτό το παιδί παναγιά μου;;;;; στη γυάλα θα το μεγαλώσω μου φαίνεται:rolleyes::rolleyes: Δεν θα κινδυνεύουμε και απο εγκυμοσύνες ετσι...:cool::tongue::tongue::tongue:

Εντωμεταξύ τον πασπάτευα το μεσημέρι και είδα και μερικά στην πλατούλα και στα μπρατσάκια... τι να πω... εγώ σκέφτομαι μήπως ήταν και το αντικουνουπικό που του έβαλα.... μας έφαγαν οι σκνίπες το σκ....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αχχχ για πότε οι ιώσεις και οι πτώσεις από τα ποδήλατα κλπ θα είναι απλά ευχάριστες αναμνήσεις και θα ζούμε τα πραγματικά άγχη...

Ακριβως!Πες το ψεμματα...τι ιωσεις ,πτωσεις και βλακειες...Το σκεφτομαι ωρες ωρες και εγω!Αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα...αλλα ειναι τα απροβλεπτα ζορια!

Μια χαρα ειμαστε τωρα!!!!

Καλα να περνατε Μαρινα!!!! παντως και εγω σε διακοπες δεν πολυκοιμαμαι ,δε θελω να χανω τη μερα ....!!!χαχα!

Ντελενη τι ειναι παλι αυτο;Μπας και ειναι αλλεργια σε αντιηλιακο ή κανα αφρολουτρο;Εβγαζα κι εγω μικρη.

ή μηπως φωτοδερματιτιδα;Βεβαια της φωτοδερματιτιδας δεν ειναι ψιλα τα σπυρακια...ειναι πλατια και θυμιζουν κουνουπια....Και απο αυτο εχω...

Πετρουλα εχετε τρεχαματα ε;Καλη ευκολια και να περασει καιρος να ξεκουρατεις κι εσυ γιατι σου επεσαν ολα μαζι και δεν μπορεις να κοψεις ταχυτητα!

Οσο για την ενημερωση συμφωνω απολυτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σας ευχαριστώ κορίτσια μου. Τρέχουμε να οργανωθούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και δεν μπορώ να σας γράφω πολλά-πολλά τώρα. Ήταν μια υπέροχη μέρα. Πολύ παιχνίδι, πολύ τούρτα, πολλά κεράκια!!!

Εγώ έχω πρόβλημα με τα κουνούπια που με τσίμπισαν το ΣΚ, θα σας έβαζα φωτο να δείτε πώς έχω γίνει, αλλά λέω να μη σας φρικάρω... Μήπως να βάλω κορτιζονούλα; Έχουν γίνει κάτι σημάδια τεράστια κόκκινα, αλλά το βάσανο το μεγάλο είναι η φαγούρα........................................

Πάω για νάνι σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα φίλες! Το Ευάκι πήγε για εξετάσεις αίματος με τον μπαμπά της. Πλάνταξε στο κλάμα αλλά έκατσε ευτυχώς. Έκανε και ο καλός μου και ευτυχώς δεν σωριάστηκε(από τότε που έγινε πατέρας έγινε πολύ δυνατός, μέχρι τότε έβλεπε σύριγγα και λυποθυμούσε..:lol: ) Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα και από τους δυο.

Το παρτάκι που ακολούθησε σπίτι μας ήταν εξίσου όμορφο με μόνο κουρασμένο το γιό μου το μεγάλο που δεν είχε κοιμηθεί καθόλου το μεσημέρι και επειδή βαριόταν να παρακολουθεί τον διασκεδαστή όρθιο είχε μπει στο καρότσι του μπέμπη και έδινε εντολές να τον κουνήσουν και να του φουσκώσουν μπαλόνια. Μιλάμε τα είδε όλα ο διασκεδαστής που είχε έρθει μαζί του.:shock::shock:[/color]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Καλά έχω λιώσει! Αυτό ήταν το καλύτερο σκηνικό :lol: Καλά έκανε το παιδί, αφού κουράστηκε!Να σας ζήσει και πάλι ο Δημητράκης, να είναι καλοφωτισμένος!

Τι άντε και άντε;;;;

Δεν είναι πιο εύκολα τα δόντια;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν είναι ευχάριστη η επίσκεψη στον οδοντίατρο;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Όχι αν δεν είναι να το πείτε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλέ, υπέροχα! Εγώ τρελλαίνομαι! Η καλύτερή μου!!!:lol: :lol: :lol: Τώρα που πάω, είναι η ξεκούρασή μου αυτή η ώρα.:lol:

Μαρακι τετοιο παιδι βγηκε βρε ο μπεμπης;;;απαπαπα κι εμεις τον κακολογουσαμε, ζωηρο τον περιμεναμε, το καλύτερο παιδι βγηκε!!Ευχομαι ετσι ομορφα και ηρεμα να περνατε!

Ναι μωρέ είδες? Τσάμπα το κακολογούσαμε το αγόρι μου. :oops: Είναι ένας γλύκας!

Καλή δύναμη στη δουλειά, ελπίζω σύντομα να μπεις σε σειρά και να επανέλθεις σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

ααα να σχολιασω λίγο και το θεμα της εβδομαδας!!

Θεωρω κι εγω πως η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση θα πρεπει να ξεκιναει απο πολύ νωρίς και μάλιστα μεσα απο τις σχολικες ταξεις.Θα πρεπει να ξεπερασουμε λίγο τα ταμπου μας σε αυτο το θεμα ως κοινωνία και να εστιασουμε στην ενημερωση των παιδιων μας.Πολλά μπορουμε να προλαβουμε με την ενημερωση και την εξοικειωση των παιδιων με την εννοια του σεξ και οτι αυτο πολλές φορες συνεπαγεται, ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες, μεταδοτικες ασθενεις αλλα και φαινομενα βιας και σεξ/κης παρενοχλησης.

Αγορια ή κοριτσια πρεπει να ειναι απόλυτα ενημερωμενα τα παιδια μας και θεωρω οτι όλοι φερουμε ευθυνη και πρεπει να συμβαλλουμε στην εγκαιρη ενημερωση και προφυλαξη των παιδιων μας.

Προσωπικα θεωρω οτι με τα αγορια ειναι λίγο πιο δυσκολη η προσεγγιση και χρειαζεται πιο λεπτους χειρισμους..ως αγορομάνα θα το προσπαθησω πάρα πολύ και δεν θα το αργησω καθολου!!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από τις αρχές που πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας(και από κει και πέρα να κάνουμε τον σταυρό μας γιατί ποτέ δεν ξέρεις) η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πλέον είναι απαραίτητη και από νωρίς. Και φυσικά δεν είναι μόνο οι εγκυμοσύνες αλλά και όλα τα μεταδιδόμενα νοσήματα(ο Θεός να φυλάει! )

Φιλάκι μου μπράβο που περάσατε όμορφα! Με τα κουνούπια όπως έχω πει έχω τεράστιο θέμα. Έφτασα να πέρνω αντιβίωση και πλέον κάθε φορά που θα με τσιμπήσει ένα πρήζομαι πααααρα πολύ. Το Σκ πάλι είχα ένα τσίμπημα και μέχρι εχτές δεν μπορούσα να περπατήσω από το πρήξιμο. Πλέον με το που με τσιμπάει βάζω κατευθείαν φουσικόρτ. όχι ότι κάνει και πολλά αλλά φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν έβαζα..Αν έχεις πρήξιμο, είναι κόκκινο και ζεστό να βάλεις κι εσύ.

Πανμαρ ναι, η Εύα μεταλλάχθηκε, για γέλια ακούγεται αλλά εμάς μας πήρε πολυ΄από κάτω. Μέχρι που φτάσαμε να τσακωθούμε και μεταξύ μας από την ένταση..Ακούγεται αστείο αλλά το φιλοσοφήσαμε πάρα πολύ και καταλήξαμε ότι πρέπει να αναμένουμε τέτοιες καταστάσεις, παιδί είναι άσχετα αν μέχρι τωρα δεν είχαμε προβλήματα και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία..(λέμε τώρα..)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααα!!!

Σημερα ειμαι πολυ κεφατη!χαχα!

Ελιωσα σε κατι υπνους χθες το μεσημερι ,πηραν και η μανουλα, με την αδερφη μου τον μικρο το απογευμα και ξεκουραστηκα πολυ!Γιατι με ειχε λιωσει καθε μερα στη γυρα και το χρειαζομουν!

Τι σου κανει ο υπνος ομως!πολυ ανεβαστικος!

Αρμα δλδ τι εννοεις μεταλλαχθηκε η Ευα;Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!

Φιλακι ποτε φευγετε;Καλες διακοπες!

Γοβαννα ενταξει η Αλεξανδρουλα;Πηγε σχολειο σημερα;

Εμενα το μικρο μου ζηταει μπανιο το σκ με το φιλο του απο το σχολειο...ουσιαστικα δεν το ζηταει το εχει αποφασισει και το εχει ανακοινωσει σε ολους...ποιος ξερει τι κανονιζουν αυτα τα μικρα μεταξυ τους...χαχα!

Πρεπει να βρω τη μαμα του παιδιου!

Επισης εχθες μας εστειλαν ολες τις εργασιες της χρονιας δεμενες σε βιβλιο!Παρα πολυ μου αρεσε!

Επαθα πλακα ,ποσα θεματα εχουν δουλεψει!!Μου ελεγε μονος του καθε σελιδα που γυρνουσα τι ηταν και πως το εφτιαξαν!θα κοιταξω να τραβηξω ενα βιντεακι το βιβλιο να το δειτε!

Στο δευτερο μισο ειχε ελευθερο σχεδιο!Βρε παιδια ξεκινουσαν οι σελιδες στην αρχη της χρονιας απο καναδυογραμμες(τοση υπομονη ειχε τοτε) και στις τελευταιες εχει γεμισει ολη τη σελιδα και εχει και κατι ηλιους φτιαγμενους μονος του!σνιφ σνιφ !Δεν το περιμενα ποτε απο τον Γρ!Πολυ μεγαλωσαμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!

Αρμάκι καλά αποτελέσματα και στους δύο!

Γιατί κάναν εξετάσεις? Προληπτικά?

Όσο για τις μεταλλάξεις της Εύας, σίγουρα το να τσακώνεστε μεταξύ σας, είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε! Η ένταση δεν βοηθάει κανέναν... και σίγουρα όχι το παιδί για να ηρεμήσει!!!! χαχαχαχα!

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσάς ε? θα το συνηθίσετε όμως! χιχι!

Εμείς καλά...

χθες βράδυ, για κάποιον λόγο που δεν κατάλαβα ακριβώς, ο καλός μου έπεισε την κόρη μου να κοιμηθεί μαζί μας το βράδυ... τι το ήθελε? Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα! Πήγαν για ύπνο οι δυο τους νωρίς νωρίς και όταν ανέβηκα εγώ, προσπαθούσα να βρω μια ακρούλα να ξαπλώσω... Είναι καλομαθημένοι και οι δυο τους, ζεστενόντουσαν κιόλας, οπότε είχαν απλωθεί στο κρεββάτι σαν άρχοντες! Και πού θα χωρέσει η μαμά? Δεν τους ένοιαζε!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει τρέξιμο και πολύυυυυ σίδερο! Πάει... τελείωσαν οι μέρες μου... Παρασκευή πρωί πρωί σαλπάρουμε, οπότε πρέπει να το πάρω απόφαση να αρχίσω να ετοιμάζω τα πράγματά μας!

mrdIp3.png

Καλημέρα Ριτάκι!

Ο ύπνος τρέφει τα παιδιά.....

(σε αντίθεση με κάτι "μεγαλοκοπέλες" της παρέας μας, που κοιμούνται λίγο παραπάνω και μετά κουράζονται! χιχιχιχι!)

Ααααχ! Μεγάλωσε και ο Γρηγόρης...

Άντε... εμπρός για άλλο τώρα!

Γιατρέ! Πώς είναι ο Γιαννάκης? Ηρέμησαν καθόλου τα σπυράκια του? Κατάλαβες τελικά τι ήταν αυτό που τον πείραξε? Αν είναι ο ήλιος, όμως, δεν θα τον πείραζε και καθημερινά? Μόνο στην θάλασσα? Περαστικά του!

mrdIp3.png

Ο ηλιος και εμενα μονο στη θαλασσα με πειραζει...και μονο στις αρχες τωρα πια...!!

Μαρακι καλη ευκολια!Αντε να ετοιμαστεις να σαλπαρεις!!!Ποσο μακρια μου φαινονται ακομα οι διακοπες!!!Αντε τρεεεχααααααα!

Μα γιατι στην εφερε στο κρεβατι;Α εγω παντως με αυτουυς τους δυο δεν μπορω να κοιμηθω!Α πα πα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα Ριτάκι!

Ο ύπνος τρέφει τα παιδιά.....

(σε αντίθεση με κάτι "μεγαλοκοπέλες" της παρέας μας, που κοιμούνται λίγο παραπάνω και μετά κουράζονται! χιχιχιχι!)

αααχαχαχα!Σσσςςς θα σε ακουσουν!Μη λες τετοια!:tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μα γιατι στην εφερε στο κρεβατι;Α εγω παντως με αυτουυς τους δυο δεν μπορω να κοιμηθω!Α πα πα!

έλα ντε? ίσως γιατί θα του λείψει τώρα που θα φύγουμε...

θα κάνει σχεδόν ένα μήνα να την δει, οπότε ,μάλλον, τον έχουν πιάσει οι γλύκες του!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...