Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα παιδια στα 15 καλο θα ηταν να διοχετευαν την ενεργεια τους αλλου....

Στον αθλητισμο,στις φιλιες,στις βολτες,στις πλακες κτλ κτλ..

Αφου τα παιδια μαθαινουν οτι διασκεδαση ειναι η τηλεοραση και τα κομπιουτερ και τα βιντεοπαιχνιδια λογικο ειναι να μπουν στο τρυπακι των επαφων απο νωρις...εγω εκει το αποδιδω το φαινομενο.Στα προτυπα...μα ειναι η Πατυ παιδικο για παιδια;;;;Ειδα μια μερα κατα τυχη και εφριξα.

Απο εκει και περα ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης.Και ειδικα σε αυτες τις ηλικιες εχουν ευθυνη και οι δυο και το αγορι και το κοριτσι.Και οφειλουν να εχουν ακριβως την ιδια ενημερωση και οι δυο.Συμφωνω ομως...παντα υπαρχει το ''αλλα''...

Επισης με θυμωνε αφανταστα ως γυναικα πριν κανω παιδι οταν ακουγα αγορομανες ή πατεραδες να καλυπτουν τους γιους τους για καθε τετοια παραποντια και θυμωνω ακομα περισσοτερο τωρα γιατι αν την βλεπεις ετσι τη δουλεια δλδ εχεις αγορια αρα δεν τρεχει τιποτα (που απο οτι αποδεικνυετε -εχεις δικιο Ντινα και συμφωνω δεν γινετε παντα ετσι-με αυτο το κοριτσακι τωρα, πολλοι λειτουργουν ετσι)κακως εκανες παιδια.Ειτε κοριτσι ,ειτε αγορι αν σου τυχει κατι τετοιο(μακρια απο εμας) εχεις υποχρεωση να αναλαβεις την ευθυνη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα παιδια στα 15 καλο θα ηταν να διοχετευαν την ενεργεια τους αλλου....

Στον αθλητισμο,στις φιλιες,στις βολτες,στις πλακες κτλ κτλ..

Αφου τα παιδια μαθαινουν οτι διασκεδαση ειναι η τηλεοραση και τα κομπιουτερ και τα βιντεοπαιχνιδια λογικο ειναι να μπουν στο τρυπακι των επαφων απο νωρις...εγω εκει το αποδιδω το φαινομενο.Στα προτυπα...μα ειναι η Πατυ παιδικο για παιδια;;;;Ειδα μια μερα κατα τυχη και εφριξα.

Απο εκει και περα ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης.Και ειδικα σε αυτες τις ηλικιες εχουν ευθυνη και οι δυο και το αγορι και το κοριτσι.Και οφειλουν να εχουν ακριβως την ιδια ενημερωση και οι δυο.Συμφωνω ομως...παντα υπαρχει το ''αλλα''...

Επισης με θυμωνε αφανταστα ως γυναικα πριν κανω παιδι οταν ακουγα αγορομανες ή πατεραδες να καλυπτουν τους γιους τους για καθε τετοια παραποντια και θυμωνω ακομα περισσοτερο τωρα γιατι αν την βλεπεις ετσι τη δουλεια δλδ εχεις αγορια αρα δεν τρεχει τιποτα (που απο οτι αποδεικνυετε και με αυτο το κοριτσακι τωρα, πολλοι λειτουργουν ετσι)κακως εκανες παιδια.Ειτε κοριτσι ,ειτε αγορι αν σου τυχει κατι τετοιο(μακρια απο εμας) εχεις υποχρεωση να αναλαβεις την ευθυνη.

Με κάλυψες απόλυτα :D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ζουζούνες καλησπέρα και απο'μένα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είσαστε καλά και εσείς να χαιρόσαστε τις οικογένειές σας.

Η βάφτιση έγινε και θα πρωτοτυπήσω λέγοντας ότι όλα ήτανε τέλεια , περάσαμε υπέροχα (είμαι σίγουρη πως δεν περιμένατε να το πω αυτό:tongue:) , πλάκα κάνω αλλά η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τα λεγόμενα των καλεσμένων όλα ήταν πολύ όμορφα και στην εκκλησία , ο νεοφώτιστος ήταν με μια λέξη απλά τέλειος , πήγαινε σε όλους , χαμογέλαγε με όλους , ακόμα και με τον αδερφό του όταν χρειάστηκε να φωτογραφηθεί και ο αδερφός του κόντευε να τον πνίξει , κοιμόταν στην αγκαλιά των νονών του μέχρι να τον γδύσουμε και να τον βουτήξουμε και νευρίασε άσχημα όταν το ξύπνημά του συνοδεύτηκε με βουτιά στο νερό. Όταν θα βγουν και οι φώτο θα προσπαθήσω να σας στείλω αποσπάσματα. Το παρτάκι που ακολούθησε σπίτι μας ήταν εξίσου όμορφο με μόνο κουρασμένο το γιό μου το μεγάλο που δεν είχε κοιμηθεί καθόλου το μεσημέρι και επειδή βαριόταν να παρακολουθεί τον διασκεδαστή όρθιο είχε μπει στο καρότσι του μπέμπη και έδινε εντολές να τον κουνήσουν και να του φουσκώσουν μπαλόνια. Μιλάμε τα είδε όλα ο διασκεδαστής που είχε έρθει μαζί του.:shock::shock:

και επι της ουσίας τώρα, το όνομα αυτού είναι ;;;;:confused::confused::confused: για άλλη μια φορά ακολούθησα τα χνάρια της Πετρούλας λοιπόν και ονομαστηκε και ο δεύτερος ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια πολλά στο Ναταλάκι , να τα εκατοστήσει και εύχομαι από ‘δω και στο εξής να ξεπεράσει το θέμα της αλλεργίας της.

Ριτάκι , μικρό το κακό που σας συνέβη (μιας και ξεπερνιέται εννοώ) , φαντάζομαι όμως το σοκ που περάσατε μόλις το συνειδητοποιήσατε , δεν είναι λίγο να μου πεις από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεσαι αντιπρόσωπος (εγώ δεν έχω τη Μαλάμω βλέπεις πρότυπο από την πάνια αλλά την άλλη την αντιπρόσωπο)χιχιχι, πες του συζύγου να κάνει λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό θα έχει το χαμόγελο της Colgate, βέβαια αυτοί από το σουβλατζίδικο θέλουν ένα κράξιμο για τα σουβλάκια τους , ελπίζω να μη το αφήσατε έτσι το θέμα.

Πικουλίνα σχετικά με την εγκυμονούσα να ευχηθώ να πάνε όλα καλά πάνω απ’όλα και τώρα όσον αφορά το νεαρό της ηλικίας της , δυστυχώς αν και προχωρημένη η γενιά αυτή σε πολλά θέματα εξέλιξης τη θεωρώ όμως ανημέρωτη στα σεξουαλικά θέματα που ακόμα θεωρούνται ταμπού εξ’ού και το ότι ακόμα προκύπτουν εγκυμοσύνες.

Δεν θέλω όμως να πω πολλά γιατί έχω και εγώ παιδιά και πλέον δεν είμαι σίγουρη για τίποτα , το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν μου συμβεί κάτι τέτοιο θα αναλάβουμε οικογενειακώς τις ευθύνες μας γιατί η ενημέρωση δεν επαρκεί να γίνεται μόνο από το σπίτι , παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες.

Αυτά , συγνώμη για όλες όσες ξέχασα.

Τι άντε και άντε;;;;

Δεν είναι πιο εύκολα τα δόντια;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν είναι ευχάριστη η επίσκεψη στον οδοντίατρο;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Όχι αν δεν είναι να το πείτε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κίκο μου να σου Ζήσει ο Δημητράκης σου! Καλοφώτιστος!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα μου να σας ζησει ο Δημητρακης!Σου εχω στειλει ενα πμ για δες το!

Το καταστημα με τα σουβλακια και δεν τον αφησαμε ετσι και θα δουμε τι θα κανουμε και στη συνεχεια γιατι η αντιμετωπιση τους ηταν αισχρη.

Ντελενη απο αυτη την αποψη εχεις δικιο ..μια χαρα ο dentist!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι άντε και άντε;;;;

Δεν είναι πιο εύκολα τα δόντια;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν είναι ευχάριστη η επίσκεψη στον οδοντίατρο;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Όχι αν δεν είναι να το πείτε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βρε το ''άντε'' δεν πήγαινε στο πόσο ευχάριστη είναι η επίσκεψη στον οδοντίατρο...που ας μην το συζητήσουμε αυτό εδώ :tongue::tongue::tongue:, αλλά στο πόσο εύκολο είναι να φτιαχτούν τέσσερα δόντια.

Κίκο να σας ζήσει ο Δημητράκης.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και τωρα θυμηθηκα και την δικη μας εποχη με εκεινη την τολμη και γοητεια....με εκεινη τη μανα δραμα -Στεφανι που ακομα οτι κανουν τα αγορια της τα διακαιολογει!Χαχα!Δεν ειναι μονο εδω στο Ελλαντα αυτα τα φαινομενα...

Μπρρρρρ!

Θα μου πειτε παντα συνεβαιναν αλλα τουλαχιστον σημερα υπαρχει και ενημερωση βρε παιδι μου.....

Φιλοσοφησαμε παλι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και τωρα θυμηθηκα και την δικη μας εποχη με εκεινη την τολμη και γοητεια....με εκεινη τη μανα δραμα -Στεφανι που ακομα οτι κανουν τα αγορια της τα διακαιολογει!Χαχα!Δεν ειναι μονο εδω στο Ελλαντα αυτα τα φαινομενα...

Μπρρρρρ!

Θα μου πειτε παντα συνεβαιναν αλλα τουλαχιστον σημερα υπαρχει και ενημερωση βρε παιδι μου.....

Φιλοσοφησαμε παλι!

Ξέχασες τις 7 θανάσιμες πεθερές.:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Να χαιρόμαστε τον νέο Μητσάκο της παρέας μας!!!!!

Γιατρέ, δηλαδή εσύ προσπαθείς να μας πείσεις, ότι μία επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι κάτι ευχάριστο ε? Και έλεγα σήμερα το απόγευμα να πάω για έα καφεδάκι με τη κολλητή μου, αλλά αν δεν μπορεί, να πάω στον οδοντίατρο? Το ίδιο ευχάριστα θα περάσω????

Όσο για το θέμα της εγκυμοσύνης σε τέτοιες ηλικίες... ααααααχ! Είναι τόσο πολύπλοκο... Μακάρι να μην τύχει σε καμμιά μας (είτε είναι κοριτσομάνα είτε αγορομάνα!)

Θα επαναλάβω αυτό που είπα και πριν:

να γεννηθεί ένα γερό παιδί και μακρυά από μας τέτοιες καταστάσεις!!!

Επιτέλους έκατσα για λίγο! Το παιδάκι μου κοιμάται, το φαγάκι μου γίνεται κι εγώ έχω φτιάξει έναν παγωμένο καφέ (ακολουθώ το τρυκάκι της παγωμένης μπύρας και τον πίνω σε παγωμένο ποτήρι από την κατάψυξη!!!) και ήρθε η ώρα να χαζολογήσω λιγουλάκι!!!

Πάω μια βόλτα κι απ'το φατσοβιβλίο!

mrdIp3.png

Καλέ τι λέει το στόμα σας!???????χαχαχαχαχα

Σας διαβασα λίγο και χαλαρωσα...

Φιλακι να χαίρεστε τη Ναταλίτσα!!Γερη και ευτυχισμενη να ειναι πάντα!!!Φιλακια να της δωσεις απο εμας!

Κικη μου να σας ζησει ο Δημητρακης σας!!!Γερος και καλοφωτισμένος!!!

Τι θα γινει βρε κοπελια..??Θα με αφησεις να πρωτοτυπησω και να εχω την αποκλειστικοτητα??? 2 στα 2??????:tongue::tongue:

Περιμένουμε φωτο, μη μας ξεχασεις!!Σου χρωσταω κι εγω κάποιες..Με το fb δε λές να κανεις κτ ετσι???

Ριτα περαστικα στον συζυγο, τι ηταν και αυτο πάλι...Μα απο σουβλάκι!Θα βλέπει σουβλάκι και θα φευγει ο καημένος!

Ιωαννα περαστικα και στη μικρη σου!!Καλά εκανες και δεν την εστειλες στο σχολείο, να αναρρωσει τελείως και θα επιστρεψει ανανεωμένη!

Ελένη στον οδοντιατρο κι εγω καθομαι καλά, γυναικολογο μη μου φερετε μόνο!!!

Ντινα συλλυπηρια για τα περιστατικα θανατου που ειχατε στον κυκλο σας.Δυστυχως κι εδω ειχαμε ενα τραγικο συμβαν την Κυριακη, ενα πανεμορφο παλικαρι 28 χρονών που δουλευε περιστασιακα και στο μαγαζι μας, σκοτωθηκε σε ατυχημα που ειχε με τη μηχανη..Επεσε σε λακουβα του δρόμου και τον πεταξε :(:(

Οσο για το θεμα με την κοπέλα, αυτα ειναι ευχαριστα ή μαλλον θα μπορουσε να ηταν ευχαριστα αν δεν την αφηνε το παλικαρι???(αν καταλαβα καλά).Στην αρχη τρως ενα γερο χαστουκι αλλα μετα συνερχεσαι και κρατας οτι ειναι μια ευχαριστη και αισιοδοξη εξελιξη στιη μαυριλα που μας περικλειει!!!Μακαρι ο πατερς να αναλάβει το μεριδιο της ευθυνης που του αναλογεί....

Μαρακι τετοιο παιδι βγηκε βρε ο μπεμπης;;;απαπαπα κι εμεις τον κακολογουσαμε, ζωηρο τον περιμεναμε, το καλύτερο παιδι βγηκε!!Ευχομαι ετσι ομορφα και ηρεμα να περνατε!

blume πως ειστε εσεις??

Μαρακι εμεις τα ειπαμε το πρωί, φιλακια στα καρουμπαλακια σας!

Μαρινακι και Ιωαννιτσα καλά να περνατε αν κι αυτο ειναι δεδομενο!!Αντε να παιρνουμε σειρα κι εμεις!!!!

Κατα τα αλλα καναμε και εμεις τα μπανακια μας την Κυριακή, ο Αν τρελαθηκε στο καμπινγκ, δεν εκατσε ουτε λεπτό και ηταν σκέτη απόλαυση, απο την άλλη εγω νοιωθω αρκετα κουρασμένη και αυτες τις μερες που παω στη δουλειά επεσε μεγαλος ογκος εργασιας στις πλάτες μου...ειναι και λίγο περιεργα εκει τα πραγματα, να δουμε τι μελλει γενεσθαι κι εκει.

Στελνω τα φιλια μου σε ολες και σας σκεφτομαι ακομη κι αν δεν σας επισκέπτομαι τόσο τακτικα πλέον..δε μου φτανει η μερα ρε γμτ!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ααα να σχολιασω λίγο και το θεμα της εβδομαδας!!

Θεωρω κι εγω πως η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση θα πρεπει να ξεκιναει απο πολύ νωρίς και μάλιστα μεσα απο τις σχολικες ταξεις.Θα πρεπει να ξεπερασουμε λίγο τα ταμπου μας σε αυτο το θεμα ως κοινωνία και να εστιασουμε στην ενημερωση των παιδιων μας.Πολλά μπορουμε να προλαβουμε με την ενημερωση και την εξοικειωση των παιδιων με την εννοια του σεξ και οτι αυτο πολλές φορες συνεπαγεται, ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες, μεταδοτικες ασθενεις αλλα και φαινομενα βιας και σεξ/κης παρενοχλησης.

Αγορια ή κοριτσια πρεπει να ειναι απόλυτα ενημερωμενα τα παιδια μας και θεωρω οτι όλοι φερουμε ευθυνη και πρεπει να συμβαλλουμε στην εγκαιρη ενημερωση και προφυλαξη των παιδιων μας.

Προσωπικα θεωρω οτι με τα αγορια ειναι λίγο πιο δυσκολη η προσεγγιση και χρειαζεται πιο λεπτους χειρισμους..ως αγορομάνα θα το προσπαθησω πάρα πολύ και δεν θα το αργησω καθολου!!!!

Τοσα πρόλαβα, τόσα ειπα..ξυπνησε ο Δημητρός!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κι από μένα! Είναι η ώρα του ύπνου για τους άλλους κι εμένα στη γύρα, μα αναρωτιέμαι και ζηλεύω λιγουλάκι όσους μπορούν και κοιμούνται πολλές ώρες, εγώ με ένα 7ωρο το βράδυ είμαι ντούρασελ, σε σημείο που πονάει το κορμί μου από τον ύπνο, με την καμία δε μπορώ να ξανακοιμηθώ για μεσημέρι!

Μαριζάκι να την χαίρεστε τη Ναταλίτσα σας, με το χαμόγελο να την καμαρώνετε πάντα!

Κίκο μου να ζήσει ο Δημητράκης! Σε προειδοποιώ όμως, η Πετρούλα μας έταξε και κόρη, οπότε....ετοιμάσου!

Ρε Ρίτα διάβασα για τον άντρα σου και αν και πήγα να γελλάσω πόνεσα στο τέλος με την περιγραφή! Θα βλέπει σουβλάκι ο καυμένος και θα φεύγει από την άλλη!

Πικουλίνα συλλυπητήρια! Ειδικά το αναπάντεχο είναι πολύ βαρύ! Για την εγκυμοσύνη της 15χρονης απλά συμφωνώ με τη Μαρίιιι να γεννηθεί ένα γερό παιδάκι αλλά έχουν μεγάλο δρόμο μπροστά τους και κυρίως το παιδί που ξαφνικά θα βρεθεί με ένα παιδί στην αγκαλιά! Αχχχ για πότε οι ιώσεις και οι πτώσεις από τα ποδήλατα κλπ θα είναι απλά ευχάριστες αναμνήσεις και θα ζούμε τα πραγματικά άγχη...

Ιωαννάκι τα είπαμε και στο τηλ χτες, ανυπομονώ να δω Χρηστάκο μαυρισμένο! Φαντάσου ότι μέχρι και τα δικά μου πήραν χρώμα!

Γιοβάννα περαστικά κι αγύριστα!

Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω, λογικά θα τα λέμε τα μεσημέρια γιατί περιμένουμε και κάτι αποτελέσματα και πρέπει να μπαίνω καθημερινά ίντερνετ! Άλλο που δε θέλω δηλαδή, με το ζόρι έρχομαι!:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...