Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πως ειναι η μικρη;

Καλά είναι. Απύρετη ήταν όλη μέρα και μόνο το βράδυ είχε δεκατάκια έως 37,2. Τώρα κοιμάται και είναι δροσερή.

Καληνύχτα και από εμένα.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ αληθεια που μενεις σε μια εξισου αυτονομη περιοχη που εχει απολα ποσες φορες μεσα στη βδομαδα(ασε εξω τη δουλεια σου) χρειαζεσαι απαραιτητα αυτοκινητο για να κανεις κατι; Δηλαδη ποσες φορες θα σου τυχει να πας σε αλλη περιοχη;Και πες οτι σου τυχαινει ,δε βαριεσαι να το κανεις;
Άστο, έχω το μηχανάκι, το πιο βολικό από όλα, ακόμα και στη δουλειά με μηχανάκι πάω. Τώρα, με το αμάξι, περνάω φάσεις και φάσεις. Άλλες φορές παίρνω τη Ναταλία και γεια σας κι άλλες βαριέμαι να πάρω τα πόδια μου. Πάντως για κούνιες δεν υπάρχει κάτι καλό εδώ γύρω.... παίρνω πάντα αμάξι και πάω Κορυδαλλό... Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορώ και με τη Ναταλία με μηχανάκι, άλλο που δε σας το έχω πει για να μη με... κράξετε...

Πάντως, όλα αυτά που λες είναι λόγια. Έχεις και δίπλωμα!!! 3 ημέρες θέμα είναι και θα κολλήσεις. Κι εγώ έτσι έλεγα, δε μου αρέσει κτλ. κι άρνησηηηηηηηη, κι είχα κι ένα λόγο παραπάνω από εσένα αφού έκανα τη δουλειά μου με το μηχανάκι, και ξαφνικά μια μέρα χρειάστηκε να πάρω το τιμόνι (άλλη ιστορία αυτή) και τέλος. Από αυτή την άποψη σου λέω ότι είναι μια "δικαιολογία". Εκτός κι αν δεν θες, και τέλος.

Καλέ, τώρα το άλλο, τί έπαθε παιδί μου ο άντρας σου...................................... Γκαντεμιά... Άστα κοριτσάκι, όλο κάτι βγαίνει στο προσκήνιο και πληρώνουμεεεεεεεε. Άκου καλέ τί έπαθε ο άνθρωπος... Κι εγώ σαν την Giovanna, σκέφτηκα θα τράκαρε και θα έκανε καμιά ακριβή ζημιά στο αυτοκίνητο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα!!!!!!

(με πολύ αέρα για μια ακόμη μέρα...)

Ναταλάκι!!!! Χρόνια Πολλά!!! Να ζήσεις, να είσαι πάντα καλά, χαρούμενο, ευτυχισμένο και να σε χαίρονται οι γονείς σου! Να κρατήσεις αυτήν την πανέμορφη πονηρή σου φατσούλα όλη σου την ζωή και γρήγορα να ξεφορτωθείς όλες αυτές τις παλιοαλλεργίες που σε ταλαιπωρούν!

Να την χαίρεστε Φιλάκι μου!

"Τι μονόλογος Θε μου!"

έγραφες... έγραφες... χαχαχαχα!

Θα σχολιάσω ότι θυμάμαι...

Στην Βαρυμπόμπη, κούνιες με καφετέρια όπως αυτές που περιγράφεις, μόνο στον "Λεωνίδα" ξέρω... αλλά εκεί, νομίζω, οι δασκάλες δεν θα ήταν και πολύ αραχτές να πίνουν το καφεδάκι τους! χαχα! Αλλού... δεν μου έρχεται! Γενικώς η Βαρυμπόμπη, έχει μια ιδιαιτερότητα.... δεν έχει ούτε μία παιδική χαρά! Πώς τα έχουν καταφέρει έτσι... απορώ!

Στον Αλμυροπόταμο, έχω πάει μερικές φορές... Παλιά... π.Π. (προ Παν.! χαχα) Έχω χρόνια να πάω... Είχα ένα φίλο που είχε σπίτι εκεί... Αλλά για την παραλία δεν μπορώ να σου πω και πολλά γιατί όσες φορές είχαμε πάει, ήταν χειμώνας!

Ρίτα! Μα να τρακάρει με ένα σουβλάκι!!!! Κι εγώ έτσι όπως το διάβασα, ατυχηματάκι με το αυτοκίνητο φαντάστηκα... Περαστικά του, του καημενούλη...

Όσο για το αυτοκίνητο, άσχετα με το τι λέω και πόσο υπέρ είμαι, σε καταλαβαίνω 100%! Ήταν ένας από τους λόγους που κι εγώ άργησα να βγάλω δίπλωμα... Δεν το χρειαζόμουν καθόλου στην καθημερινότητά μου! Πήγαινα παντού με τα πόδια ή με τα λεωφορεία (δεν υπήρχε το μετρό τότε... χαχα!) και για πιο μακρινές βόλτες είχα τους "σωφέρ" μου! Σε σχέση με το παιδί, νομίζω πως μόνο αν σκέφτεστε να τον στείλετε σε ιδιωτικό σχολείο θα έχεις ένα θεματάκι... αλλιώς μια χαρά!

Το μόνο που θα σου πρότεινα (μιας και έχεις και δίπλωμα) είναι να σε πηγαίνει μια φορά στις τόσες ο καλός σου σε καμμιά αλάνα, ή σε καμμιά ήρεμη περιοχή να κάνεις καμμιά βόλτα έτσι ώστε σε περίπτωση κάποιας ανάγκης (αχρείαστο να είναι) να μπορείς να το οδηγήσεις έστω και για λίγο!

Η Σοφία με το χειλάκι της... μια χαρά! Όχι ότι της πέρασε εμφανισιακά (γιατί η πληγή φαίνεται), αλλά δεν την πονάει και δεν την ενοχλεί καθόλου!

Χθες, άλλωστε, έφαγε κι άλλη τούμπα στις σκάλες, οπότε είχαμε καινούριο καρούμπαλο να ασχοληθούμε! Αυτό, όμως, ήταν πιο εύκολο! Αναίμακτο! Βουτυράκι... κι έτοιμο! χαχαχα!

Γιοβάννα μου, πώς είναι η μικρή σου? Συνεχίζει απύρετη?

Μαρινάκο μου, καλή συνέχεια και καλά να περνάτε!!!

Νομίζω έγραψα πολλά.....

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!!!!

Κίκο να ζήσει ο νεοφώτιστος! Περιμένουμε νέα!

Ριτάκι περαστικά στον καλό σου, είναι απίστευτο τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα και είναι το σπάσιμο ρε γμτ..οκ δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά καταλαβαίνω απόλυτα από αυτές τις αναπάντεχες στραβές.Πάντως αν μου τύχαινε εμένα αυτό το κόκαλο με τα δόντια που έχω(αυτά που μου έχουν απομείνει τελοσπάντων..) θα μου έφευγαν όλα! :lol:

Πανμαρ τι τέλειο το σκηνικό στο σπίτι σου με τα γενέθλια του καλού σου! Να τον χαίρεσαι κιόλας! Όσο για τις τούμπες μ'αρέσει η χαλαρότητά σου! Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ''ασκήσεις ψυχραιμίας στις τούμπες?'' :lol:

giovanna η Αλεξάνδρα είναι αρρωστούλα? Περαστικά!

Μαρίνα και joa καλή συνέχεια στις διακοπές σας!

Εμείς αν εξαιρέσεις το Σάββατο που η Εύα μεταλλάχθηκε και δεν ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε περάσαμε πολύ ωραία στο χωριό. Το Ευάκι στην ποδηλατάδα και στο κολύμπι τα πάει τέλεια! Ήταν και τα ξαδέρφια της εκεί και ξεσάλωσαν για τα καλά. Ο δεν μπεμπούκος( φτου φτου) έτρωγε, γέλαγε, κοιμόταν. Έχω ένα κάρο δουλειές και βαριέμαι!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα,

Ναταλακι να τα εκατοστησεις!!!! Να εισαι γερη και ευτυχισμενη!!!! Του χρονου να σβησεις τα κερακια σου πανω σε μια κανονική τουρτα!!!!

Κικη να σου ζησει το αγορακι σου, δυστυχως δεν τα καταφεραμε γιατι η εβδομαδα μας δεν τελειωσε και παρα πολυ ωραια. Δυο θανατοι , ενας αναμενονος και ενας αναπαντεχος (26 χρονων).

Το σημερινο σοκ: μας ανακοινωθηκε οτι η κορη του πρωτου ξαδελφου της μανας μου, 15 χρονων σε κανα μηνα περιπου γενναει!!! Τα εχω δει ολα!!!! λεπτομεριες δε μαθαμε , γιατι δε θελαμε να ρωτησουμε κιολας.

Η οικογενεια αρκετα σοβαρη και σωστη!!! Κοριτσομανες τι λετε;;;;;

Ριτα περαστικα του!!!! Αυτο το επαθε πριν πολλα χρονια , γνωστη μου τη παραμονη του γαμου της με ενα παξιμαδακι, αυτα της Κρητης. Οποτε πες του καλου σου , να μη μιλαει καθολου!!!

Φιλια

Εμείς αν εξαιρέσεις το Σάββατο που η Εύα μεταλλάχθηκε και δεν ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε περάσαμε πολύ ωραία στο χωριό.

Εχω εναν συνομηλικο γνωστο που επαθε ακριβως το ίδιο, να στον γνωρισω αν θελεις!!!

Κανουμε και εμεις ποδηλατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω εναν συνομηλικο γνωστο που επαθε ακριβως το ίδιο, να στον γνωρισω αν θελεις!!!

Κανουμε και εμεις ποδηλατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, να μου τον γνωρίσεις να κάνουν μαζί ποδήλατο! :lol:

Κοίτα τα μέιλ σου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Ευχαριστουμε κοριτσια!Καλα εγω του λεω να μη μιλαει απο την αλλη τον λεω και δρακουλινι και εχει αφρισει!:tongue:

Ναταλακι χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!Φιλακι μου να τη χαιρεσαι!Με το καλο να σβησετε την τουρτιτσα σας!!!Και του χρονου με υγεια και πολυ πολυ σαντυγι!;)

Πανμαρ να χαιρεσαι τον Παν.Να του δωσεις πολλες ευχες!

Για τις τουμπες δεν εχω και πολλα να πω...εχω κρεμασει τα διπλωματα μου στον τοιχο απο καιρο χαχαχα!Δεν ειναι τιποτα...

Αρμα η Ευα γλενταει και ο μικρος αραζει χαλαρος!Τι καλυτερο;

Ντινα εμεις την παθαμε ομως απο σουβλακι και αυτο του ειναι αβασταχτο....:rolleyes:

Φιλακι καλα το θεμα μηχανακι δεν θες καν να το σχολιασω!Ασε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααα αυτο ηταν το πρωτο που τους ειπαμε στο μαγαζι οταν τσακωνομασταν...

Ολα τα πιτσιρικια ετρωγαν σουβλακια...αν τους ειχε τυχει θα τρεχαμε...

Πραγματικα ηταν απαραδεκτο!!!Θα δουμε τι θα κανουμε και με αυτους...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα Αρμάκι και Πικουλίνα!

Μεταλλάχτηκε το Ευάκι ε? χαχαχα!

Πανμαρ τι τέλειο το σκηνικό στο σπίτι σου με τα γενέθλια του καλού σου! Να τον χαίρεσαι κιόλας! Όσο για τις τούμπες μ'αρέσει η χαλαρότητά σου! Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ''ασκήσεις ψυχραιμίας στις τούμπες?'' :lol:

Εννοείται!!!!!

Πικουλίνα, για την 15χρονη μέλλουσσα μητέρα.... τι να πω???

Κατ'αρχάς, να είναι γερό το παιδάκι που θα γεννηθεί...

από κει και πέρα... "μακρυά από μας!!!!"

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...