Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για την 15χρονη μητερα και εγω δε ξερω τι να πω...οταν ημουν στο γυμνασιο βρεθηκε στην ιδια θεση η ξαδερφη μου.Ειναι μια χαρα και εχει πλεον 2 γιους σωστους παληκαρους!

Οτι δεν ειναι οτι καλυτερο, δεν ειναι...απο εκει και περα παιζουν πολλα το ρολο τους.Αλλα τι να πεις...δε ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.Ασε που αφορα και τις αγορομανες...κανα αγορακι θα την εκανε τη δουλεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

filaki μου να χαιρεστε τη Ναταλία σας! Να τα εκατοστησει!!!:D

Ρίτα μου περαστικά σας. Ωχ....ακριβό σας βγήκε το σουβλάκι.

pikoulina μου μπράβο στην οικογενεια που στηρίζουν την κόρη τους. Απο εκεί και πέρα δεν ξερω τελικά τί είναι προτειμότερο να γινει. Ποιό είναι το σωστό ή όχι για την κορη τους. Ευχομαι να πάνε όλα καλα στη ζωή της και αποκτησει ενα γερό μωράκι!

αρμακι super η Ευα! Αλλά και ο μικρός μια χαρα πέρασε! Πάντα τετοια!

Μαρίνα μου κ εδω εχει αερα ρε γμτ. Ελπίζω να σταματησει για να πάμε κ εμείς καμια βολτα το ΠΣΚ.

Καλημέρα κοριτσούδια μου. Είστε όλες καλά;

Η Αλεξάνδρούλα είναι καλά και απύρετη, απλά δεν την έστειλα ούτε σήμερα σχολείο γιατί είναι η μέρα που θα πήγαιναν θάλασα και είπα να μην πάει ακόμα.

Μαρίζα να χαίρεσαι το Ναταλάκι σου. Να τη δεις να μεγαλώνει, να γίνεται και αυτή μανούλα και να ασπρίζπυν τα μαλλάκια της. Χιλιόχρονη και ευτυχισμένη να είναι..

Πικουλίνα συλληπητήρια για τους ανθρώπους που έφυγαν και για τον αναμενόμενο θάνατο και για τον αναπάντεχο:-(:sad:.

Άρμα ξεσσάλωσε το Ευάκι σας; Μπράβο του :):):) Μπράβο και στο μπεμπή που σας αφήνει να ηρεμήσετε.

Πανμάρ έχει δώσει ρεσιτάλ το Σοφάκι με τις τούμπες; Ουφ. Περαστικά του και πάλι.

Για την 15χρονη μητερα και εγω δε ξερω τι να πω...οταν ημουν στο γυμνασιο βρεθηκε στην ιδια θεση η ξαδερφη μου.Ειναι μια χαρα και εχει πλεον 2 γιους σωστους παληκαρους!

Οτι δεν ειναι οτι καλυτερο, δεν ειναι...απο εκει και περα παιζουν πολλα το ρολο τους.Αλλα τι να πεις...δε ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.Ασε που αφορα και τις αγορομανες...κανα αγορακι θα την εκανε τη δουλεια!

Αγοράκι ή κάποιος τριαντάρης μαντράχαλος;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μακαρι να μην ειναι τριανταρης ως προς την επιπολαιοτητα ...αλλά και παλι ποιος ξερει τι ειναι καλυτερο για τη συνεχεια;

Εμας σε σχεση με την ξαδερφη μου ο πατερας ηταν 18ρης...φοιτητης σε σχολη της αστυνομιας.Ενταξει εξελιχθηκαν καλα τα πραγματα ομως...

Οπως και να εχει ομως παιδια σε οποια ηλικια και να ειναι ο αλλος,το σεξ πανω απο ολα ειναι και θεμα παιδειας και ορθης συμπεριφορας και για τους δυο.

Αλλα ειπαμε...ποτε δε ξερεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νομιζω οτι στη δικη μας περιπτωση, ηταν πιτσιρικι που δεν ΄΄υπαρχει΄΄ πια. Δεν το καταλαβαν οτι ηταν εγκυος. Δεν υπαρχει καμμια καλη προυποθεση, δυστυχως. Πραγματικα το θεμα sex εχει λιγο ξεφτιλιστει στις μερες μας. Το βλεπω και εδω ρε κοριτσια. Αυτες που δεν το εχουν ΄΄κανει΄΄ ειναι δαχτυλοδειχτουμενες!!!

Νομιζω οτι στη δικη μας περιπτωση, ηταν πιτσιρικι που δεν ΄΄υπαρχει΄΄ πια. Δεν το καταλαβαν οτι ηταν εγκυος. Δεν υπαρχει καμμια καλη προυποθεση, δυστυχως. Πραγματικα το θεμα sex εχει λιγο ξεφτιλιστει στις μερες μας. Το βλεπω και εδω ρε κοριτσια. Αυτες που δεν το εχουν ΄΄κανει΄΄ ειναι δαχτυλοδειχτουμενες!!!

Χα!Στην περιπτωση της ξαδερφης μου ξερεις ποτε το μαθανε και προφανως το καταλαβε και η ιδια;2-3 μηνες πριν γεννησει.....

Τι να πω..απο εκει και περα καλο κουραγιο στους γονεις του κοριτσιου και στην ιδια...τουλαχιστον υπαρχει μια οικογενεια απο πισω της...

ειναι δυσκολες οι καταστασεις και ολοι φερουν μεριδιο ευθυνης θεωρω.

Το θεμα σεξ εχει οντως ξεφτιλιστει αλλα νομιζω αφου εχει φτασει εκει που εχει φτασει πρεπει να υπαρχει και η καταλληλη ενημερωση απο νωρις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ειναι δυσκολες οι καταστασεις και ολοι φερουν μεριδιο ευθυνης θεωρω.

ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Εγω φτυνω τον κορφο μου !!!!!!!!!!!!!!! Εσυ ακομα μπορεις να μιλας!!!!!

Καλα εκανα και ηθελα ΑΓΟΡΙΑ!!!!

Οχι ρε συ γιατι το λες αυτο;Ειναι αμοιροι ευθυνων οι γονεις αγοριων;Ισα ισα θα ελεγα...

Δεν ειναι κατι που αφορα μονο τα κοριτσια ή τους γονεις τους....

Δε ξερω, εγω το βλεπω εξισου σοβαρο το θεμα αν εχεις αγορι που ειναι και λιγο πιο παρορμητικα,πιο επιπολαια,πιο ανωριμα...πιο ανεξελεγκτα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οχι ρε συ γιατι το λες αυτο;Ειναι αμοιροι ευθυνων οι γονεις αγοριων;Ισα ισα θα ελεγα...

QUOTE]

Οχι, καθολου αμοιροι ευθυνων δεν ειναι .

Απλα γενικα εισαι λιγο πιο ανετος. Και δεν εχει να υποστεις τοσες συνεπειες!!!

Αααα καλα αυτο ειναι καθαρα θεμα υπευθυνοτητας....Αμα εισαι υπευθυνος ανθρωπος και μεγαλωνεις και το παιδι σου ετσι, εχεις να υποστεις τις συνεπειες εξισου...

Και ομως ρε Ριτα , δε συμβαινει παντα ετσι.

Καλημέρα!!!!

Φιλάκι να χαίρεσαι την Ναταλίτσα σου!!!!! Χιλιόχρονο το κορίτσι σου και σύντομα να απαλλαγείτε και απο τις παλιοαλλεργίες!;)

Για την εγκυμοσύνη τι να πω.... μακρυά απο μας αλλά ποτέ δεν ξέρεις οπότε... Μόνο να έχουν κουράγιο και το κοριτσάκι και οι γονείς... τι να πω...

Ρίτα μια χαρά μου φαίνεται για 4 δόντια η τιμή...;) Περαστικά στον άντρα σου...και εγώ πάντως συγκαταλέγομαι σε εκείνους που πίστευαν ότι ήταν ατύχημα με αυτοκίνητο...πάλι καλά...τα δόντια είναι πιο εύκολα πάντως!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

πάλι καλά...τα δόντια είναι πιο εύκολα πάντως!

Άντε;;;;;

Όσο για το θέμα των ερωτικών επαφών, θεωρώ και εγώ ότι είναι θέμα ενημέρωσης και υπευθυνότητας, αλλά πάντα υπάρχει ένα ''αλλά''. Τα πάντα μπορεί να συμβούν και πραγματικά αν κάποιο κοριτσάκι πέσει στα χέρια κάποιου έμπειρου μπορεί να το κουμαντάρει και να το κάνει ότι θέλει..... όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Αν είναι πάνω κάτω της ίδιας ηλικίας τα παιδιά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Πάντως η ενημέρωση είναι απαραίτητη!!!!!

Και εγώ πάντως έχω ξάδρφο που έκεν τη ζημιά του στα 16 του και το κορίτσι ήταν 15 και όλα καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...